prefuse Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, vali είπε Έχουν ήδη αυτοαπογραφεί το 30% αλλά ο Ρυθμός έχει πέσει πολύ. Δεν πέρασα δεύτερη φορά από κανέναν,άφησα κωδικούς σε όλες εκτός από αυτές που είχαν 3 κιλά σκόνη και φυλλάδια μπροστά στην εξώπορτα. Από τις 181 οικίες που μου έδωσαν οι 30 ήταν εμφανώς ακατοίκητες, περίπου 10 έμαθα από γείτονες ότι ήταν κενές, 5 ανύπαρκτες και 48 έχουν ήδη απογραφεί. Πιστεύω καμιά 10-15 ακόμη θα αυτοαπογραφούν και θα μείνουν καμιά 80 για τον επόμενο γύρο. 181 κατοικίες? εμενα ηταν 100+ και επειδη ξέχασαν πολλα κτίρια/κατοικίες πήγαν στις 120 οριστική εκαναν 34 αποθηκευμένη 11 εχω καμια 40 κενές και εφτασα τους 100 κάτοικους (οριστικη + αποθηκευμένη) εσυ ποσους κάτοικους εχεις μεχρι τώρα συνολικά, με οριστικη + αποθηκευμένη; Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 14 προσωρινή 32 οριστική 131 κάτοικοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Ακόμα δεν βρήκα χρόνο να ασχοληθώ αλλά πιστεύω αύριο να μπω στην πλατφόρμα. Έχω μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Το σπίτι είναι διόροφο. Από κάτω το πατρικό και πάνω μένω εγώ μόνος μου. Ξέρω πως μπορώ να χρησιμοποιήσω κωδικούς taxisnet είτε δικούς μου (υποθέτω) ή των γονιών μου ώστε να μας απογράψω. Ο απογραφέας άφησε δυο έντυπα με μοναδικό κωδικό, προφανώς ενα για κάθε σπίτι/όροφο. Το σωστό είναι να απογράψω πχ με τον ενα κωδικό όλους μας (γονείς, εμένα και τον αδερφό οου) στο ενα σπίτι, το πατρικό και το άλλο απλά να το απογράψω μόνο του ή από τη στιγμή που μένω στον πάνω όροφο να το απογραψω εγώ με δικούς μου κωδικούς taxisnet; Έχει σημασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptsk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, miucce είπε Αν με την ολοκλήρωση της αυτοαπογραφης εβγαινε ενα voucher 20 ευρω για το σούπερ μάρκετ ανα νοικοκυριό, την πρώτη μερα που ανοιγε το σύστημα θα ειχε κανα 5 εκατομμυρια απογεγραμμενους. Έλλειψη κινήτρου=μπαχαλο Η ελλειψη κινητρου ισχυει και για απογραφεις και για τομεαρχες.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, shodan είπε σωστό είναι να απογράψω πχ με τον ενα κωδικό όλους μας (γονείς, εμένα και τον αδερφό οου) στο ενα σπίτι, το πατρικό και το άλλο απλά να το απογράψω μόνο του ή από τη στιγμή που μένω στον πάνω όροφο να το απογραψω εγώ με δικούς μου κωδικούς taxisnet; Έχει σημασία; Δεν μπορείς να απογράψεις μόνο του το σπίτι. Πρέπει να απογραφεί και τουλάχιστον ένας κάτοικος. Το καλύτερο για να μην έχεις και καμία ενόχληση αργότερα από τον απογραφέα, είναι να απογράψεις και τα δύο σπίτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Ο Ελληνας χρειαζεται κινητρο δλδ για να κανει τις υποχρεωσεις του. Κινητρο για να εμβολιαστει και να σωσει τον εαυτο του και τους αλλους, κινητρο για να απογραφει. Σε λιγο θα θελει κινητρο για να μην περναει με κοκκινο, για να μην σκοτωνει στο δρομο, για να μην βιαζει, για να επιλεξει να παει για θητεια κτλ κτλ. Κοινως what's in it for me, παρτακισμος και ανταλλακτικη οικονομια. Σε λιγο θα θελουμε και ανταλλαγμα/κινητρο για πουμε καλημερα σε ενα συνανθρωπο ή να κανουμε μια καλη πραξη. Τοσο πολυ εχουμε πεσει ως ειδος και κοινωνια??? 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Sebu είπε Ο Ελληνας χρειαζεται κινητρο δλδ για να κανει τις υποχρεωσεις του. Κινητρο για να εμβολιαστει και να σωσει τον εαυτο του και τους αλλους, κινητρο για να απογραφει. Σε λιγο θα θελει κινητρο για να μην περναει με κοκκινο, για να μην σκοτωνει στο δρομο, για να μην βιαζει, για να επιλεξει να παει για θητεια κτλ κτλ. Κοινως what's in it for me, παρτακισμος και ανταλλακτικη οικονομια. Σε λιγο θα θελουμε και ανταλλαγμα/κινητρο για πουμε καλημερα σε ενα συνανθρωπο ή να κανουμε μια καλη πραξη. Τοσο πολυ εχουμε πεσει ως ειδος και κοινωνια??? Θίγεις πολλά θέματα που δεν ειναι για εδω. αλλα πάνω απο ολα ΠΟΙΟΣ θέτει, νομοθετεί και υποτάσσει ποιες ειναι οι υποχρεώσεις του Έλληνα, του Ευρωπαίου, του ανθρώπου γενικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 αν μια κατοικια ειναι κενη αφηνεται κωδικο απογραφης. σημειωνεται στο χαρτι κενο και το απογραφεται αργοτερα με εντυπο οσον αφορα το κτιριο-κατοικια αντιστοιχα αν ειναι μονοκατοικια ή κομματι οικοδομης μικρης ή μεγαλης. αυτα για απογραφεις. οσοι εχετε πανω κατω σπιτι κενο καλείτε τον απογραφεα στο τηλεφωνο να τον ενημερωσετε οτι κατοικια αλλα κενο για να πράξει αναλογα. εναλλακτικα δεν ενεργοποιείτε τον κωδικο οι αυτοαπογραφομενοι και εμφανιζεται ο απογραφεας γιατι βλεπει οτι ο κωδικος δεν ενεργοποιηθηκε. εκει τον ενημερωνεται οτι ειναι κενο και να πραξει αναλογα. οποτε κινηστε αναλογα αυτοαπογραφομενοι-απογραφεις. εφικτο και επιθυμητο ειναι η αυτοαπογραφη. λιγοτερο τρεξιμο και κοπος για ολους.5-10 λεπτα και τελος. αλλιως εντυπη απογραφη με σπαταλη αναλογου χρονου για καθε κατοικια αναλογα τα ατομα εντος. εφικτο σε αυτο ενα ατομο απο την κατοικια αναλαμβανει να μιλαει με τον απογραφεα ετσι δεν χρειαζεται συνεντευξη για τα στοιχεια ατομων με καθέναν ξεχωριστα. οπως η αυτοαπογραφη ενας αναλαμβανει και δηλωνει στοιχεια ετσι ειναι επιθυμητο και στην εντυπη απογραφη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά, χοντραίνει το παιχνίδι βλέπω.. Πάω να διαβάσω λίγο Βολταίρο, John Locke και Μαρξ και επανέρχομαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickol32 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, kanikolas είπε Που ειναι στα προσωρινα αποθηκευμενα ή στα οριστικα ; Αν ειναι στα οριστικα σημαινει οτι εχει υποβληθει οριστικα και δεν ασχολεισαι καθολου. Αν ειναι στα προσωρινα τον καλεις στο τηλεφωνο (θα το βρεις απο την καρτελα "ατομο που εδωσε τις πληροφοριες) και θα του πεις "Καλησπερα σας, ειμαι η απογραφεας της πολυκατοικιας σας. Βλεπω οτι εχετε κανει προσωρινη αποθηκευση. Θα προσθεσετε κατι αλλο πχ αλλο ατομο ή κατι αλλο, Ή απλά ξεχασατε να πατησετε ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ; Αν ισχυει το δευτερο, πατηστε ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ για να γινει οριστικη αυτοαπογραφή!" Αν σου πει τα εχω συμπληρωσει ολα αλλα δεν θυμαμαι το ΑΜΚΑ (ή μου το βγαζει λαθος το ΑΜΚΑ γιατι δεν συμβαδιζουν τα 6 πρωτα νουμερα με την ημερομηνια γεννησης) , θα του αναφερεις "θελετε να δοκιμασετε να πατησετε ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ να δουμε αν μας αφηνει να το αποθηκευσουμε γιατι στην ενημερωση της ΕΛΣΤΑΤ μας ανεφεραν πως αρκει το ενα απο τα δυο" Προσωρινά αποθηκευμένο ήταν. Ευχαριστώ για το μνμ, αν δεν το διορθώσει μέχρι αύριο το μεσημεράκι θα τον πάρω τηλέφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε Παιδιά, χοντραίνει το παιχνίδι βλέπω.. Πάω να διαβάσω λίγο Βολταίρο, John Locke και Μαρξ και επανέρχομαι.. Αυτό που εμένα με εντυπωσιάζει είναι αυτή η ψευδαίσθηση ότι έχουμε ξεπέσει, ότι δήθεν μέχρι πρόσφατα ήταν καλύτερα αλλά να, τώρα τελευταία εμείς δεν πάμε καλά. Δεν ξέρω πόσα χιλιάδες χρόνια τρέχει αυτή η καραμέλα, την έχω πετύχει ακόμη και σε αρχαίο ελληνικό κείμενο, 2500 χρόνια πριν. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 προσωπικα για την απογραφη ενω το δικο μου μερος εχει τελιωσει πηγαινω με τους απογραφεις μαζι ωστε να τους επιλυω αποριες επιτοπου. επισημανσεις-διορθωσεις. αλλοι τομεαρχες δεν ξερω πως εργάζονται. απο αυτα που ακουγονται φημες ή οχι ομως ειμαστε σε αντιθετη μερια βεβαια. αν ο απογραφεας τρεχει πολυ ή λιγο αναλογα την ζωη και το πως κανονιζει τον χρονο του παντα αυτη η εργασια θα του πέσει σαν βουνο και μετα στους τομεαρχες πάνω. οι τομεαρχες εχουν στανταρ πληρωμη. οι απογραφεις κυνηγανε το ενα κομματι ψωμι που λεμε. ε βοηθηστε τους γαμώτο. αν κανουν λαθη οι τομεαρχες θα τρεχετε μετα. αν ακουτε γκαζια καλο για σας ειναι. εγω προσωπικα κανω αυτοαπογραφες σε φιλους-γνωστους και βοηθαω οσο μπορω απογραφεις απο αλλους τομεις στην εποπτια που ειμαι γιατι δεν βρισκουν τον δικο τους συνδεσμο οσο αφορα την ελστατ- ενδιαμεσο τομεαρχη ωστε να τους βοηθησει σχετικα. δεν μου ειναι κοπος αλλα τουλαχιστον πιασαμε μια εργασια για Χ μηνες, ας την κανουμε σωστα τουλαχιστον. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legrandblue Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, Darky είπε Για τι ποσοστά μιλάμε? Εγώ είμαι στο 10% σε όσους έχω μοιράσει. Μου λείπουν και μερικοί (καμιά 10αρια υπολογίζω) που έχω περάσει 5-6 φορές και δεν ανοίγουν. λιγοτερο απο 10 %, και ειναι και μερικοι με προσωρινη αποθηκευση, που μαλλον τους μπερδεψε το συστημα κιαι δεν ολοκληρωσαν. ενημερωσα τους απογραφεις να επικοινωνησουν με αυτους ωστε να τους πουν να κανουν οριστικη υποβολη. ειδωμεν. Διάβασα κάτι στις προηγούμενες σελίδες- ότι μπορούμε να δούμε ποιοί έχουν κάνει προσωρινή αποθήκευση, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί τους για να την οριστικοποιήσουν ή να διορθώσουμε τυχόν λάθη. Σαν τομέαρχης δεν βλέπω αυτή την επιλογή. Την έχουν μόνο οι απογραφείς? Αν ναι πού? Για να τους ενημερώσω και να τους γλυτώσω λίγο χρόνο μετέπειτα. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Εγώ το σαββατοκύριακο θα ασχοληθώ με τις κενές κατοικίες. Η απορία μου παραμένει, αν πρέπει να χρησιμοποιήσω το ΣΕΤ ή υφίσταται μεμονωμένο έντυπο απογραφής κατοικίας π1.1. Επίσης στη κενή κατοικία, εφόσον ο ιδιοκτήτης είναι άγνωστος και οι όποιες πληροφορίες προέλθουν από κάποιον γείτονα, στο κουτί για το ονοματεπώνυμο του εκπροσώπου του νοικοκυριού παραμένει κενό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα! Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να καλέσουμε στην περίπτωση που δεν έχουν αφήσει χαρτί; (Κ πιθανώς δε μπορούν μιας κ η αυλόπορτα είναι κλειδωμένη κ δεν έχω βάλει γραμματοκιβώτιο μιας κ όλα μου έρχονται ηλεκτρονικά εδώ κ χρόνια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα