Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, xxatziva είπε για ρωτα . γυναικα ποιανού ειναι τα παιδια ? τσεκαρε πως εχετε γραψει τα ονοματα σας. στην αντιστοιχα καρτελα για κατοικους. ολα κεφαλαια οπως στην ταυτοτητα. αντιστοιχα και στα παιδια τα ονοματα πατερα-μητερα. μετα αποθηκευση και δες αν εχει λαθος ακομα. Σωστα τα εχω ...Για το ...ποιανου ειναι τα παιδια ειμαι σιγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Σύζυγο δικό σου βάζεις τη γυναίκα σου και σύζυγο δικό της εσένα. Είναι ο/η σύζυγος. για τα παιδια του ρωτησε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Σε κενό διαμέρισμα πρέπει που έχουν αφήσει κωδικό να κάνει κανείς κάτι; Έχω απογραφεί στη Κυρια κατοικία μου ήδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michalhs231 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, xxatziva είπε εσυ θα κανεις αυτοαπογραφη για την κατοικια που μενεις. τα αλλα εφοσον ειναι κενα αν βρεις τον απογραφεα του το λες. αναλαμβανει εκεινος να συμπληρωσει εντυπο. αν πας να ανοιξεις κωδικο για τα αλλα 2 τοτε θα ψαχνονται οι απογραφεις. Δεν θα μπορουσα να τα χαρακτηρισω κενα ακριβως,απο τη στιγμη που ειναι μερος της μονοκατοικιας,απλα διερωτωμαι γιατι να μην βαλω ολα τα τ.μ. και τα δωματια σε εναν κωδικο?Απο τη στιγμη που μενουμε οικογενειακως δε ειναι περιττο να καταχωρω και στους 3 κωδικους τα ιδια μελη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, marmagia είπε Σε κενό διαμέρισμα πρέπει που έχουν αφήσει κωδικό να κάνει κανείς κάτι; Έχω απογραφεί στη Κυρια κατοικία μου ήδη για τα κενα διαμερισματα-κατοικιες πρεπει να παει κωδικος εφοσον ειναι κατοικια. συμπληρωνει ο απογραφεας ενα εντυπο οσο αφορα την κενη κατοικια. μην ανοιγετε ετσι χυμα κωδικους και εμφανιζονται προσωρινες αποθηκευσεις. θα υπαρχει προβλημα στους απογραφεις. σε αυτο που δηλωνεται μονιμη κατοικια μονο. πρακτικα αυτο που δηλωνεται κατοικια στο Ε1 στην εφορια. το κενο το αναλαμβανει ο απογραφεας αφου βλεπει οτι ο κωδικος δεν εχει ανοιξει. κανει εντυπο για κενη κατοικια. ιδανικα αν του λετε αυτο και αυτο κενο το σημειωνει στο χαρτι που εχει και ξερει μετα τι πρεπει να κανει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε Δοκίμασε να πας πίσω στην καρτέλα όπου έχεις δηλώσει τα μέλη και τσέκαρε τα όλα ένα - ένα μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος ή μπέρδεμα Μια χαρα τα εχω ...Μου βγαζει οτι Ελέγξτε την ορθή συμπλήρωση της σχέσης πατέρα - παιδιού. Το μητρώνυμο του παιδιού διαφορετικό από το όνομα της μητέρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Michalhs231 είπε Δεν θα μπορουσα να τα χαρακτηρισω κενα ακριβως,απο τη στιγμη που ειναι μερος της μονοκατοικιας,απλα διερωτωμαι γιατι να μην βαλω ολα τα τ.μ. και τα δωματια σε εναν κωδικο?Απο τη στιγμη που μενουμε οικογενειακως δε ειναι περιττο να καταχωρω και στους 3 κωδικους τα ιδια μελη? ακουσε με. τομεαρχης ειμαι. κανεις μια αυτοαπογραφη για την κατοικια σου. αφησε 3κωδικους γιατι ετσι του ειπε ο τομεαρχης στην καταγραφη κτιριων ισογειο-1ος-2ος. εσυ κανεις αυτοαπογραφη σε αυτο που μενεις. 1κωδικο που ελπιζω να γραφει απεξω τον οροφο. αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις τον κωδικο και να δεις τι οροφο αναφερει. αν βρεις τον οροφο ή ισογειο που μενεις αυτο συνεχιζεις. αλλιως μπαινεις βγαινεις χωρις να πατησεις κατι εκει που αναφερει οροφο αποδοχη αποριψη. απλα κλεινεις την καρτελα που ανοιξες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, xxatziva είπε για τα παιδια του ρωτησε. Ναι ,το γνωρίζω, αλλά αν θυμάμαι καλά τη φόρμα (πάνε μέρες) και τη σύζυγο ως μητέρα του άντρα να τη βάλεις (αντί για σύζυγο), πάλι δε θα περνάει. Το λέω γιατί την πάτησα κι εγώ στη αρχή. Δε θυμάμαι και πως ακριβώς χτυπάνε τα errors (ανά άτομο ή ένα για όλη τη φόρμα), μπορεί να μην παίζει ρόλο αυτό που λέω. 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Μια χαρα τα εχω ...Μου βγαζει οτι Ελέγξτε την ορθή συμπλήρωση της σχέσης πατέρα - παιδιού. Το μητρώνυμο του παιδιού διαφορετικό από το όνομα της μητέρας. Θα επιμείνω ότι υποψιάζομαι πως κάνεις το ίδιο λάθος που έκανα κι εγώ αρχικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μια χαρα τα εχω ...Μου βγαζει οτι Ελέγξτε την ορθή συμπλήρωση της σχέσης πατέρα - παιδιού. Το μητρώνυμο του παιδιού διαφορετικό από το όνομα της μητέρας. τσεκαρε τα ονοματα σας πως τα εχετε γραψει. εκεινο συνηθως καποιο γραμμα ειναι ελληνικα ή αγγλικα. 10 λεπτά πριν, Michalhs231 είπε Δεν θα μπορουσα να τα χαρακτηρισω κενα ακριβως,απο τη στιγμη που ειναι μερος της μονοκατοικιας,απλα διερωτωμαι γιατι να μην βαλω ολα τα τ.μ. και τα δωματια σε εναν κωδικο?Απο τη στιγμη που μενουμε οικογενειακως δε ειναι περιττο να καταχωρω και στους 3 κωδικους τα ιδια μελη? επισης για δικη σου διευκολυνση απεξω στον φακελο αν δεν το γραφει βαλε 00-ισογειο 01-1ος 02-2ος και οταν ερθει απογραφεας του λες αυτα εδω ειναι κενα. εκει θα σε ρωτησει χαρακτηριστικα οσο αφορα μονο την κατοικια. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από xxatziva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michalhs231 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, xxatziva είπε ακουσε με. τομεαρχης ειμαι. κανεις μια αυτοαπογραφη για την κατοικια σου. αφησε 3κωδικους γιατι ετσι του ειπε ο τομεαρχης στην καταγραφη κτιριων ισογειο-1ος-2ος. εσυ κανεις αυτοαπογραφη σε αυτο που μενεις. 1κωδικο που ελπιζω να γραφει απεξω τον οροφο. αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις τον κωδικο και να δεις τι οροφο αναφερει. αν βρεις τον οροφο ή ισογειο που μενεις αυτο συνεχιζεις. αλλιως μπαινεις βγαινεις χωρις να πατησεις κατι εκει που αναφερει οροφο αποδοχη αποριψη. απλα κλεινεις την καρτελα που ανοιξες. Δεν αναγραφει οροφο σε καμια καρτελα κατα την εισαγωγη των κωδικων.Απλα στην αποθηκευση που εχω κανει μεχρι στιγμης,εχω βαλει οτι η κατοικια εκτεινεται σε 02 οροφους και τα τετραγωνικα μετρα της κατοικιας αντιστοιχουν στο αθροισμα των τ.μ. ολων των οροφων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω ΟΚ ..Διορθωσα κανα δυο λαθη και το υπεβαλα .Το εκτυπωσα μαλιστα Ευχαριστω Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Michalhs231 είπε Δεν αναγραφει οροφο σε καμια καρτελα κατα την εισαγωγη των κωδικων.Απλα στην αποθηκευση που εχω κανει μεχρι στιγμης,εχω βαλει οτι η κατοικια εκτεινεται σε 02 οροφους και τα τετραγωνικα μετρα της κατοικιας αντιστοιχουν στο αθροισμα των τ.μ. ολων των οροφων. δηλαδη θες να μου πεις οτι αφου εβαλες εναν κωδικο δεν σου εβγαλε αριθμο οδου ονομα δρομου και οροφο? εγω δηλαδη σε αλλους που εκανα απογραφη φιλων και γνωστων αλλα εβλεπα ? αυτο πιθανων να μην το βλεπεις γιατι ο απογραφεας παιζει τα @@ και δεν ενημερωσε την εφαρμογη με τους οροφους. δηλαδη μπορει να τα σημειωσε σε χαρτι αλλα δεν τα εβαλε ονλαην τα στοιχεια. ετσι ομως δεν γινεται δουλεια. εσυ εφοσον το κανεις ετσι, θα κανεις χρηση 1κωδικο ΜΟΝΟ. τα αλλα αστα στην ακρη. τσεκαρε απεξω ποιο εκανες χρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν έχει γίνει ήδη αυτοαπογραφή και λάθος, μπορεί ο απογραφέας να κάνει διόρθωση; για μένα δεν βλέπω να δίνεται επιλογή. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από scullyist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michalhs231 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, xxatziva είπε δηλαδη θες να μου πεις οτι αφου εβαλες εναν κωδικο δεν σου εβγαλε αριθμο οδου ονομα δρομου και οροφο? εγω δηλαδη σε αλλους που εκανα απογραφη φιλων και γνωστων αλλα εβλεπα ? αυτο πιθανων να μην το βλεπεις γιατι ο απογραφεας παιζει τα @@ και δεν ενημερωσε την εφαρμογη με τους οροφους. δηλαδη μπορει να τα σημειωσε σε χαρτι αλλα δεν τα εβαλε ονλαην τα στοιχεια. ετσι ομως δεν γινεται δουλεια. εσυ εφοσον το κανεις ετσι, θα κανεις χρηση 1κωδικο ΜΟΝΟ. τα αλλα αστα στην ακρη. τσεκαρε απεξω ποιο εκανες χρηση. Μου εβγαλε οδο αριθμο κτλπ απλα στον οροφο ειναι κενο και στους 3 κωδικους.Εγω συμπληρωσα τον ενα κωδικο με ολα τα στοιχεια των μελων της οικογενειας και πχ εβαλα 150τμ(ενω ειναι 50+50+50 αντιστοιχα) στα τετραγωνικα,02 οροφους και συνολικα τα δωματια 13(ενω ειναι 3+6+4 αντιστοιχα). Στους αλλους 2 κωδικους δεν εχω συμπληρωσει τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Εκανα απογραφη σε 4 μελη αλλα εχω και μια κορη που μενει σε αλλο διαμερισμα στην ιδια οικοδομη που της εχω παραχωρισει δωρεαν και φαινεται στο Ε1 της Με ιδιο κωδικο δεν την αφηνει να κανει απογραφη . Δεν επρεπε να της δωσουν δικο της κωδικο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα