Προς το περιεχόμενο

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)

velissarios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπήκα κι εγώ, με ΑΦΜ και ΑΦΜ. Δεν μου ζήτησε καν να αλλάξω κωδικό...ότι να ναι! 😳 Σημασία έχει ότι μπήκα! Και γιορτάζω το 50% αυτοαπογραφής!!!!! (οριστικής!)

• Like 6
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

40 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε

Δίνουν στο μέηλ αυτή την οδηγία; (επανεγγραφή) ή το λέτε υποθετικά ότι θα το ζητήσουν; (εγώ δεν έχω λάβει κάποιο μέηλ, ακόμη τουλάχιστον)

Με τον κωδικό που μας είχαν δώσει αρχικά;

ΑΦΜ και ΑΦΜ;

Ναι ΑΦΜ και ΑΦΜ

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, Darky είπε

Ναι ΑΦΜ και ΑΦΜ

Ευχαριστώ πολύ!!! Θησαυρός είναι το φόρουμ αυτό! 💯 Πήρα τηλ. και τον τομεάρχη μου να ενημερώσει και τους υπόλοιπους απογραφείς του τομέα του να μη παιδεύονται κι αυτοί ψάχνοντας ή περιμένοντας... 

• Like 1

42 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε

Και γιορτάζω το 50% αυτοαπογραφής!!!!! (οριστικής!)

Μακαρι να το φτασουμε και εμεις αυτο το ποσοστο!!

Εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι τι θα κανω στη δευτερη φαση με τις "κενες" κατοικιες. Γιατι οκ στις μικρες πολυκατοικιες ειναι ευκολο θα πας μια, δυο φορες θα βρεις καποιον γειτονα θα σε ενημερωσει (αν οχι για λεπτομερειες, εστω θα σου δωσει οριστικη απαντηση αν κατοικειται ή οχι).

Κατι τεραστιες πολυκατοικιες (εχω μια με 40 και αλλη μια με 50 κατοικιες) και σε μια εχει αρκετα κενα κουδουνια εξω απο τις πορτες πως στο καλο θα τις απογραψω; Γιατι το οτι εχει κενο κουδουνι απεξω δεν σημαινει απαραιτητα πως δεν ζει ανθρωπος μεσα ή και το αναποδο μπορει να γραφει ονομα στο κουδουνι και να ειναι κενη.

Ας ελπισουμε να βρεθει κανενας καλος γειτονας στη β' φαση , εστω να με ενημερωνει αν κατοικουνται ή οχι!

• Like 1

1 ώρα πριν, La_vie_en_tsouknida είπε

Μπήκα κι εγώ, με ΑΦΜ και ΑΦΜ. Δεν μου ζήτησε καν να αλλάξω κωδικό...ότι να ναι! 😳 Σημασία έχει ότι μπήκα! Και γιορτάζω το 50% αυτοαπογραφής!!!!! (οριστικής!)

Πόσες κατοικίες έχεις και πόσες έκαναν αυτοαπογραφη;

Οριστική και αποθηκευμένη

14 λεπτά πριν, prefuse είπε

Πόσες κατοικίες έχεις και πόσες έκαναν αυτοαπογραφη;

Οριστική και αποθηκευμένη

Εχω 142 κατοικίες, 72 έχουν κάνει οριστική και 3 είναι σε προσωρινή

• Like 1
  • Thanks 2

Λεω σιγα σιγα να αρχισουμε να ανεβαζουμε πως τα παμε οι απογραφεις να παιρνουμε κουραγιο ο ενας απο τον αλλο!

ΟΡΙΣΤΙΚΗ απογραφη : 48 κατοικιες

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ απογραφη : 8 κατοικιες

ΟΡΙΣΤΙΚΗ + ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ = 56 Κατοικιες

ΣΥΝΟΛΟ : 181 κατοικιες

Βέβαια αρκετες απο τις υπολοιπες που περισσευουν στην δευτερη φαση ισως ειναι κενες κατοικιες ή ακομα και να μην μπορεσω να βρω καποιον για τα βασικα στοιχεια

• Like 3
  • Sad 1

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς, έχω μια κατοικία γονείς, 1 παιδί και στην καρτέλα με τις σχέσεις όταν καταχωρούν σχέση παιδιού-πατέρα-μητέρας τους βγάζει. « Το μητρώνυμο του παιδιού διαφορετικό από το όνομα της μητέρας» και δεν μπορούν να κάνουν οριστική υποβολή.

Έχει τύχει σε κανέναν ή να στραφώ στην επόπτρια;

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

123 κατοικίες στο Περιστέρι

33 οριστική (27%)

15 προσωρινή 

σήμερα πήγα και κόλλησα στις κεντρικές εισόδους μια υπενθύμιση που έφτιαξα μόνος μου γιατί δεν πάει καλά το θέμα

19 λεπτά πριν, funkopop είπε

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς, έχω μια κατοικία γονείς, 1 παιδί και στην καρτέλα με τις σχέσεις όταν καταχωρούν σχέση παιδιού-πατέρα-μητέρας τους βγάζει. « Το μητρώνυμο του παιδιού διαφορετικό από το όνομα της μητέρας» και δεν μπορούν να κάνουν οριστική υποβολή.

Έχει τύχει σε κανέναν ή να στραφώ στην επόπτρια;

Ευχαριστώ

Σήμερα μου έτυχε αυτό το σφάλμα σε μια οικογένεια... παίζει ρόλο σε πιο βήμα το βγάζει, στην περίπτωση μου δεν βάζανε σωστά τις σχέσεις  μεταξύ μελών,(δλδ διπλα απο το παιδί δεν δηλωναν τον πατερα του και τη μητερα του)... αλλιώς στο προηγούμενο βήμα με τα στοιχεία μελών να κοιταξουν το όνομα μητρός που έχουν δηλώσει στο παιδί.

Επεξ/σία από Ton_Berns
  • Like 3

17 λεπτά πριν, Ton_Berns είπε

123 κατοικίες στο Περιστέρι

33 οριστική (27%)

15 προσωρινή 

σήμερα πήγα και κόλλησα στις κεντρικές εισόδους μια υπενθύμιση που έφτιαξα μόνος μου γιατί δεν πάει καλά το θέμα

Σήμερα μου έτυχε αυτό το σφάλμα σε μια οικογένεια... παίζει ρόλο σε πιο βήμα το βγάζει, στην περίπτωση μου δεν βάζανε σωστά τις σχέσεις  μεταξύ μελών,(δλδ διπλα απο το παιδί δεν δηλωναν τον πατερα του και τη μητερα του)... αλλιώς στο προηγούμενο βήμα με τα στοιχεία μελών να κοιταξουν το όνομα μητρός που έχουν δηλώσει στο παιδί.

Ευχαριστώ, θα δω μήπως έτσι διορθωθεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα σας,

δυο ερωτήσεις σε προβληματάκια που συνάντησα κατά την διαδικασία ηλεκτρονικής καταχώρησης των στοιχείων της απογραφής.

Κάνω την απογραφή για τους γονείς μου που είναι μεγάλοι σε ηλικία. Στον όροφο που μένουν είναι το ιδιόκτητο σπίτι τους και δίπλα μια γκαρσονιέρα που είναι δική τους άλλα είναι άδεια.

Η κοπέλα της απογραφής τους έδωσε 2 χαρτιά με Μοναδικό Κωδικό Απογραφής. Εγώ κατά την απογραφή με κωδικούς του πατέρα μου θα δώσω τα στοιχεία της κατοικίας τους. Την γκαρσονιέρα πρέπει να την απογράψω; αν ναι πως; μπορώ να κάνω είσοδο δεύτερη φορά με ίδιους κωδικούς taxis;

Όταν βάζω κωδικούς του πατέρα μου στις αρχικές οθόνες μου βγάζει την διεύθυνση της οικίας του διαφορετική (πχ Εγνατίας 40 αντί Εγνατίας 38). Εγώ συνεχίζω την απογραφή; Δεν έχω δυνατότητα να το διορθώσω απο ότι βλέπω.

Επεξ/σία από tempo

12 λεπτά πριν, tempo είπε

καλησπέρα σας,

δυο ερωτήσεις σε προβληματάκια που συνάντησα κατά την διαδικασία ηλεκτρονικής καταχώρησης των στοιχείων της απογραφής.

Κάνω την απογραφή για τους γονείς μου που είναι μεγάλοι σε ηλικία. Στον όροφο που μένουν είναι το ιδιόκτητο σπίτι τους και δίπλα μια γκαρσονιέρα που είναι δική τους άλλα είναι άδεια.

Η κοπέλα της απογραφής τους έδωσε 2 χαρτιά με Μοναδικό Κωδικό Απογραφής. Εγώ κατά την απογραφή με κωδικούς του πατέρα μου θα δώσω τα στοιχεία της κατοικίας τους. Την γκαρσονιέρα πρέπει να την απογράψω; αν ναι πως; μπορώ να κάνω είσοδο δεύτερη φορά με ίδιους κωδικούς taxis;

Όταν βάζω κωδικούς του πατέρα μου στις αρχικές οθόνες μου βγάζει την διεύθυνση της οικίας του διαφορετική (πχ Εγνατίας 40 αντί Εγνατίας 38). Εγώ συνεχίζω την απογραφή; Δεν έχω δυνατότητα να το διορθώσω απο ότι βλέπω.

τον 2ο κωδικο δεν το χρησιμοποιεις.  επικοινωνεις στο τηλεφωνο με απογραφεα-τομεαρχη να δουν αν μπορουν τωρα να βαλουν σωστο αριθμο. αυτο φυσικα αν απλα εκλεισες την εφαρμογη και δεν εβαλες στοιχεια μεσα. γιατι προσωρινη αποθηκευση δεν αφηνει για την ωρα αλλαγες απο απογραφεα-τομεαρχη. ισως αργοτερα να επιτραπει. μονο οδο-αριθμο-οροφο θα μπορουν να φιξαρουν.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανω τωρα κι εγω την απογραφη, στη πρωτη σελιδα εντοπισα ασαφειες,

οταν ρωταει αν το δικτυο υδρευσης ειναι εντος ή εκτος κατοικιας τι εννοει?

επισης, το καζανακι με υδραυλικη εγκατασταση εντος ή εκτος?

Επεξ/σία από rus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...