Προς το περιεχόμενο

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)

velissarios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, kanikolas είπε

Η ειναι λαθος ο κωδικος κατοικιας ή μπορει ο απογραφεας να τα περασει το βραδυ στον υπολογιστη του (να ενημερωσει το Ο3 δηλαδη με απλα λογια να δηλωσει τον οροφο και να πατησει Αποθηκευση). Γιαυτο δοκιμασε το και αυριο το πρωι, αλλιως αν παλι δεν μπαινει, σημαινει πως ειναι οντως λαθος ο κωδικος!

Υ.Γ. Δεν μας το ειχανε πει καν στο σεμιναριο, πολλοι απογραφεις θα εχουν θεμα με αυτο!!

Κάτι αλλο που παρατηρησα υποτιθεται στο κουτακι θα μας ειχαν και μια μασκα με το λογοτυπο της ΕΛΣΤΑΤ. Εμενα δεν ειχε μασκα καθολου! Συμβαινει σε όλους ή απλά την ξεχασαν να τη βαλουν στο δικο μου κουτι;

Σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια! Το οικημα, ειναι τετραπλοκατοικια και το ενα διαμερισμα ξενοικιαστο, ειπα να δοκιμασω με τον κωδικο που αφησαν για εκεινο το διαμερισμα στην πορτα, αλλα εμφανιζει το ιδιο σφαλμα.

Δεν ηταν κλειστα σε φακελους, αλλα "τυλιγμενα" στα 3 και σφηνωμενα στο χερουλι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

39 λεπτά πριν, kanikolas είπε

Συμβαινει σε όλους ή απλά την ξεχασαν να τη βαλουν στο δικο μου κουτι;

Αν όχι σε όλους, μάλλον στους περισσότερους. Σε μένα και σε φίλο απογραφέα σε διαφορετική εποπτεία δεν είχε μάσκα στο δέμα.

Καλησπέρα. Αν εχουμε στην οικογένεια φοιτητη που σπουδαζει σε  άλλη πόλη, μήπως ειναι καλυτερα να τον απογραψουμε εμείς στον τοπο της μόνιμης κατοιιας μας?

Just now, xraxra said:

Καλησπέρα. Αν εχουμε στην οικογένεια φοιτητη που σπουδαζει σε  άλλη πόλη, μήπως ειναι καλυτερα να τον απογραψουμε εμείς στον τοπο της μόνιμης κατοιιας μας?

Είμαι φοιτητής και μένω μακριά από το πατρικό μου. Πού θα απογραφώ;

Ο φοιτητής θεωρείται μόνιμος κάτοικος εκεί όπου διαμένει κατά την περίοδο των σπουδών του και εκεί θα απογραφεί.

https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-faq

5 λεπτά πριν, txcellas είπε

Καλησπέρα είναι υποχρεωτική η απογραφή; μου ήρθε mail αλλα δεν ανέφερε αν είναι υποχρεωτική!

θεωρειται υποχρεωτικη (εγω βεβαια στις δυο προηγουμενες απογραφες απλα δεν τους ανοιξα την πορτα)

• Sad 1

2 ώρες πριν, telis είπε

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να μην απογραφεί κάποιος.  Έχουμε ξεπεράσει κάθε όριο γραφικότητας

H αλήθεια είναι ότι αν συνεχιζόταν η απογραφή με τον παραδοσιακό τρόπο, ούτε εγώ είχα καμία όρεξη να ανοίγω στον απογραφεα και να κάθεται 20 λεπτά στο σπίτι μου. Δεν γουστάρω απλά να μπαίνει κανείς άσχετος σπίτι μου. Είμαι περίεργος, κομπλεξικός, όπως θέλετε πείτε το. Δεν θυμάμαι να έχω απογραφεί και ποτέ, και αυτός ήταν ο λόγος. 
  Με την ηλεκτρονική απογραφή όλα πολύ καλύτερα. Πήρα τον κωδικό και σε 10 λεπτά είχα τελειώσει. Έτσι ναι, κανένα πρόβλημα.

• Like 2
  • Sad 2

Για όσους είναι απογραφείς, τις κατοικίες που δεν κατοικούνται/είναι κενές καθώς και κάποιες που έχει καταγράψει ο τομεάρχης & δεν υπάρχουν 🙄 τις έ τις έχετε περάσει από τώρα στην ηλεκτρονική Ο3; 

Οι αυτοαπογραφές σε εσας πως πάνε; Έχω 156 σπίτια & έχουν κάνει 11 αυτοαπογραφή (οι 9 κατοικίες προσωρινή υποβολή)

3 λεπτά πριν, funkopop είπε

Για όσους είναι απογραφείς, τις κατοικίες που δεν κατοικούνται/είναι κενές καθώς και κάποιες που έχει καταγράψει ο τομεάρχης & δεν υπάρχουν 🙄 τις έ τις έχετε περάσει από τώρα στην ηλεκτρονική Ο3; 

Οι αυτοαπογραφές σε εσας πως πάνε; Έχω 156 σπίτια & έχουν κάνει 11 αυτοαπογραφή (οι 9 κατοικίες προσωρινή υποβολή)

Εγώ τα έχω περάσει ήδη όλα στο Ο3 (δεν θέλω να φαίνεται ότι εκκρεμεί παράδοση κωδικών). Από 141 κατοικίες, 15 έχουν κάνει οριστική υποβολή και 17 έχουν κάνει προσωρινή. 

2 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε

Εγώ τα έχω περάσει ήδη όλα στο Ο3 (δεν θέλω να φαίνεται ότι εκκρεμεί παράδοση κωδικών). Από 141 κατοικίες, 15 έχουν κάνει οριστική υποβολή και 17 έχουν κάνει προσωρινή. 

Όταν λες όλα, εννοείς τις κενές;

Μόλις τώρα, funkopop είπε

Όταν λες όλα, εννοείς τις κενές;

Τις κενές και τις ανύπαρκτες (μόνο μία κενή βρήκα, δύο που είναι γραφεία και οι ανύπαρκτες ήταν 15)

• Like 1

3 λεπτά πριν, La_vie_en_tsouknida είπε

Τις κενές και τις ανύπαρκτες (μόνο μία κενή βρήκα, δύο που είναι γραφεία και οι ανύπαρκτες ήταν 15)

Thank you☺️Α τόσες λίγες & εσύ κατάλαβα, έχει γίνει καλή δουλίτσα παντού😂

Μόλις τώρα, funkopop είπε

Thank you☺️Α τόσες λίγες & εσύ κατάλαβα, έχει γίνει καλή δουλίτσα παντού😂

Ναι δυστυχώς...Εδώ είχα κοτζάμ πολυκατοικία - φάντασμα 👻 (κρίμα, -8 κατοικίες...😿)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...