paiktaras69 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Στους γονείς μου έστειλαν κωδικό στο εξοχικό μας που δεν είναι μόνιμη κατοικία και έκανα κανονικά την απογραφή τους, προχτές έστειλαν κωδικό στην μόνιμη κατοικία τους στην Αθήνα. Τι πρέπει να κάνω ?
Nickol32 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε Στους γονείς μου έστειλαν κωδικό στο εξοχικό μας που δεν είναι μόνιμη κατοικία και έκανα κανονικά την απογραφή τους, προχτές έστειλαν κωδικό στην μόνιμη κατοικία τους στην Αθήνα. Τι πρέπει να κάνω ? Αν τους έβαλες ότι μένουν στο σπίτι στο εξοχικό αυτό μόνο που μπορείς να κάνεις είναι το σπίτι στην Αθήνα να το απογραψεις μόνο σαν οικεία, ότι δεν ζει κάποιος εκεί. Πρώτα σου βγάζει το ερωτηματολόγιο με το σπίτι, οπότε θα πατήσεις ότι είναι δευτερεύουσα κατοικία και δεν χρειάζεται να βάλεις μέλη. Εφόσον συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία του σπιτιού κάνεις οριστική υποβολή. Αν κάνω κάποιο λάθος διορθωστε με, αυτό κατάλαβα απ' το σεμινάριο Μόλις τώρα, Nickol32 είπε Αν τους έβαλες ότι μένουν στο σπίτι στο εξοχικό αυτό μόνο που μπορείς να κάνεις είναι το σπίτι στην Αθήνα να το απογραψεις μόνο σαν οικεία, ότι δεν ζει κάποιος εκεί. Πρώτα σου βγάζει το ερωτηματολόγιο με το σπίτι, οπότε θα πατήσεις ότι είναι δευτερεύουσα κατοικία και δεν χρειάζεται να βάλεις μέλη. Εφόσον συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία του σπιτιού κάνεις οριστική υποβολή. Αν κάνω κάποιο λάθος διορθωστε με, αυτό κατάλαβα απ' το σεμινάριο Σαν κατοικία ήθελα να πω, όχι οικεία 1
paiktaras69 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Nickol32 είπε Αν τους έβαλες ότι μένουν στο σπίτι στο εξοχικό αυτό μόνο που μπορείς να κάνεις είναι το σπίτι στην Αθήνα να το απογραψεις μόνο σαν οικεία, ότι δεν ζει κάποιος εκεί. Πρώτα σου βγάζει το ερωτηματολόγιο με το σπίτι, οπότε θα πατήσεις ότι είναι δευτερεύουσα κατοικία και δεν χρειάζεται να βάλεις μέλη. Εφόσον συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία του σπιτιού κάνεις οριστική υποβολή. Αν κάνω κάποιο λάθος διορθωστε με, αυτό κατάλαβα απ' το σεμινάριο To θέμα είναι ότι με το που βάζω τον κωδικό με πετάει έξω το σύστημα με την αιτιολογία ότ έχει πραγματοποιηθεί απογραφή για το συγκεκριμένο αccount ( αναγνωρίζει τους κωδικούς taxisnet )
natoris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, Σε διώροφη μονοκατοικία με εσωτερική σκάλα (μεζονέτα), έλαβα 2 κωδικούς όπου στο σύστημα ένας αναφέρεται ως 0 όροφος και ο άλλος σαν 1ος 🙄🙄. Φαντάζομαι θα πρέπει να χρησιμοποιήσω τον ένα κωδικό μόνο και στον άλλο να πατήσω απόρριψη, σωστά?
xxatziva Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, legrandblue είπε λιγοτερο απο 10 %, και ειναι και μερικοι με προσωρινη αποθηκευση, που μαλλον τους μπερδεψε το συστημα κιαι δεν ολοκληρωσαν. ενημερωσα τους απογραφεις να επικοινωνησουν με αυτους ωστε να τους πουν να κανουν οριστικη υποβολη. ειδωμεν. Διάβασα κάτι στις προηγούμενες σελίδες- ότι μπορούμε να δούμε ποιοί έχουν κάνει προσωρινή αποθήκευση, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί τους για να την οριστικοποιήσουν ή να διορθώσουμε τυχόν λάθη. Σαν τομέαρχης δεν βλέπω αυτή την επιλογή. Την έχουν μόνο οι απογραφείς? Αν ναι πού? Για να τους ενημερώσω και να τους γλυτώσω λίγο χρόνο μετέπειτα. Ευχαριστώ! ο τομεαρχης βλεπει τα προσωρινη με λαθη (0) και στελνει μεηλ στον αυτοαπογραφομενο οτι πρεπει να ξαναμπει στην εφαρμογη να πατησει οριστικη.
explorerT Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, kostaspsilos13 είπε Τα 3 τελευταία ψηφία είναι σημαντικά - είναι τα ψηφία που έχουν αποδοθεί στις κατοικίες.. Τα δύο ψηφία πιο πριν είναι τυχαία και ακριβώς για να μην γίνονται μπερδέματα δεν είναι διαδοχικά.. (εικάζω, γιατί απογραφεας είμαι, αλλά το συνάντησα σε πολλούς κωδικούς αυτό που λες) Α, δηλαδή ίσως ξεκίνησε την αρίθμηση από την οικοδομή μας?... (Βγάζει νόημα παντως γιατί είμαστε στο τέλος.) Οπότε, ξεκινάμε κανονικά να ..αυτοαπογραφτουμε και βλέπουμε Thanks guys!
xxatziva Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, paylidis είπε Καλημέρα! Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να καλέσουμε στην περίπτωση που δεν έχουν αφήσει χαρτί; (Κ πιθανώς δε μπορούν μιας κ η αυλόπορτα είναι κλειδωμένη κ δεν έχω βάλει γραμματοκιβώτιο μιας κ όλα μου έρχονται ηλεκτρονικά εδώ κ χρόνια) μιλα με γειτονα να το παραλαβει και να γραψουν πανω την διευθυνση που αφορα ο κωδικος 22 λεπτά πριν, natoris είπε Καλησπέρα παιδιά, Σε διώροφη μονοκατοικία με εσωτερική σκάλα (μεζονέτα), έλαβα 2 κωδικούς όπου στο σύστημα ένας αναφέρεται ως 0 όροφος και ο άλλος σαν 1ος 🙄🙄. Φαντάζομαι θα πρέπει να χρησιμοποιήσω τον ένα κωδικό μόνο και στον άλλο να πατήσω απόρριψη, σωστά? το αφηνεις χωρις να πειραξεις το 2ο κωδικο και θα δηλωθει ως κενο απο τον απογραφεα. 31 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε To θέμα είναι ότι με το που βάζω τον κωδικό με πετάει έξω το σύστημα με την αιτιολογία ότ έχει πραγματοποιηθεί απογραφή για το συγκεκριμένο αccount ( αναγνωρίζει τους κωδικούς taxisnet ) δοκιμασε αυτοαπογραφη με αλλους κωδικους ταξις νετ για αλλη κατοικια με διαφορετικο κωδικο. φυσικα το ταξις νετ να ειναι ατομου που μενει εντος κατοικιας
paiktaras69 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, xxatziva είπε δοκιμασε αυτοαπογραφη με αλλους κωδικους ταξις νετ για αλλη κατοικια με διαφορετικο κωδικο. φυσικα το ταξις νετ να ειναι ατομου που μενει εντος κατοικιας μπερδεμένα πράγματα......μάλλον δεν θα κάνω τίποτα ..... thanks πάντως για την βοήθεια
paylidis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, xxatziva είπε μιλα με γειτονα να το παραλαβει και να γραψουν πανω την διευθυνση που αφορα ο κωδικος Ο πιο κοντινός μόνιμος κάτοικος-γείτονας είναι ημιτρελος..... οι υπόλοιποι έρχονται εδώ μόνο για διακοπες Για αυτό ψάχνω αν υπάρχει κάποιο τηλ να καλέσω να ζητήσω τον κωδικό για την συγκεκριμένη διεύθυνση
ptsk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αχ τι λέτε κατι ειχαμε καταλαβει σαν τομεαρχες...😄 https://www.kathimerini.gr/society/561599011/apografi-2021-pentakosioi-apografeis-paraitithikan-stin-patra/ Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από ptsk
Nickol32 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε To θέμα είναι ότι με το που βάζω τον κωδικό με πετάει έξω το σύστημα με την αιτιολογία ότ έχει πραγματοποιηθεί απογραφή για το συγκεκριμένο αccount ( αναγνωρίζει τους κωδικούς taxisnet ) Αν έβαλες τους taxisnet του πατέρα σου βάλε της μητέρας σου αν είναι τώρα 52 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε μπερδεμένα πράγματα......μάλλον δεν θα κάνω τίποτα ..... thanks πάντως για την βοήθεια Καλά το πολύ πολύ να το απογραψει ο απογραφεας
Beefeater Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, xxatziva είπε ο τομεαρχης βλεπει τα προσωρινη με λαθη (0) και στελνει μεηλ στον αυτοαπογραφομενο οτι πρεπει να ξαναμπει στην εφαρμογη να πατησει οριστικη. που ακριβώς υπάρχει αυτό με τα "προσωρινά" λάθη για να στειλώ κι εγώ email. ? είμαι κι εγώ τομεάρχης αλλά δεν φαίνεται κάπου τέτοια επιλογή. όχι τίποτα άλλο αλλά είναι γύρω στα 20 σπίτια έτσι στα 2 τμήματα που έχω και θέλω να βοηθήσω λίγο τους απογραφείς μου.....
ptsk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μπράβο στους αναισθητους της ΕΛΣΤΑΤ...δεν σκεφτήκατε οτι υπαρχουν μανες που εχουν χασει παιδια...? 1
kanikolas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, pontez2 είπε Aπό φιλο μου.... "Ο απογραφέας μου άφησε φάκελο...στο τηλέφωνο επικοινωνίας, που χρειάστηκε να πάρω, βγαίνει μια γειτόνισσα που ως τωρα έχει δεχτει 20 κλήσεις απο γειτονες που ζητάνε πληροφορίες για την απογραφή :P" Κάποιος έκανε πατάτα χαχαχα. μαλλον στο πεδιο "τηλεφωνο" εβαλε τον 7ψηφιο κωδικο απογραφεα και οι πολιτες βαζοντας μπροστα το 210 και καλουν την αλλη χαχαχα!!!!!
yanpas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ptsk είπε Μπράβο στους αναισθητους της ΕΛΣΤΑΤ...δεν σκεφτήκατε οτι υπαρχουν μανες που εχουν χασει παιδια...? μα ακριβως αυτο σκεφτηκαν!!!! η ερωτηση αυτη... σε συνδιασμο με το ποσα παιδια εχει ο καθενας, δειχνει ποιες μανες εχουν "χασει" παιδια. Αυτος ειναι ο σκοπος της ερωτησης. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από yanpas 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα