great Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Κατι δεν λεει ο νομος οτι επιτρέπετε ας πουμε στο αυτοκινητο για προστασια (οχι πανω σου να κυκλοφορεις) μέχει 7εκατοστά λεπίδα. Οχι ομως πεταλουδα, αλλα πτυσωμενη, δηλαδη να κλεινει και να ανοιγει. Οχι μαχαιρι με λαβη ανοικτό. Καταλαβαινουμε ολοι οτι στην χειρότερη εχεις ενα κοπίδι στην θεση του συνοδηγου στην θύκη πίσω
Novi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Για πείτε μας τελικά επιτρέπει ο νόμος να κάνουμε εναλλακτικά αθλήματα; θέλω να ξεκινήσω survavalist μαθήματα στον Ωρωπό αλλά πρέπει να πηγαίνω έτσι στα μαθήματα να ρωτήσω σε ΑΤ να μου πούνε;
Thebigdog Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, ASFE είπε Εγω αυτη τη ματσετα ηξερα παντως Αυτη ειναι novice στυλ κανω καιρο εχω προχωρησει και ειναι και απλη για τα γουστα μου προσωπικα βεβαια γουστα ειναι αυτα 5 ώρες πριν, mypagio είπε Και εγώ η αλήθεια είναι αυτό ήξερα σαν Ματσέτα... Αυτό που ανέβασε ο φίλος πιο πολύ σε "Ράμπο: Το πρώτο αίμα" μου κάνει.... Ορίστε.. Όνομα και πράμα.... Danny "Machete" Trejo 😁😁😁😁 Σχεδον με την ιδια που παραθετεις ξεκινησα πλην βεβαια τα sticks τον πρωτο καιρο 4 ώρες πριν, godfather0991 είπε Δηλαδή αν σε βρει με αυτό το πράγμα ο αστυνομικός στον δρόμο θα σε αφήσει να φύγεις? Και χαρτί να έχει κάποιος κτλ. δύσκολο το βρίσκω ένας αστυνομικός να πειστεί ειδικά με όλη την κατάσταση που επικρατεί σήμερα. Συμβουλή μην μπλέκεις με αυτά γιατί άνετα βρίσκεσαι μπλεγμένος και μετά άντε να ξεμπλέξεις... Πάρε μια ρέπλικα για να εξασκηθείς μια χαρά θα κάνει την δουλειά. Μην κυκλοφορήσεις ποτέ με κάτι τέτοιο έξω όχι μόνο κινδυνεύεις να σε πάνε μέσα αλλά δεν είναι και δύσκολο κάποιος αστυνομικός να τρομάξει και να συμβεί τίποτα χειρότερο... Πειστει δεν πειστει δικο του προβλημα εγω εφτιαξα σημερα με τον δασκαλο το χαρτι εδειξα και την συγκεκριμενη στον αξιωματικο υπηρεσιας και ειμαι τζιτζι μου λεει με την επιδειξη του χαρτιου δε σε ενοχλει μετα κανεις εισαι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΣ 4 ώρες πριν, katsapoli είπε Ποιο άθλημα είναι με μασετες; Machete martial arts. Τωρα αν θες συγκεκριμενο στυλ googlare το εχει παραλλαγες
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Thebigdog είπε Αυτη ειναι novice στυλ κανω καιρο εχω προχωρησει και ειναι και απλη για τα γουστα μου προσωπικα βεβαια γουστα ειναι αυτα Σχεδον με την ιδια που παραθετεις ξεκινησα πλην βεβαια τα sticks τον πρωτο καιρο Πειστει δεν πειστει δικο του προβλημα εγω εφτιαξα σημερα με τον δασκαλο το χαρτι εδειξα και την συγκεκριμενη στον αξιωματικο υπηρεσιας και ειμαι τζιτζι μου λεει με την επιδειξη του χαρτιου δε σε ενοχλει μετα κανεις εισαι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΣ Αν δεν πειστεί εσύ θα έχεις το πρόβλημα και όχι αυτός.
Thebigdog Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, sarakats85 είπε Δηλαδή εσείς κάνετε προπονηση με μανσετες και δεν χρησιμοποιειτε πλαστικα ομοιώματα με βαρος? Πιθανότατα κάνετε προπόνηση μέσα σε νοσοκομείο ή είστε σε επίπεδο shaolin μοναχου εκεί στη σχολή όλοι εσεις.. Τον πρωτο καιρο κανεις ή τουλαχιστον εγω προσωπικα με sticks. Μετα που εισαι σε ενα αλφα επιπεδο μπορεις να πας σε ματσετα και να επιλεξεις και την δικια σου. Δεν βλεπω κατι το περιεργο. Εσυ? 2 ώρες πριν, great είπε ναι, της Λαουρα Νάργιες Δηλαδη να κυκλοφορεις με αυτο στο αυτοκινητο, θα μας τρελάνεται! Και να το λες σαν να ειναι το παιδι σου και να το θαυμαζεις "εχετε ξαναδει τετοιο χαμόγελο" είσαι στα όρια του creepy. Λεει ενα τραγουδι του λεκτικου "καθενας λοιπον για την παρτι του , καθενας λοιπον με τα χουγια του" ελπιζω να σε καλυψα 😀 2 ώρες πριν, mypagio είπε Πάει για προπόνηση.... Πως φαινεται ο φιλος ο αντικειμενικος ο καθολου υπερβόλας... 2 ώρες πριν, NT1G είπε Προφανώς θα τον αφήσει να φύγει, αφού είπε ότι δεν θεωρείται όπλο (ένα μαχαίρι που σφάζεις βόδι αν είναι). 🤷♂️ Τι θα κανει ρε μεγαλε αφου εχω χαρτι οτι παω να προπονηθω? Θα με μπουζουριασει σαν εγκληματία? 2 ώρες πριν, taat999 είπε Καλημέρα, δεν διευκρινίζεις αν τα μαχαίρια σου είναι εκπαιδευτικά ή όχι. Αν όχι, να τα πάρουμε λίγο απο την αρχή. Στο άρθρο 1, παράγραφο 2 του νόμου 2168/1993 αναφέρει ότι Όπλα θεωρούνται επίσης τα αντικείμενα που είναι πρόσφορα για επίθεση ή άμυνα και ιδιαίτερα: αβ. Μαχαίρια κάθε είδους, εκτός εκείνων που η κατοχή τους δικαιολογείται για οικιακή ή επαγγελματική ή εκπαιδευτική χρήση, τέχνη, θήρα, αλιεία ή άλλη συναφή χρήση. αδ. Σπάθες, λόγχες, ξίφη, ξιφίδια, ξιφολόγχες, στιλέτα, τόξα, βαλλιστρίδες (ARBALETE), βέλη αυτών και αστυνομικές ράβδοι. Στο άρθρο 7, παράγραφο 5 : Δεν απαιτείται άδεια για μαχαίρια, που προορίζονται για αλιεία, θήρα, τέχνη ή οικιακή, επαγγελματική ή άλλη συναφή χρήση, για μηχανισμούς εκτοξεύσεως χημικών ουσιών, που προορίζονται για την ίδια χρήση, ως και για ξίφη και σπάθες που χρησιμοποιούνται για άθληση. Αυτό σημαίνει οτι δεν χρειάζεσαι άδεια να τα έχεις στο σπίτι σου. Όταν τα κουβαλάς πάνω σου, εκτος σπιτιού ή χώρου άθλησης, είναι οπλοφορία και όχι οπλοκατοχή. Άρθρο 10 Οπλοφορία 1. Με την επιφύλαξη των διατάξεων του παρόντος άρθρου και του άρθρ. 9 απαγορεύεται να φέρονται όπλα ή άλλα είδη που προβλέπονται στο άρθρ. 1 του παρόντος νόμου. 3.Έλληνες πολίτες, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, δύνανται να οπλοφορούν, μετά από άδεια της αρμόδιας αστυνομικής αρχής του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους, στις εξής περιπτώσεις: α. Για ατομική τους ασφάλεια, μετά από γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα πλημμελειοδικών εφόσον συντρέχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι. β. Για την προστασία προσώπων, την ασφάλεια δημόσιων καταστημάτων, τραπεζών, μουσείων, μεταφοράς χρημάτων ή αξιών, οικημάτων που έχουν ανάγκη ειδικής προστασίας, επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας ή προοριζόμενων για εξυπηρέτηση της εθνικής άμυνας ή άλλων μεγάλης αξίας και σπουδαιότητας επιχειρήσεων ή εγκαταστάσεων. 6.Οι προβλεπόμενες από τις παρ. 3,4 και 5 του παρόντος άρθρου άδειες οπλοφορίας χορηγούνται μόνο για περίστροφα ή πιστόλια. 7.Άδεια οπλοφορίας χορηγείται επίσης για άσκηση στη σκοποβολή, με τα όπλα που κάθε φορά επιτρέπονται γι’ αυτόν τον σκοπό. Οι άδειες αυτές χορηγούνται από την αρμόδια αστυνομική αρχή στο όνομα μελών αναγνωρισμένων αθλητικών σωματείων, που επιδιώκουν την προαγωγή του αθλήματος της σκοποβολής. Άρθρο 11 Μεταφορά όπλων και εκρηκτικών υλών Χρήση εκρηκτικών υλών 1. Με εξαίρεση την πυρίτιδα κυνηγίου, απαγορεύεται η ογορά, μεταφορά και κατανάλωση εκρηκτικών υλών, χωρίς άδεια της αρμόδιας αστυνομικής αρχής. Οι όροι και η διαδικασία χορήγησης καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης. Άρθρο 14 Οπλοχρησία Όποιος με χρήση όπλου ή άλλου αντικειμένου αναφερόμενου στον παρόντα νόμο διαπράξει κακούργημα ή πλημμέλημα από δόλο ή αμέλεια και καταδικασθεί, ανεξάρτητα από την ποινή που επιβάλλεται γι’ αυτό, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών. Ο νόμος λοιπόν είναι ξεκάθαρος. Μπορείς να τα έχεις σπίτι σου χωρίς άδεια. Δεν μπορείς να τα κουβαλάς πάνω σου ή να τα μεταφέρεις χωρίς άδεια απο αστυνομική αρχή. Αν τα χρησιμοποιήσεις για οποιονδήποτε λόγω, κατηγορείσαι για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, άρα ξεκινάς με 3 μήνες για την οπλοφορία και 6 μήνες για την οπλοχρησία + ότι άλλο αρπάξεις για πρόκληση σωματικής βλάβης κτλ. Ελπίζω να βοήθησα. Ο νόμος 4678/2020 στην ουσία αλλάζει συγκεκριμένα σημεία του 2168/1993. Άρα ο νόμος περι όπλων είναι ο 2168 που ερμηνεύεται σε συνδυασμό με τις τροποποιήσεις του 4678. Καλό είναι να πας στο τμήμα της περιοχής σου, στην ασφάλεια, στον αξιωματικό που ασχολείται με τις άδειες όπλων. Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα το χαρτί απο τον εκπαιδευτή και θα πήγαινα στο τμήμα της περιοχής μου στην ασφάλεια να μου έδινε μια βεβαίωση μεταφοράς για προπόνηση. Τα λυσαμε χτες φιλε ευχαριστω παντως για τον κοπο να το βρεις και να το μεταφερεις. Ειναι αθληση με χαρτι για αυτο τον σκοπο οποτε καθολα νομιμη κατοχη και μεταφορά 😉 😊
Aurumnus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Χρήσιμο threadaki. Έρχεται και apocalypse, ζόμπι ή μη... Οπότε θα χρειαστεί. 👍
Thebigdog Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 46 λεπτά πριν, great είπε Κατι δεν λεει ο νομος οτι επιτρέπετε ας πουμε στο αυτοκινητο για προστασια (οχι πανω σου να κυκλοφορεις) μέχει 7εκατοστά λεπίδα. Οχι ομως πεταλουδα, αλλα πτυσωμενη, δηλαδη να κλεινει και να ανοιγει. Οχι μαχαιρι με λαβη ανοικτό. Καταλαβαινουμε ολοι οτι στην χειρότερη εχεις ενα κοπίδι στην θεση του συνοδηγου στην θύκη πίσω Εχω ενα εργαλειο προπονησης στο πορτ παγκαζ 😋 στην θηκη του και σε τσαντα. Δυο δηλαδη γιατι κανω dual wield. Αυτα 47 λεπτά πριν, Novi είπε Για πείτε μας τελικά επιτρέπει ο νόμος να κάνουμε εναλλακτικά αθλήματα; θέλω να ξεκινήσω survavalist μαθήματα στον Ωρωπό αλλά πρέπει να πηγαίνω έτσι στα μαθήματα να ρωτήσω σε ΑΤ να μου πούνε; Προσεχε αδερφε σοβαρα στο λεω μην τραυματιστεις απο καμια σφαιρα στο counter strike...😊 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν δεν πειστεί εσύ θα έχεις το πρόβλημα και όχι αυτός. Ρε αδερφε στο τμημα ημουν χτες να μαθω τι παιζει σημερα να φτιαξω το χαρτι και να δουν και το μωρο μου με τα δοντάκια. Το καταλαβαίνω οτι λογικα δεν τα λες για κακό αλλα ειναι ταχτοποιημένο το θεμα απο τον α.υ
Thebigdog Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Χρήσιμο threadaki. Έρχεται και apocalypse, ζόμπι ή μη... Οπότε θα χρειαστεί. 👍 Το ξαναπα θα το πω αλλη μια δεν πειραζει δεν ειναι μονο η αυτοαμυνα καποιοι το γουσταρουμε αυτο που κανουμε για τον αλφα βητα λογο οχι για να σφαξουμε τον αλλο. Πιστευω ειναι κατι ευκολο να το καταλαβει κανεις. Οτι ειναι τεχνη. Πολεμικη τεχνη αλλα τεχνη 2 λεπτά πριν, katsapoli είπε Αυτό κάνεις με κανονικό μασετε; Ναι τα χω κανει αυτα. Αρχικα με στικ μετα με προπυλένιο και τον τελευταιο καιρο κανονική ματσέτα ανοξείδωτο ατσάλι κλπ
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, Thebigdog είπε Ρε αδερφε στο τμημα ημουν χτες να μαθω τι παιζει σημερα να φτιαξω το χαρτι και να δουν και το μωρο μου με τα δοντάκια. Το καταλαβαίνω οτι λογικα δεν τα λες για κακό αλλα ειναι ταχτοποιημένο το θεμα απο τον α.υ Καλό θα ήταν να έχεις ένα χαρτί απο το ΑΤ και όχι την γνωμη του ΑΥ που αυριο είναι άλλος απο αυτόν που είναι σήμερα.Επίσης μπορουν άνετα να σε κανουν προσαγωγή μέχρι να αποφασίσουν αν είναι αληθινό το χαρτι κλπ. και αυτό με το μωρό κλπ δεν είναι και πολυ υγειες .
Aurumnus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, Thebigdog είπε Το ξαναπα θα το πω αλλη μια δεν πειραζει δεν ειναι μονο η αυτοαμυνα καποιοι το γουσταρουμε αυτο που κανουμε για τον αλφα βητα λογο οχι για να σφαξουμε τον αλλο. Πιστευω ειναι κατι ευκολο να το καταλαβει κανεις. Οτι ειναι τεχνη. Πολεμικη τεχνη αλλα τεχνη Μάθε τέχνη κι'άστηνε που λένε. Και η συγκεκριμένη τέχνη θα χρειαστεί...
Thebigdog Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Καλό θα ήταν να έχεις ένα χαρτί απο το ΑΤ και όχι την γνωμη του ΑΥ που αυριο είναι άλλος απο αυτόν που είναι σήμερα.Επίσης μπορουν άνετα να σε κανουν προσαγωγή μέχρι να αποφασίσουν αν είναι αληθινό το χαρτι κλπ. και αυτό με το μωρό κλπ δεν είναι και πολυ υγειες . Κοιτα αμα δω οτι υπαρχει προβλημα θα το κοιταξω αυτο που ειπες. Μου ειπαν αν για καποιο λογο εχουν αμφιβολιες να δωσω το τηλεφωνο του δάσκαλου και θα ερθει απευθείας ετσι και αλλιως κοντα προπονουμαι απο εκει που μενω. Το θεμα της υγείας δε το επιασα μου το κανεις πιο νιανιά?
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Thebigdog είπε Κοιτα αμα δω οτι υπαρχει προβλημα θα το κοιταξω αυτο που ειπες. Μου ειπαν αν για καποιο λογο εχουν αμφιβολιες να δωσω το τηλεφωνο του δάσκαλου και θα ερθει απευθείας ετσι και αλλιως κοντα προπονουμαι απο εκει που μενω. Το θεμα της υγείας δε το επιασα μου το κανεις πιο νιανιά? Αμα λες ενα μαχαίρι/σπαθι/whatever μωρό ,χαμόγελο κλπ το θεωρείς οκ? Δεν είναι. 1
Thebigdog Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Aurumnus είπε Μάθε τέχνη κι'άστηνε που λένε. Και η συγκεκριμένη τέχνη θα χρειαστεί... Να στο πω αλλιως το gaming χρειαζεται? Και δεν ειναι μονο ψυχαγωγία είναι και τεχνη να γινεις καλος. Δε χρειαζεται αλλά σου αρεσει ή τελος παντων γενικα. Περνας καλα με αυτο, διασκεδάζεις ξεχνιέσαι παιζεις ισως και με φιλους. Ε και εγω ρε φιλε ετσι απολαμβάνω αυτο που μαθαίνω και με γυμνάζει στην τελική για σενα μπορει να ειναι κατι αχρηστο απολυτως σεβαστό για μενα αλλά γνωμη σου καθενας το βλεπει αλλιως 1
Aurumnus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Thebigdog είπε Να στο πω αλλιως το gaming χρειαζεται? Και δεν ειναι μονο ψυχαγωγία είναι και τεχνη να γινεις καλος. Δε χρειαζεται αλλά σου αρεσει ή τελος παντων γενικα. Περνας καλα με αυτο, διασκεδάζεις ξεχνιέσαι παιζεις ισως και με φιλους. Ε και εγω ρε φιλε ετσι απολαμβάνω αυτο που μαθαίνω και με γυμνάζει στην τελική για σενα μπορει να ειναι κατι αχρηστο απολυτως σεβαστό για μενα αλλά γνωμη σου καθενας το βλεπει αλλιως Εγώ σοβαρά τα γράφω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις