Προς το περιεχόμενο

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)

velissarios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

26 λεπτά πριν, Michalhs231 είπε

Δεν θα μπορουσα να τα χαρακτηρισω κενα ακριβως,απο τη στιγμη που ειναι μερος της μονοκατοικιας,απλα διερωτωμαι γιατι να μην βαλω ολα  τα τ.μ. και τα δωματια σε εναν κωδικο?Απο τη στιγμη που μενουμε οικογενειακως δε ειναι περιττο να καταχωρω και στους 3 κωδικους τα ιδια μελη?

Ο τομεάρχης όταν συμπλήρωνε τις οικίες νόμιζε ότι ήταν 3 σπίτια για αυτό κ ο απογραφεας έδωσε 3 κωδικούς. Εσύ τώρα θα συμπληρώσεις μόνο το ένα κ η θα πάρεις τον απογραφεα να του πεις ότι είναι μόνο μια κατοικία κ όχι 3 ή όταν θα έρθει για να συμπληρώσει τις κενές κατοικίες θα του πεις τότε. Κ μετά θα τις διαγράψει αυτός

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, Michalhs231 είπε

Μου εβγαλε οδο αριθμο κτλπ απλα στον οροφο ειναι κενο και στους 3 κωδικους.Εγω συμπληρωσα τον ενα κωδικο με ολα τα στοιχεια των μελων της οικογενειας και πχ εβαλα 150τμ(ενω ειναι 50+50+50 αντιστοιχα) στα τετραγωνικα,02 οροφους και συνολικα τα δωματια 13(ενω ειναι 3+6+4 αντιστοιχα).
Στους αλλους 2 κωδικους δεν εχω συμπληρωσει τιποτα

δεν ειναι σωστό... κανονικα δηλωνεις την κατοικία που μενεις σαν κυρια κατοικία και τις υπολοιπες κατοικίες στο κτίριο σαν δευτερεύουσες... αν ειναι μεζονετα θα χρησιμοποιησεις εναν κωδικό, αλλιως και τους τρεις... μαζι με την απογραφή πληθυσμού γινεται και απογραφή κτιρίων

το κενο στον οροφο υπαρχει γιατι δεν εχει τρεξει την ενημερωση ο απογραφέας, παρ'όλα αυτα εσυ μπορεις να συνεχισεις... παρε τον αυξοντα αριθμό στο τελος και υπολογισε πρωτα το ισόγιο, μετα ο πρωτος και μετά ο δεύτερος

25 λεπτά πριν, xxatziva είπε

τσεκαρε τα ονοματα σας πως τα εχετε γραψει. εκεινο συνηθως καποιο γραμμα ειναι ελληνικα ή αγγλικα.

επισης για δικη σου διευκολυνση απεξω στον φακελο αν δεν το γραφει βαλε

00-ισογειο

01-1ος

02-2ος

και οταν ερθει απογραφεας του λες αυτα εδω ειναι κενα. εκει θα σε ρωτησει χαρακτηριστικα οσο αφορα μονο την κατοικια.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να πει ότι είναι κενά, πρέπει να πει ότι είναι ένα ενιαίο σπίτι κ όχι 3 και να τα διαγράψει ο απογραφεας

4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εκανα απογραφη σε 4 μελη  αλλα εχω και μια κορη που μενει σε αλλο διαμερισμα στην ιδια οικοδομη που της εχω παραχωρισει δωρεαν και φαινεται στο  Ε1 της

Με ιδιο κωδικο δεν την αφηνει να κανει απογραφη .

Δεν επρεπε να της δωσουν δικο της κωδικο ?

Απ' τη στιγμή που κατοικεί σε άλλη κατοικία έπρεπε να δοθεί κωδικός. Μήπως πέρασαν να της αφήσουν κ έλειπε οπότε δεν έδωσαν?

5 λεπτά πριν, Nickol32 είπε

Απ' τη στιγμή που κατοικεί σε άλλη κατοικία έπρεπε να δοθεί κωδικός. Μήπως πέρασαν να της αφήσουν κ έλειπε οπότε δεν έδωσαν?

Οχι δεν της εδωσαν 

Απολυτως σιγουρα 

Εδωσαν σε καποιον  που εχει φυγει 6 χρονια και μαλιστα εχει πεθανει .

36 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Οχι δεν της εδωσαν 

Απολυτως σιγουρα 

Με αυτο τον κωδικο μπορει με τα δικα της βεβαια στοιχεια να κανει απογραφη η κορη μου .Να το κανει ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Με αυτο τον κωδικο μπορει με τα δικα της βεβαια στοιχεια να κανει απογραφη η κορη μου .Να το κανει ?

Ειναι οι κωδικοι προσωπικοι? Ή μπορω εγω εγω πχ. να χρησιμοποιησω το δικο σου(αυτον που σου δοθηκε απ τον απογραφεα) κι εσυ τον δικο μου? Πρωτoυ φυσικα γινει συνδεση με τα στοιχεια του gsis

Επεξ/σία από rus

1 λεπτό πριν, rus είπε

Ειναι οι κωδικοι προσωπικοι? Ή μπορω εγω εγω πχ. να χρησιμοποιησω το δικο σου(αυτον που σου δοθηκε απ τον απογραφεα) κι εσυ τον δικο μου?

Ειναι μαλλον προσωπικοι ως προς την πολυκατοικια .Ο καθενας με τα δικα του στοιχεια taxis 

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Οχι δεν της εδωσαν 

Απολυτως σιγουρα 

Ο κωδικός είναι διαφορετικός για κάθε κατοικία. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να την πάρετε τηλ για να δώσει κ άλλον κωδικό για το σπίτι της κόρης σας ή αλλιώς να την απογραψετε σαν μέλος της οικογένειας σας ότι μένει στο δικό σας σπίτι ή ως φιλοξενούμενη.Κ αν δώσει αργότερα κωδικό κ για το σπίτι της να το απογραψετε ως κενή κατοικία

8 λεπτά πριν, Nickol32 είπε

Ο κωδικός είναι διαφορετικός για κάθε κατοικία. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να την πάρετε τηλ για να δώσει κ άλλον κωδικό για το σπίτι της κόρης σας ή αλλιώς να την απογραψετε σαν μέλος της οικογένειας σας ότι μένει στο δικό σας σπίτι ή ως φιλοξενούμενη.Κ αν δώσει αργότερα κωδικό κ για το σπίτι της να το απογραψετε ως κενή κατοικία

Η κατοικια που εμενε ο ..πεθαμενος και η  κατοικια που ειναι τωρα δωρεαν παραχωρηση στην κορη μου  ειναι η ιδια .

Του την ειχα νοικιασει και οταν μετακομισε την εκανα δωρεαν παραχωριση στην κορη μου 

13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Η κατοικια που εμενε ο ..πεθαμενος και η  κατοικια που ειναι τωρα δωρεαν παραχωρηση στην κορη μου  ειναι η ιδια .

Του την ειχα νοικιασει και οταν μετακομισε την εκανα δωρεαν παραχωριση στην κορη μου 

Οπότε η κόρη σας έχει κωδικό για την κατοικία της. Οι κωδικοί πάνε με τις κατοικίες. Σήμερα μπορεί να μένει ο ένας, αύριο ένας άλλος. Τώρα αν ο φάκελος γράφει προς τον κ. τάδε (για λόγους που δεν μπορώ να φανταστώ) αγνοήστε το. 

• Like 2

2 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε

Οπότε η κόρη σας έχει κωδικό για την κατοικία της. Οι κωδικοί πάνε με τις κατοικίες. Σήμερα μπορεί να μένει ο ένας, αύριο ένας άλλος. Τώρα αν ο φάκελος γράφει προς τον κ. τάδε (για λόγους που δεν μπορώ να φανταστώ) αγνοήστε το. 

Αυτο νομιζω κι εγω .

Για μισο ρε παιδια, τι σοι απογραφη ειναι αυτη? τα μελη γενικου πληθυσμου τους ενδιαφερει η το γενικο περιουσιολογιο? τι τους ενδιαφερει ποσα δωματια η τ.μ εχει η κατοικια και ποσα αυτοκινητα διαθετει ο καθενας? και το κουφο ειναι τι τους ενδιαφερει αν διαθετω ντουζ η μπανιερα? στο ποταμι κανω μπανιο πειραζει? ολα αυτα τα δηλωνουμε στις φορολογικη μας δηλωση, καναμε και κτηματολογιο, ολα αυτα ειναι διαθεσιμα, τι ακριβως διασταυρωνουν? τυχων αντιφασεις στο taxis?

• Like 1
  • Confused 1

2 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε

Για μισο ρε παιδια, τι σοι απογραφη ειναι αυτη? τα μελη γενικου πληθυσμου τους ενδιαφερει η το γενικο περιουσιολογιο? τι τους ενδιαφερει ποσα δωματια η τ.μ εχει η κατοικια και ποσα αυτοκινητα διαθετει ο καθενας? και το κουφο ειναι τι τους ενδιαφερει αν διαθετω ντουζ η μπανιερα? στο ποταμι κανω μπανιο πειραζει? ολα αυτα τα δηλωνουμε στις φορολογικη μας δηλωση, καναμε και κτηματολογιο, ολα αυτα ειναι διαθεσιμα, τι ακριβως διασταυρωνουν? τυχων αντιφασεις στο taxis?

Στατιστικά λέγονται φίλος. Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία. Δεν κατανοώ τι ξενίζει μερικούς με κάποιες ερωτήσεις.

• Like 4

Γειά σας. 

Έχω μία απορία και όποιος μπορεί ας μου απαντήσει: 

Έχω τελειώσει πρίν από χρόνια το ΕΜΠ (Σχολή Πολιτικών Μηχανικών) και στο Δελτίο Απογραφής επιλέγω: 

Εκπαιδευτικό Ίδρυμα: Πανεπιστήμια - Πολυτεχνεία

Σχολή (Αν υπάρχει): 172. Πολιτικών Μηχανικών οδηγεί σε τμήμα 17204 - Πολιτικών Μηχανικών ή
                                     173. Πολυτεχνική Σχολή που οδηγεί σε τμήμα 17316 Πολιτικών Μηχανικών

Επειδή γίνεται ο χαμός έχω μπερδευτεί. 

Πάντως σίγουρα και τα 2 παραπάνω καταλήγουν στην σχολή Πολιτικών Μηχανικών. 

3 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Στατιστικά λέγονται φίλος. Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία. Δεν κατανοώ τι ξενίζει μερικούς με κάποιες ερωτήσεις.

Στατιστικη υπηρεσια που κανει ζουμ τηλεσκοπικα μονο στο τι εχειν ο καθενας κινητη-ακινητη περιουσια αυτο απο μονο του ειναι υποπτο, στατιστικη ειναι και το θεμα υγειας, δεν ρωταει, εχετε μελος βαριας ασθενειας-κατακοιτο? στατιστικη λεγεται και η σωματικη-ψυχικη υγεια, δεν τα ρωταει, στατιστικη λεγεται και τι ειδους διατροφη κανει ο καθενας, ποτο-καπνισμα , στατιστικη λεγεται κσι το ποσοστο παχυσαρκιας στα μελη, στατιστικη λεγεται και το ποσοστο ανεργιας σε καθε οικογενεια, δεν βλεπω καποιο ειδος λογικης ωφελειας στο τι εξυπηρετει τον πολιτη ενα πραγμα

• Like 1

21 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε

Για να δουν τις συνθήκες διαβίωσης του ελληνικού πληθυσμού.. Σε τι ποσοστό είναι κάτω απ' τα όρια της φτώχιας, πλούσιοι κλπ

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...