kanikolas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Με το χερι ειναι γραμμενος αρα λαθος Αυτο που μας εβαλε η ΕΛΣΤΑΤ να γραψουμε με το χερι 200 φορες περιπου διαφορετικους 12ψηφιους αριθμους και 200 φορες το τηλεφωνο 2111212ΧΧΧ, τι καψονι. Τοσο δυσκολο θα ηταν να μας τους δωσουν εκτυπωμενους τους αριθμους και ας μας εστελναν σε διπλασια σπιτια! Ειναι επομενο να γινουν λαθη, ευτυχως μεχρι στιγμης δεν μου εχει διαμαρτυρηθει καποιος. Για τα ατομα που εχουν αυτο το προβλημα θα κανετε το εξης: Θα καλεσετε στο 2111212... .Θα βγει ηχητικο μηνυμα "πληκτρολογηστε τα 7 πρωτα νουμερα του κωδικου σας" (σε περιπτωση που ειναι λαθος τα νουμερα, συγκρινετε με τους γειτονες, αφου για την ιδια πολυκατοικια τα 7 πρωτα νουμερα ειναι ακριβως τα ιδια). Αν ο απογραφεας ειναι μεσα στην εφαρμογη της ΕΛΣΤΑΤ θα συνδεθειτε αμεσως με το κινητο του απογραφεα, αλλιως αν δεν ειναι του αφηνετε ηχητικο μηνυμα (και του ερχεται ηχητικο αρχειο στο mail του μετα απο καποια ωρα). 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Nickol32 είπε Απ' ότι είδα θα δοθεί παράταση μέχρι αρχές Δεκεμβρίου τουλάχιστον για την αυτοαπογραφη οπότε έχεις χρόνο στη διάθεσή σου!!!!! Το διάβασα κι εγώ για την παράταση. Αυτό που με ενοχλεί είναι που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση με ένα ξεκάθαρο "Παράταση έως ΧΧ.12.2021". Αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα θα έρθει αναγκαστικά αύριο αυτή η ανακοίνωση. Αλλά γιατί πρέπει να γίνονται όλα στο πάρα πέντε, δεν το καταλαβαίνω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanikolas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Το διάβασα κι εγώ για την παράταση. Αυτό που με ενοχλεί είναι που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση με ένα ξεκάθαρο "Παράταση έως ΧΧ.12.2021". Αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα θα έρθει αναγκαστικά αύριο αυτή η ανακοίνωση. Αλλά γιατί πρέπει να γίνονται όλα στο πάρα πέντε, δεν το καταλαβαίνω. Ελα ντε! Και εγω να φανταστεις ζητησα αδεια απο την δουλεια μου 29 νοεμβριου με 3 Δεκεμβριου γιατι υπολογιζα πως θα τρεχω με τα εντυπα ερωτηματολογια για την δευτερη φαση της απογραφης. Ενω τωρα που θα δωθει η παραταση, τζαμπα την πηρα την αδεια δεν θα την χρειαστω!!!☹☹☹ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 1 hour ago, petasis said: Αύριο τελειώνει το πανηγύρι, και σε εμένα δεν ήρθε κανείς, ούτε για την κατοικία, ούτε για την απογραφή. Κάτι δεν γίνεται σωστά, διαπιστώνω. Μιλαω με συγγενεις κ φιλους απο διαφορους δήμους της Αθηνας, τζίφος, σε κανεναν τους δεν εχει ερθει χαρτακι (μενουν σε μονοκατοικιες αν παιζει αυτο καποιον ρολο). Ενω εμενα σε πολυκατοικια με 25 περίπου διαμερισματα ηρθε σε ολους μας (Δημος Αθηναιων). Εχει χαθει η μπαλα... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Εμένα σήμερα με κάλεσε ο τομεάρχης μου και μου είπε αν θέλω να αναλάβω και άλλη περιοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanikolas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 44 λεπτά πριν, vali είπε Εμένα σήμερα με κάλεσε ο τομεάρχης μου και μου είπε αν θέλω να αναλάβω και άλλη περιοχή. Αληθεια λες ή τρολαρεις; Α καλα μας βλεπω μαζι με την απογραφη με τα εντυπα ερωτηματολογια να λεμε και τα καλαντα. Για εκει το βλεπω να πηγαινει!🤣🤣🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, *nenya* είπε Μιλαω με συγγενεις κ φιλους απο διαφορους δήμους της Αθηνας, τζίφος, σε κανεναν τους δεν εχει ερθει χαρτακι (μενουν σε μονοκατοικιες αν παιζει αυτο καποιον ρολο). Ενω εμενα σε πολυκατοικια με 25 περίπου διαμερισματα ηρθε σε ολους μας (Δημος Αθηναιων). Εχει χαθει η μπαλα... Και σε εμάς σε τριπλοκατοικία το ίδιο θέμα. Πολλά κτίρια που δεν ήταν πολυκατοικιες δεν τα απεγραψαν ως κατοικίσιμα στην απογραφή κτιρίων με αποτέλεσμα διαφορά προβλήματα όταν ήρθε η ώρα της απογραφής πληθυσμού. Εγώ αύριο θα κοιτάξω να πάρω ένα τηλ. την ΕΛΣΤΑΤ μήπως μου βρουν τον απογραφεα της περιοχής μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Γιατί να τρολάρω; Έχω τελειώσει τη διανομή των δελτίων εδώ και μια βδομάδα και δυστυχώς τα ποσοστά αυτοαπογραφής είναι στο 40%. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο να απογράψω σε εύλογο χρονικό διάστημα τις υπόλοιπες 80 κατοικίες. Πάντως απ'ότι μου είπε μάλλον για ολόκληρη περιοχή άλλου τομεάρχη στην ίδια εποπτεία θέλουν να μου δώσουν στην οποία δεν έχει μοιραστεί έως τώρα ούτε ένας κωδικός κατοικίας. Δεν μπόρεσαν να βρουν απογραφέα να αναλάβει. Ας μην απορούν μερικοί που δεν έχει έρθει ο κωδικός στο σπίτι τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psixakias Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Γειά σας. Έχω μία απορία και όποιος μπορεί ας μου απαντήσει: Έχω τελειώσει πρίν από χρόνια το ΕΜΠ (Σχολή Πολιτικών Μηχανικών) και στο Δελτίο Απογραφής επιλέγω: Εκπαιδευτικό Ίδρυμα: Πανεπιστήμια - Πολυτεχνεία Σχολή (Αν υπάρχει): 172. Πολιτικών Μηχανικών οδηγεί σε τμήμα 17204 - Πολιτικών Μηχανικών ή 173. Πολυτεχνική Σχολή που οδηγεί σε τμήμα 17316 Πολιτικών Μηχανικών Επειδή γίνεται ο χαμός έχω μπερδευτεί. Πάντως σίγουρα και τα 2 παραπάνω καταλήγουν στην σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, psixakias είπε Γειά σας. Έχω μία απορία και όποιος μπορεί ας μου απαντήσει: Έχω τελειώσει πρίν από χρόνια το ΕΜΠ (Σχολή Πολιτικών Μηχανικών) και στο Δελτίο Απογραφής επιλέγω: Εκπαιδευτικό Ίδρυμα: Πανεπιστήμια - Πολυτεχνεία Σχολή (Αν υπάρχει): 172. Πολιτικών Μηχανικών οδηγεί σε τμήμα 17204 - Πολιτικών Μηχανικών ή 173. Πολυτεχνική Σχολή που οδηγεί σε τμήμα 17316 Πολιτικών Μηχανικών Επειδή γίνεται ο χαμός έχω μπερδευτεί. Πάντως σίγουρα και τα 2 παραπάνω καταλήγουν στην σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Πιστεύω δεν είναι τόσο σημαντικό.. Στατιστικά στοιχεία μαζεύουν (που δεν είναι δεσμευτικά).. Επίσης πιο πολύ τους νοιάζουν οι κατοικίες και τα άτομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Βγήκε και επίσημα η παράταση παιδιά: https://www.iefimerida.gr/ellada/apografi-paratasi-13-dekembri-aytoapografi-elstat 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Παιδια να ρωτησω, μπηκα σημερα να απογραψω δευτερη κατοικια (εξοχικη) και μου εγραψε πως εχω ηδη κανει απογραφη. Μεχρι μια κανει ο καθε κωδικος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, therock είπε Παιδια να ρωτησω, μπηκα σημερα να απογραψω δευτερη κατοικια (εξοχικη) και μου εγραψε πως εχω ηδη κανει απογραφη. Μεχρι μια κανει ο καθε κωδικος? Ναι, κάθε κατοικία έχει δικό της κωδικό. Οπότε χρειάζεστε τον κωδικό της εξοχικής κατοικίας για να την απογράψετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Rebirth είπε Βγήκε και επίσημα η παράταση παιδιά: https://www.iefimerida.gr/ellada/apografi-paratasi-13-dekembri-aytoapografi-elstat Ναι αλλα αλλοι εχουν κανει σχεδια για τον Ιανουαριο...Δεν συμφωνησαμε σε αυθαιρετη επεκταση της συμβασης μας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Ναι, κάθε κατοικία έχει δικό της κωδικό. Οπότε χρειάζεστε τον κωδικό της εξοχικής κατοικίας για να την απογράψετε. Μα με διαφορετικο κωδικο απογραφης μπηκα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα