Nikos Chatzoglou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Λοιπόν, όπως είδατε, σκέφτομαι για διακοπές στη Μυτιλήνη και θα ήθελα να μου δώσετε πληροφορίες σχετικά με μέρη που έχετε επισκεφθεί εκεί και αξίζουν, παραλίες, ταβέρνες κλπ. Η διαμονή σκέφτομαι να είναι στην πρωτεύουσα (δεν έχω κλείσει κάτι ακόμη) και η αναχώρηση θα γίνει από Βόρεια Ελλάδα μάλλον αεροπορικά (γιατί το πλοίο είναι πολλές ώρες) και σκέφτομαι να νοικιάσω αμάξι εκεί. Γενικά πώς ήταν η εμπειρία σας εκεί; Τι σας άρεσε τι δεν σας αρεσε κλπ. Όποιος έχει άποψη ας την καταθέσει
Grim Ripper Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Αν πας στην Σκάλα Ερεσού να πας για φαγητό στο "Αιγαίο". Παράλιες ψάξε να δεις, ποιες έχουν μπλε σημαία. Ελπίζω φέτος να πάω στην παραλία του Αγίου Ισίδωρου, έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια. 1
Grim Ripper Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 19 λεπτά πριν, The_Judas είπε Να πας και στον Μόλυβο. Ξέρεις αν είναι καλά και τώρα; Λόγο των μεταναστών εννοώ, θυμάμαι στις αρχές υπήρχε θέμα.
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Επι 5 χρονια πηγαινα στη Λέσβο, ειναι πολυ ωραιο νησι με πολλα πράγματα να κανεις. Εγω εμενα Μόλυβο που ειναι εξαιρετικα γραφική περιοχη. Οχι τρελες παραλίες, αλλα γραφική. Η Πετρα ειναι πολυ ωραια επισης και η Σκαλα Συκαμιας για φαγητο. Η Ερεσος ειναι επισης must visit οπως και η Αγιασος καθώς και το απολιθωμένο δασος στο Σιγρι το οποιο προσωπικα το εχω βρει εντυπωσιακό, αν και σε αλλους ειχε φανει ψιλοαδιαφορο. Αν πας Μόλυβο, οπωσδήποτε επισκεψη στο Congas για ποτακι και στο λιμάνι. 2 1
Grim Ripper Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, stormrain είπε Επι 5 χρονια πηγαινα στη Λέσβο, ειναι πολυ ωραιο νησι με πολλα πράγματα να κανεις. Εγω εμενα Μόλυβο που ειναι εξαιρετικα γραφική περιοχη. Οχι τρελες παραλίες, αλλα γραφική. Η Πετρα ειναι πολυ ωραια επισης και η Σκαλα Συκαμιας για φαγητο. Η Ερεσος ειναι επισης must visit οπως και η Αγιασος καθώς και το απολιθωμένο δασος στο Σιγρι το οποιο προσωπικα το εχω βρει εντυπωσιακό, αν και σε αλλους ειχε φανει ψιλοαδιαφορο. Αν πας Μόλυβο, οπωσδήποτε επισκεψη στο Congas για ποτακι και στο λιμάνι. Πάλι καλά που έγραψες τουλάχιστον να έχω ιδέες πού να πάω με έναν φίλο μου, άσχετα αν καταγωγή έχω από εκεί, κυρίως βέβαια για το μαγαζί στο Μόλυβο, τα υπόλοιπα τα έχω στα σχέδια. 😛
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 16 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Πάλι καλά που έγραψες τουλάχιστον να έχω ιδέες πού να πάω με έναν φίλο μου, άσχετα αν καταγωγή έχω από εκεί, κυρίως βέβαια για το μαγαζί στο Μόλυβο, τα υπόλοιπα τα έχω στα σχέδια. 😛 To Congas εχει τρελο vibe, οπως επισης και ενα αλλο πιο απομακρυσμενο, Γατελουζοι λεγοταν τοτε, τωρα πρεπει να εχει αλλαξει ονομα. 1
pavlovic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Mένει η θεία μου Μυτιλήνη, στο κέντρο. ΤΟ νησί πάει από το κακό στο χειρότερο λόγω του προσφυγικού και δεν είναι και τουριστικό νησί. Ποτε δεν ήταν. Οι άνθρωπο εκεί δεν το αφήνουν το μέρος να προχωρήσει, να εξελιχθεί και δεν μπορώ να καταλάβω και το λόγο. Εν ολίγοις , να πας Πέτρα-Μόλυβο , έχουν ανοίξει κάτι θέρμα πηγαίνοντας για Λάρισο είναι φοβερά να πας. Κατά τα αλλα μη περιμενεις πολλά. Στο κέντρο 1 κλαμπ, 4-5 καφετέρειες και πολυ μιζέρια σε εκείνο το τόπο.
SilentVoice Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Η Μυτιλήνη είναι από τα νησιά με τα περισσότερα εκκλησάκια. Θα βρεις όλους τους Αγίους σε ένα νησί. Εκτός από τις παραλίες που όπως προειπαν οι περισσότεροι, αξίζει να κάνεις ένα τουρ στα εκκλησάκια. Φυσικά χρειάζεσαι αυτοκίνητο για να τα γυρίσεις όλα. Είχα πάει πριν 12 χρόνια και σε 12 ημέρες είχα γυρίσει όλο το νησί σχεδόν και όλα τα τουριστικά μέρη. Έμεινα Μυτιλήνη, Παναγιουδα και Αγία Παρασκευή. Η Σκάλα Καλλονής και Ερεσος τα αγαπημένα μου. Φυσικά τότε είχα πάει και σε 4 πανηγύρια , όπου αξίζουν πάρα πολύ στο νησί. Αν δεν είσαι με οικογένεια και είσαι με παρέα, ίσως βρεις και κάνα κρυφό beach party με house, θα κάτσεις κάνα 2ήμερο εκεί. Τότε θυμάμαι είχαν συνέχεια προβλήματα με την ηλεκτροδότηση και έμενε το νησί χωρίς ρεύμα, όπως και με το νερό υπήρχε πρόβλημα. Φυσιολογικά τότε στα περισσότερα νησιά. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 14 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Η Μυτιλήνη είναι από τα νησιά με τα περισσότερα εκκλησάκια. Θα βρεις όλους τους Αγίους σε ένα νησί. Εκτός από τις παραλίες που όπως προειπαν οι περισσότεροι, αξίζει να κάνεις ένα τουρ στα εκκλησάκια. Φυσικά χρειάζεσαι αυτοκίνητο για να τα γυρίσεις όλα. Είχα πάει πριν 12 χρόνια και σε 12 ημέρες είχα γυρίσει όλο το νησί σχεδόν και όλα τα τουριστικά μέρη. Έμεινα Μυτιλήνη, Παναγιουδα και Αγία Παρασκευή. Η Σκάλα Καλλονής και Ερεσος τα αγαπημένα μου. Φυσικά τότε είχα πάει και σε 4 πανηγύρια , όπου αξίζουν πάρα πολύ στο νησί. Αν δεν είσαι με οικογένεια και είσαι με παρέα, ίσως βρεις και κάνα κρυφό beach party με house, θα κάτσεις κάνα 2ήμερο εκεί. Τότε θυμάμαι είχαν συνέχεια προβλήματα με την ηλεκτροδότηση και έμενε το νησί χωρίς ρεύμα, όπως και με το νερό υπήρχε πρόβλημα. Φυσιολογικά τότε στα περισσότερα νησιά. Αυτό που λες με την ηλεκτροδοτηση, το είχαμε ζησει στην Τήνο το 97, απερίγραπτες καταστάσεις με διακοπές ρεύματος μεσημέρι και βράδυ, στα εστιατόρια να ζητάνε συγνώμη το μεσημερι επειδή δεν είχανε ρεύμα να μαγειρεψουν. Βράδυ σε πολυσύχναστο δρόμο να μαυρίζουν τα πάντα γύρω μας και ψάχνω τους γονείς μου μην χαθούμε, κάποιοι νησιώτες και γέροι έριχναν καντήλια και βρισίδια μόλις γινόταν διακοπή. Μας έλεγε ένας του ξενοδοχειου ότι η ΔΕΗ εκοβε το ρεύμα για να καθαρίσει τους μονωτηρες από την σκόνη της άμμου λόγω του αέρα. Θείος μου που είχε ταξιδέψει Φολέγανδρο το ίδιο καλοκαίρι μου έλεγε τα ίδια προβλήματα και εκεί.
pavlovic Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Ta νησια του Β.Αιγαιου είναι παρατημένα όπως και τα περισσότερα άλλω νομών. Ο κόσμος δεν νοιάζεται. Η Μυτιλήνη έχει θρησκευτικό τουρισμό, αλλά ο κόσμος της είναι ο χειρότερος που υπάρχει. Σαν ομορφια δεν συγκρίνεται
Grim Ripper Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, pavlovic είπε Ta νησια του Β.Αιγαιου είναι παρατημένα όπως και τα περισσότερα άλλω νομών. Ο κόσμος δεν νοιάζεται. Η Μυτιλήνη έχει θρησκευτικό τουρισμό, αλλά ο κόσμος της είναι ο χειρότερος που υπάρχει. Σαν ομορφια δεν συγκρίνεται Επειδή είμαστε γκασμάδες το λες; 😛
pavlovic Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 32 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Επειδή είμαστε γκασμάδες το λες; 😛 και γι αυτο, αλλα δεν γνωρισα χειροτερο κοσμο στη ζωη μου απο τους Μυτιληνιους. Έλλειψη παιδειας, έλλειψη πολιτισμού, ρουφιανια, πισωπλατιά, κακοχαρακτήρες. Άσχημο κουτσομπολιό, ο ένας να κοιτάει με μισό μάτι τον άλλον και άλλα πολλά. ΔΕΝ θελουν να παει μπροστα ο τοπος τους. Τα εχω πει και στη θεια μου που ειναι απο εκει. Επισης δεν ειναι καθολου εξηγημενοι. Άλλα λενε σημερα, άλλα αύριο. Καμια σχεση με τους Μακεδονες και τους Κρητικους που εξηγουνται σπαθι 1
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 41 λεπτά πριν, pavlovic είπε και γι αυτο, αλλα δεν γνωρισα χειροτερο κοσμο στη ζωη μου απο τους Μυτιληνιους. Έλλειψη παιδειας, έλλειψη πολιτισμού, ρουφιανια, πισωπλατιά, κακοχαρακτήρες. Άσχημο κουτσομπολιό, ο ένας να κοιτάει με μισό μάτι τον άλλον και άλλα πολλά. ΔΕΝ θελουν να παει μπροστα ο τοπος τους. Τα εχω πει και στη θεια μου που ειναι απο εκει. Επισης δεν ειναι καθολου εξηγημενοι. Άλλα λενε σημερα, άλλα αύριο. Καμια σχεση με τους Μακεδονες και τους Κρητικους που εξηγουνται σπαθι Αυτά τα έχω ακούσει και από άλλους για τους κατοίκους της Μυτιληνης. Όπως επίσης έχω ακούσει πολλά αρνητικά από άνδρες για τις γυναίκες από αυτό το νησί. Πάντως, μιας και δεν έχω πάει ποτέ μου εκεί, δεν μπορώ να έχω άποψη.
airtrelomike13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Αυτά τα έχω ακούσει και από άλλους για τους κατοίκους της Μυτιληνης. Όπως επίσης έχω ακούσει πολλά αρνητικά από άνδρες για τις γυναίκες από αυτό το νησί. Πάντως, μιας και δεν έχω πάει ποτέ μου εκεί, δεν μπορώ να έχω άποψη. Τι εννοείς έχεις ακούσει για τις γυναίκες από εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις