Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, manolis115 είπε

Μπορεί να μάθει δηλαδή αν μένω μόνος μου στο σπίτι, τι δουλειά κάνω και όλα τα άλλα που ρωτάει το ερωτηματολόγιο;

Ε απάντησε ότι είσαι άνεργος, άρα είσαι όλη μέρα στο σπίτι 

Επίσης ζήτα του 5€ να πάρεις καφέ και τσιγάρα, οπότε θα καταλάβει ότι δεν έχεις λεφτά σπίτι 

problem solved

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, manolis115 είπε

Ναι θα σας πω.

Στις προϋποθέσεις για να γίνει κάποιος απογραφέας είναι να έχει καθαρό ποινικό μητρώο; Για παράδειγμα κάποιος που έχει σχέση με διαρρήξεις σπιτιών μπορεί να γίνει απογραφέας;

Μπορεί να μάθει δηλαδή αν μένω μόνος μου στο σπίτι, τι δουλειά κάνω και όλα τα άλλα που ρωτάει το ερωτηματολόγιο;

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά ησύχασα. Ευτυχώς που το έκαναν έτσι.

Απο οσο γνωρίζω πολλοι απο τους απογραφείς εχουν βαρύ ποινικό μητρωο και ειναι πρωην κατάδικοι σε φυλακες τις χώρας και του εξωτερικού.

Μπορείτε ομως να κοιμηθείτε ήσυχος αρκει να μην χρησιμοποιείτε google, facebook, twitter, οποιοδήποτε social media, γενικά καθόλου χρήση ιντερνετ και να μην διαθέτετε smartphone. Να μην εχετε κάνει ποτέ καμία σύνδεση ή συνδρομή σε οποιαδήποτε εταιρεία δημόσια ή ιδιωτική και να έχετε φράχτη 5 μέτρων περιμετρικά γυρω απο την οικία σας μεχρι την εργασία σας, ωστε να μην μπορεί να κατσει ενας 2-3, 24ωρα να δει ποιος μπαινει και ποιος βγαίνει απο το σπίτι, τι αυτοκίνητο εχετε, που ειναι η δουλειά σας κτλ.

Καλη σας συνέχεια!

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kanikolas είπε

Δεν καταλαβαινω αυτο που λες. Δηλωνεις ολες τις σχεσεις ως εξης: αριστερα στην στηλη ειναι ολα τα μελη με τη σειρα που τα δηλωσες στην απογραφη (ας πουμε πχ πως ειναι 3 ατομα, 1. Μαρια Παπαδοπουλου 2.Δημητρης Παπαδοπουλος και 3. Μαρκος Παπαδοπουλος). Και ξεκινας: πρωτα για το ατομο 1 (την Μαρια) εχει πατερα το ατομο 3 (Μαρκος) και συζυγο το ατομο 2 (Δημητρης). Παμε μετα στο ατομο 2 (τον Δημητρη): εχει συζυγο το ατομο 1 (Μαρια). Παμε μετα στο ατομο 3 (τον Μαρκο): επειδη δεν υπαρχει η επιλογη κορη/παιδι στις 4 επιλογες θα επιλεξει αλλη σχεση.

Εισαι απογραφεας και το λες αυτο ή απλα το υποθετεις; γιατι εγω δεν μπορω να δω κατι!!!

Δεν καταλαβσινω αυτο που λες. Αν εχει λαθη η αυτοαπογραφη (εννοω αντιφασεις στην δηλωση πχ να αναφερεις πως το μητρωνυμο ειναι Δημητρα και μετα στις σχεσεις των μελων νοικοκυριου να δηλωσεις καταλαθος μητερα με ονομα μικρο αλλο) δεν σε αφηνει να κανεις οριστικη υποβολη πολυ απλα!!!

Ετσι πως τα βαλανε ειναι σαν να λυνεις εξισωση

Θα  μπορουσαν να τα κανουν ποιο απλα

Και δεν εχει λογικη να μην εχουν βαλει το παιδι και να εχουν συ ντροφος βαλτα ολα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prefuse είπε

Απο οσο γνωρίζω πολλοι απο τους απογραφείς εχουν βαρύ ποινικό μητρωο και ειναι πρωην κατάδικοι σε φυλακες τις χώρας και του εξωτερικού.

Μπορείτε ομως να κοιμηθείτε ήσυχος αρκει να μην χρησιμοποιείτε google, facebook, twitter, οποιοδήποτε social media, γενικά ιντερνετ και να μην διαθέτετε smartphone. Να μην εχετε κάνει ποτέ καμία σύνδεση σε οποιαδήποτε εταιρεία δημόσια ή ιδιωτική και να έχετε φράχτη 5 μέτρων περιμετρικά γυρω απο την οικία σας και μεχρι την εργασία σας, ωστε να μην μπορεί να κατσει ενας 2-3, 24ωρα να δει ποιος μπαινει και ποιος βγαίνει απο το σπίτι, με τι αυτοκίνητο κτλ.

Καλη σας συνέχεια!

Ποσο δικιο εχεις! Αυτο που νομιζουμε (ολοι μας, βαζω και τον εαυτο μου μεσα) πως ειμαστε σημαντικοι και θα επεμβουν ολες οι υπηρεσιες (ελστατ, FBI, CIA, ΕΥΠ) για να δουν τις απαντησεις μας απλα με ξεπερναει!!

3 λεπτά πριν, ant_ είπε

Και δεν εχει λογικη να μην εχουν βαλει το παιδι και να εχουν συ ντροφος βαλτα ολα

Σε αυτο με το παιδι, συμφωνω ! Επρεπε να το εχουν ως επιλογη οντως!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, kanikolas είπε

Δεν καταλαβαινω αυτο που λες. Δηλωνεις ολες τις σχεσεις ως εξης: αριστερα στην στηλη ειναι ολα τα μελη με τη σειρα που τα δηλωσες στην απογραφη (ας πουμε πχ πως ειναι 3 ατομα, 1. Μαρια Παπαδοπουλου 2.Δημητρης Παπαδοπουλος και 3. Μαρκος Παπαδοπουλος). Και ξεκινας: πρωτα για το ατομο 1 (την Μαρια) εχει πατερα το ατομο 3 (Μαρκος) και συζυγο το ατομο 2 (Δημητρης). Παμε μετα στο ατομο 2 (τον Δημητρη): εχει συζυγο το ατομο 1 (Μαρια). Παμε μετα στο ατομο 3 (τον Μαρκο): επειδη δεν υπαρχει η επιλογη κορη/παιδι στις 4 επιλογες θα επιλεξει αλλη σχεση.

Εισαι απογραφεας και το λες αυτο ή απλα το υποθετεις; γιατι εγω δεν μπορω να δω κατι!!!

Δεν καταλαβσινω αυτο που λες. Αν εχει λαθη η αυτοαπογραφη (εννοω αντιφασεις στην δηλωση πχ να αναφερεις πως το μητρωνυμο ειναι Δημητρα και μετα στις σχεσεις των μελων νοικοκυριου να δηλωσεις καταλαθος μητερα με ονομα μικρο αλλο) δεν σε αφηνει να κανεις οριστικη υποβολη πολυ απλα!!!

τομεαρχης ειμαι. πατωντας στα μερικως-οριστικη υποβολη απο τον κωδικο σου εμφανιζει οτι βλεπει ο αυτοαπογραφομενος = αρα με κοκκινο τα λαθη= βλεπεις αν δεν εχει συμπληρωσει κατι ή και τα λαθη. πχ ιδιο αφμ σε 2 ατομα. ετσι πας συγκεκριμενα ξανα επισκεψη και τα κανεις επισημανση ή καλεις στο τηλεφωνο που εχει δηλωσει στην εφαρμογη ο αυτοαπογραφομενος. δηλαδη να γλυτωσεις λιγο ποδαρόδρομο.

το ιδανικο θα ηταν να κανουν αυτοαπογραφη αλλα δυσκολο.

η επιλογη αρνηση ολοκληρωσης ειναι σε οσους ξεκινησαν και δεν θα ολοκληρωσουν αυτοαπογραφη

η καθολικη αρνηση ειναι σε οσους δεν ξεκινησαν και δεν θελουν απογραφη ουτε με εντυπη μορφη-χαρτι=απο κοντα.

Επεξ/σία από xxatziva
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ant_ είπε

για το παιδι θα επιλέξετε στο πεδιο πατέρας εσας (αν ειστε ο πατερας)

και στο πεδίο μητέρα την γυναίκα σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, prefuse said:

Μπορείτε ομως να κοιμηθείτε ήσυχος αρκει να μην χρησιμοποιείτε google, facebook, twitter, οποιοδήποτε social media, γενικά καθόλου χρήση ιντερνετ και να μην διαθέτετε smartphone. Να μην εχετε κάνει ποτέ καμία σύνδεση ή συνδρομή σε οποιαδήποτε εταιρεία δημόσια ή ιδιωτική και να έχετε φράχτη 5 μέτρων περιμετρικά γυρω απο την οικία σας μεχρι την εργασία σας, ωστε να μην μπορεί να κατσει ενας 2-3, 24ωρα να δει ποιος μπαινει και ποιος βγαίνει απο το σπίτι, τι αυτοκίνητο εχετε, που ειναι η δουλειά σας κτλ.

Καλη σας συνέχεια!

Δηλαδή το θεωρείτε σωστό κάποιος με ποινικό μητρώο να μπορεί να είναι απογραφέας; 

Πραγματικά τις ειρωνίες δεν τις καταλαβαίνω. Δεν μίλησα ούτε για fbi,ούτε για cia. Μίλησα για κάτι που έχει συμβεί σε μένα και σε πολλούς άλλους άνθρωπους. Να μπουν στο σπίτι σου που δεν είναι σημαντικό, που δεν είναι πλούσιο και να να το κάνουν άνω κάτω για να κλέψουν ότι βρουν όσο ασήμαντο και να είναι.

Λέω υπάρχει κάποια δικλείδα ασφαλείας τέτοια άτομα να μην μπορούν να είναι απογραφείς και επόπτες;

Επεξ/σία από manolis115
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, xxatziva είπε

τομεαρχης ειμαι. πατωντας στα μερικως-οριστικη υποβολη απο τον κωδικο σου εμφανιζει οτι βλεπει ο αυτοαπογραφομενος = αρα με κοκκινο τα λαθη= βλεπεις αν δεν εχει συμπληρωσει κατι ή και τα λαθη. πχ ιδιο αφμ σε 2 ατομα. ετσι πας συγκεκριμενα ξανα επισκεψη και τα κανεις επισημανση ή καλεις στο τηλεφωνο που εχει δηλωσει στην εφαρμογη ο αυτοαπογραφομενος. δηλαδη να γλυτωσεις λιγο ποδαρόδρομο.

το ιδανικο θα ηταν να κανουν αυτοαπογραφη αλλα δυσκολο.

η επιλογη αρνηση ολοκληρωσης ειναι σε οσους ξεκινησαν και δεν θα ολοκληρωσουν αυτοαπογραφη

η καθολικη αρνηση ειναι σε οσους δεν ξεκινησαν και δεν θελουν απογραφη ουτε με εντυπη μορφη-χαρτι=απο κοντα.

Τωρα που το ανεφερες πηγα και το παρατηρησα. Ναι εχεις δικιο τελικα! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, kanikolas είπε

Ποσο δικιο εχεις! Αυτο που νομιζουμε (ολοι μας, βαζω και τον εαυτο μου μεσα) πως ειμαστε σημαντικοι και θα επεμβουν ολες οι υπηρεσιες (ελστατ, FBI, CIA, ΕΥΠ) για να δουν τις απαντησεις μας απλα με ξεπερναει!!

Σε αυτο με το παιδι, συμφωνω ! Επρεπε να το εχουν ως επιλογη οντως!

εχω κανει ήδη συσταση σπείρας, η ομάδα μου ειναι 16 σκυλία 3 παπαγάλοι και εγώ!

Ηδη μετράω καζανάκια $$$ και αν παει καλα θα πάω και για τις εξωτερικές τουαλέτες. 

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
Μόλις τώρα, manolis115 είπε

Δηλαδή το θεωρείτε σωστό κάποιος με ποινικό μητρώο να μπορεί να είναι απογραφές; 

στα απαραιτητα χαρτια δεν ζητησαν ποινικο μητρωο αλλα δεν ειναι δυσκολο εσωτερικα ελστατ-δικαστηριο-μητρωο να ζητησουν τα στοιχεια αυτα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, xxatziva said:

στα απαραιτητα χαρτια δεν ζητησαν ποινικο μητρωο αλλα δεν ειναι δυσκολο εσωτερικα ελστατ-δικαστηριο-μητρωο να ζητησουν τα στοιχεια αυτα.

Μακάρι να γίνετε αυτός ο έλεγχος αλλιώς είναι επικίνδυνα τα πράγματα.

Και συγνώμη δεν είμαι ψεκασμενος ούτε φαντασιόπληκτος. Οι κλέφτες και οι διαρρηκτες εκμεταλλεύονται κάθε τρόπο που μπορούν να βρουν να κλέψουν και τα διαβάζουμε συνέχεια.

Επεξ/σία από manolis115
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, kanikolas είπε

Τωρα που το ανεφερες πηγα και το παρατηρησα. Ναι εχεις δικιο τελικα! 

επισης ο απογραφεας μπορει να δει την καρτελα και να την συμπληρωσει αλλα αυτο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ.

μπορειτε τομεαρχηες-απογραφεις να βρεθειτε να δειτε ποιος δεν εκανε οριστικη,

να δειτε τα λαθη στον κωδικο και στην ο3 εντοπιζοντας τα προσωρινη υποβολη- αντιστοιχα με τον κωδικο που δειχνει τα λαθη τερμα δεξια. ετσι θα μπορεις να καλεσεις και να πεις αν εχει λαθη, ποια ειναι και αν λεει 0 λαθη αλλα προσωρινη αποθηκευση να του πειτε ξαναμπειτε στην εφαρμογη και στα αριστερα οριστικη υποβολη. εμφανιζεται αυτοματα το εντυπο βεβαιωση απογραφης. εκτυπωνετε ή αποθηκευση σε pdf. λετε ενα καλημερα καλο απογευμα και πατε στο επομενο.

δηλαδη τομεαρχες-απογραφεις σε εναν υπολογιστη να ενημερωνετε τα Ο3 ωστε να γνωριζετε επιτοπου τα ιδια πραματα και να μην είστε στα τηλεφωνα. εβαλες αυτο εκεινο το αλλο, τι σημαίνει ? για να μην ειστε ολη μερα στα τηλεφωνα. εγω ετσι κανω. πινουμε καφεδακι σε μενα και ετσι τους βοηθαω οπου θελουν και ξερω επιτοπου την ενημερωση. επισης παω μαζι τους στο μοιρασμα φακελων για να τους βοηθαω επιτοπου και τι σημειωσεις να κανουν στην Ο3.

Επεξ/σία από xxatziva
  • Like 1
Δημοσ.

Τα δεδομένα που γράφουμε, είναι σίγουρο ότι δεν θα "αξιοποιηθούν" από το δημόσιο; Θέλω να πω, θα είναι καθαρά σε επίπεδο στατιστικών μετρήσεων κλπ;

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Τα δεδομένα που γράφουμε, είναι σίγουρο ότι δεν θα "αξιοποιηθούν" από το δημόσιο; Θέλω να πω, θα είναι καθαρά σε επίπεδο στατιστικών μετρήσεων κλπ;

στατιστικα και μονο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...