solamnic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω Οθόνη Dell s2721. Αλλά θέλω να την βάλω στον τοίχο.. Ποια βάση θα μου συστήνατε για τον τοίχο? (Δεν θέλω να κινείται, όσο πιο λεπτή γίνεται- και αν υπάρχει σε ελληνικό μαγαζί ακόμα καλύτερα) Ευχαριστώ Νίκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Οποιαδήποτε σου αρέσει αρκεί να έχει vesa μέχρι 100x100 , διότι η πλάκα μπαίνει χωνευτά...Και αυτό το 1-2 εκατοστά που χάνεις λόγω ότι μπάινει μέσα η πλάκα, θα το αφαιρέσεις από την αρχική απόσταση από τον τοίχο. Πχ αν η βάση γράφει απόσταση από τον τοίχο 4 εκατοστά, στην περίπτωσή σου θα είναι λιγότερα, περίπου 2 εκατοστα, που είναι αστείο και δεν ξέρω αν ακόμα και με ειδικό allen (20 πόντους) που λογικά θα έχει μέσα η συκευασία, θα μπορέσεις να βιδώσεις την τρύπα έχοντας 2 εκατοστά μόνο χώρο... Σε αντίστοιχη flat βαση για TV 23in έφτυσα αίμα προκειμένου να βρώ και να σφίξω την μια και μοναδική βίδα με το μακρύ allen-κατσαβίδι... Οπότε θα σου πρότεινα οπωσδήποτε να κοιτάξεις σχεδιάγραμμα με mm πριν αγοράσεις. Οι παρακάτω φώτο είναι από την Bratech KM20-11F, η οποία δεν σου κάνει... για βοήθεια στις ανέβασα Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2021 από camel555 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solamnic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Επιλογή Amazon.de https://www.amazon.de/gp/product/B077YYCW4P/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&psc=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, solamnic είπε Καλησπέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω Οθόνη Dell s2721. Αλλά θέλω να την βάλω στον τοίχο.. Ποια βάση θα μου συστήνατε για τον τοίχο? (Δεν θέλω να κινείται, όσο πιο λεπτή γίνεται- και αν υπάρχει σε ελληνικό μαγαζί ακόμα καλύτερα) Ευχαριστώ Νίκος Αυτή κινείται, δεν είναι απο ελληνικό μαγαζί και την θεωρώ ακριβή. https://www.fandu.gr/product.asp?catid=1708&title=fu-tm1100-βάση-οθόνηςtv Αυτή φαίνεται να μπαίνει συρταρωτά και η βίδα στο κάτω μέρος να είναι προαιρετική Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2021 από camel555 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solamnic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Έβαλα εκείνη από το αμαζον μήπως και .. η FU μια χαρά φαίνεται γι αυτό που θέλω... Σε ευχαριστώ πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα