Basilhs23___ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ptsk είπε Μπράβο στους αναισθητους της ΕΛΣΤΑΤ...δεν σκεφτήκατε οτι υπαρχουν μανες που εχουν χασει παιδια...? Ας μην προτρεχουμε στην εξαπολυση κατηγοριών τόσο εύκολα. Η συγκεκριμένη ερώτηση εικάζω ότι αποσκοπεί στο πόσα παιδιά έχει κάνει στην ζωή της μια γυναίκα ασχέτως του αν αυτά πέθαναν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, η Ολλανδια ως χωρα διαμονης την εχετε βρει; Edit: Βρηκα "Αλλη χωρα της Ευρωπης" Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από Jason13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soiratken Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Jason13 είπε Καλησπερα, η Ολλανδια ως χωρα διαμονης την εχετε βρει; Edit: Βρηκα "Αλλη χωρα της Ευρωπης" Δες μήπως την έχουν ως "Κάτω Χώρες" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Soiratken είπε Δες μήπως την έχουν ως "Κάτω Χώρες" ο,τι πιο buggy σε προγραμμα. Ειναι υποχρεωτικο και το ΑΜΚΑ ενω αναγραφει τουλαχιστον ενα απο τα δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Beefeater είπε που ακριβώς υπάρχει αυτό με τα "προσωρινά" λάθη για να στειλώ κι εγώ email. ? είμαι κι εγώ τομεάρχης αλλά δεν φαίνεται κάπου τέτοια επιλογή. όχι τίποτα άλλο αλλά είναι γύρω στα 20 σπίτια έτσι στα 2 τμήματα που έχω και θέλω να βοηθήσω λίγο τους απογραφείς μου..... patas τον κωδικο κατοικιας που βλεπεις με προσωρινη και λαθη (0) ενημερωνεις να ξαναμπουν να κανουν οριστικη στα αριστερα. στα προσωρινη με λαθη 1και πανω βλεπεις τα λαθη εσυ και ο απογραφεας αλλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΚΕΙ. απλα στελνεις μεηλ αν θα συνεχισουν την αυτοαπογραφη και αν θες ενημερωνεις οτι ταδε καρτελα βρισκονται τα λαθη τους. 16 λεπτά πριν, Jason13 είπε ο,τι πιο buggy σε προγραμμα. Ειναι υποχρεωτικο και το ΑΜΚΑ ενω αναγραφει τουλαχιστον ενα απο τα δυο ενα απο τα 2 για να κλεισει η εφαρμογη-οριστικη αποθηκευση. αν ειναι ανηλικο στο αφμ βαζετε 000000000 μετα προχωρατε κανονικα στην υπολοιπη καρτελα. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από xxatziva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
explorerT Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Έκανα προσωρινή αποθήκευση την αυτοαπογραφή.Οριστική, σήμερα η αύριο. Το μισάωρο για την συμπλήρωση παίζει μόνο αν δεν είναι πολλά άτομα να απογραφούν και υπάρχουν όλα τα στοιχεία άμεσα διαθέσιμα (ημερομηνίες, αμκα, αφμ, στοιχεία άλλων ατόμων κλπ), αλλιώς παίρνει παραπάνω χρόνο. (ανάλογα φυσικά και με το πόσο ακριβής θες να είσαι χαχα) δυο απορίες -->Δεν είχε συμπληρωμένο όροφο αρχικά , τον οποίο και συμπλήρωσα κάνοντάς "απόρριψη χαρακτηριστικών κατοικίας " Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα. --> Υπάρχει τρόπος να δηλωθεί από αυτή τη δήλωση μια δευτερεύουσα κατοικία (στο χωριό) ή αυτό γίνεται ΜΟΝΟ με τη χρήση του δικού της κωδικού απογραφής? (Και από όσο ξέρω , δεν έχει βρεθεί κάποιο χαρτί με κωδικό εκεί..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) *3. Ημερομηνία γέννησης 24 Οκτωβρίου 2021 Η ημερομηνία είναι μεγαλύτερη της ημερομηνίας αναφοράς της απογραφή *15. Ποια ήταν η κύρια ασχολία σας κατά το χρονικό διάστημα 16 έως 22 Οκτωβρίου 2021; Περιγραφή άλλης περίπτωσης κύριας ασχολίας ΒΡΕΦΟΣ σε αυτή την περίπτωση τί κάνουμε; αν βάλουμε 22 Οκτωβρίου 2021 το δέχεται κανονικά αρα το πρόβλημα ειναι για βρέφη που γεννήθηκαν μετά της 22 Οκτωβρίου 2021 Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από prefuse 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 To θετικο, για πρωτη φορα στα χρονικα, με την συγκεκριμενη απογραφη που γινεται και εντελως ηλεκτρονικα με αυτοαπογραφη, ειναι οτι επιτελους, χωρις εξοδα & ταλαιπωρια, τα χωρια θα γεμισουν κοσμο!!!! Παλια, επρεπε να ταξιδεψεις στο χωριο και να εισαι την συγκεκριμενη μερα, 'να σε βρει' ο απογραφεας εκει. Τωρα δεν χρειαζεται πια αυτο. Δεν λαμβανεις υποψη/αγνοεις το φακελακι στην κυρια κατοικια στην πολη, ενω σε συνενοηση με τον προεδρο τοπικης κοινοτητας στο χωριο, μαζικα με αφμ και αμκα μπορει να προχωρησει σε απογραφη στο 'εξοχικο', οτι ζεις εκει μονιμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, ptsk είπε Αχ τι λέτε κατι ειχαμε καταλαβει σαν τομεαρχες...😄 https://www.kathimerini.gr/society/561599011/apografi-2021-pentakosioi-apografeis-paraitithikan-stin-patra/ Με τα σόσιαλ και τις απανωτές κρίσεις από το 2010 και μετά, πολύς κόσμος έχει "χαζέψει". Αυτό βλέπω εγώ. Βήματα πίσω κάνουμε ως κοινωνία. 1 ώρα πριν, mindreader είπε To θετικο, για πρωτη φορα στα χρονικα, με την συγκεκριμενη απογραφη που γινεται και εντελως ηλεκτρονικα με αυτοαπογραφη, ειναι οτι επιτελους, χωρις εξοδα & ταλαιπωρια, τα χωρια θα γεμισουν κοσμο!!!! Παλια, επρεπε να ταξιδεψεις στο χωριο και να εισαι την συγκεκριμενη μερα, 'να σε βρει' ο απογραφεας εκει. Τωρα δεν χρειαζεται πια αυτο. Δεν λαμβανεις υποψη/αγνοεις το φακελακι στην κυρια κατοικια στην πολη, ενω σε συνενοηση με τον προεδρο τοπικης κοινοτητας στο χωριο, μαζικα με αφμ και αμκα μπορει να προχωρησει σε απογραφη στο 'εξοχικο', οτι ζεις εκει μονιμα. Αυτά είναι κατάλοιπα άλλων εποχών που καλό είναι να εκλείψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, prefuse είπε *3. Ημερομηνία γέννησης 24 Οκτωβρίου 2021 Η ημερομηνία είναι μεγαλύτερη της ημερομηνίας αναφοράς της απογραφή *15. Ποια ήταν η κύρια ασχολία σας κατά το χρονικό διάστημα 16 έως 22 Οκτωβρίου 2021; Περιγραφή άλλης περίπτωσης κύριας ασχολίας ΒΡΕΦΟΣ σε αυτή την περίπτωση τί κάνουμε; αν βάλουμε 22 Οκτωβρίου 2021 το δέχεται κανονικά αρα το πρόβλημα ειναι για βρέφη που γεννήθηκαν μετά της 22 Οκτωβρίου 2021 Ε βάλτο οτι γεννήθηκε δυο μέρες πριν, δεν αλλάζει κάτι να σου ζήσει !!! και εγώ στον δικό μου τον κεφάλα απασχόληση βρέφος έβαλα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, AristidisZ είπε και εγώ στον δικό μου τον κεφάλα απασχόληση βρέφος έβαλα 😂 Η καλύτερη απασχόληση! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από DownUNDERground 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Η καλύτερη απασχόληση! Για αυτόν ναι, για εμάς που τα έχουμε δει όλα βέβαια άλλη κουβέντα 🤣 Χαλαλι του όμως !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanikolas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, prefuse είπε *3. Ημερομηνία γέννησης 24 Οκτωβρίου 2021 Η ημερομηνία είναι μεγαλύτερη της ημερομηνίας αναφοράς της απογραφή *15. Ποια ήταν η κύρια ασχολία σας κατά το χρονικό διάστημα 16 έως 22 Οκτωβρίου 2021; Περιγραφή άλλης περίπτωσης κύριας ασχολίας ΒΡΕΦΟΣ σε αυτή την περίπτωση τί κάνουμε; αν βάλουμε 22 Οκτωβρίου 2021 το δέχεται κανονικά αρα το πρόβλημα ειναι για βρέφη που γεννήθηκαν μετά της 22 Οκτωβρίου 2021 Αυτο που μας ειπαν στην εκπαιδευση ειναι πως τα μωρακια που εχουν γεννηθει μετα τις 22 Οκτωριου 2021 δεν τα απογραφουμε , γιατι ειναι 22 οκτωβριου η ημερομηνια αναφορας για την απογραφη. Ουσιαστικα δηλαδη απογραφουμε ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ που ζουσαν στις 22 Οκτωβριου 2021 στην Ελλάδα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scorpios0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, prefuse είπε *3. Ημερομηνία γέννησης 24 Οκτωβρίου 2021 Η ημερομηνία είναι μεγαλύτερη της ημερομηνίας αναφοράς της απογραφή ..... σε αυτή την περίπτωση τί κάνουμε; αν βάλουμε 22 Οκτωβρίου 2021 το δέχεται κανονικά αρα το πρόβλημα ειναι για βρέφη που γεννήθηκαν μετά της 22 Οκτωβρίου 2021 Η ΕΛΣΤΑΤ στις συχνές ερωτήσεις-Απαντήσεις που έχει, λέει για αυτή την περίπτωση το εξης: Δεν θα απογραφούν τα άτομα που θα γεννηθούν μετά την 12η νυκτερινή της 22ας Οκτωβρίου 2021. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ε βάλτο οτι γεννήθηκε δυο μέρες πριν, δεν αλλάζει κάτι να σου ζήσει !!! και εγώ στον δικό μου τον κεφάλα απασχόληση βρφος έβαλα 😂 Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα