Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Αμα λες ενα μαχαίρι/σπαθι/whatever μωρό ,χαμόγελο κλπ το θεωρείς οκ?

Δεν είναι. 

Ο αλλος λέει το αμάξι του ο άλλος το ps5 του ο αλλος την μπαλα του ποδοσφαιρου ε αλλος το μαχαιρι που προπονειται και αθλειται. Αμα ειναι να απαγορευσουμε και τα πάθη και να γινουμε ολοι σοβαροφανεις

1 λεπτό πριν, Aurumnus είπε

Εγώ σοβαρά τα γράφω. 

Βλεπεις /διαβάζεις κανεναν να γελάει?

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thebigdog είπε

Οχι, το μόνο λογικό. 

Δεν είναι για γέλια η κατάσταση. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thebigdog είπε

Ο αλλος λέει το αμάξι του ο άλλος το ps5 του ο αλλος την μπαλα του ποδοσφαιρου ε αλλος το μαχαιρι που προπονειται και αθλειται. Αμα ειναι να απαγορευσουμε και τα πάθη και να γινουμε ολοι σοβαροφανεις

Αλλος κάνει σχέση με πλαστική κούκλα και την παντρεύεται.

Και την απατά με άλλη πλαστική κούκλα.

What ever floats your boat!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thebigdog είπε
1 λεπτό πριν, Aurumnus είπε

Οχι, το μόνο λογικό. 

Δεν είναι για γέλια η κατάσταση. 

Το λογικο για σενα μπορει να ναι παραλογο για καποιον αλλο και το αντιστροφο. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αλλος κάνει σχέση με πλαστική κούκλα και την παντρεύεται.

Και την απατά με άλλη πλαστική κούκλα.

What ever floats your boat!

Ότι γουστάρει ο καθενας απο την στιγμη πάντα που δεν ενοχλει αλλους. Αυτη για μενα είναι η πιο λογικη αρχη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι απολαμβάνεις το "άθλημά" σου δεν σου δίνει το δικαίωμα να κυκλοφορείς ΜΟΝΙΜΑ με αυτά τα πράγματα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σου. Είναι αυτό που σου είπαν και στην αρχή, άλλο πράγμα να σε πετύχουν σε φυσιολογική ώρα και άλλο σε έλεγχο 2 το πρωί. Η "καραμέλα" της αυτοάμυνας δεν έχει σχέση με το χαρτί που σου έδωσε ο δάσκαλος.

Επεξ/σία από skoulas
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, katsapoli είπε

Ξέρει  κανένας  π μπορώ  να κάνω  προπόνηση  με αυτό;

Screenshot_20210705-145704_Chrome.jpg.21695dbf91913d84668151694bf8c75f.jpg

Ακου θα σου δινα τα sticks που εκανα στην αρχη αλλα μπορει να "τραυματιστείς". Εχω μια ακρη στα jumbo θες να το κοιταξω να παρεις foam σε ποσοτητα να χεις να αθλείσαι?

1 λεπτό πριν, skoulas είπε

Το ότι απολαμβάνεις το "άθλημά" σου δεν σου δίνει το δικαίωμα να κυκλοφορείς ΜΟΝΙΜΑ με αυτά τα πράγματα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σου. Είναι αυτό που σου είπαν και στην αρχή, άλλο πράγμα να σε πετύχουν σε φυσιολογική ώρα και άλλο σε έλεγχο 2 το πρωί. Η "καραμέλα" της αυτοάμυνας δεν έχει σχέση με το χαρτί που σου έδωσε ο δάσκαλος.

Σου πε κανεις εσενα ρε φίλε μου καλε για μονιμα? Γιατι βγαζεις μονος σου αβίαστα συμπερασματα? Γιατι αν εγραψα οτι θα το χω μονιμα να παραδεχτω τωρα οτι ειπα μαλακια 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Thebigdog είπε

Ότι γουστάρει ο καθενας απο την στιγμη πάντα που δεν ενοχλει αλλους. Αυτη για μενα είναι η πιο λογικη αρχη

Moνο που αυτό που γουστάρεις εσύ μπορεί να γίνει επικίνδυνο. 

Δημοσ.

Αυτα ειναι αθληματα οχι μλκιες και με αδεια απο τον αθλητικο ομιλο κυκλοφορεις κανονικα πας και για καφε με το 2 hander

4eace3cff157e88a64c5365efa737fd1.jpg.cec2e95da7bd5283a13fcbbc7eed024c.jpg

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Moνο που αυτό που γουστάρεις εσύ μπορεί να γίνει επικίνδυνο. 

7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Mωρε λες να γυρισει το ματι μου να σφαξω τον... Δασκαλο? 🤔

14 λεπτά πριν, katsapoli είπε

Βαλε τα κονε ναι αλλά θέλω  και ένα στοχο  για αυτό 

Screenshot_20210705-150724_Chrome.jpg

Θα το βάλω "στόχο" να στο κανονισω! 

6 λεπτά πριν, Novi είπε

Αυτα ειναι αθληματα οχι μλκιες και με αδεια απο τον αθλητικο ομιλο κυκλοφορεις κανονικα πας και για καφε με το 2 hander

4eace3cff157e88a64c5365efa737fd1.jpg.cec2e95da7bd5283a13fcbbc7eed024c.jpg

Εσυ εισαι πολυ προχωρημενος δλδ και να ρχοσουν εκει που προπονουμαι δεν εμπλεκα... 

Δημοσ.
Στις 3/7/2021 στις 9:37 ΜΜ, Thebigdog είπε

Ukforthemoment Απο τη στιγμή που αθλουμαι / προπονουμαι εξω ναι ηδη τις κουβαλάω μαζί μου. Το θέμα είναι αν ισχυει αυτό που παρεθεσα γιατί αν ισχυει τελικά επιτρέπεται ξεκάθαρα η κατοχή σπάθας σπαθιού κλπ κλπ

Από αυτό καταλαβαίνω ότι δεν θες να τις έχεις μόνο για τις ώρες της "προπόνησης"...

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...