Muchacho Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Panilio είπε Γνωρίζει κάποιος αν η αμοιβή των απογραφέων είναι καθαρό ποσό ή φορολογείται; Αν δηλαδή τα 2.25 ανα κατοικία και τα 2.30 ανα άτομο παίρνει κόψιμο. Δεν είναι τα καθαρά. Στο τέλος από τη σούμα θα γίνει παρακράτηση φόρου, κρατήσεις σύνταξης/περίθαλψης υπερ εφκα, κ.α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Panilio είπε Γνωρίζει κάποιος αν η αμοιβή των απογραφέων είναι καθαρό ποσό ή φορολογείται; Αν δηλαδή τα 2.25 ανα κατοικία και τα 2.30 ανα άτομο παίρνει κόψιμο. μικτο ποσο ειναι. συνολικα θα τα παρουν αναλογα τι απογραφη εγινε. μικτα-κρατησεις-εσιφορες=καθαρο ποσο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μπορω να βρω καπου, τον αρμοδιο απογραφεα για μια συγκεκριμενη περιοχη; Ενα email, κατι τελωσπαντων.... Γιατι μερικους φαινεται οτι τους εχει παρει υπνος βαθυς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panilio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Muchacho είπε Δεν είναι τα καθαρά. Στο τέλος από τη σούμα θα γίνει παρακράτηση φόρου, κρατήσεις σύνταξης/περίθαλψης υπερ εφκα, κ.α. δηλαδη κανα 50 λεπτο ανα ερωτηματολογιο θα βγαινει.. κριμα στα παιδια που τρεχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, 1comment είπε Μας φέρανε χαρτί με κωδικό αλλά είναι λάθος ο αριθμός οδού. Το τηλ της επικοινωνίας δεν απαντάει ποτέ, μόνο τηλεφωνητής. Τι κάνουμε; Επειδή μου έτυχε.. Πήρε τηλέφωνο και ειδοποίησε μια κυρία ότι έχει γίνει λάθος στην διεύθυνση της και μπήκα να το αλλάξω, αλλά επειδή είχε κάνει "προσωρινή αποθήκευση" - το σύστημα δεν με αφήνει.. Πήρα επόπτη και το ψάχνουν λέει (εδώ και 2 μέρες.. 🙄) Συμπέρασμα : μην κάνεις τίποτα αν δεν βρεις τον απογραφεα πρώτα και δεν αλλάξει τη διεύθυνση και όποια άλλα λάθη Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από kostaspsilos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, mindreader είπε Μπορω να βρω καπου, τον αρμοδιο απογραφεα για μια συγκεκριμενη περιοχη; Ενα email, κατι τελωσπαντων.... Γιατι μερικους φαινεται οτι τους εχει παρει υπνος βαθυς... Στο χαρτί με τον κωδικό που αφήνουν στα σπίτια έχει και τηλέφωνο επικοινωνίας του απογραφέα. Αν ακόμη δεν έχει περάσει από τη γειτονιά σου, πιθανόν να έχει παραλάβει πολύ καθυστερημένα το υλικό που θα μοιράσει και δεν έχει προλάβει να παραδώσει σε όλους. Εμένα μου δώσανε τα χαρτιά την Κυριακή πρωί και σήμερα έδωσα τα τελευταία. Μην ξεχνάς ότι πολλοί απογραφείς έχουν και την κανονική εργασία τους αλλά και οικογενειακές υποχρεώσεις. Το σφάλμα είναι της στατιστικής υπηρεσίας που έδωσε πολύ αργά το υλικό αλλά και που δεν παρείχε τουλάχιστον στους απογραφείς της εποπτείας μου την παραμικρή εκπαίδευση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, xxatziva είπε εχεις δυνατοτητα στην αρχη να πατησεις επικυρωση ή οχι. πατε οχι και αλλαξε οτι ειναι. επισης πρεπει ο απογραφεας να ενημερωσει τα στοιχεια οταν αφησε τον κωδικο. ξεκινα εσυ και ως 26νοεμβρη εχεις μερες. Αν γινόταν, δεν θα έγραφα εδώ. Πατώντας ότι δεν είναι σωστά τα στοιχεία της οδού, μου έβγαλε μήνυμα να τηλεφωνήσω στον απογραφέα. Καμία άλλη δυνατότητα ούτε συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, filipN είπε Ναι αμέ. Το πήρα την ώρα που έπινα τον καφέ μου καθισμένος στη βάση του αγάλματος του Hugo Grotius στο Delft της Ολλανδίας. Στους κατοίκους του απογραφόμενου κτίσματος στην Ελλάδα δεν έφτασε ακόμα. Η αμηχανη στιγμή που το άγαλμα του Hugo grotius δεν βρίσκεται στο delf της Ολλανδίας και εγώ έχω λάβει email σχετικό με την απογραφή πριν 10 μέρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanikolas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, 1comment είπε Αν γινόταν, δεν θα έγραφα εδώ. Πατώντας ότι δεν είναι σωστά τα στοιχεία της οδού, μου έβγαλε μήνυμα να τηλεφωνήσω στον απογραφέα. Καμία άλλη δυνατότητα ούτε συνέχεια. Θα πρεπει λογικα να βρεις τον απογραφεα. Θα καλεσεις το 2111212...(τα 3 τελευταια νουμερα αλλαζουν ανα περιοχη). Εκει θα σου ζητησει ενα αυτοματο μηχανημα να πληκτρολογησεις τον κωδικο του απογραφεα (ειναι τα 7 πρωτα νουμερα απο τον 12ψηφιο αριθμο που εχεις και ειναι ιδια σε ολους τους κωδικους που μοιραστηκαν στην πολυκατοικια σου). Εαν ο απογραφεας εχει ανοιχτη την εφαρμογη elstat voip θα συνδεθεις με το κινητο του και θα μιλησετε, αλλιως αν δεν ειναι συνδεδεμενος (το πιο σιγουρο) θα αφησεις ηχητικο μηνυμα στον τηλεφωνητη και αυτο (νομιζω μετα απο λιγη ωρα) του ερχεται ειδοποιηση στο mail και το ακουει. Απλα στο μηνυμα για διευκολυνση του ανεφερε ποια η διευθυνση της πολυκατοικιας και ενα τηλεφωνο επικοινωνιας να σε παρει πισω κτλ. 10 λεπτά πριν, txcellas είπε Η αμηχανη στιγμή που το άγαλμα του Hugo grotius δεν βρίσκεται στο delf της Ολλανδίας και εγώ έχω λάβει email σχετικό με την απογραφή πριν 10 μέρες... Νομιζω αυτο που ηρθε (ενημερωση για απογραφη) πριν λιγες μερες σε ολους μας ειναι τα mail που ειναι συνδεδεμενα με το taxisnet , γιαυτο ηρθε σε ολους και στο εξωτερικο σε καποιους! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, filipN είπε -Τέλος, γιατί να ανοίξει την πόρτα ένας νεότερος ανεμβολίαστος. Το κράτος έχει περιορίσει τις μετακινήσεις του υποτίθεται για να προφυλάξει από αυτόν το σύνολο. Τον ίδιο ποιος θα τον προφυλάξει από έναν απογραφέα που είναι φορέας του ιού ή που συναντήθηκε με 10 άτομα πριν φτάσει σε αυτόν. Καλό κουράγιο! Όχι ρε φίλε μην το παίρνεις έτσι. Επειδή το κράτος για τους γνωστούς λόγους στοχοποίησε τους μη εμβολιασμένους πρέπει κάποιος να φέρεται με τον ίδιο τρόπο σε κάποια παιδιά που προσπαθούν μέσα στην ανεργία τους να βγάλουν ένα χαρτζηλίκι και να τα στοχοποιεί; Γιατί ας είμαστε σοβαροί μία απογραφή με τέτοια γελοία ερωτήματα μόνο το χαρτζηλίκι των παιδιών θεωρώ ότι εξυπηρετεί. Όταν το πάμε εκεί ρίχνουμε λάδι στη φωτιά του διαχωρισμού. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και το είδαμε χθες. Μη εμβολιασμένος είμαι για τους δικούς μου λόγους που δεν θα ήθελα να αναφέρω , αλλά και την πόρτα μου άνοιξα και τους φακέλλους πήρα με χαμόγελο (ανάθεμα σε αυτούς που δύο χρόνια μας το κλείσανε πίσω από μια μάσκα και δεν μπορούμε να το δείξουμε) από την κυρία που τους μοίραζε και τις απογραφές κάναμε τόσο εγώ όσο και τα δυο παιδιά μου , σε αντίθεση με τα τρία άλλα διαμερίσματα που η κυρία πέρασε δυο φορές χτύπησε τα κουδούνια και δεν της ανοίγουν γιατί φοβούνται. Και είναι εμβολιασμένοι μάλιστα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από papoys1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, txcellas είπε Η αμηχανη στιγμή που το άγαλμα του Hugo grotius δεν βρίσκεται στο delf της Ολλανδίας και εγώ έχω λάβει email σχετικό με την απογραφή πριν 10 μέρες... - Είναι «σοβαρό» αυτό που λες. - Παρακαλώ πες μου την τοποθεσία που βρίσκεται αυτό το άγαλμα για να μπορέσω και να βρω που βρισκόμουν όταν έλαβα το Email αλλά, κυρίως, και τι μου συμβαίνει. Για καλό και για κακό όμως ξανακάνε μια αναζήτηση, γιατί αρκετά μέλη του Insomnia έχουν σπουδάσει στο Delft… Spoiler https://www.dreamstime.com/photos-images/statue-hugo-grotius-delft-holland.html https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g188626-d2292744-Reviews-Hugo_de_Groot_Monument-Delft_South_Holland_Province.html Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από filipN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Εννοεις στην ηλεκτρονική απογραφή ρωτάει ερωτήσεις που σχετίζονται περισσότερο με προσωπικά δεδομένα σε σχέση με το έντυπο όσων έρχονται στο σπίτι; Καλημέρα Βασίλη Καταρχήν έχει γελοίες ερωτήσεις για το ακίνητο Σε ότι αφορά τα μέλη του νοικοκυριού Επειδή η μάνα μου γεννήθηκε στην αίγυπτο (το οποίο φυσικά δήλωσε στην ερώτηση που έχει γεννηθεί η μητέρα σας) έχει ερωτήσεις του τύπου πότε ήρθατε στην ελλάδα ακριβή ημερομηνία για ποιο λόγο ήρθατε μετά ρωτάει το εκπαιδευτικό επίπεδο και το επαγγελματικό επίπεδο όλα αυτά προσωπικά τα θεωρώ υπερβολικά ναι να ρωτήσει πληροφορίες για το ακίνητο ναι να ρωτήσει πληροφορίες για τα μέλη του νοικοκυριού αλλά σε στατιστικό επίπεδο 17 ώρες πριν, UncleKim είπε Επειδή αυτή την στιγμή το συμπληρώνω, σε τι ακριβώς αναφέρεσαι? αναφέρομαι στις ερωτήσεις που αφορούν την κατοικία και στις ερωτήσεις που αναφέρονται στα μέλη του νοικοκυριού θα δεις ακριβώς τι εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp44christos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, papoys1 said: Όχι ρε φίλε μην το παίρνεις έτσι. Επειδή το κράτος για τους γνωστούς λόγους στοχοποίησε τους μη εμβολιασμένους πρέπει κάποιος να φέρεται με τον ίδιο τρόπο σε κάποια παιδιά που προσπαθούν μέσα στην ανεργία τους να βγάλουν ένα χαρτζηλίκι και να τα στοχοποιεί; Γιατί ας είμαστε σοβαροί μία απογραφή με τέτοια γελοία ερωτήματα μόνο το χαρτζηλίκι των παιδιών θεωρώ ότι εξυπηρετεί. Όταν το πάμε εκεί ρίχνουμε λάδι στη φωτιά του διαχωρισμού. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και το είδαμε χθες. Μη εμβολιασμένος είμαι για τους δικούς μου λόγους που δεν θα ήθελα να αναφέρω , αλλά και την πόρτα μου άνοιξα και τους φακέλλους πήρα με χαμόγελο (ανάθεμα σε αυτούς που δύο χρόνια μας το κλείσανε πίσω από μια μάσκα και δεν μπορούμε να το δείξουμε) από την κυρία που τους μοίραζε και τις απογραφές κάναμε τόσο εγώ όσο και τα δυο παιδιά μου , σε αντίθεση με τα τρία άλλα διαμερίσματα που η κυρία πέρασε δυο φορές χτύπησε τα κουδούνια και δεν της ανοίγουν γιατί φοβούνται. Και είναι εμβολιασμένοι μάλιστα. Χαϊδεύεις αυτακια αυτο κανεις. Για τη μαλακια της ελστατ θα πεθάνουν άνθρωποι. Αν δεν εισαι εμβολιασμένος με για σου και χαρα σου αλλα μην κάνεις αυτη τη δουλεία. Εσυ εχεις και θεμα με τη μασκα. Κατάλαβα δε φτες σε κατι το αίμα ειναι στα χερια της ελστατ. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από mp44christos 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ikorolis είπε Καλημέρα Βασίλη Καταρχήν έχει γελοίες ερωτήσεις για το ακίνητο Σε ότι αφορά τα μέλη του νοικοκυριού Επειδή η μάνα μου γεννήθηκε στην αίγυπτο (το οποίο φυσικά δήλωσε στην ερώτηση που έχει γεννηθεί η μητέρα σας) έχει ερωτήσεις του τύπου πότε ήρθατε στην ελλάδα ακριβή ημερομηνία για ποιο λόγο ήρθατε μετά ρωτάει το εκπαιδευτικό επίπεδο και το επαγγελματικό επίπεδο όλα αυτά προσωπικά τα θεωρώ υπερβολικά ναι να ρωτήσει πληροφορίες για το ακίνητο ναι να ρωτήσει πληροφορίες για τα μέλη του νοικοκυριού αλλά σε στατιστικό επίπεδο αναφέρομαι στις ερωτήσεις που αφορούν την κατοικία και στις ερωτήσεις που αναφέρονται στα μέλη του νοικοκυριού θα δεις ακριβώς τι εννοώ. Κατάλαβα, από την Αίγυπτο είχαμε στενό συγγενή τώρα έχει αποβιώσει. Τέλος πάντων, αντε να μας φέρουν και εδώ τα χαρτιά να την κάνω να τελειώνουμε. Ο απογραφεας τελικά δεν πέρασε ποτέ εκτός από εκείνη την ημέρα που είδε ότι δεν μπορούσε να βγάλει κωδικούς για το κτίριο. 1 ώρα πριν, mp44christos είπε Χαϊδεύεις αυτακια αυτο κανεις. Για τη μαλακια της ελστατ θα πεθάνουν άνθρωποι. Αν δεν εισαι εμβολιασμένος με για σου και χαρα σου αλλα μην κάνεις αυτη τη δουλεία. Εσυ εχεις και θεμα με τη μασκα. Κατάλαβα δε φτες σε κατι το αίμα ειναι στα χερια της ελστατ. Άμα φοράς μια ffp2/ffp3 μαζί με δεύτερη από πάνω και φέρεις και ένα απολυμαντικό, δεν κινδυνεύεις και δεν κινδυνεύει κανένας. Το θέμα είναι πως η δουλειά της απογραφής μαζί με αυτές τις μάσκες και υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις είναι ψηλοσκότωμα. Κολλητός που ανέλαβε ένα τετράγωνο εδώ σε αρκετά πυκνοκατοικημενη περιοχή του κέντρου τρέχει όλη την ημέρα και δεν προλαβαίνει ούτε να μου μιλήσει, έχει ανάγκη τα χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά, μερικοί δεν μπορούν να ξαναμπούν στην εφαρμογή αν έχουν κάνει πριν προσωρινή αποθήκευση (για να συμπληρώσουν κάποια στοιχεία). Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και αν υπάρχει κάποια λύση? Επειδή δεν έχω καλή επικοινωνία με Ελστατ, απλά είπα να δοκιμάσουν από άλλον περιηγητή... Τι άλλο προτείνετε? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα