ptsk Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 https://www.capital.gr/epikairotita/3594736/se-exelixi-i-apografi-2021-opoioi-den-autoapografoun-tha-dexthoun-episkepsi-apo-apografea?
lalellis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω στην εφαρμογή μας δείχνεις πόσοι έχουν απογραφει; (απογραφεας είμαι) Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από lalellis
ptsk Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θελω να δω πως θα απογραφουν οι Ρομα...και αλλες κοινωνικες ομαδες...πχ οι λαθρο... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από ptsk 1 1 1
Darky Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, lalellis είπε Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω στην εφαρμογή μας δείχνεις πόσοι έχουν απογραφει; (απογραφεας είμαι) Ναι και στο Ο3 σου λέει και στην άλλη εφαρμογή για τα ερωτηματολόγια. Στην Ο3 πάνω αναφέρει και πόσοι έχουν απογραφεί συνολικά. 1
lalellis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δείχνει το σύνολο γενικά; Η το δικό μας συνολο; αν μπορούσες να παραθέσεις μια φωτογραφία για να δω το που θα με βοηθούσες πολύ
DownUNDERground Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, devil-ji είπε Ηρθε ο κωδικος σημερα, μπηκα εκανα την απογραφη χωρις θεμα. Ελλαδα 2.0 Πόσοι ώρα σου πήρε ανά άτομο; Δώστε και μια το url κάποιος. 1 ώρα πριν, pintourikio είπε Μεσαίωνας... 1
papoys1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δεν φταίνε και τα γεροντάκια ρε παιδιά. Το σύστημα μας θέλει έτσι να μπορεί να μας ελέγξει. Όταν ο άλλος κάθεται όλη μέρα και βλέπει την Ελληνική τηλεόραση φυσιολογικό να είναι ένα ζόμπι. Το καλύτερο για μας και για τους απογραφείς και το ασφαλέστερο λήψη κωδικών και άμεση απογραφή μόνοι μας.
mindreader Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Για να κανει καποιος αυτοαπογραφη, πρεπει πρωτα να λαβει τον φακελο στο σπιτι του/στην πορτα του;
marmagia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 8 minutes ago, mindreader said: Για να κανει καποιος αυτοαπογραφη, πρεπει πρωτα να λαβει τον φακελο στο σπιτι του/στην πορτα του; ναι. Θέλει κωδικους taxisnet και κωδικό απογραφής 1
starmanwarz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Εμενα ρε παιδια μου αφησαν φακελο αλλα δεν εχει πουθενα κωδικο απογραφης... Θα αφησουν και αλλον φακελο? 1
Darky Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Εμενα ρε παιδια μου αφησαν φακελο αλλα δεν εχει πουθενα κωδικο απογραφης... Θα αφησουν και αλλον φακελο? Ένας είναι, ένα εντυπο που απλά διπλώνει και το "σφραγίζουν" με αυτοκολλητο, πρέπει να έχει χειρόγραφα 2 κωδικούς ο ένας ο κωδικός απογραφής και το άλλο ένα τηλέφωνο επικοινωνίας 3 ώρες πριν, lalellis είπε Δείχνει το σύνολο γενικά; Η το δικό μας συνολο; αν μπορούσες να παραθέσεις μια φωτογραφία για να δω το που θα με βοηθούσες πολύ Αν μπεις στην εφαρμογή θα το δεις αμέσως επάνω, μόνο για τον καθένα μας. Όταν σου στείλουν οδηγίες κτλ θα έχει εντυπο με αναλυτικές οδηγίες και βιντεο 4 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Εμενα ρε παιδια μου αφησαν φακελο αλλα δεν εχει πουθενα κωδικο απογραφης... Θα αφησουν και αλλον φακελο
starmanwarz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, Darky είπε Ένας είναι, ένα εντυπο που απλά διπλώνει και το "σφραγίζουν" με αυτοκολλητο, πρέπει να έχει χειρόγραφα 2 κωδικούς ο ένας ο κωδικός απογραφής και το άλλο ένα τηλέφωνο επικοινωνίας Αν μπεις στην εφαρμογή θα το δεις αμέσως επάνω, μόνο για τον καθένα μας. Όταν σου στείλουν οδηγίες κτλ θα έχει εντυπο με αναλυτικές οδηγίες και βιντεο Εχει τηλεφωνα επικοινωνιας αλλα οχι χειρογραφα, και ο φακελος δεν ειχε αυτοκολλητο, μονο σφραγιδα. Επισης αναγραφεται οτι μπορει να γινει και τηλεφωνικα σε εμενα.
Darky Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Εχει τηλεφωνα επικοινωνιας αλλα οχι χειρογραφα, και ο φακελος δεν ειχε αυτοκολλητο, μονο σφραγιδα. Επισης αναγραφεται οτι μπορει να γινει και τηλεφωνικα σε εμενα. Ισως είναι διαφορετικά στην περιοχή σου, δεν έχω ιδέα για σφραγίδα.
tinapo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Μια ερώτηση αν μπορείτε να την απαντήσετε. Έχω εξοχική κατοικία σε οικισμό και αυτή την εποχή είναι σχεδόν έρημος (είναι σε μεγάλη απόσταση από την μόνιμη κατοικία). Υπάρχει περίπτωση να πάει κάποιος απογραφέας στην εξοχική κατοικία και να αφήσει φάκελο απογραφής και αν ναι τι γίνεται που δεν θα τον παραλάβει κάποιος; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα