Προς το περιεχόμενο

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)

velissarios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

26 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε

Χωρίς να ξέρω, θα έλεγα ότι ένα από τα δύο είναι υποχρεωτικό. Αλλιώς σου απογράφω εγώ κατοικίες με 5-6 άτομα μέσα (σαν απογραφέας έχω και οικονομικό όφελος). Κάπως πρέπει να διασφαλιστεί ότι δεν θα γίνουν "απάτες". Αν κάποιος δεν θέλει να δώσει ούτε ΑΦΜ, ούτε ΑΜΚΑ εγώ δεν θα τον απογράψω με τα ως τώρα δεδομένα. Εκτός αν δοθεί άλλη οδηγία. 

Αν δώσει μόνο ΑΦΜ ή μόνο ΑΜΚΑ με τα ως τώρα δεδομένα ξέρω ότι γίνεται. 

Ναι εχεις απολυτο δικιο. Χρειαζεται οπωσδηποτε τουλαχιστον ενα απο τα δυο. Γιατι αλλιως θα συμπληρωναμε οσα ατομα θελαμε, οπου θελαμε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, xxatziva είπε

αυτα αφου ηταν γνωστα απο πριν ποια ειναι τα κομματια μας πως τωρα βρεθηκε κατι τετοιο? και σε μενα εγινε αλλα οι τομεαρχες βρεθηκαμε και το κανονισαμε σχετικα. προβλημα επιτόπου επιλυση. ολα οκ.

Είναι στην άκρη της πόλης, δεν είναι ακριβώς αστικός τομέας, σε πολλά δεν υπάρχουν αριθμοί ή οδοί (όχι στο συγκεκριμένο). Ο χάρτης:

764969810_.png.97b2cc4b3a5f8a7a7dc971a4571c6268.png

Τα μπλε είναι τα όρια στους τομείς, το κόκκινο είναι το ένα τμήμα που αναφέρω...

1 ώρα πριν, kanikolas είπε

Μα καλα και ο/η απογραφεας (οχι η δικια σου αλλα ο/η αλλος/η που μοιρασε τα χαρτια πριν) τοσο μεγαλο λαθος; Αφου μας γραφει το Ο3 συγκεκριμενες διευθυνσεις!!!! 

Φαινεται της περισσεψαν καποια και ειπε ας τα παω οπου να ναι (λες και μοιραζε διαφημιστικα φυλλαδια) 🤣🤣🤣🤣🤣

Ή σκέφτηκε αφού πληρώνομαι με το κομμάτι γιατί να μην πάρω τα παραπάνω φράγκα σε βάρος του άλλου απογραφέα...

Μόλις τώρα, elio_1 είπε

Ή σκέφτηκε αφού πληρώνομαι με το κομμάτι γιατί να μην πάρω τα παραπάνω φράγκα σε βάρος του άλλου απογραφέα...

Μα ειναι ηλιθιο αυτο που σκεφτηκε! Γιατι ο κωδικος που θα παει να βαλει ο αυτοαπογραφομενος, θα του βγαλει ΛΑΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ και δεν θα προχωρησει κανεις την αυτοαπογραφη του (οσο καλη διαθεση και να ειχαν να την κανουν)!

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, kanikolas είπε

Μα ειναι ηλιθιο αυτο που σκεφτηκε! Γιατι ο κωδικος που θα παει να βαλει ο αυτοαπογραφομενος, θα του βγαλει ΛΑΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ και δεν θα προχωρησει κανεις την αυτοαπογραφη του (οσο καλη διαθεση και να ειχαν να την κανουν)!

Μια χαρά γίνεται, και σε μένα το έκανε ένας απογραφέας. Ενώ ήταν στο δικό μου οικοδομικό τετράγωνο αλλά δεν είχα κωδικό κατοικίας, πήγα προσθέσα το κτήριο και όταν πήγα να αφήσω κωδικό μου είπε ότι έκαναν απογραφή. Όταν τους ζήτησα τον κωδικό που έκαναν την απογραφή, είδα ότι είχε δύο 00 μετά το νούμερο του απογραφέα, όπως δηλ όταν προσθέτεις ένα νέο κτήριο. Τώρα πως το πήρε το συστημα του άλλου και εμφάνιζε το οικοδομικο τετράγωνο όπου παίρνει αυτόματα και την οδό, δεν γνωρίζω. 

Το θέμα είναι ότι έκανε απογραφή από άλλον ενώ ήταν στο δικό μου οικοδομικό τετράγωνο και είχα αφήσει κωδικούς στο δίπλανο κτήριο.

Επεξ/σία από prefuse

3 λεπτά πριν, prefuse είπε

Μια χαρά γίνεται, και σε μένα το έκανε ένας απογραφέας. Ενώ ήταν στο δικό μου οικοδομικό τετράγωνο αλλά δεν είχα κωδικό κατοικίας, πήγα προσθέσα το κτήριο και όταν πήγα να αφήσω κωδικό μου είπε ότι έκαναν απογραφή. Όταν της ζήτησα τον κωδικό είδα ότι είχε δύο 00 όπως όταν προσθέτεις κτήριο. Τώρα πως το πήρε το συστημα του άλλου απογραφέα δεν γνωρίζω. 

Το θέμα είναι ότι έκανε απογραφή από άλλον ενώ ήταν στο δικό μου οικοδομικό τετράγωνο και είχα αφήσει κωδικούς στο δίπλα.

Αχ, είχα κι εγώ δύο μούρλια πολυκατοικίες απέναντι από το τμήμα μου και δεν είχαν και απογραφέα ακόμη αυτές. Και με ρωτούσαν ένοικοι που με είχαν δει πότε θα πάρουν κι αυτοί κωδικό κλπ. Αλλά φυσικά δεν πέρασε ούτε ξυστά από το μυαλό μου να πάω να μοιράσω εκεί κωδικούς (τι φάση;). Αχ με αυτόν τον καημό κοιμάμαι πλέον τα βράδια. 😂

18 λεπτά πριν, prefuse είπε

Μια χαρά γίνεται, και σε μένα το έκανε ένας απογραφέας. Ενώ ήταν στο δικό μου οικοδομικό τετράγωνο αλλά δεν είχα κωδικό κατοικίας, πήγα προσθέσα το κτήριο και όταν πήγα να αφήσω κωδικό μου είπε ότι έκαναν απογραφή. Όταν τους ζήτησα τον κωδικό που έκαναν την απογραφή, είδα ότι είχε δύο 00 μετά το νούμερο του απογραφέα, όπως δηλ όταν προσθέτεις ένα νέο κτήριο. Τώρα πως το πήρε το συστημα του άλλου και εμφάνιζε το οικοδομικο τετράγωνο όπου παίρνει αυτόματα και την οδό, δεν γνωρίζω. 

Το θέμα είναι ότι έκανε απογραφή από άλλον ενώ ήταν στο δικό μου οικοδομικό τετράγωνο και είχα αφήσει κωδικούς στο δίπλανο κτήριο.

Απογραφεας εισαι ή τομεαρχης; Γιατι αν εισαι απογραφεας δεν προσθετεις ετσι κτιρια απο μονος σου (αν και μπορεις να το κανεις).  ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ!!! Δηλαδη του λες "Υπαρχει ενα κτιριο στην ταδε οδο που δεν μου το εχεις στο Ο3, το εχεις ξεχασει ή μήπως λόγω των πολλών πολυκατοικιων στο συγκεκριμένο οικοδομικό τετράγωνο έχεις βάλει κάποιες απο τις πολυκατοικίες και σε δεύτερο απογραφέα;" ΜΟΝΟ ΑΝ παρουμε το ΟΚ του τομεαρχη , προσθετουμε κτιριο στο O3 μας!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε

Αχ, είχα κι εγώ δύο μούρλια πολυκατοικίες απέναντι από το τμήμα μου και δεν είχαν και απογραφέα ακόμη αυτές. Και με ρωτούσαν ένοικοι που με είχαν δει πότε θα πάρουν κι αυτοί κωδικό κλπ. Αλλά φυσικά δεν πέρασε ούτε ξυστά από το μυαλό μου να πάω να μοιράσω εκεί κωδικούς (τι φάση;). Αχ με αυτόν τον καημό κοιμάμαι πλέον τα βράδια. 😂

Αχ, πάνε οι διακοπές στα καημένα βούρλα.😂

δες για καμια φουσκωτή πισίνα απο praktiker/leroy merlin και αν βρεις καμια δυνατή προσφορά σφύρα και σε εμας γιατι οπως πάει το πράμα, ούτε για βουτιά στο λιμάνι του Πειραιά δεν θα φτάσουν. 😂

Μου είπαν να καταγράψω ΟΛΑ τα κτιρια στην περιοχή μου, μου τόνισαν οτι δεν πρέπει να λείπει κανένα κτήριο. Γνωρίζουν και μου ειπαν οτι η περιοχή μου ειναι απο τις δυσκολοτερες καθως εχει πολλές κατοικιες με 2 εισόδους σε διαφορετικές οδους και με πολλους πάρωδους που δεν ειχαν καταγραφεί καθόλου. 

Ειχα οδό με 5 σπίτια που ειχαν το ίδιο νούμερο. και στον ίδιο δρόμο ειχα και αλλα 2 με το ίδιο νούμερο και μια ξεχασμένη πάρωδο. Ειχα πάει 2-3 φορές για να βγάλουμε άκτη και εννοείτε τους έβγαλα όλους απο τα σπίτια να συννενοηθούν μεταξύ τους και όλοι παραδεχόταν οτι τα νούμερα τα βγάλανε μόνοι τους και στους λογαριασμούς τους (δεη, οτε, νερο) όλοι εχουν το ίδιο νούμερο. Μια κυρία ειχε βάλει στους λογαριασμούς, την διεύθυνση του γραφείου της :) 

Τομεάρχης, επόπτης, επόπτης γραμμων, δεξί μπάκ σήκωσαν τα χέρια ψηλά. τελικά απογράφηκαν με το ίδιο νούμερο αφού αυτό εχουν δηλώσει. 

Επεξ/σία από prefuse

1 ώρα πριν, andreasgt21 είπε

Καλημέρα σε όλους, θέλω να ρωτήσω αν στη δεύτερη φάση όσοι δε θέλουν να δώσουν το αφμ τους ή το ΑΜΚΑ τους, μπροουμε.να βάλουμε μηδενικά και είναι κομπλέ η θα υπάρχει θέμα;

οπως και στο ονλαην χρειαζεται 1απο τα2.

56 λεπτά πριν, elio_1 είπε

Είναι στην άκρη της πόλης, δεν είναι ακριβώς αστικός τομέας, σε πολλά δεν υπάρχουν αριθμοί ή οδοί (όχι στο συγκεκριμένο). Ο χάρτης:

764969810_.png.97b2cc4b3a5f8a7a7dc971a4571c6268.png

Τα μπλε είναι τα όρια στους τομείς, το κόκκινο είναι το ένα τμήμα που αναφέρω...

an Ο απογραφεας αφηνε χυμα κωδικους εχει θεμα. αν τετοια θεματα υπαρχουν πας εποπτεια να δεις χαρτες τριγυρω απο δικο σου τομεα και ηλεκτρονικη ο3 στα τριγυρω σπιτια να δειτε τι γινετε. αν το αφησεις για μετα δεν παιζει να κλεινεις τομεα με ανεση.

Αυτή η απογραφή είναι....το κάτι άλλο..θα γελάσει και το παρδαλό 🐐🐐🐐 .. Τώρα αυτόν τον περίφημο  τίτλο κτήσης που πρέπει να πάρουμε από τον ΕΦΚΑ.. θα πάμε μόνοι μας να τον πάρουμε ή πρεπει να μας ειδοποιήσουν  οι επόπτες για το πότε, πως...κλπ κλπ (αχέμ αχέμ..ποτέ δλδ..😶..);  

• Like 2

15 λεπτά πριν, barbadan είπε

Αυτή η απογραφή είναι....το κάτι άλλο..θα γελάσει και το παρδαλό 🐐🐐🐐 .. Τώρα αυτόν τον περίφημο  τίτλο κτήσης που πρέπει να πάρουμε από τον ΕΦΚΑ.. θα πάμε μόνοι μας να τον πάρουμε ή πρεπει να μας ειδοποιήσουν  οι επόπτες για το πότε, πως...κλπ κλπ (αχέμ αχέμ..ποτέ δλδ..😶..);  

Νομίζω και οι άλλες έτσι ηταν, απλα ισως τοτε δεν την σχολίαζαν στα φορουμ ωστε να μαθαίνεις το κάθε στραβό που τυχαίνει στον καθένα. +COVID

• Like 2

1 ώρα πριν, prefuse είπε

Ειχα οδό με 5 σπίτια που ειχαν το ίδιο νούμερο. και στον ίδιο δρόμο ειχα και αλλα 2 με το ίδιο νούμερο και μια ξεχασμένη πάρωδο. Ειχα πάει 2-3 φορές για να βγάλουμε άκτη και εννοείτε τους έβγαλα όλους απο τα σπίτια να συννενοηθούν μεταξύ τους και όλοι παραδεχόταν οτι τα νούμερα τα βγάλανε μόνοι τους και στους λογαριασμούς τους (δεη, οτε, νερο) όλοι εχουν το ίδιο νούμερο. Μια κυρία ειχε βάλει στους λογαριασμούς, την διεύθυνση του γραφείου της :) 

Τομεάρχης, επόπτης, επόπτης γραμμων, δεξί μπάκ σήκωσαν τα χέρια ψηλά. τελικά απογράφηκαν με το ίδιο νούμερο αφού αυτό εχουν δηλώσει. 

Τι να πω, μεγαλο μπερδεμα, αφου τουλαχιστον αυτοαπογραφηκαν παλι καλα!!

έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται, δεν θα σε αφήσει να πας παρακάτω. Στα επόμενα βήματα αναφέρεις και την σχέση που έχεις με τα άτομα τα οποία μένεις μαζί!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kanikolas είπε

Τι να πω, μεγαλο μπερδεμα, αφου τουλαχιστον αυτοαπογραφηκαν παλι καλα!!

και δεν ηταν το μόνο, εχω και αλλα αλλα βαριέμαι να γράφω. καλη συνέχεια

εφτασα τους 73 απο σύνολο 120 κατοικίες

οι 30-40 κενές/ανύπαρκτες

αύριο θα πάω να πουσάρω και τους υπολοιπους ~20 να το κάνουν ηλεκτρονικά

και καμια 10αρια ειναι σίγουρο οτι θα το κάνουμε με τον παραδοσιακό τροπο.

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 1
  • Thanks 1

5 λεπτά πριν, NancyHo είπε

έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται, δεν θα σε αφήσει να πας παρακάτω. Στα επόμενα βήματα αναφέρεις και την σχέση που έχεις με τα άτομα τα οποία μένεις μαζί!

Αν αναφερεσαι στο σχολιο του prefuse με το "ιδιο νουμερο" εννοει τον ιδιο αριθμο διευθυνσης, οχι τον 12ψηφιο μοναδικο αριθμο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...