IRADev Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα παρακάτω στοιχεία της κατοικίας παίρνονται αυτόματα απο το σύστημα της ΑΑΔΕ ή τα έχει καταχωρήσει ο απογραφέας ? Επειδή παρατηρώ ένα "λάθος" (κανονικά θα έπρεπε να γράφει "Αλλος" ή "Αλλος Οικισμος" ή το όνομα του προαστιου/χωριου όπου βρίσκεται η κατοικία στην καλύτερη περίπτωση) στο πεδίο Οικισμός. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από IRADev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickol32 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, IRADev είπε Τα παρακάτω στοιχεία της κατοικίας παίρνονται αυτόματα απο το σύστημα της ΑΑΔΕ ή τα έχει καταχωρήσει ο απογραφέας ? Επειδή παρατηρώ ένα "λάθος" (κανονικά θα έπρεπε να γράφει "Αλλος" ή "Αλλος Οικισμος" ή το όνομα του προαστιου/χωριου όπου βρίσκεται η κατοικία στην καλύτερη περίπτωση) στο πεδίο Οικισμός. Στον οικισμό γράφεται το μέρος που ζεις, αν πχ είναι χωριό, το όνομα του χωριού. Σε σένα τι λάθος υπάρχει? Αυτά τα στοιχεία αν έδωσε σωστά τον κωδικό ο απογραφεα τα έχει συμπληρώσει νομίζω ο τομεάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IRADev Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Nickol32 είπε Στον οικισμό γράφεται το μέρος που ζεις, αν πχ είναι χωριό, το όνομα του χωριού. Σε σένα τι λάθος υπάρχει? Αυτά τα στοιχεία αν έδωσε σωστά τον κωδικό ο απογραφεα τα έχει συμπληρώσει νομίζω ο τομεάρχης Η ίδια οδός υπάρχει και μέσα στην πόλη, συνήθως το όνομα της περιοχής το γράφουν στο πεδίο Οδός, διαφορετικά όπως π.χ. με το επίδομα θέρμανσης υπάρχει η επιλογή "Αλλος Οικισμος"... στη συγκεκριμένη περίπτωση όλα τα στοιχεία της κατοικίας παραπέμπουν σε πολυκατοικία μέσα στην πόλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μας ήρθε σήμερα ο Φάκελος. Βάζω τον κωδικό, αλλά η πλατφόρμα βγάζει συνέχεια σφάλμα. Τι κάνουμε τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaulGoodman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Στα κενά διαμερίσματα και στα υπόγεια-γκαράζ αφήνουμε κανονικά κωδικό, έτσι δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, SaulGoodman είπε Στα κενά διαμερίσματα και στα υπόγεια-γκαράζ αφήνουμε κανονικά κωδικό, έτσι δεν είναι; Στα υπόγεια κι εφόσον φαίνονται ότι είναι κατοικία ναι, στα γκαράζ όμως γιατί να αφήσει κανείς κωδικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaulGoodman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Τώρα κατάλαβα, πρέπει να κατοικείται , απλά έχω μπερδευτεί με τους κωδικούς που έχω , γιατί ενώ φαίνεται ένας χώρος ότι είναι γκαράζ , μου έχουν δώσει κωδικό. Οπότε θεώρησα ότι και εκεί αφήνουμε. οκ...Πάντως στα κενά διαμερίσματα αφήνουμε κανονικά κωδικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Εκανα αυτοαπογραφη με 4 μελη . Εγω , η γυναικα μου και 2 παιδια Στη σχεση συγγενειας στα δυο παιδια ενω βαζω πατερα εμενα και μητερα τη συζυγο μου μου βγαζει λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michalhs231 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,αν καποιος γνωριζει,θα το εκτιμουσα. Μενω με την οικογενεια μου σε 1 μονοκατοικια με ισογειο και 2 οροφους,οι απογραφεις ωστοσο μου αφησαν 3 κωδικους.Θα πρεπει να συμπληρωνω τα στοιχεια και στους 3 κωδικους ή μπορω να τα εισαγω ολα σε 1 κωδικο? Καλω στο τηλεφωνο της ελστατ αλλα συνεχως μου λεει οτι ο αρμοδιος απογραφεας δεν ειναι παρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Εκανα αυτοαπογραφη με 4 μελη . Εγω , η γυναικα μου και 2 παιδια Στη σχεση συγγενειας στα δυο παιδια ενω βαζω πατερα εμενα και μητερα τη συζυγο μου μου βγαζει λαθος Σύζυγο δικό σου βάζεις τη γυναίκα σου και σύζυγο δικό της εσένα. Είναι ο/η σύζυγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, SaulGoodman είπε Τώρα κατάλαβα, πρέπει να κατοικείται , απλά έχω μπερδευτεί με τους κωδικούς που έχω , γιατί ενώ φαίνεται ένας χώρος ότι είναι γκαράζ , μου έχουν δώσει κωδικό. Οπότε θεώρησα ότι και εκεί αφήνουμε. οκ...Πάντως στα κενά διαμερίσματα αφήνουμε κανονικά κωδικό; Στα γκαράζ, αποθήκες, γενικά όπου δεν είναι πλέον κατοικία (ενώ μπορεί στην προηγούμενη απογραφή να ήταν), απλά βάζεις την επιλογή "δεν είναι κατοικία" ή κάτι τέτοιο - το έχει στις επιλογές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Εκανα αυτοαπογραφη με 4 μελη . Εγω , η γυναικα μου και 2 παιδια Στη σχεση συγγενειας στα δυο παιδια ενω βαζω πατερα εμενα και μητερα τη συζυγο μου μου βγαζει λαθος για ρωτα . γυναικα ποιανού ειναι τα παιδια ? τσεκαρε πως εχετε γραψει τα ονοματα σας. στην αντιστοιχα καρτελα για κατοικους. ολα κεφαλαια οπως στην ταυτοτητα. αντιστοιχα και στα παιδια τα ονοματα πατερα-μητερα. μετα αποθηκευση και δες αν εχει λαθος ακομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε Σύζυγο δικό σου βάζεις τη γυναίκα σου και σύζυγο δικό της εσένα. Είναι ο/η σύζυγος. Σε αυτα δεν εχω προβλημα .Στα 2 παιδια εχω προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εκανα αυτοαπογραφη με 4 μελη . Εγω , η γυναικα μου και 2 παιδια Στη σχεση συγγενειας στα δυο παιδια ενω βαζω πατερα εμενα και μητερα τη συζυγο μου μου βγαζει λαθος Δοκίμασε να πας πίσω στην καρτέλα όπου έχεις δηλώσει τα μέλη και τσέκαρε τα όλα ένα - ένα μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος ή μπέρδεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Michalhs231 είπε Καλησπερα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,αν καποιος γνωριζει,θα το εκτιμουσα. Μενω με την οικογενεια μου σε 1 μονοκατοικια με ισογειο και 2 οροφους,οι απογραφεις ωστοσο μου αφησαν 3 κωδικους.Θα πρεπει να συμπληρωνω τα στοιχεια και στους 3 κωδικους ή μπορω να τα εισαγω ολα σε 1 κωδικο? Καλω στο τηλεφωνο της ελστατ αλλα συνεχως μου λεει οτι ο αρμοδιος απογραφεας δεν ειναι παρων εσυ θα κανεις αυτοαπογραφη για την κατοικια που μενεις. τα αλλα εφοσον ειναι κενα αν βρεις τον απογραφεα του το λες. αναλαμβανει εκεινος να συμπληρωσει εντυπο. αν πας να ανοιξεις κωδικο για τα αλλα 2 τοτε θα ψαχνονται οι απογραφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα