Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελευταιο 24 ωρο εγινε 1 αυτοαπογραφη ,στον εβδομο ουρανο ολοι αδερφια !!!🤣🤣🤣

Με τον ρυθμο αυτο σωθηκαμε!!!

• Sad 1
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ptsk είπε

Την απογραφή του ΕΦΚΑ οι τομεαρχες την υποβάλατε στην ΕΛΣΤΑΤ...?

εδω και καιρο εχει γινει αυτο. φυσικα και την υποβαλεις στον β. εποπτη σου.

2 λεπτά πριν, kanikolas είπε

Το τελευταιο 24 ωρο εγινε 1 αυτοαπογραφη ,στον εβδομο ουρανο ολοι αδερφια !!!🤣🤣🤣

Με τον ρυθμο αυτο σωθηκαμε!!!

οσοι ακουσαν οτι πηρε παραταση. αν ειχες μοιρασει πριν βλεπουν 26-11-21 στον φακελο και το αφησαν.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 26/11/2021 στις 11:23 ΜΜ, xxatziva είπε

ωπ την πατησες τωρα θα δει η εφορια οτι δηλωνες λιγοτερα και θα φας προστιμο και αναδρομικο ενφια.  πλακα κανω.  αλλα θελει προσοχη. τομεαρχης και διορθωνω πολιτες με λαθη απο απροσεξια πριν κλεισουν τις καρτελες τους. μετα κλεινουν κανονικα και παμε παρακατω.

Και γω τομεάρχης και να σου πω την αλήθεια ούτε που σκάω. Ουτε φωνή ούτε ακρόαση από την εποπτρια. 

7 ώρες πριν, kanikolas είπε

Καλα το φανταστηκα! Δεν θα κατσω να σκασω, οποιος θελει ας κανει! Δεν θα καθομαι να τους κυνηγαω, ασε που μπορει να λειτουργησει και κατα μου (το να παω για υπενθυμιση), δηλαδη να μου πουν καποιοι "ειχαμε σκοπο να την κανουμε την απογραφη, αλλα μας πρηξατε, μην ξαναερθετε!"

Και απο μεσα Δεκεμβριου θα πηγαινουμε στα σπιτια για εντυπη απογραφη! Που απο τα μεσα Δεκεμβριου και μετα θα αρχισουν οι ανθρωποι να φευγουν στα χωρια κτλ. για Χριστουγεννα. Δεν θα βρισκουμε ουτε τους μισους απο οσους βρηκαμε στην πρωτη φαση!!!

Μιλαμε για αυτους στην ΕΛΣΤΑΤ που προγραματιζουν τις ημερομηνιες δεν εχουν στοιχειωδη λογικη!!!

Χαχα εμενα μια απο τις πολυκατοικιες ειναι 7οροφη!!! Και εννοειται αρκετα διαμερισματα σε καθε οροφο! Και να πεις οτι είναι κοντα στη γειτονια μου; Οχι δυστυχως!Πες το στον φιλο σου τουλαχιστον να αισθανθει καλυτερα πως υπαρχουν και χειροτερα....

Ποιος παλαβός πήγε να απογραψει στα Εξάρχεια ;

Μήπως πήγαν και Πλατεία Αμερικής και Ζήνωνος ;

Ούτε με αλεξίσφαιρο δε πας εκεί 

• Thanks 1
Δημοσ.

Εμένα δεν μου έχει σταλθεί κωδικός για την τηλεφωνική επικοινωνία με τους απογραφόμενους. Μίλησα με την επόπτρια και μου είπε ότι αυτό το στέλνει η εταιρεία.. Ποια  εταιρεία; Εσάς ποιος σας έστειλε το email για τη σύνδεση με την εφαρμογή Elstat Voip;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, SaulGoodman είπε

Εμένα δεν μου έχει σταλθεί κωδικός για την τηλεφωνική επικοινωνία με τους απογραφόμενους. Μίλησα με την επόπτρια και μου είπε ότι αυτό το στέλνει η εταιρεία.. Ποια  εταιρεία; Εσάς ποιος σας έστειλε το email για τη σύνδεση με την εφαρμογή Elstat Voip;

Η επόπτρια έστειλε email με τους κωδικούς της εφαρμογής Elstat Voip

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε

Η επόπτρια έστειλε email με τους κωδικούς της εφαρμογής Elstat Voip

Το ίδιο μου είπαν και γνωστοί μου που είναι απογραφείς. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και δεν στέλνουν τους κωδικούς.  Ευχαριστώ πολύ.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SaulGoodman είπε

Το ίδιο μου είπαν και γνωστοί μου που είναι απογραφείς. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και δεν στέλνουν τους κωδικούς.  Ευχαριστώ πολύ.

Πολύ περίεργο πάντως. Ελπίζω να βρεις άκρη γιατί είναι χρήσιμο. Πολλοί χρειάζονται βοήθεια κατά την αυτοαπογραφή τους. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SaulGoodman είπε

ελεγξες τα spam στο μειλ σου (ανεπιθυμητα); γιατι θυμαμαι εκει μου ειχε ερθει!

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kanikolas είπε

ελεγξες τα spam στο μειλ σου (ανεπιθυμητα); γιατι θυμαμαι εκει μου ειχε ερθει!

Ναι το ελέγχω συνέχεια , γιατί φοβάμαι μην πάει κανένα email εκεί. Το θέμα είναι ότι μου έστειλε η επόπτρια ότι θα μου στείλει τους κωδικούς η εταιρεία.. Και της λέω ποια εταιρεία, που να τηλεφωνήσω , σε ποιον να απευθυνθώ. Και δεν μου απαντάει στο email, οπότε ότι να ναι....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...