Προς το περιεχόμενο

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)

velissarios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, kanikolas είπε

Αν αναφερεσαι στο σχολιο του prefuse με το "ιδιο νουμερο" εννοει τον ιδιο αριθμο διευθυνσης, οχι τον 12ψηφιο μοναδικο αριθμο!

Όχι αναφέρομαι στο AMKA και το ΑΦΜ σε παραπάνω σχόλιο που λέει αν μπορεί να μην το καταχωρήσει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 λεπτά πριν, NancyHo είπε

Όχι αναφέρομαι στο AMKA και το ΑΦΜ σε παραπάνω σχόλιο που λέει αν μπορεί να μην το καταχωρήσει

Α οκ σορρυ! Ναι σωστα δεν μπορεις να πας παρακατω αν δεν καταχωρησεις το ενα απο τα δυο (για τα ατομα με ελληνικη υπηκοοτητα/ιθαγενεια). 

3 ώρες πριν, xxatziva είπε

οπως και στο ονλαην χρειαζεται 1απο τα2.

an Ο απογραφεας αφηνε χυμα κωδικους εχει θεμα. αν τετοια θεματα υπαρχουν πας εποπτεια να δεις χαρτες τριγυρω απο δικο σου τομεα και ηλεκτρονικη ο3 στα τριγυρω σπιτια να δειτε τι γινετε. αν το αφησεις για μετα δεν παιζει να κλεινεις τομεα με ανεση.

Αυτό πήρα τηλέφωνο τη βοηθό επόπτη και μου είπε επι λέξει "Κύριε elio_1 αν έχει πατήσει οριστική υποβολή δεν μπορεί να γίνει τίποτα." Τα υπόλοιπα τα έγραψα. Ένας από τους λόγους αποστολής το email με κοινοποίηση και στον επόπτη είναι για τα μετά.

2 λεπτά πριν, elio_1 είπε

Αυτό πήρα τηλέφωνο τη βοηθό επόπτη και μου είπε επι λέξει "Κύριε elio_1 αν έχει πατήσει οριστική υποβολή δεν μπορεί να γίνει τίποτα." Τα υπόλοιπα τα έγραψα. Ένας από τους λόγους αποστολής το email με κοινοποίηση και στον επόπτη είναι για τα μετά.

κοινως σε οποιον τομεα απογραφηκαν θα πρεπει ο εποπτης να τα μεταφερει σε αλλο τετραγωνο και τομεα αντιστοιχα. αλλα θα πρεπει 2τομεαρχες να καθονται μαζι να δουν τι και πως.

Πήρα τηλ. την ΕΛΣΤΑΤ. Μετά από 5 λεπτή αναμονή μου έδωσαν το τηλέφωνο που αντιστοιχεί στο τμήμα του δημου μου. Εκεί μετά από 6 τηλέφωνα καθώς το έβγαζε κατειλημμενο, το σήκωσε μια γυναίκα που της είπα το πρόβλημα, μου λέει ναι λογικό είναι γιατί γίνεται χαμός και έχουμε πολλές παραιτήσεις, της έδωσα διεύθυνση για να περάσει ο απογραφεας να μας δώσει τους κωδικούς. 

19 ώρες πριν, kanikolas είπε

Δοκιμασε το εξης (δεν ξερω αν θα πιασει):

Καλεσε απο το τηλεφωνο σου το 2111212ΧΧΧ (αλλαζει αναλογα την περιοχη, θα βαλεις το τηλεφωνο που γραφεις στους φακελους που μοιρασες). Εκει θα σου βγει ηχογραφημενο μηνυμα "παρακαλω πληκτρολογηστε τα 7 πρωτα νουμερα του μοναδικου κωδικου σας". Εσυ θα βαλεις τον δικο σου κωδικο απογραφεα (7ψηφιο νουμερο). Θα σου απαντησει σιγουρα "ο απογραφεας αυτη την στιγμη δεν ειναι διαθεσιμος, παρακαλω αφηστε του ηχητικο μηνυμα"

Πες κατι οτιδηποτε για λιγα δευτερολεπτα και μετα απο λιγη ωρα τσεκαρε στα mail σου αν έχει ερθει στα εισερχομενα το ηχητικο μηνυμα που εστειλες στον εαυτο σου.

Τουλαχιστον με αυτο τον τροπο θα σιγουρεψεις αν οι αυτοαπογραφομενοι που σε αναζητουν μπορουν εστω να σου αφησουν ηχητικο μηνυμα (και να το λαμβανεις μετα απο λιγη ωρα στο mail)!

Τελικά δεν έπιασε ούτε αυτό, καθώς δεν είχε συνδεθεί με email. Επικοινώνησα με [email protected] και μου έστειλαν εκείνοι τον κωδικό πρόσβασης , ευτυχώς... Ευχαριστώ πάντως πολύ για την υποστήριξη !!!

• Like 1

20 ώρες πριν, xxatziva είπε

ναι μεν αλλα μετα αν υπαρχουν λαθη θα τρεχεις φανταζομαι. εγω απο τωρα φροντιζω οτι θεμα υπαρχει να λυνεται σε5λεπτα. ετσι θα κερδισω χρονο για τα εντυπα που θα εχω 200-210 τουλαχιστον. οποτε να ειμαι ανετος εκει για να κλεινω τμημα-τομεα απο τους πρώτους.  εχω δει και τομεαρχες εντελως ζαμάνφου. ο καθενας κανει οπως νομιζει. θα πεσει γέλιο.

πχ χτες ρωταγαν εμενα γιατι δεν εχω φακελο? εγω εχω εκεινο το κομματι. αλλη περιοχη. να παρω στο γραφειο. ελα ταδε οδο αριθμο ταδε πολιτης και 2-3στενα εκει διπλα φακελος πουθενα. εχουν απογραφεα? εχουν. θα τους βρω-εποπτης. οκ-εγω. λογικα ακομα τρεχουν τομεαρχης-απογραφεις. δεν μοιρασαν τιποτα. δεν τους φταιω εγω μετά. ας προσεχαν. αμα καναν τα ελαχιστα να φαινεται οτι κατι κινείται δεν θα ειχαν θεματα. 

Καλα ούτε απογραφεις έχω Ούτε με νοιάζει εδώ που τα λέμε. Τα δε κτίρια είναι σε τρεις τομείς που έχω αναλάβει και οι απογραφεις παραιτήθηκαν όλοι.  Βέβαια και οι επόπτες δε σκάνε ιδιαίτερα για καφεδάκι ήταν τις προάλλες 

Πήγα από τα γραφεία της ελστατ της πόλης μου να μου παραδώσουν έξτρα τμήμα ,γιατί ο τομέας μας είχε πάει καλά ... Και μου είπαν πως θα πάρω τα λεφτά του προηγούμενου. Τι γνωρίζετε για αυτό;

1 ώρα πριν, andreasgt21 είπε

Πήγα από τα γραφεία της ελστατ της πόλης μου να μου παραδώσουν έξτρα τμήμα ,γιατί ο τομέας μας είχε πάει καλά ... Και μου είπαν πως θα πάρω τα λεφτά του προηγούμενου. Τι γνωρίζετε για αυτό;

fysika. αν παραιτηθηκε ο προηγουμενος αρα δεν παιρνει τιποτα. τοτετ τα λεφτα τα καρπώνεται αυτος που ανέλαβε. οποτε με το καλο και αυτο το τμημα.

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, andreasgt21 είπε

Βεβαια αν ο προηγουμενος εχει μοιρασει λαθος κωδικους σε λαθος διευθυνσεις και γενικα τα  εχει κανει "σαλατα" , θα δυσκολεψει πολυ το εργο σου. Απο την αλλη βεβαια αν ειναι να παρεις παραπανω λεφτα, αξιζει!!

Εχει καποιος καποια καλη ιδεα πως θα αυξηθει η αυτοαπογραφη; γιατι τις τελευταιες μερες γινεται με το σταγονομετρο!! 

Επεξ/σία από kanikolas
  • Like 1

22 λεπτά πριν, kanikolas είπε

Βεβαια αν ο προηγουμενος εχει μοιρασει λαθος κωδικους σε λαθος διευθυνσεις και γενικα τα  εχει κανει "σαλατα" , θα δυσκολεψει πολυ το εργο σου. Απο την αλλη βεβαια αν ειναι να παρεις παραπανω λεφτα, αξιζει!!

Εχει καποιος καποια καλη ιδεα πως θα αυξηθει η αυτοαπογραφη; γιατι τις τελευταιες μερες γινεται με το σταγονομετρο!! 

να πηγαινεις να τους λες οτι πηρε παραταση ενω ειχες μοιρασει πριν φακελους, αρα βλεπουν 26-11-21. δηλαδη ειπαν δεν προλαβα-βαρεθηκα και ας ερθουν με το χαρτι.

Η ΕΛΣΤΑΤ το οργάνωσε με μεγάλη προχειρότητα. Είναι σχεδόν αδύνατο να συμπληρώσει κάποιος τα ερωτηματολόγια από ένα κινητό. Από τα 10 τηλέφωνα που με κάλεσαν για βοήθεια, οι 4 δεν είχαν κάποιο λάπτοπ ή τάμπλετ και μου έδωσαν τηλέφωνο για να κάνουμε τηλεφωνική απογραφή αργότερα. Είναι τραγικό το 2021 να φτιάχνουν ιστοσελίδες μη φιλικές προς τα κινητά.

• Like 9
  • Thanks 2

8 ώρες πριν, kanikolas είπε

Ήδη το 1/3 έχει αυτοαπογραφή από το τμήμα του... Απλά δε πολυπιστεύω πως αυτό το 1/3 θα το πάρω εγώ σε λεφτά, μου φαίνεται πολύ καλό για να ναι αληθινό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πότε λήγει η διαδικασία της απογραφής...? Διοτι με την παραταση δεν ισχυει το αρχικο προγραμμα...Δεν θα επρεπε να ενημρωσει η ΕΛΣΤΑΤ...? Διοτι δεν θα τρεχουμε φυσικα κανενα εξτρα διμηνο  επειδή αυτοί είναι ανίκανοι...Υπάρχει και σύμβαση και δικαιοσύνη...αν χρειαστεί...

Επεξ/σία από ptsk

1 ώρα πριν, andreasgt21 είπε

Ήδη το 1/3 έχει αυτοαπογραφή από το τμήμα του... Απλά δε πολυπιστεύω πως αυτό το 1/3 θα το πάρω εγώ σε λεφτά, μου φαίνεται πολύ καλό για να ναι αληθινό.

Εσύ θα πάρεις τα λεφτά, απ' τη στιγμή που παραιτήθηκε δεν παίρνει τπτ απ' τη δουλειά που είχε βγάλει. Τα παίρνει ο επόμενος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...