Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Sebu said: Πολλοι δεν εχουν λαβει φακελο. ΒΠ Μαρουσι, Λυκοβρυση, Πευκη και περιξ εχουν λαβει φακελους και εχουν αυτοαπογραφει. Νοτια προαστια γνωριζω περιπτωσεις φιλων απογραφεων που περιμεναν να συναντηθουν με τους εποπτες για να παρουν οδηγιες και οτι πολλοι στα ΝΠ δεν εχουν λαβει φακελο. Ομοιως σε αρκετες περιοχες του Πειραια δεν εχουν λαβει φακελο παρολο που ειναι η πλησιεστερη στη Στατιστική Αρχή περιοχη 😄 Υπομονη αλλα δεν το βλεπω να ολοκληρωνεται 26/11, μαλλον προς 26/12 το κοβω να πηγαινει. Μαρούσι δεν έχω λάβει φάκελο πάντως, ούτε Βριλήσσια. Να περιμένω να με πετύχουν σπίτι πάντως δεν παίζει... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από GeorgeMan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) οσοι δεν πηρατε φακελο υπομονη και θα τρεχει ο απογραφεας μετα. πιθανόν να μπαινουν και να βγαινουν οι απογραφεις οποτε πρεπει να πανε το υλικο στην ελστατ και να το παραδωσουν αλλου παλι. ελπιζουμε ολοι σε παραταση και αυτοαπογραφη αλλα δυσκολα και τα 2. υπαρχουν και ατομα 65+ ετων που δεν το χουν με την τεχνολογια. οποτε το εντυπο θα παιξει πολυ. μετα την αυτοαπογραφη υπαρχει η εντυπη απογραφη οποτε εκει θα πονεσουν χέρια απο το γράψιμο. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από xxatziva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Μαρούσι δεν έχω λάβει φάκελο πάντως, ούτε Βριλήσσια. Να περιμένω να με πετύχουν σπίτι πάντως δεν παίζει... Εχω φιλους στην περιοχη που εχουν λαβει και εχουν αυτοαπογραφει απο την προηγουμενη βδομαδα, τι να πω, παραξενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaguras Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Σε εμένα ήρθε το Σάββατο ο φάκελος, μπήκα χτες να απογραφώ, αλλά έχουν δηλώσει λάθος διεύθυνση, δύο στενά παρακάτω! Δεν μπορείς να αλλάξεις προφανώς τίποτα, απλά μιλάς με τον απογραφέα σου. Μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp44christos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Εμενα μου ηρθε μαιλ οτι περιλαμβάνομαι στον καταλογο τον απογραφέων. Αλλα μου το έστειλαν Κυριακή και πηγε στα σπαμ το ειδα τωρα που το συστημα τους εχει πεσει και εδω και μια ωρα δεν μπορω να μπω. Μαλλον γλύτωσα γτ αφου λιγει σε μια εβδομαδα θα ετρεχα απειρα. Πλας με οτι διαβάζω εδω μεσα μαλλον ειχα αγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9494 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά 1)Όταν στο Ο3 σαν βασική χρήση κτιρίου έχει "κατάστημα-γραφείο" και στο Κατοικία/συλλογικό κατάλυμα "κατοικία" αυτο σημαίνει ότι πάνω απο το κατάστημα υπάρχει κατοικία? (Κωδικό κατοικίας έχει κανονικά) 2)Επειδή έχω δώσει ένα λάθος κωδικό κατοικίας και έχει γίνει οριστική αποθήκευση μπορώ να τον αλλάξω ή πρέπει να επικοινωνήσω με τον τομεάρχη μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Και ενώ με τα κόπων και βασάνων έχεις σχεδόν τελειώσει με την διανομή των κωδικών, ενώ έχεις συναντήσει βρισίδια, άρνηση, απομονωμένους λόγω covid, επιθετικά κατοικίδια και ειρωνία, σου ανοίγει το μπουκάλι στη τσάντα και λούζει το συμπληρωμένο έντυπο του Ο3. Είμαι ένα βήμα πριν την παραίτηση...🙁 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 2 hours ago, GeorgeMan said: Να περιμένω να με πετύχουν σπίτι πάντως δεν παίζει... Ναι ενώ αν σε πετύχουν θα έχεις όρεξη να απαντάς πόση ώρα στις ερωτήσεις του ή θα προτιμούσες να το έκανες μπαμ μπαμ μόνος σου μέσω internet? Προσωπικά αν δεν φέρουν το φάκελο μέχρι την Πέμπτη, ας χτυπάνε κουδούνι μέχρι να πεθάνει ο Highlander, δεν θα ανοίξω. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legrandblue Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 λογικα θα παρει παραταση ετσι που το βλεπω. ειμαι τομεαρχης, οι 2 απογραφεις που εχω, παροτι εξαιρετικοι στην συνεργασια δεν εχουν μεγαλα ποσοστα για αυτοαπογραφη, και δεν εχουν μοιρασει ακομα ολες τις επιστολες. Γενικα ανοργανωσια απο την μερια της Ελστατ και ραθυμια οσο δεν παει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Βαλτε τα κοπρο-σκυλα στην ΕΛΣΤΑΤ να δουλεψουν και οχι να μεταφερουν τις ευθυνες τους σε τομεαρχεις και απογραφεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legrandblue Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, ppaio είπε Βαλτε τα κοπρο-σκυλα στην ΕΛΣΤΑΤ να δουλεψουν και οχι να μεταφερουν τις ευθυνες τους σε τομεαρχεις και απογραφεις... πέφτει τρελό πήξιμο στα γραφεία πάντως, εκτός από χαρτομάνι, έχουν και άπειρα τηλέφωνα, παραιτήσεις, τοποθετήσεις κλπ... ναι εντάξει δουλεύουν μια βδομάδα την δεκαετία αλλά οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, djuan1988 είπε Εγώ δεν έχω πάρει καν φάκελο με τον μοναδικό κωδικό. Να φανταστώ δεν μπορώ να κάτι μόνος μου. Δεν μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Tesla Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Thresh είπε Προσωπικά αν δεν φέρουν το φάκελο μέχρι την Πέμπτη, ας χτυπάνε κουδούνι μέχρι να πεθάνει ο Highlander, δεν θα ανοίξω. Η κατάσταση για όσους μοιράζουν επιστολές είναι τραγική αυτή τη στιγμή... Παραιτήσεις και αναπάντητοι ορισμοί απογραφέων έρχονται βροχή. Αυτό σημαίνει ότι όποιος αρνείται τον ορισμό έχει φάει από 1 έως 3-4 μέρες από το σύστημα για να περάσει στον επόμενο. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τομείς που δεν έχουν μοιραστεί καν. Είτε γιατί δεν έχει προλάβει, είτε γιατί δεν έχει οριστεί καν το άτομο που είναι για τη συγκεκριμένη περιοχή. Η ΕΛΣΤΑΤ έκανε τεράστιο λάθος στον προγραμματισμό. Αλλά για να κάνω και το δικηγόρο του διαβόλου. Πως ακριβώς περιμένουμε να γίνει "γρήγορα" το μοίρασμα των κωδικών όταν δεν ανοίγουν, να τα ρίξει κάτω από τις πόρτες των διαμερισμάτων. Το 50% των κατοικιών δεν έχει σωστά κουδούνια ( ή καθόλου κουδούνια ). Δεν φέρνω καν στην κουβέντα τα προσωποποιημένα γραμματοκιβώτια. Αυτός ο άνθρωπος που θα αργήσει να φέρει το χαρτί σε εμάς μπορεί να έχει φάει μισή ώρα να κυνηγάει το σπίτι με τις κλειδωμένες καγκελόπορτες, να ψάχνει την μποστινή-πλαινή-πίσω είσοδο, να πηδάει μάντρες γιατί δεν μπορεί να φτάσει το γραμματοκιβώτιο, να προσπαθεί να δώσει το χαρτί χωρίς να το φάει ο σκύλος και να του ζητάει τα ρέστα ο περίεργος γείτονας. Το να χτυπήσει και να μην σε βρει είναι το λιγότερο, γιατί θα πρέπει να το ρίξει κάτω από την πόρτα του διαμερίσματος. Αν υπάρχει γραμματοκιβώτιο ονομαστικά θα πάει εκεί, χωρίς να χρειαστεί να μπει ή να χτυπήσει. Συνήθως χτυπάνε πόρτες γιατί δεν υπάρχει τρόπος να γίνει επιβεβαίωση του αριθμού των κατοικιών. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 53 λεπτά πριν, Muchacho είπε Και ενώ με τα κόπων και βασάνων έχεις σχεδόν τελειώσει με την διανομή των κωδικών, ενώ έχεις συναντήσει βρισίδια, άρνηση, απομονωμένους λόγω covid, επιθετικά κατοικίδια και ειρωνία, σου ανοίγει το μπουκάλι στη τσάντα και λούζει το συμπληρωμένο έντυπο του Ο3. Είμαι ένα βήμα πριν την παραίτηση...🙁 Σου επεσε νερό στα έντυπα; Αν μπορείς βγαλτα με προσοχή διαχωρίστε τα ένα ένα κάπου και άστα να στεγνώσουν, η μόνη επίπτωση θα είναι ότι τσαλακωθηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Ο μπαρμπας που εχω εποπτη σαν τομεαρχης μου αναφερει συνεχεια εν ειδος απειλης οτι θα με αντικαταστησει ενω εγω δεν εχω δηλωσει παραιτηση...Καλυπτομαι καπως νομικα...? Προφανως το κλιμα δεν ειναι καλο μεταξυ χωρις αυτο να ειναι δικη μου ευθυνη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα