Basilhs23___ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Τι εννοείς έχεις ακούσει για τις γυναίκες από εκει Έχω ακούσει από άνδρες που έχουν πάει διακοπές εκεί να χαρακτηριζουν αρνητικά τις γυναίκες πχ κακή συμπεριφορά, την χειρότερη συμπεριφορά που μπορεί να έχουν ελληνίδες κτλ. Τα ίδια βέβαια έχω ακούσει πάνω κάτω και για τις γυναίκες από Χανιά. Τώρα με τι κριτήρια κρίνει ο καθένας τους άλλους και σε τι περιστατικά& βασίζεται, δεν γνωρίζω.
airtrelomike13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Έχω ακούσει από άνδρες που έχουν πάει διακοπές εκεί να χαρακτηριζουν αρνητικά τις γυναίκες πχ κακή συμπεριφορά, την χειρότερη συμπεριφορά που μπορεί να έχουν ελληνίδες κτλ. Τα ίδια βέβαια έχω ακούσει πάνω κάτω και για τις γυναίκες από Χανιά. Τώρα με τι κριτήρια κρίνει ο καθένας τους άλλους και σε τι περιστατικά& βασίζεται, δεν γνωρίζω. Οι νησιωτισες έτσι είναι γενικά.σπουυδαζςι ο αδερφός μου Μυτιλήνη και μου έχει πει τα χειρότερα για τις Μυτιληνιες. Γενικά σαν τις Αθηναίες και τις Μακεδονίτισσες δεν υπάρχει πουθενά.αλλο επίπεδο και πολύ καλες
nick125 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 καλά όποιος μπλέξει με Μυτιληνιά θα πρέπει να είναι τρελός. Δυστυχώς, είναι πολύ κακές στη ψυχή. Επισης μη συγκρινεται τις γυναικες μεγαλων πολεων με τις Μυτιληνιες και γενικα των κλειστων νησιών. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Άλλη παιδεία, άλλη νοοτροπία κλπ. Οι γυναίκες στην Αθήνα είναι ευρωπαίες, και ανοιχτόμυαλες. Στη Θεσσαλονίκη επίσης είναι πολύ καλές, ευγενικές και γλυκές όπως και γενικά στις περισσότερες πόλεις της Μακεδονίας. Αλλά μακρυά από Μυτιληνιές, Κρητικιές και γενικά νησιώτισες. Τρομερες οι γυναίκες από Αθήνα, από Εύβοια, Καλαμάτα
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, nick125 είπε καλά όποιος μπλέξει με Μυτιληνιά θα πρέπει να είναι τρελός. Δυστυχώς, είναι πολύ κακές στη ψυχή. Επισης μη συγκρινεται τις γυναικες μεγαλων πολεων με τις Μυτιληνιες και γενικα των κλειστων νησιών. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Άλλη παιδεία, άλλη νοοτροπία κλπ. Οι γυναίκες στην Αθήνα είναι ευρωπαίες, και ανοιχτόμυαλες. Στη Θεσσαλονίκη επίσης είναι πολύ καλές, ευγενικές και γλυκές όπως και γενικά στις περισσότερες πόλεις της Μακεδονίας. Αλλά μακρυά από Μυτιληνιές, Κρητικιές και γενικά νησιώτισες. Τρομερες οι γυναίκες από Αθήνα, από Εύβοια, Καλαμάτα Τι κακό δηλαδή μπορεί να πάθεις αν μπλέξεις με γυναίκα από νησί; Δεν κάνω πλάκα ειλικρινά ρωτάω, για να ξέρω να μην την πατήσω δηλαδή....
nick125 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε Τι κακό δηλαδή μπορεί να πάθεις αν μπλέξεις με γυναίκα από νησί; Δεν κάνω πλάκα ειλικρινά ρωτάω, για να ξέρω να μην την πατήσω δηλαδή.... καταρχάς δεν είναι εξηγημένες. Μπορει να σου πουν σήμερα κάτι και αύριο να το αναιρέσουν. Δεύτερον, σε κοροιδεύουν με τη κακή έννοια και σε κάνουν ρεζίλι στις φίλες τους. Τρίτον, το κέρατο πάει σύννεφο. Τέταρτον δεν είναι ευαίσθητες-πονόψυχες. Πέμπτον μπορεί να μαλώστε και για σπασιμο να παει με αλλον. Έκτον δεν είναι προσεγγίσιμες καν στο φλερτ. Μπορει να σου δινει το κινητρο να τη πλησιασεις και οταν τη πλησιαζεις, να φωναζει στο κοσμο να λεει χαζομαρες και οτιδηποτε μπορεις να φανταστεις Μιλαω για Μυτιληνιες. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ να σου πω να γεμισω 2 σελιδες 1
Vigilante1319 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, nick125 είπε καταρχάς δεν είναι εξηγημένες. Μπορει να σου πουν σήμερα κάτι και αύριο να το αναιρέσουν. Δεύτερον, σε κοροιδεύουν με τη κακή έννοια και σε κάνουν ρεζίλι στις φίλες τους. Τρίτον, το κέρατο πάει σύννεφο. Τέταρτον δεν είναι ευαίσθητες-πονόψυχες. Πέμπτον μπορεί να μαλώστε και για σπασιμο να παει με αλλον. Έκτον δεν είναι προσεγγίσιμες καν στο φλερτ. Μπορει να σου δινει το κινητρο να τη πλησιασεις και οταν τη πλησιαζεις, να φωναζει στο κοσμο να λεει χαζομαρες και οτιδηποτε μπορεις να φανταστεις σαν να μου κανεις περιγραφη την μεση ελληνιδα διαβαζω, αλλα ας μην παρεκτραπω και μας κακολογησουν 😂
nick125 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Vigilante1319 είπε σαν να μου κανεις περιγραφη την μεση ελληνιδα διαβαζω, αλλα ας μην παρεκτραπω και μας κακολογησουν 😂 ρε δεν μπορεις να καταλαβεις τι σου λεω. Ειχα πει διακριτικα σε μια Μυτιληνια οτι δεν ειναι του γουστου μου και μου ειπε οτι θα ερθει να μου βαλει φωτια το σπιτι και οτι θα διαδιδει ασχημες φημες για μενα που δεν ισχυουν
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, nick125 είπε ρε δεν μπορεις να καταλαβεις τι σου λεω. Ειχα πει διακριτικα σε μια Μυτιληνια οτι δεν ειναι του γουστου μου και μου ειπε οτι θα ερθει να μου βαλει φωτια το σπιτι και οτι θα διαδιδει ασχημες φημες για μενα που δεν ισχυουν Οκ βασικά, αν δεν σου αρέσει μια γυναίκα δεν της το λες, απλά την κάνεις με ελαφρά και την προσπερνάς. Πάντως, μου θύμισες πριν χρόνια φοιτητής, μιλούσα από MSN με κάτι Κυπριες. Έλεγα στις κοπέλες ότι υπάρχουν διάφοροι Κύπριοι στην σχολή μου αλλά όταν μιλάνε μεταξύ τους, ειδικά οι γυναίκες δεν καταλαβαινεις γρι τι λένε σαν χωριατισες και πιο χαλια. Η μία Κυπρια που έμενε Λεμεσό μου λέει ότι αυτό συμβαίνει με άτομα από χωριά της Κύπρου αλλά όσοι μένουν σε πόλεις δεν ακούγονται έτσι. Σε κάποια φάση ανέφερα αυτό που μου είπε η πρώτη στην δεύτερη η οποία ήταν από κάποιο χωριό, νευρίασε πολύ, της λέω αυτό μου το είπε Κυπρια δεν το λέω εγώ, μου λέει σοβαρά ντροπή της πες μου ποια είναι να ψάξω να βρω που μένει να την σπάσω στο ξύλο για αυτά που λέει για τους Κυπρίους...... Κόκαλο εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις