DownUNDERground Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, prefuse είπε Ναι καλυτερα με τομεάρχη ΕΛΣΤΑΤ Πώς επικοινωνείς με τομεάρχη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtzgr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Πάντως πήρα τηλέφωνο πριν πατήσω επιβεβαίωση ή απόρριψη των στοιχείων. Στο τέλος μου είπε ότι θα ρωτήσει, αλλά μέχρι τότε μπορώ να κάνω προσωρινή τη δήλωση. Όμως για να προχωρήσει έπρεπε να επιβεβαιώσω τα στοιχεία οποτε της είπα ότι δεν μπορώ να τα επιβεβαιώσω όπως είναι, γιατί είναι λάθος. Αν με πάρει τηλέφωνο από Δευτέρα και το έχει διορθώσει, τότε καλώς. Ή αν μου πει να απορρίψω ώστε να διορθώσει. Αν δεν κάνει τίποτα, θα το αφήσω έτσι και τότε θα πρέπει να περάσει από εδώ να τα φτιάξει με τον μανουαλ τρόπο (και πάλι δεν υπογράφω λάθος διεύθυνση). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Ξεχασα τον κωδικο taxis μου. Ο λογαριασμος σας κλειδωθηκε γραφει επικοινωνηστε με διαχειριστη. Τι κανω; Δεν εχω κλειδαριθμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtzgr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Νομίζω ότι ξεκλειδώνει πάλι μετά από κάποιες ώρες. Αλλά αν δεν θυμάσαι τον κωδικό, δεν σε βοηθάει αυτό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Πώς επικοινωνείς με τομεάρχη; Καλή ερωτηση. Δοκίμαστε στα κεντρικά της ΕΛΣΤΑΤ ή αν μπορείς να βρεις τον επόπτη του απογραφέα σου για να σου δώσει το τηλέφωνο του τομεάρχη, καλώντας στο τηλέφωνο που εχει στο χαρτί που σου άφησε ο απογραφέας. Δυσκολη περίπτωση πάντως. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από prefuse 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Vault13 είπε Ξεχασα τον κωδικο taxis μου. Ο λογαριασμος σας κλειδωθηκε γραφει επικοινωνηστε με διαχειριστη. Τι κανω; Δεν εχω κλειδαριθμο Ξαναμπείτε σε καμιά ώρα. Συνήθως ξεκλειδώνει από μόνο του... Κάπου διάβασα ότι μπορείς να βάλεις μέχρι 6 φορές λάθος κωδικό taxis και μετά κλειδώνει 8 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Πώς επικοινωνείς με τομεάρχη; Το ίδιο τηλέφωνο με απογραφέα και μετά κωδικός απογραφέα μείον τα τελευταία δύο ψηφία. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Ξαναμπείτε σε καμιά ώρα. Συνήθως ξεκλειδώνει από μόνο του... Κάπου διάβασα ότι μπορείς να βάλεις μέχρι 6 φορές λάθος κωδικό taxis και μετά κλειδώνει Το ίδιο τηλέφωνο με απογραφέα και μετά κωδικός απογραφέα μείον τα τελευταία δύο ψηφία. για να το κάνουμε πιο απλά. Για το τηλ του τομεάρχη δεν ειμαι σίγουρος αλλα σύμφωνα με το παραπάνω μήνυμα. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟΓΡΑΦΕΑ Το νουμερο που αναφέρει στο χαρτί που σας άφησαν και μετά βάζετε τα 7 πρωτα ψηφια απο τον μοναδικό κωδικό απογραφής ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΜΕΑΡΧΗ Το νουμερο που αναφέρει στο χαρτί που σας άφησαν και μετά βάζετε τα 5 πρωτα ψηφια απο τον μοναδικό κωδικό απογραφής ελπιζω να βοηθήσει κάποιους Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από prefuse 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanikolas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, Vault13 είπε Ξεχασα τον κωδικο taxis μου. Ο λογαριασμος σας κλειδωθηκε γραφει επικοινωνηστε με διαχειριστη. Τι κανω; Δεν εχω κλειδαριθμο Αν μενεις με γονεις ή αδερφια ή συντροφο ή τελοσπαντων φιλους, αρκει 1 μονος να μπει με κωδικους taxisnet και να σας απογραψει ολους. Αλλιως αν μενεις μονος σου χρειαζεται οπωσδηποτε taxisnet κωδικους σου! Αν δεν τα καταφερεις ωστοσο με την αυτοαπογραφη μεχρι 26 Νοεμβριου, θα περασει ο απογραφεας με τον παραδοσιακο παλιο τροπο πιο μετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, kanikolas είπε Αν μενεις με γονεις ή αδερφια ή συντροφο ή τελοσπαντων φιλους, αρκει 1 μονος να μπει με κωδικους taxisnet και να σας απογραψει ολους. Αλλιως αν μενεις μονος σου χρειαζεται οπωσδηποτε taxisnet κωδικους σου! Αν δεν τα καταφερεις ωστοσο με την αυτοαπογραφη μεχρι 26 Νοεμβριου, θα περασει ο απογραφεας με τον παραδοσιακο παλιο τροπο πιο μετα. Υπαρχει και αλλος taxis. Απλα ηθελα να απογραφω με τον δικο μου γιατι ειμαι ιδιοκτητης. εχει κλειδωσει εδω και ωρες. 34 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε Ξαναμπείτε σε καμιά ώρα. Συνήθως ξεκλειδώνει από μόνο του... Κάπου διάβασα ότι μπορείς να βάλεις μέχρι 6 φορές λάθος κωδικό taxis και μετά κλειδώνε Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtzgr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Vault13 είπε εχει κλειδωσει εδω και ωρες. Μη δοκιμάζεις συνεχώς. Άστο για σήμερα και συνεχίζεις αύριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, dtzgr είπε Μη δοκιμάζεις συνεχώς. Άστο για σήμερα και συνεχίζεις αύριο. Κατι τετεοιο πρεπει να εγινε. Εστω και μια προσπαθεια μηδενιζει το χρονομετρο. το κουφο? Το θυμηθηκα και το εβαλα και με εβαλε αμεσως, το υποτιθεμενο ξεκλειδωμα απο διαχειριστη με κοκκινα γραμματα πηγε περιπατο, τι να πω…κουφαθηκα. Σας ευχαριστω ολους ειμαι μεσα. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanikolas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Vault13 είπε Υπαρχει και αλλος taxis. Απλα ηθελα να απογραφω με τον δικο μου γιατι ειμαι ιδιοκτητης. Δεν εχει σχεση με ποιανου taxis θα μπεις. Στο τελος το αποτελεσμα θα ειναι το εξης: "Βεβαιωνεται οτι ο Ονομα Επιθετο απογραφηκε" . Τα υπολοιπα τα επεξεργαζεται η ΕΛΣΤΑΤ για να βγαλει συγκεντρωτικα, στατιστικα αποτελεσματα. Ουτε διασταυρωσεις θα κανει με εφοριες κτλ ουτε τιποτα. Αρα δεν χρειαζεται να ανησυχεις γιαυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KOSTASGP Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Βρισκομαι 1-1,2 χλμ αποσταση απο την Στατιστικη Υπηρεσια. Ακομα δεν εχει ερθει ο φακελος για Ηλεκτρονικη απογραφη. Εστειλα mail στην Στατιστικη Υπηρεσια να ενημερωσω και δεν απαντησαν ποτε. Το τηλεφωνο δεν το σηκωνουν εδω και 5 μερες. Εμεις δεν θελουμε να βαλουμε απογραφεα μεσα για λογους ασφαλειας. Ας μοιρασουν τους φακελους για να απογραφουμε μονοι μας και με ασφαλεια Και δεν μου φταινε κ οι απογραφεις, να ξεκαθαρισω η ανοργανωσια τους μου την δινει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, dtzgr είπε Μπήκα σήμερα για αυτοαπογραφή αλλά πρόβλημα στο 1ο βήμα. Η πολυκατοικία είναι σε διασταυρωση και έχει πρόσοψη σε 2 δρόμους. Η διεύθυνση είναι από τον έναν από αυτούς (παντού η επίσημη διεύθυνση είναι δηλωμένη με νούμερο του ενός δρόμου, ακόμα και στο συμβόλαιο του ακινήτου), αλλά στην απογραφή δίνει διεύθυνση από τον άλλο δρόμο που δεν υπάρχει και δεν χρησιμοποιείται πουθενά (ούτε καν ξέρω αν είναι σωστό το νούμερο). Η απογραφέας δεν ήταν σίγουρη τι να κάνουμε, προσπαθούσε να με πείσει ότι η διεύθυνση είναι σωστή (λες και δεν ξέρω που μένω και τι γράφουν τα συμβόλαια αγοράς μου, το κτηματολόγιο κλπ). Τελικά είπε ότι θα ρωτήσει στην ελστατ από Δευτέρα και βλέπουμε. Έχει τύχει σε άλλον; Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Αν πείστηκε η απογραφεας για τη διεύθυνση (λογικά της το είπαν και άλλοι στην πολυκατοικία), δεν πρέπει κανείς να κάνει τίποτα πριν μπει στο ηλεκτρονικό έντυπο απογραφής Ο3 και διορθώσει τη διεύθυνση. Μου έτυχε και το έφτιαξα σε 1 λεπτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickol32 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Όσοι δεν έχουν λάβει ακόμα φάκελο δεν φταίνε οι απογραφεις, ακόμα κ σήμερα υπήρχαν περιοχές που έκαναν τώρα το σεμινάριο κ πήραν υλικό. Κ εγώ είμαι απογραφεας και έχω μοιράσει το 1/3 των φακέλων γιατι ξεκίνησα μεσοβδόμαδα, είχα πάρει γύρω στους 50 φακέλους απ' τους 170 που έχω να δώσω και προς το παρόν πήρα άλλους 30 για να συνεχίσω τη δουλειά μου. Όσοι βρίσκονται σε χωριά είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Πάντως πιθανόν η αυτοαπογραφη να πάρει παράταση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα