DownUNDERground Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, juventinos είπε Μπορώ να απογράψω το κενό διαμέρισμα με κάποιο τρόπο γιατί το σύστημα δε με αφήνει να κάνω δεύτερη απογραφή. Ευχαριστώ! Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Θα το κάνει αυτό ο τομεάρχης της περιοχής, ο οποίος έχει απογράψει τα κτήρια και θα διαπιστώσει στη σούμα ότι το δικό σου είναι κενό. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από DownUNDERground 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanikolas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, manzana είπε Επίσης για όσους έχουν απεβιώσει μετά τις 22 Οκτωβρίου, πρέπει να τους απογράψουμε κανονικά, παρόλο που δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή. Ναι σωστα! Αν και εγω στην πραξη δεν θα καθομαι να φερω τους ανθρωπους σε αβολη θεση να απογραψω νεκρους ανθρωπους λιγων ημερων (παρα το γεγονος πως με συμφερει οσο πιο πολλα ατομα τοσο παραπανω χρηματα). Θα εχουν οι ανθρωποι τον πονο τους, θα ειναι φουλ ακομψο να τους ρωταω πληροφοριες για εναν ανθρωπο που χασανε ελαχιστες μερες πριν! Αλλα και να ηθελα ακομα να τους απογραψω, θα ρωταω καθε νοικοκυριο "μηπως υπηρχε εδω στο σπιτι κανενας παππους που πεθανε τις τελευταιες μερες;" . Δεν γινεται!!! 26 λεπτά πριν, juventinos είπε Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει γιατί παίρνω στην ΕΛΣΤΑΤ και δε σηκώνουν τα τηλέφωνα. Έχω απογραφεί στην περιοχή που είμαι στο ενοίκιο. Αλλά έχω και το πατρικό μου, το οποίο είναι κενό, σε άλλη περιοχή. Μπορώ να απογράψω το κενό διαμέρισμα με κάποιο τρόπο γιατί το σύστημα δε με αφήνει να κάνω δεύτερη απογραφή. Ευχαριστώ! Θα κανεις το εξης: Ή θα μπεις με αλλους κωδικους taxisnet συγγενικου σου προσωπου (και θα δηλωσεις 0 μελη, επομενως θα απαντησεις μονο στις πολυ απλες ερωτησεις για την κατοικια 1 εως 14, δηλαδη τ.μ., αν εχει τουαλετα, δωματια, θερμανση, ψυξη, θερμομονωση κτλ.) Ή εναλλακτικα θα παρεις τηλεφωνο τον απογραφεα της περιοχης που ειναι το πατρικο σου και ή θα του δωσεις το κινητο σου για να σε καλεσει μολις ανοιξει η δευτερη φαση με τα εντυπα ερωτηματολογια να σου κανει τις απλες ερωτησεις για την κατοικια (ερωτησεις 1 εως 14) ή μπορεις να του τα πεις και απο τωρα να τα σημειωσει καπου προχειρα και να τα περασει ηλεκτρονικα μολις τελειωσει η περιοδος αυτοαπογραφης (το τελευταιο θα τον διευκολυνει και πιο πολυ). Ωστοσο αυτο που δεν ξερω ακομα ειναι αν χρειαζεται στο εντυπο ερωτηματολογιο (γιατι στη β' φαση ο απογραφεας πρεπει να τα περασει και με στυλο και ηλεκτρονικα) να εχει και την υπογραφη σου. Αλλα και να χρειαζεται, θα συννενοειθειτε με τον απογραφεα καποια ωρα που σας βολευει και τους δυο και ολα μια χαρα! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptsk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Θα το κάνει αυτό ο τομεάρχης της περιοχής, ο οποίος έχει απογράψει τα κτήρια και θα διαπιστώσει στη σούμα ότι το δικό σου είναι κενό. Tα κτιρια εχει απογραψει οχι τις οικιες...εαν εννοεις οτι γνωριζει ποια ειναι τα κενα η οχι σε πληροφορω γελιεσαι οικτρα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την σελίδα της απογραφής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Muchacho είπε Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την σελίδα της απογραφής? ναι και εδω 1 error has occurred Ανύπαρκτος κωδικός χρήστη (login) !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Ίσως να έχει σχέση το γεγονός της παράτασης. 5 λεπτά πριν, prefuse είπε ναι και εδω 1 error has occurred Ανύπαρκτος κωδικός χρήστη (login) !!! ούτε εδώ? https://apografi-plithismou2021.statistics.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptsk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Εαν δωσουν παραταση πρεπει να αλλαξουν την συμβαση διοτι αυτη ληγει τον Δεκεμβρη και επισης αρκετοι εχουμε προγραμματισει αναλογως και το προγραμμα μας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Muchacho είπε Ίσως να έχει σχέση το γεγονός της παράτασης. ούτε εδώ? https://apografi-plithismou2021.statistics.gr/ αν δεν μπαινει στο ενα δεν μπαινει και στο αλλο Έχετε υποβάλει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seafront Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 το ίδιο μήνυμα βγάζει σε όλους τώρα... κράσαρε η εφαρμογή φαίνεται. Ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, ptsk είπε Tα κτιρια εχει απογραψει οχι τις οικιες...εαν εννοεις οτι γνωριζει ποια ειναι τα κενα η οχι σε πληροφορω γελιεσαι οικτρα... Οκ μπορεί και να έχεις δίκιο. Ο απογραφέας δε θα φτιάξει χαρτάκι με κωδικό για κάθε διαμέρισμα; Δε θα φανεί στο τέλος ότι δεν απογράφηκε κανείς σε αυτό; Δε θα βγει το συμπέρασμα ότι είναι κενό; Σε κάθε περίπτωση, ο ειρωνικός τόνος δεν κατάλαβα τι εξυπηρετεί. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από DownUNDERground Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Τα'παθε το σύστημα, τα'παθα και εγώ μαζί 😂Λέω τι φάση;! Για άλλη μια φορά όλα δουλεύουν ρολόι! Btw στις περιοχές σας πως πάνε από παραιτήσεις; Με έχουν καλέσει 3 γνωστοί μου από το πρωί να μου δώσουν τα κομμάτια τους γιατί δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα🤷♀️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seafront Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, funkopop είπε Τα'παθε το σύστημα, τα'παθα και εγώ μαζί 😂Λέω τι φάση;! Για άλλη μια φορά όλα δουλεύουν ρολόι! Btw στις περιοχές σας πως πάνε από παραιτήσεις; Με έχουν καλέσει 3 γνωστοί μου από το πρωί να μου δώσουν τα κομμάτια τους γιατί δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα🤷♀️ Πάνω που χάρηκα που ενημέρωσα αυτούς που δεν έχουν κάνει οριστική υποβολή, και μου είπαν πως θα μπουν να το κάνουν, συμβαίνει αυτό... Λογικό να υπάρχουν αρκετές παραιτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltofx_v Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ..... Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από saltofx_v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, juventinos είπε Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει γιατί παίρνω στην ΕΛΣΤΑΤ και δε σηκώνουν τα τηλέφωνα. Έχω απογραφεί στην περιοχή που είμαι στο ενοίκιο. Αλλά έχω και το πατρικό μου, το οποίο είναι κενό, σε άλλη περιοχή. Μπορώ να απογράψω το κενό διαμέρισμα με κάποιο τρόπο γιατί το σύστημα δε με αφήνει να κάνω δεύτερη απογραφή. Ευχαριστώ! Εχθές απογραψά με τους κωδικούς taxis της μητέρας μου το πατρικό της ως κενό προς ενοικίαση. Και πάλι με τους ίδιους κωδικούς το σπίτι που μένει τώρα. Το σπίτι μπορείς να το απογράψεις, εσύ δεν μπορείς να απογραφείς και στα δύο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanikolas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, saltofx_v είπε σε εμας που δεν εχει ερθει το χαρτακι και ληγει η διορια ( και απο οσο ξερω εινια πολυς κοσμος) τι κανουμε...πρεπει να κυνηγαμε τον απογραφεα? Το πιθανοτερο να παρει παραταση μια εβδομαδα η αυτοαπογραφη, αλλα δεν ειναι οριστικο ακομα, αυτες τις μερες θα το ανακοινωσουν. Παλι κολλησε το συστημα; ξερει κανεις εαν εχει κολλησει μονο η εφαρμογη για τους αποφραφεις ή και οι ανθρωποι που μπαινουν για αυτοαπογραφη παλι τους βγαζει "λαθος κτλ.; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα