Thebigdog Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Αμα λες ενα μαχαίρι/σπαθι/whatever μωρό ,χαμόγελο κλπ το θεωρείς οκ? Δεν είναι. Ο αλλος λέει το αμάξι του ο άλλος το ps5 του ο αλλος την μπαλα του ποδοσφαιρου ε αλλος το μαχαιρι που προπονειται και αθλειται. Αμα ειναι να απαγορευσουμε και τα πάθη και να γινουμε ολοι σοβαροφανεις 1 λεπτό πριν, Aurumnus είπε Εγώ σοβαρά τα γράφω. Βλεπεις /διαβάζεις κανεναν να γελάει?
Aurumnus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Thebigdog είπε Βλεπεις /διαβάζεις κανεναν να γελάει? Οχι, το μόνο λογικό. Δεν είναι για γέλια η κατάσταση.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Thebigdog είπε Ο αλλος λέει το αμάξι του ο άλλος το ps5 του ο αλλος την μπαλα του ποδοσφαιρου ε αλλος το μαχαιρι που προπονειται και αθλειται. Αμα ειναι να απαγορευσουμε και τα πάθη και να γινουμε ολοι σοβαροφανεις Βλεπεις /διαβάζεις κανεναν να γελάει? Αλλος κάνει σχέση με πλαστική κούκλα και την παντρεύεται. Και την απατά με άλλη πλαστική κούκλα. What ever floats your boat!
Thebigdog Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Thebigdog είπε 1 λεπτό πριν, Aurumnus είπε Οχι, το μόνο λογικό. Δεν είναι για γέλια η κατάσταση. Το λογικο για σενα μπορει να ναι παραλογο για καποιον αλλο και το αντιστροφο.
katsapoli Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Ξέρει κανένας π μπορώ να κάνω προπόνηση με αυτό;
Thebigdog Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αλλος κάνει σχέση με πλαστική κούκλα και την παντρεύεται. Και την απατά με άλλη πλαστική κούκλα. What ever floats your boat! Ότι γουστάρει ο καθενας απο την στιγμη πάντα που δεν ενοχλει αλλους. Αυτη για μενα είναι η πιο λογικη αρχη
skoulas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Το ότι απολαμβάνεις το "άθλημά" σου δεν σου δίνει το δικαίωμα να κυκλοφορείς ΜΟΝΙΜΑ με αυτά τα πράγματα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σου. Είναι αυτό που σου είπαν και στην αρχή, άλλο πράγμα να σε πετύχουν σε φυσιολογική ώρα και άλλο σε έλεγχο 2 το πρωί. Η "καραμέλα" της αυτοάμυνας δεν έχει σχέση με το χαρτί που σου έδωσε ο δάσκαλος. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2021 από skoulas
Thebigdog Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, katsapoli είπε Ξέρει κανένας π μπορώ να κάνω προπόνηση με αυτό; Ακου θα σου δινα τα sticks που εκανα στην αρχη αλλα μπορει να "τραυματιστείς". Εχω μια ακρη στα jumbo θες να το κοιταξω να παρεις foam σε ποσοτητα να χεις να αθλείσαι? 1 λεπτό πριν, skoulas είπε Το ότι απολαμβάνεις το "άθλημά" σου δεν σου δίνει το δικαίωμα να κυκλοφορείς ΜΟΝΙΜΑ με αυτά τα πράγματα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σου. Είναι αυτό που σου είπαν και στην αρχή, άλλο πράγμα να σε πετύχουν σε φυσιολογική ώρα και άλλο σε έλεγχο 2 το πρωί. Η "καραμέλα" της αυτοάμυνας δεν έχει σχέση με το χαρτί που σου έδωσε ο δάσκαλος. Σου πε κανεις εσενα ρε φίλε μου καλε για μονιμα? Γιατι βγαζεις μονος σου αβίαστα συμπερασματα? Γιατι αν εγραψα οτι θα το χω μονιμα να παραδεχτω τωρα οτι ειπα μαλακια
katsapoli Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Βαλε τα κονε ναι αλλά θέλω και ένα στοχο για αυτό
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 13 λεπτά πριν, Thebigdog είπε Ότι γουστάρει ο καθενας απο την στιγμη πάντα που δεν ενοχλει αλλους. Αυτη για μενα είναι η πιο λογικη αρχη Moνο που αυτό που γουστάρεις εσύ μπορεί να γίνει επικίνδυνο.
Novi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Αυτα ειναι αθληματα οχι μλκιες και με αδεια απο τον αθλητικο ομιλο κυκλοφορεις κανονικα πας και για καφε με το 2 hander
Thebigdog Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Moνο που αυτό που γουστάρεις εσύ μπορεί να γίνει επικίνδυνο. 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Mωρε λες να γυρισει το ματι μου να σφαξω τον... Δασκαλο? 🤔 14 λεπτά πριν, katsapoli είπε Βαλε τα κονε ναι αλλά θέλω και ένα στοχο για αυτό Θα το βάλω "στόχο" να στο κανονισω! 6 λεπτά πριν, Novi είπε Αυτα ειναι αθληματα οχι μλκιες και με αδεια απο τον αθλητικο ομιλο κυκλοφορεις κανονικα πας και για καφε με το 2 hander Εσυ εισαι πολυ προχωρημενος δλδ και να ρχοσουν εκει που προπονουμαι δεν εμπλεκα...
skoulas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Στις 3/7/2021 στις 9:37 ΜΜ, Thebigdog είπε Ukforthemoment Απο τη στιγμή που αθλουμαι / προπονουμαι εξω ναι ηδη τις κουβαλάω μαζί μου. Το θέμα είναι αν ισχυει αυτό που παρεθεσα γιατί αν ισχυει τελικά επιτρέπεται ξεκάθαρα η κατοχή σπάθας σπαθιού κλπ κλπ Από αυτό καταλαβαίνω ότι δεν θες να τις έχεις μόνο για τις ώρες της "προπόνησης"... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις