Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα βγαλουν καινουργιο χαρακτηριστικό και μετα απο 28 ενημερώσεις θα το κανουν να δουλεύει σωστα.

κλασικη αξια η εταιρεια...😃

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, oKoBoko είπε

Να φτιάξουν hdr της προκοπής πρώτα

και το hdr είναι χάλια και η υποστήριξη 4K είναι προβληματική και το resolution scaling έχει τεράστια προβλήματα - πράγματα που το macOS τα κάνει υποδειγματικά... Αλλά βλέπεις έπρεπε να μας πρήξουν με το Paint3D στα προηγούμενα updates και τώρα έχουν να μας πρήξουν με το compatibility...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@panakos_thess Από τώρα ακούω τον fr33thy να λέει " latency " και να μπουκάρει στη registry για να τα κλείσει όλα :P 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Ωραίο το refresh rate. Ωραίο και τα νέα εικονίδια,ωραίο και η δωρεάν αναβθμηση .  Για ένα λειτουργικό που υποστηρίζει 25 χρόνια πίσω προγραμματα και δισεκατομμύρια διαφορετικά setup είναι τέλειο.   Το macos με τα εφέ και τα αλουμινοκουτάκια τους επειδή παίζουν σε άλλη κατηγορία και ούτε gamer ούτε industrial ,ούτε το 80% των προγραμμάτων υποστηρίζουν αφήστε τα απέξω. Μιλάμε για -απο-300 ευρώ νέο μηχάνημα που θα απολαμβάνουν την νέα έκδοση εξάλλου.  Όταν τα διαθέσουν στα 1500 ευρώ με ίδιο hardware θα είχα άλλες απαιτήσεις και εγώ. 

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

Η πιο εμφανής διαφορά που μπορεί να δει κανείς με μια >120hz οθόνη είναι στο desktop, πόσο πιο ομαλά χωρίς σπασίματα φαίνονται όλα κτλ. Δεν βλέπω σενάριο που μπορεί να χρησιμεύει κάπου το να πέφτει ο ρυθμός ανανέωσης εκτός ξέρω εγώ τίποτα εκθεσιακές οθόνες με σταθερές διαφημίσεις πχ που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος για πάνω από 60hz

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

@panakos_thess Από τώρα ακούω τον fr33thy να λέει " latency " και να μπουκάρει στη registry για να τα κλείσει όλα :P 

Στην προκειμένη, το actual latency θα είναι μικρότερο γιατί δεν θα τρως στην μάπα τα 16.66ms του V-Sync buffer

Δημοσ.

Δεν ξέρω, αλλά έχω μια αίσθηση ότι από όταν άρχισε η ροή ειδήσεων για τα Windows 11, η Microsoft έχει βάλει στόχο να κερδίσει το διαγωνισμό των περισσότερων ανούσιων νέων χαρακτηριστικών σε επερχόμενο λειτουργικό.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Δεν ξέρω, αλλά έχω μια αίσθηση ότι από όταν άρχισε η ροή ειδήσεων για τα Windows 11, η Microsoft έχει βάλει στόχο να κερδίσει το διαγωνισμό των περισσότερων ανούσιων νέων χαρακτηριστικών σε επερχόμενο λειτουργικό.

Πόσα like να σου κάνω ρε φίλε?

Θεός. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, busellatos είπε

Ωραίο το refresh rate. Ωραίο και τα νέα εικονίδια,ωραίο και η δωρεάν αναβθμηση .  Για ένα λειτουργικό που υποστηρίζει 25 χρόνια πίσω προγραμματα και δισεκατομμύρια διαφορετικά setup είναι τέλειο.   Το macos με τα εφέ και τα αλουμινοκουτάκια τους επειδή παίζουν σε άλλη κατηγορία και ούτε gamer ούτε industrial ,ούτε το 80% των προγραμμάτων υποστηρίζουν αφήστε τα απέξω. Μιλάμε για -απο-300 ευρώ νέο μηχάνημα που θα απολαμβάνουν την νέα έκδοση εξάλλου.  Όταν τα διαθέσουν στα 1500 ευρώ με ίδιο hardware θα είχα άλλες απαιτήσεις και εγώ. 

Ο κύριος δεν έχω λεφτά να το πάρω και αφού δεν μπορώ εγώ είναι μάπα αφού...

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Στην προκειμένη, το actual latency θα είναι μικρότερο γιατί δεν θα τρως στην μάπα τα 16.66ms του V-Sync buffer

Είναι inside joke με το παιδί ( panakos ) - παρακολουθούμε - τον συγκεκριμένο 'tweaker' ο οποίος κάποιες φορές είναι λίγο υπερβολικός με το Win OS setαρισμα για as ittle as possible latency σε mp games :P Μόνο την ώρα δεν εχει βγάλει ακόμη από το λειτουργικό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, efo355 είπε

Ο κύριος δεν έχω λεφτά να το πάρω και αφού δεν μπορώ εγώ είναι μάπα αφού...

Ψιλοασχετος που δεν αγόρασες ποτέ τα windows αλλά έφαγες στην μάπα 10 χρόνια  4gb, intel hd και hard disk 7200;    Που να δεις τι έχουμε πάρει από τότε ! 

Επεξ/σία από busellatos
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, busellatos είπε

Ψιλοασχετος που δεν αγόρασες ποτέ τα windows αλλά έφαγες στην μάπα 10 χρόνια  4gb, intel hd και hard disk 7200;    Που να δεις τι έχουμε πάρει από τότε ! 

:D Ακριβώς όπως το λες , μα που το κατάλαβες;

Ένα λάθος μόνο, είχα κάνει βλακεία και είχα πάρει 2,5" σκληρό στα 5400

Μέχρι να το καταλάβω είχαν βγει οι nvme

Δημοσ.

Νομίζω ότι πάλι αντιγράφει τους Μακ, αλλά το θέμα είναι το λειτουργικο να το έχουμε σε όλους τους υπολογιστές ανεξάρτητα από cpu κλπ και να τρέχει καλύτερα...

Δημοσ.

Εκτός θέματος, απλά τώρα το είδα και ήθελα να σχολιάσω, ότι το ινσομνια έβγαλε επιτέλους τη μάσκα, και είναι πάλι μονόφθαλμο... 

Δημοσ.
Στις 3/7/2021 στις 8:10 ΜΜ, markos9 είπε

Γιατί είναι λίγο βλακεία, ξεκίνα σταματα η γραφικών κτλπ.

Ενώ, όταν δουλεύει σταθερά, είναι καλυτέρα (κατά την γνώμη). 

Π.χ. Το κλιματιστικο, δεν το κλείνουμε όταν δροσιζόμαστε. Το αφήνουμε ανοικτο και σταματάει μόνο του, όταν πιάσει την θερμοκρασία. 

Για κάποιο λόγο έκανα την εξής συσχέτιση:  Αγοράζω υβδιρικό αμάξι αλλα αποσυνδέω τον ηλεκτροκινητήρα για να μην ανοιγοκλεινει ο βενζινοκινητήρας 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...