kanikolas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Το τελευταιο 24 ωρο εγινε 1 αυτοαπογραφη ,στον εβδομο ουρανο ολοι αδερφια !!!🤣🤣🤣 Με τον ρυθμο αυτο σωθηκαμε!!! 1
xxatziva Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ptsk είπε Την απογραφή του ΕΦΚΑ οι τομεαρχες την υποβάλατε στην ΕΛΣΤΑΤ...? εδω και καιρο εχει γινει αυτο. φυσικα και την υποβαλεις στον β. εποπτη σου. 2 λεπτά πριν, kanikolas είπε Το τελευταιο 24 ωρο εγινε 1 αυτοαπογραφη ,στον εβδομο ουρανο ολοι αδερφια !!!🤣🤣🤣 Με τον ρυθμο αυτο σωθηκαμε!!! οσοι ακουσαν οτι πηρε παραταση. αν ειχες μοιρασει πριν βλεπουν 26-11-21 στον φακελο και το αφησαν. 2
tempo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 η παράταση για απογραφή ηλεκτρονικά είναι μέχρι 12/12; 1
kanikolas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, tempo είπε η παράταση για απογραφή ηλεκτρονικά είναι μέχρι 12/12; μεχρι 13/12
CottonMarko Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Στις 26/11/2021 στις 11:23 ΜΜ, xxatziva είπε ωπ την πατησες τωρα θα δει η εφορια οτι δηλωνες λιγοτερα και θα φας προστιμο και αναδρομικο ενφια. πλακα κανω. αλλα θελει προσοχη. τομεαρχης και διορθωνω πολιτες με λαθη απο απροσεξια πριν κλεισουν τις καρτελες τους. μετα κλεινουν κανονικα και παμε παρακατω. Και γω τομεάρχης και να σου πω την αλήθεια ούτε που σκάω. Ουτε φωνή ούτε ακρόαση από την εποπτρια. 7 ώρες πριν, kanikolas είπε Καλα το φανταστηκα! Δεν θα κατσω να σκασω, οποιος θελει ας κανει! Δεν θα καθομαι να τους κυνηγαω, ασε που μπορει να λειτουργησει και κατα μου (το να παω για υπενθυμιση), δηλαδη να μου πουν καποιοι "ειχαμε σκοπο να την κανουμε την απογραφη, αλλα μας πρηξατε, μην ξαναερθετε!" Και απο μεσα Δεκεμβριου θα πηγαινουμε στα σπιτια για εντυπη απογραφη! Που απο τα μεσα Δεκεμβριου και μετα θα αρχισουν οι ανθρωποι να φευγουν στα χωρια κτλ. για Χριστουγεννα. Δεν θα βρισκουμε ουτε τους μισους απο οσους βρηκαμε στην πρωτη φαση!!! Μιλαμε για αυτους στην ΕΛΣΤΑΤ που προγραματιζουν τις ημερομηνιες δεν εχουν στοιχειωδη λογικη!!! Χαχα εμενα μια απο τις πολυκατοικιες ειναι 7οροφη!!! Και εννοειται αρκετα διαμερισματα σε καθε οροφο! Και να πεις οτι είναι κοντα στη γειτονια μου; Οχι δυστυχως!Πες το στον φιλο σου τουλαχιστον να αισθανθει καλυτερα πως υπαρχουν και χειροτερα.... Ποιος παλαβός πήγε να απογραψει στα Εξάρχεια ; Μήπως πήγαν και Πλατεία Αμερικής και Ζήνωνος ; Ούτε με αλεξίσφαιρο δε πας εκεί 1
Beefeater Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, ptsk είπε Την απογραφή του ΕΦΚΑ οι τομεαρχες την υποβάλατε στην ΕΛΣΤΑΤ...? Nαι , Πριν κανένα μήνα
SaulGoodman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Εμένα δεν μου έχει σταλθεί κωδικός για την τηλεφωνική επικοινωνία με τους απογραφόμενους. Μίλησα με την επόπτρια και μου είπε ότι αυτό το στέλνει η εταιρεία.. Ποια εταιρεία; Εσάς ποιος σας έστειλε το email για τη σύνδεση με την εφαρμογή Elstat Voip;
ppaio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Beefeater είπε Nαι , Πριν κανένα μήνα Πως ηλεκτρονικα η αυτοπροσωπως...?
Beefeater Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, ppaio είπε Πως ηλεκτρονικα η αυτοπροσωπως...? ηλεκτρονικα 1
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, SaulGoodman είπε Εμένα δεν μου έχει σταλθεί κωδικός για την τηλεφωνική επικοινωνία με τους απογραφόμενους. Μίλησα με την επόπτρια και μου είπε ότι αυτό το στέλνει η εταιρεία.. Ποια εταιρεία; Εσάς ποιος σας έστειλε το email για τη σύνδεση με την εφαρμογή Elstat Voip; Η επόπτρια έστειλε email με τους κωδικούς της εφαρμογής Elstat Voip 1
ppaio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Τι ποσοστα αυτοαπογραφης εχετε...? Εγω γυρω στο 40%....πολυ λιγο...
SaulGoodman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Η επόπτρια έστειλε email με τους κωδικούς της εφαρμογής Elstat Voip Το ίδιο μου είπαν και γνωστοί μου που είναι απογραφείς. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και δεν στέλνουν τους κωδικούς. Ευχαριστώ πολύ. 1
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, SaulGoodman είπε Το ίδιο μου είπαν και γνωστοί μου που είναι απογραφείς. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και δεν στέλνουν τους κωδικούς. Ευχαριστώ πολύ. Πολύ περίεργο πάντως. Ελπίζω να βρεις άκρη γιατί είναι χρήσιμο. Πολλοί χρειάζονται βοήθεια κατά την αυτοαπογραφή τους. 1
kanikolas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, SaulGoodman είπε Το ίδιο μου είπαν και γνωστοί μου που είναι απογραφείς. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και δεν στέλνουν τους κωδικούς. Ευχαριστώ πολύ. ελεγξες τα spam στο μειλ σου (ανεπιθυμητα); γιατι θυμαμαι εκει μου ειχε ερθει! 1
SaulGoodman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, kanikolas είπε ελεγξες τα spam στο μειλ σου (ανεπιθυμητα); γιατι θυμαμαι εκει μου ειχε ερθει! Ναι το ελέγχω συνέχεια , γιατί φοβάμαι μην πάει κανένα email εκεί. Το θέμα είναι ότι μου έστειλε η επόπτρια ότι θα μου στείλει τους κωδικούς η εταιρεία.. Και της λέω ποια εταιρεία, που να τηλεφωνήσω , σε ποιον να απευθυνθώ. Και δεν μου απαντάει στο email, οπότε ότι να ναι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα