Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, kanikolas είπε

Το πιθανοτερο να παρει παραταση μια εβδομαδα η αυτοαπογραφη, αλλα δεν ειναι οριστικο ακομα, αυτες τις μερες θα το ανακοινωσουν.

Παλι κολλησε το συστημα; ξερει κανεις εαν εχει κολλησει μονο η εφαρμογη για τους αποφραφεις ή και οι ανθρωποι που μπαινουν για αυτοαπογραφη παλι τους βγαζει "λαθος κτλ.;

Κόλλησε και για τους απογραφείς κ για τους αυτοαπογραφομενους.

Επεξ/σία από seafront
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, το σύστημα ζητάει και ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Όμως τα παιδιά κάτω των 18 ετών δεν έχουν ΑΦΜ οπότε το σύστημα βγάζει error. Γνωρίζει κάποιος τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SaulGoodman είπε

Καλησπέρα, το σύστημα ζητάει και ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Όμως τα παιδιά κάτω των 18 ετών δεν έχουν ΑΦΜ οπότε το σύστημα βγάζει error. Γνωρίζει κάποιος τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;

Βάζουμε μόνο αμκα και το αφμ το αφήνουμε κενό. Κανονικά το δέχεται και προχωράμε. Αν βγάζει error ισως συμβαίνει κάτι άλλο 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Stergios74 είπε

Βάζουμε μόνο αμκα και το αφμ το αφήνουμε κενό. Κανονικά το δέχεται και προχωράμε. Αν βγάζει error ισως συμβαίνει κάτι άλλο 

Κάποιος έγραψε πως μπορούμε να βάλουμε 9 μηδενικά.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, SaulGoodman είπε

Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ, δεν είχα πετύχει την παραπάνω ανάρτηση.

Εγώ που απεγραψα τα παιδιά μου μόνο με ΑΜΚΑ δεν μου έβγαλε κανένα error, κανονικά το δέχτηκε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, juventinos είπε

Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει γιατί παίρνω στην ΕΛΣΤΑΤ και δε σηκώνουν τα τηλέφωνα. Έχω απογραφεί στην περιοχή που είμαι στο ενοίκιο. Αλλά έχω και το πατρικό μου, το οποίο είναι κενό, σε άλλη περιοχή. Μπορώ να απογράψω το κενό διαμέρισμα με κάποιο τρόπο γιατί το σύστημα δε με αφήνει να κάνω δεύτερη απογραφή. Ευχαριστώ!

αν ξερεις τον κωδικο απογραφεις μονο το π1 αλλιως το αφηνεις ετσι. ο απογραφεας οφειλει να ενημερωσει αντιστοιχο εντυπο για την κενη κατοικια και να συμπληρωσει εκεινος εντυπο στην απογραφη που ειναι με το χαρτί-εντυπη.

αλλα λογικο να μην σε αφηνει αφου ηδη αυτοαπογραφηκες.

Επεξ/σία από xxatziva
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ακομα να το φτιαξουν; ετσι οπως παει παραταση στην φαση της αυτοαπογραφης, ισως παραταση στην φαση των εντυπων ερωτηματολογιων, μας βλεπω να τελειωνουμε τον Ιανουαριο! Και ολα αυτα για 400-600 ευρω περιπου!

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, kanikolas είπε

Ακομα να το φτιαξουν; ετσι οπως παει παραταση στην φαση της αυτοαπογραφης, ισως παραταση στην φαση των εντυπων ερωτηματολογιων, μας βλεπω να τελειωνουμε τον Ιανουαριο! Και ολα αυτα για 400-600 ευρω περιπου!

Πολλά λες..

Χοντρικά τα υπολογίζω 300-500€ καθαρά στην καλύτερη περίπτωση που έχετε πυκνοκατοικημένη περιοχή.

Απογραφώμενοι + κατοικίες  ~2€ καθαρά

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έσκασε μεηλ

"Όπως ενημερωθήκαμε από την Διεύθυνση Πληροφορικής, λόγω τεχνικού προβλήματος, έγινε απώλεια των κωδικών πρόσβασης (passwords) των Απογραφέων."

😅

Μαλλον απλά θα πρέπει να κάνουμε εγγραφή όπως την πρώτη φορά, αλλά απλά άλλο ένα δείγμα του πόσο καλή είναι η φετινή απογραφή.

Επεξ/σία από Darky
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Darky είπε

Μου έσκασε μεηλ

"Όπως ενημερωθήκαμε από την Διεύθυνση Πληροφορικής, λόγω τεχνικού προβλήματος, έγινε απώλεια των κωδικών πρόσβασης (passwords) των Απογραφέων."

😅

Μαλλον απλά θα πρέπει να κάνουμε εγγραφή όπως την πρώτη φορά, αλλά απλά άλλο ένα δείγμα του πόσο καλή είναι η φετινή απογραφή.

Δίνουν στο μέηλ αυτή την οδηγία; (επανεγγραφή) ή το λέτε υποθετικά ότι θα το ζητήσουν; (εγώ δεν έχω λάβει κάποιο μέηλ, ακόμη τουλάχιστον)

1 λεπτό πριν, kostaspsilos13 είπε

Απλά έκανα αλλαγή κωδικού και μπήκα 

Με τον κωδικό που μας είχαν δώσει αρχικά;

1 λεπτό πριν, La_vie_en_tsouknida είπε

Δίνουν στο μέηλ αυτή την οδηγία; (επανεγγραφή) ή το λέτε υποθετικά ότι θα το ζητήσουν; (εγώ δεν έχω λάβει κάποιο μέηλ, ακόμη τουλάχιστον)

Με τον κωδικό που μας είχαν δώσει αρχικά;

ΑΦΜ και ΑΦΜ;

Δημοσ.

έβαλα ΑΦΜ για username πάτησα ξέχασα τον κωδικό, μου ήρθε αυτοματοποιημένο e-mail για αλλαγή κωδικού και άλλαξα κωδικό. Ετσι μπήκα εγώ

τον παλιο κωδικό δεν τον δεχότανε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...