Nickol32 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Εμένα κάποιος τα έχει βάλει όλα εκτός από ΑΜΚΑ, αλλά αφμ έβαλε. Υπάρχει περίπτωση να έκανε οριστική υποβολή κ να αποθηκεύτηκε προσωρινά γιατί δεν συμπλήρωσε το ΑΜΚΑ. Στο σεμινάριο μας είχαν πει ότι αρκεί το ένα απ' τα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Nickol32 είπε Εμένα κάποιος τα έχει βάλει όλα εκτός από ΑΜΚΑ, αλλά αφμ έβαλε. Υπάρχει περίπτωση να έκανε οριστική υποβολή κ να αποθηκεύτηκε προσωρινά γιατί δεν συμπλήρωσε το ΑΜΚΑ. Στο σεμινάριο μας είχαν πει ότι αρκεί το ένα απ' τα 2 Λογικά αρκεί το ένα από τα δύο. Σκέψου τα παιδιά π.χ. δεν έχουν ΑΦΜ και βάζουν μόνο ΑΜΚΑ και το σύστημα το δέχεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanikolas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 56 λεπτά πριν, Nickol32 είπε Εμένα κάποιος τα έχει βάλει όλα εκτός από ΑΜΚΑ, αλλά αφμ έβαλε. Υπάρχει περίπτωση να έκανε οριστική υποβολή κ να αποθηκεύτηκε προσωρινά γιατί δεν συμπλήρωσε το ΑΜΚΑ. Στο σεμινάριο μας είχαν πει ότι αρκεί το ένα απ' τα 2 Που ειναι στα προσωρινα αποθηκευμενα ή στα οριστικα ; Αν ειναι στα οριστικα σημαινει οτι εχει υποβληθει οριστικα και δεν ασχολεισαι καθολου. Αν ειναι στα προσωρινα τον καλεις στο τηλεφωνο (θα το βρεις απο την καρτελα "ατομο που εδωσε τις πληροφοριες) και θα του πεις "Καλησπερα σας, ειμαι η απογραφεας της πολυκατοικιας σας. Βλεπω οτι εχετε κανει προσωρινη αποθηκευση. Θα προσθεσετε κατι αλλο πχ αλλο ατομο ή κατι αλλο, Ή απλά ξεχασατε να πατησετε ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ; Αν ισχυει το δευτερο, πατηστε ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ για να γινει οριστικη αυτοαπογραφή!" Αν σου πει τα εχω συμπληρωσει ολα αλλα δεν θυμαμαι το ΑΜΚΑ (ή μου το βγαζει λαθος το ΑΜΚΑ γιατι δεν συμβαδιζουν τα 6 πρωτα νουμερα με την ημερομηνια γεννησης) , θα του αναφερεις "θελετε να δοκιμασετε να πατησετε ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ να δουμε αν μας αφηνει να το αποθηκευσουμε γιατι στην ενημερωση της ΕΛΣΤΑΤ μας ανεφεραν πως αρκει το ενα απο τα δυο" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, kostaspsilos13 είπε Σε όσα βλέπω προσωρινή αποθήκευση, αλλά 0 λάθη, μήπως να πατάω οριστική υποβολή? 🙄 (μιας και πιστεύω απλά δεν ήξεραν ότι έπρεπε μετά την αποθήκευση στοιχείων να πάνε αρχική σελίδα και να πατήσουν οριστική..). Ποιός άλλος λόγος μπορεί να υπάρχει για να το κάνει κανείς?? Ουτε κατα διανοια μην το κανεις αυτο. Ειμαι ασχετος με το διαχειριστικο κομματι της διαδικασιας, αλλα ειμαι σιγουρος πως δεν μπορει να επιτρεπεται κατι τετοιο. Εγω παρεμπιπτοντως την ειχα προσωρινα αποθηκευμενη γιατι ηθελα να ελεγξω κατι και με πηρε τηλεφωνο ο απογραφεας την επομενη μερα να μου το υπενθυμισει γιατι νομιζε πως το ειχα κανει κατα λαθος. Ακουστηκε αρκετα ανακουφισμενος οταν καταλαβε οτι ξερω τι κανω 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, stormrain είπε Ουτε κατα διανοια μην το κανεις αυτο. Ειμαι ασχετος με το διαχειριστικο κομματι της διαδικασιας, αλλα ειμαι σιγουρος πως δεν μπορει να επιτρεπεται κατι τετοιο. Εγω παρεμπιπτοντως την ειχα προσωρινα αποθηκευμενη γιατι ηθελα να ελεγξω κατι και με πηρε τηλεφωνο ο απογραφεας την επομενη μερα να μου το υπενθυμισει γιατι νομιζε πως το ειχα κανει κατα λαθος. Ακουστηκε αρκετα ανακουφισμενος οταν καταλαβε οτι ξερω τι κανω και να θέλει να κάνει οριστική υποβολή ο απογραφέας σε αλλες κατοικίες πέρα απο την δική του, ΔΕΝ γινεται. αποτρέπεται απο το λογισμικό, μονο καμιά αλλαγή μπορεί να κάνει, αλλα οριστική υποβολή δελτίου ΜΟΝΟ ο αυτοαπογραφομενος μπορεί να κάνει. Αλλιως οι απογραφείς θα τις συμπλήρωναν ολες σε μια μέρα και τις επόμενες στην παραλία για καφέ :p Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από prefuse 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Στις 21/11/2021 στις 3:01 ΜΜ, prefuse είπε ευχαριστώ για την φωτογραφία, αν μπω στον κοπο να κάνω κατι αντίστοιχο θα το ανεβάσω και εδω. Επειδή ανέλαβα επιπλέον τομέα και θα ξαναμοιράσω αύριο, το ξαναέφτιαξα για όποιον ενδιαφέρεται. Ειδοποίηση Απογραφής.docx 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, elio_1 είπε Ήρθε η απογραφέας στη μητέρα μου, έτυχε να είμαι εκεί... Επικοινωνία από το θυροτηλέφωνο... Αρνείται να ανέβει στον 1ο με σκαλιά γιατί έχει λέει εντολή λόγω covid.... Βγαίνω και της αναφέρω ότι σαν τομεάρχης δεν έτυχε να ακούσω - διαβάσω κάτι τέτοιο στις οδηγίες, αλλά αντίθετα ήταν χαρακτηριστική η εντολή - παραίνεση να μην αφήνονται στην τύχη. Είτε σε γραμματοκιβώτιο είτε κάτω από την πόρτα. Τον πιο πάνω όροφο δεν τον παρέδωσε... Για τα πανηγύρια η συγκεκριμένη... Έχει φανεί εδώ και μέρες ότι ΕΛΣΤΑΤ, τομεάρχες και απογραφείς ο καθένας τραβάει το δρόμο του και σολάρει κατά το δοκούν και όπως αποφασίσει. Every man for himself είναι η φάση. Ε προφανώς η άλλη σκέφτηκε μόνη της ένα τρόπο που θεωρεί ότι θα προστατεύσει τον εαυτό της και το πλασάρει έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptsk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Έχει φανεί εδώ και μέρες ότι ΕΛΣΤΑΤ, τομεάρχες και απογραφείς ο καθένας τραβάει το δρόμο του και σολάρει κατά το δοκούν και όπως αποφασίσει. Every man for himself είναι η φάση. Ε προφανώς η άλλη σκέφτηκε μόνη της ένα τρόπο που θεωρεί ότι θα προστατεύσει τον εαυτό της και το πλασάρει έτσι. Ακριβως ετσι ειναι ...αλλα δεν φταινε αυτοι... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από ptsk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Έχει φανεί εδώ και μέρες ότι ΕΛΣΤΑΤ, τομεάρχες και απογραφείς ο καθένας τραβάει το δρόμο του και σολάρει κατά το δοκούν και όπως αποφασίσει. Every man for himself είναι η φάση. Ε προφανώς η άλλη σκέφτηκε μόνη της ένα τρόπο που θεωρεί ότι θα προστατεύσει τον εαυτό της και το πλασάρει έτσι. Αφού είναι τραγικοί. Ποιος σκέφτηκε ή μάλλον δεν σκέφτηκε, ότι την άνοιξη θα ήταν καλύτερα για όλους καθώς θα υπήρχαν σαφώς πολύ λιγότερα κρούσματα και κυρίως θα μπορούσε η απογραφή να γινει άνετα σε εξωτερικό χώρο χωρίς να κρυώνουν οι απογραφεις και απογραφομενοι; Ενω είναι και παγκοσμίως γνωστό ότι την άνοιξη σκοτεινιάζει πιο αργά από ότι τον Δεκέμβριο και ετσι δεν θα φοβάται ο κόσμος καθώς πολλοί απογραφείς βγαίνουν τα απογεύματα λόγο υποχρεώσεων.. Ακαταλληλοι άνθρωποι σε καίριες θέσεις. Και όχι δεν φταίει το δημόσιο αλλά το ότι δεν γίνεται προσπάθεια να διορθωθεί γιατί ακριβώς τους βολεύει να έρθει μετά ένας ιδιώτης ως σωτήρας από τη δυσλειτουργία του κράτους. Όπου όλοι εμείς ευθυνομαστε. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από prefuse 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, prefuse είπε Ποιος σκέφτηκε ή μάλλον δεν σκέφτηκε, ότι την άνοιξη θα ήταν καλύτερα για όλους καθώς θα υπήρχαν σαφώς πολύ λιγότερα κρούσματα και κυρίως θα μπορούσε η απογραφή να γινει άνετα σε εξωτερικό χώρο χωρίς να κρυώνουν οι απογραφεις και απογραφομενοι; Σωστά, αν και -χωρίς να ξέρω σε ποια άνοιξη από τις 2 αναφέρεσαι- προφανώς υπάρχει ανάγκη να ολοκληρωθεί μέσα στο 2021, οπότε η άνοιξη του 2022 είναι εκτός κουβέντας, ενώ την άνοιξη του 2021 μάλλον με το σοκ του κόβιντ δεν πρόλαβαν να οργανωθούν. Να σημειωθεί ότι δεν τα γράφω για να τους δικαιολογήσω (μπουρδέλο είναι η κατάσταση), απλά κάνω μια προσπάθεια να εξηγήσω τι μπορεί να παίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Αλλοδαπός με ελληνικό ΑΦΜ και ΑΜΚΑ , αν έχει πτυχίο από πανεπιστήμιο εξωτερικού , τι δηλωνει; ελληνικό ΑΕΙ; έχουμε κολλήσει στις σπουδές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Σε περίπτωση κενής κατοικίας υποτίθεται συμπληρώνουμε ένα μονόφυλλο έντυπο Π.1.1. Το συγκεκριμένο έντυπο υφίσταται και είναι από το υλικό που υποτίθεται έχουμε παραλάβει ή να χρησιμοποιήσω από το ΣΕΤ 1.1/1.2/1.3 (έντυπο κατοικίας/ατόμου/ξενιτεμένου), την πρώτη σελίδα? Επίσης κατά τη συμπλήρωση, το κουτί ονοματεπώνυμο εκπροσώπου του νοικοκυριού μένει κενό? (οι όποιες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη κατοικία προέρχονται από γείτονα που δεν γνωρίζει/θυμάται τον ιδιοκτήτη) 10 λεπτά πριν, pascalia4 είπε Καλησπέρα σε όλους. Αλλοδαπός με ελληνικό ΑΦΜ και ΑΜΚΑ , αν έχει πτυχίο από πανεπιστήμιο εξωτερικού , τι δηλωνει; ελληνικό ΑΕΙ; έχουμε κολλήσει στις σπουδές. Κανονικά Εκπαιδευτικό ίδρυμα, σχολή (αν υπάρχει), τμήμα (αν υπάρχει) και χώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Απεγράφημεν! Σε 10 χρόνια πάλι.😎 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miucce Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Αν με την ολοκλήρωση της αυτοαπογραφης εβγαινε ενα voucher 20 ευρω για το σούπερ μάρκετ ανα νοικοκυριό, την πρώτη μερα που ανοιγε το σύστημα θα ειχε κανα 5 εκατομμυρια απογεγραμμενους. Έλλειψη κινήτρου=μπαχαλο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Darky είπε Για τι ποσοστά μιλάμε? Εγώ είμαι στο 10% σε όσους έχω μοιράσει. Μου λείπουν και μερικοί (καμιά 10αρια υπολογίζω) που έχω περάσει 5-6 φορές και δεν ανοίγουν Έχουν ήδη αυτοαπογραφεί το 30% αλλά ο Ρυθμός έχει πέσει πολύ. Δεν πέρασα δεύτερη φορά από κανέναν,άφησα κωδικούς σε όλες εκτός από αυτές που είχαν 3 κιλά σκόνη και φυλλάδια μπροστά στην εξώπορτα. Από τις 181 οικίες που μου έδωσαν οι 30 ήταν εμφανώς ακατοίκητες, περίπου 10 έμαθα από γείτονες ότι ήταν κενές, 5 ανύπαρκτες και 48 έχουν ήδη απογραφεί. Πιστεύω καμιά 10-15 ακόμη θα αυτοαπογραφούν και θα μείνουν καμιά 80 για τον επόμενο γύρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα