manzana Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, kanikolas είπε Αυτο που μας ειπαν στην εκπαιδευση ειναι πως τα μωρακια που εχουν γεννηθει μετα τις 22 Οκτωριου 2021 δεν τα απογραφουμε , γιατι ειναι 22 οκτωβριου η ημερομηνια αναφορας για την απογραφη. Ουσιαστικα δηλαδη απογραφουμε ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ που ζουσαν στις 22 Οκτωβριου 2021 στην Ελλάδα! Κι εμάς αυτό μας ανέφεραν. Ως ημερομηνία αναφοράς της απογραφής είναι η 22η Οκτωβρίου του 2021. Όποιο παιδί γεννήθηκε μετά από αυτήν την ημερομηνία δεν απογράφεται. Επίσης για όσους έχουν απεβιώσει μετά τις 22 Οκτωβρίου, πρέπει να τους απογράψουμε κανονικά, παρόλο που δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Υπάρχει κάποιο θέμα με την χρήση μπλάνκο στα ερωτηματολόγια? Γιατί έχω μπλέξει με αναποφάσιστους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, paylidis είπε Ο πιο κοντινός μόνιμος κάτοικος-γείτονας είναι ημιτρελος..... οι υπόλοιποι έρχονται εδώ μόνο για διακοπες Για αυτό ψάχνω αν υπάρχει κάποιο τηλ να καλέσω να ζητήσω τον κωδικό για την συγκεκριμένη διεύθυνση Φίλε όμως από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Οπότε ρώτα τον κάτι μπορεί να ξέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Muchacho είπε Υπάρχει κάποιο θέμα με την χρήση μπλάνκο στα ερωτηματολόγια? Γιατί έχω μπλέξει με αναποφάσιστους... αφου δεν εχει ξεκινησει η εντυπη απογραφη. φυσικα και απαγορευεται. τα θελουν να ειναι καθαρα τα εντυπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Να ρωτήσω λίγο, μπήκα να κάνω την απογραφή μόνος μου, όλα καλά, όταν μπήκα μετά να κάνω του πατέρα μου διαπίστωσα ότι μάλλον έκανα ένα λάθος στο δικό μου. Εκεί που έλεγε για τον αριθμό δωματίων σκάλωσε το μυαλό μου και θεώρησα ότι αφορά τα υπνοδωμάτια, οπότε δεν προσμέτρησα την σαλοκουζίνα, ένα δωμάτιο παραπάνω. Αξίζει να μπω σε διαδικασία διόρθωσης; Ή για -1 δωμάτιο σιγά τα αυγά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Sadako είπε Να ρωτήσω λίγο, μπήκα να κάνω την απογραφή μόνος μου, όλα καλά, όταν μπήκα μετά να κάνω του πατέρα μου διαπίστωσα ότι μάλλον έκανα ένα λάθος στο δικό μου. Εκεί που έλεγε για τον αριθμό δωματίων σκάλωσε το μυαλό μου και θεώρησα ότι αφορά τα υπνοδωμάτια, οπότε δεν προσμέτρησα την σαλοκουζίνα, ένα δωμάτιο παραπάνω. Αξίζει να μπω σε διαδικασία διόρθωσης; Ή για -1 δωμάτιο σιγά τα αυγά; Αν δεν έχετε κάνει οριστική υποβολή μπορείτε να το διορθώσετε εύκολα. Αν έχετε κάνει οριστική υποβολή δεν διορθώνεται αλλά δεν πειράζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Έκανα οριστική υποβολή, εκτύπωσα και τα αποδεικτικά. Μάλλον έπρεπε να το κάνω αφού είχα πιει καφέ 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Sadako είπε Έκανα οριστική υποβολή, εκτύπωσα και τα αποδεικτικά. Μάλλον έπρεπε να το κάνω αφού είχα πιει καφέ 😀 ε σιγά, ελάχιστη σημασία έχουν αυτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Αν το σαλόνι είναι ξεχωριστό "δωμάτιο" το μετράμε ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε Αν το σαλόνι είναι ξεχωριστό "δωμάτιο" το μετράμε ή όχι; Ναι 1 λεπτό πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Ναι Μετράμε όλα τα δωμάτια άνω των 4m2 εκτός από λουτρά/w.c., αποθήκες, διαδρόμους, πλυσταριά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
riga Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δεν μου έχουν φέρει ακόμα φάκελο για απογραφή,και στις 26 λήγει η διορία,τι να κάνω;που μπορώ να απευθυνθώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, riga είπε Δεν μου έχουν φέρει ακόμα φάκελο για απογραφή,και στις 26 λήγει η διορία,τι να κάνω;που μπορώ να απευθυνθώ; Ίσως σας βοηθήσουν στο 211 1212032 που είναι το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛΣΤΑΤ. Δεν ξέρω βέβαια αν απαντούν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptsk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, riga είπε Δεν μου έχουν φέρει ακόμα φάκελο για απογραφή,και στις 26 λήγει η διορία,τι να κάνω;που μπορώ να απευθυνθώ; Θα δοθει παραταση το ειπε ο προεδρος της ΕΛΣΤΑΣΤ χθες στον πρωτοψαλτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, mindreader είπε To θετικο, για πρωτη φορα στα χρονικα, με την συγκεκριμενη απογραφη που γινεται και εντελως ηλεκτρονικα με αυτοαπογραφη, ειναι οτι επιτελους, χωρις εξοδα & ταλαιπωρια, τα χωρια θα γεμισουν κοσμο!!!! Παλια, επρεπε να ταξιδεψεις στο χωριο και να εισαι την συγκεκριμενη μερα, 'να σε βρει' ο απογραφεας εκει. Τωρα δεν χρειαζεται πια αυτο. Δεν λαμβανεις υποψη/αγνοεις το φακελακι στην κυρια κατοικια στην πολη, ενω σε συνενοηση με τον προεδρο τοπικης κοινοτητας στο χωριο, μαζικα με αφμ και αμκα μπορει να προχωρησει σε απογραφη στο 'εξοχικο', οτι ζεις εκει μονιμα. Το αρνητικό όμως, ενώ μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού δεν ξέρει πως να το κάνει αν σκεφτεί κάποιος πως υπάρχουν ακόμη νέοι άνθρωποι που δεν ξέρουν πως να βγάλουν χρήματα από το ATM! Που θα γεμίσει με κόσμο; Ποια χωριά; Τι λες και πως το εννοείς αυτό; Θα γεμίσουν με κόσμο πλασματικά; Του τύπου όταν ολοκληρωθεί η απογραφή θα πατάς στο google "ΚΙΤΣΙ" και στην wikipedia θα σου λέει πως ο πληθυσμός από 4.788 ( απογραφή του 2011) θα είναι ξαφνικά 5.788 (απογραφή 2021) ενώ οι σταθεροί μόνιμοι κάτοικοι είναι με το ζόρι 2.500 - 3.000 άνθρωποι; Θα γεμίσουν με κόσμο με το να ταξιδεύουν όπως με τις εκλογές ας πούμε; Ποιος ταξιδεύει για την απογραφή πρώτα απ`όλα και για να πετύχει τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και τον απογραφέα ώστε να δώσει φυσικοί παρουσία στην απογραφή και να πιεί και έναν καφέ στο ουζερί απέναντι; Δηλαδή δεν το θεωρεί κανείς απαράδεκτο το να έρχεται ο απογραφέας και να σου λέει μην δηλωθείς στο πάνω χωριό, να δηλωθείς στο κάτω να φαίνεται πως έχει περισσότερους κατοίκους για να πάρουν κονδύλια; Είναι σωστό να δηλώνουν γκρεμισμένα σπίτια ως κατοικήσιμα και στο καθένα από αυτά να βάζουν 5-6 άτομα μέσα; Δηλαδή ποια απογραφή; Στον ένφια δεν υπάρχουν τα τατραγωνικά; Στα έγγραφα υποδομής του δήμου δεν αναφέρει πουθενά εάν υπάρχει βιολογικός σε οικισμούς και χωριά; Πρέπει να σε ρωτάνε εν έτη 2021 αν χρησιμοποιείς καζανάκι ή όχι; Είναι δυνατόν; Το αν εσύ έχεις ή όχι πάρκινγκ που παίζει ρόλο; Στέκει την αποθήκη του καθενός να την κάνουν σπίτι και την διπλανή μικρή αλάνα που παρκάρεις το αμάξι σου να το περνάνε ως πάρκινγκ; Ποιος ΔΕΝ μαγειρεύει με ηλεκτρική κουζίνα ή φιάλη υγραερίου; Άμα είναι να βάλουμε πως δεν έχουμε τραπέζι στο σπίτι, τρώμε στο πάτωμα και μαζευόμαστε όλοι γύρω από τη φωτιά με τσακμακόπετρα. Η τουαλέτα αν είναι μέσα ή έξω που παίζει ρόλο; Σου λέει ποιος κρυώνει... και μια που λέμε για κρύο, για πηγή ενέργειας χρησιμοποιούν ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ επειδή ούτε η αντλία θερμότητας για τους έξυπνους θα πιάσει τόπο, ούτε τα ηλεκτρικά ενεργοβόρα που τα σκοτώνουν στην αγορά για να τα διώξουν (πάρε τζάμπα BLACK FRIDAY), ούτε το φυσικό αέριο επειδή είναι 2% ακριβότερο από το θέρμανσης, ούτε το ξύλα αν δεν πας να κόψεις το δάσος από μόνος, ούτε το πέλετ για όσους το επέλεγαν σε πιο ζεστές περιοχές. Σκάνε με τις μάσκες και τα χαρτιά στα χέρια άλλοι με την πανδημία θέλουν να μπαίνουν στα σπίτια (ωραία χρονιά βγήκαν να το κάνουν) και άντε επαρχία τους ξέρεις άλλα στην πόλη; Δηλαδή αυτοί μπορούν και κάνουν ταρζανιές (και δεν αναφέρομαι σε όλους) άλλα αν εσύ ρωτήσεις το οτιδήποτε σου βάζουν κατευθείαν ταμπέλα αρνητή. Ο κόσμος έχει αποξενωθεί, έχει γίνει αντικοινωνικός και υπάρχουν πολλοί λόγιοι, οπότε ναι, να βοηθήσουμε όσους μπορούμε να την κάνουν ηλεκτρονικά άλλα να κοπούν και λίγο οι ανοησίες... 1 ώρα πριν, riga είπε Δεν μου έχουν φέρει ακόμα φάκελο για απογραφή,και στις 26 λήγει η διορία,τι να κάνω;που μπορώ να απευθυνθώ; Πουθενά θα περάσουν σίγουρα εκτός αν έχεις παράξενη γειτονιά και έρθουν σκαστοί από το βρίσιμο που τρώνε, εδώ τα στέλνουν όπου να ναι στις επαρχίες που ανάλογα με το χωριό βάζουν κάποιον τοπικό που να ξέρει λίγο πολύ τα σπίτια και να βγάζει άκρη άλλα πάλι υπάρχει χάος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juventinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει γιατί παίρνω στην ΕΛΣΤΑΤ και δε σηκώνουν τα τηλέφωνα. Έχω απογραφεί στην περιοχή που είμαι στο ενοίκιο. Αλλά έχω και το πατρικό μου, το οποίο είναι κενό, σε άλλη περιοχή. Μπορώ να απογράψω το κενό διαμέρισμα με κάποιο τρόπο γιατί το σύστημα δε με αφήνει να κάνω δεύτερη απογραφή. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα