Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kage είπε

Τις βασικές  πληροφορίες κ πληθυσμό τις είχαν έτοιμες από taxis ( δηλώνεις κύρια κατοικία κ ποιους φιλοξενείς κ σε ποιον έκανες παραχώρηση)

Αν απλά ήθελαν να σκορπισουν χρήμα λόγω εποχής οκ δεκτό...ιδιαίτερα όσοι απογραφεί/τομεάρχες  πληρώνονται αδρά ;)

51c8bea3-ffa4-4c31-ae4b-f766a7516166

Κωδικό κλειδάριθμο λέει ζητάς κ μόνος σου εδώ 😛

Μόλις κάλεσα (έχω ξανακαλέσει στο παρελθόν χωρίς καμία ανταπόκριση). Ο κωδικός που μου έδωσαν είναι: μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ. Μου αρέσει που τον διαφημίζουν και παντού. Τουλάχιστον ας έλεγε κι ένα "η κλήση σας είναι σε αναμονή" ή κάτι άλλο τέλος πάντων

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα θα βγει πάλι ο πρόεδρος και θα πει πόσο ωραία είναι η απογραφή και  για τους πολλά υποσχόμενους μισθούς των  έως 1200€ κτλ ουτοπικά.

Βέβαια κανείς δεν αναφέρει τα καθαρά ποσά, πόσοι είναι οι απογραφείς σε σχέση με το 2001 και 2011, τις αχρειάστες ερωτήσεις, την έλλειψη υλικού, την έλλειψη ενημέρωσης, κτλ.

Επεξ/σία από Muchacho
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, La_vie_en_tsouknida είπε

Μόλις κάλεσα (έχω ξανακαλέσει στο παρελθόν χωρίς καμία ανταπόκριση). Ο κωδικός που μου έδωσαν είναι: μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ. Μου αρέσει που τον διαφημίζουν και παντού. Τουλάχιστον ας έλεγε κι ένα "η κλήση σας είναι σε αναμονή" ή κάτι άλλο τέλος πάντων

μια απο τα ιδια... κ μειλ εχω στειλει ανευ απαντησης εδω και 1 εβδομάδα...

ε στο τελος θα τους γραψω, δε θα ανοιξω και σε κανεναν αν ερθει και ας πα να κουρευοναι, που θα παρακαλαω για να μου δωσουν κωδικο απογραφής...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Μα θα βγει πάλι ο πρόεδρος και θα πει πόσο ωραία είναι η απογραφή και  για τους πολλά υποσχόμενους μισθούς των  έως 1200€ κτλ ουτοπικά.

Βέβαια κανείς δεν αναφέρει τα καθαρά ποσά, πόσοι είναι οι απογραφείς σε σχέση με το 2001 και 2011, τις αχρειάστες ερωτήσεις, την έλλειψη υλικού, την έλλειψη ενημέρωσης, κτλ.

Για αυτές Τις αχρειαστες ερωτήσεις έγιναν ολα(όχι δεν εννοω αυτά π γράφονται από αρνητές της εποχής) ...είπαμε τον ενεργο πληθυσμό τον έχεις από taxis .. εκτυπώσεις θα ήταν fail από οικονομικής άποψης και σπατάλη χρόνου να τα ξαναπερασεις....

Οι μισθοί δεν είναι στάνταρτ (+2€ ανα ερωτηματολογιο)οπότε τι να πουν..όσοι πήγαν εκτός τόπου κατοικίας είναι +100€ ανά ημερα...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kage είπε

[quote]Δηλαδη 2-3 φορες μεχρι να τον πετυχεις μεσα, τον βρισκεις, σου λεει "α δεν θυμαμαι το ΑΜΚΑ ή το Αφμ, περνα αυριο που θα τα εχω βρει", να πας μετα με τα εντυπα τα συμπληρωνεις[/quote]

Μην πιέζετε καταστάσεις κ χάνετε χρόνο.. ζητήστε τους ένα τηλ. το αφμ/ΑΜΚΑ Κ κάντε το από το σπίτι σας...αφου έχετε πάει κ έχετε συνεννοηθεί...

Προσωπικά θεωρώ τραγικό έναν απογραφεα να κάνει κάτοικον μισή ώρα ερωτηματολόγιο εν μέσω κοβιντ..

Καπως ετσι θα γινει αλλα και παλι αφου καταχωρησω την απογραφη, πρεπει να ξαναπαω σπιτι να του δωσω την βεβαιωση απογραφης... Και ενταξει για αυτους που απογραφουν κοντα στην γειτονια, αλλα εμενα προσωπικα επειδη το δημοτικο διαμερισμα στην Αθηνα ειναι τεραστιο με εχουν βαλει 30 - 40 λεπτα μακρια με λεωφορειο (μερες που εχει αραια δρομολογια μπορει και παραπανω).

Το παραδοξο ειναι πως μπορει απογραφεας που μενει εκει κοντα να την εχουν ορισει για την δικη μου γειτονια, και αντιστοιχα εμενα να με εχουν βαλει στη δικη της γειτονια. Ενω θα μπορουσαν τοσο απλα βλεποντας το ταχυδρομικο μας κωδικα, να μοιρασουν πιο καλα τις περιοχες! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, kanikolas είπε

Καπως ετσι θα γινει αλλα και παλι αφου καταχωρησω την απογραφη, πρεπει να ξαναπαω σπιτι να του δωσω την βεβαιωση απογραφης... Και ενταξει για αυτους που απογραφουν κοντα στην γειτονια, αλλα εμενα προσωπικα επειδη το δημοτικο διαμερισμα στην Αθηνα ειναι τεραστιο με εχουν βαλει 30 - 40 λεπτα μακρια με λεωφορειο (μερες που εχει αραια δρομολογια μπορει και παραπανω).

Το παραδοξο ειναι πως μπορει απογραφεας που μενει εκει κοντα να την εχουν ορισει για την δικη μου γειτονια, και αντιστοιχα εμενα να με εχουν βαλει στη δικη της γειτονια. Ενω θα μπορουσαν τοσο απλα βλεποντας το ταχυδρομικο μας κωδικα, να μοιρασουν πιο καλα τις περιοχες! 

Τους 4-5 απογραφής που γνωρίζω, είναι στις γειτονιές τους ή στην γειτονική περιοχή. Ίσως σε κάποιες δεν είχε δηλώσει κάποιος οπότε αναγκαστικά πάει ένας από πιο μακρινή περιοχή.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι κ αλλιώς δεν θα ξαναπηγαινες γ να εκτυπώσεις βεβαιωση?άλλο να ξοδέψεις μια μέρα σε παράδοση βεβαίωσεων κ άλλο μισή ώρα ερωτήσεις κ ξανά την επόμενη μέρα μετακινηση στο ίδιο σπίτι...  Προσωπικά θα ήμουν παρατυπος αλλά σωστός ως προς το αποτέλεσμα... ακόμη κ με μέιλ θα έστελνα βεβαιώσεις όσο έβρισκα ανταπόκριση από πολίτες 

Σε κάποια πόλη παραιτήθηκαν κ αντικαταστάθηκαν  500 άτομα από τα  συνολικά 700 γιατί όντως η συγκεκριμένη εποχή είναι δύσκολη για να ακολουθήσεις κατά γράμμα τις οδηγιες..

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fotandreao είπε

Καλημέρα σε όλους.

Γνωρίζει κάποιος, ίσως τομεάρχης, αν η παράταση που δόθηκε, παρατείνει ανάλογα και την χειρόγραφη απογραφή; Δηλαδή χοντρικά μέχρι τις 26/12; 

Η'

Θα "τρέχουμε" παράλληλα και την χειρόγραφη απογραφή από αύριο;

Δε θα γίνουν παράλληλα, παίρνει παράταση ολη η διαδικασία. Τσεκαρε τα μειλ σου, κ τα σπαμ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xxatziva είπε

alla ιδιο ταξις νετ οποτε δεν γινεται. το εξοχικο το βαζει κενη κατοικια ο απογραφεας και εκεινος συμπληρωνει εντυπο για την κατοικια και μονο για το κτιριο.

Α οκ οποτε κανουμε μια και εξω και τελειωσαμε

Εν τω μεταξυ εκανα ενα λαθος στα τετραγωνικα και δεν εχει επεξεργασια να το αλλαξεις. Πηρα στον αριθμο του απογαφρεα να ζητησω τροποποοιηση και μου λεει οτι ο απογραφεας δεν ειναι διαθεσιμος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, therock είπε

Α οκ οποτε κανουμε μια και εξω και τελειωσαμε

εσυ ασχολεισαι μονο για την μονιμη κατοικια. αν εχεις αλλου μελους της οικογενειας σου το ταξιςνετ κωδικους μπαινεις και βαζεις μονο 1η καρτελα οσα αφορα το κτιριο με 0κατοικοι-0φιλοξενουμενοι. στοιχεια στο τελος για επικοινωνια δικα σου και 1η καρτελα για οριστικη υποβολη δελτιου. ayto gia περιπτωση που θες εσυ να κανεις απογραφη το κτιριο-κατοικια σώνει και ντε.

Επεξ/σία από xxatziva
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Muchacho είπε

Ο προεδρος που ειπε οτι εκλεισε τις IP εξωτερικου...τεραστια επιτυχια και αυτος...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xxatziva είπε

εσυ ασχολεισαι μονο για την μονιμη κατοικια. αν εχεις αλλου μελους της οικογενειας σου το ταξιςνετ κωδικους μπαινεις και βαζεις μονο 1η καρτελα οσα αφορα το κτιριο με 0κατοικοι-0φιλοξενουμενοι. στοιχεια στο τελος για επικοινωνια δικα σου και 1η καρτελα για οριστικη υποβολη δελτιου. ayto gia περιπτωση που θες εσυ να κανεις απογραφη το κτιριο-κατοικια σώνει και ντε.

Αν ισχυει αυτο πως μπορει με εναν κωδικο taxinet να απογραψεις μονο εναν κωδικο κατοικιας (που λογικα με τα σχολια που διαβαζω εδω, μαλλον ισχυει) ειναι μεγαλη μαλακια της ΕΛΣΤΑΤ.

Δηλαδη να εχει πχ καποιος ιδιοκτητης 5 κενες κατοικιες, να εχει τους κωδικους, να θελει να τις αυτοαπογραψει μονος του (για να κανει και τη δουλεια του απογραφεα ευκολοτερη) και ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ!! 🤔🤔🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ppaio είπε

Ναι αλλα αλλοι εχουν κανει σχεδια για τον Ιανουαριο...Δεν συμφωνησαμε σε αυθαιρετη επεκταση της συμβασης μας...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Καθώς δεν υπάρχει εξειδικευμένο σωματείο/σύλλογος για τους απογραφείς, νομίζω πως ανάλογα με την περιοχή θα πρέπει να ενημερωθούν τα εργατικά κέντρα. Δείτε εδώ:

Επεξ/σία από Rebirth
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kanikolas είπε

Αν ισχυει αυτο πως μπορει με εναν κωδικο taxinet να απογραψεις μονο εναν κωδικο κατοικιας (που λογικα με τα σχολια που διαβαζω εδω, μαλλον ισχυει) ειναι μεγαλη μαλακια της ΕΛΣΤΑΤ.

Δηλαδη να εχει πχ καποιος ιδιοκτητης 5 κενες κατοικιες, να εχει τους κωδικους, να θελει να τις αυτοαπογραψει μονος του (για να κανει και τη δουλεια του απογραφεα ευκολοτερη) και ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ!! 🤔🤔🤔

Εγω προσωπικα δεν θελω να κανω τη δουλεια του απογραφεα, και ακομα και η μια εγγραφη μου φανηκε χωσιμο

• Confused 1
Δημοσ.

γνωριζει κανεις τι γινεται με την κατασταση στον εφκα ?Στον οαεδ δεν αλλαζει κατι ,παραμενεις ανεργος απ οτι ξερω,αλλα με τον εφκα δεν εβγαλα ακρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...