TheConstant Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 33 λεπτά πριν, _filippos_ είπε Πέρα απο τα δικαιολογητικά που ζητάνε να καταθέσουμε σε φάκελο, τι άλλο πρέπει να κάνουμε; Πχ για τον τίτλο κτήσης, πρέπει να απευθυνθούμε σε εφκα; Αυτό δεν το έχω καταλάβει. Ναι, χρειάζεται τίτλο κτήσης από τον ΕΦΚΑ. Θα το ζητήσουν κάποια στιγμή, στους τομεάρχες έχουν ξεκινήσει από τώρα. Δεν είναι τίποτα, εμένα μου το έστειλαν διαδικτυακά να φανταστείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, TheConstant είπε Ναι, χρειάζεται τίτλο κτήσης από τον ΕΦΚΑ. Θα το ζητήσουν κάποια στιγμή, στους τομεάρχες έχουν ξεκινήσει από τώρα. Δεν είναι τίποτα, εμένα μου το έστειλαν διαδικτυακά να φανταστείς. τι πρέπει να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheConstant Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 16 λεπτά πριν, _filippos_ είπε τι πρέπει να κάνω; Να περιμένεις να στο ζητήσουν πρώτα. Πρέπει να έχεις την σύμβαση, τον ορισμό και την ταυτότητα σου. Για τους απογραφείς λογικά μετά από ένα δίμηνο θα το ζητήσουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Julian8484 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Έγγραφο απόδειξης Αφμ τι χαρτί πάμε την φορολογική δήλωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psz_13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά ακόμα δεν έχουν στείλει τίποτα ενώ είμαι στο πίνακα... τι παίζει λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Proodevtikos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Psz_13 είπε Παιδιά ακόμα δεν έχουν στείλει τίποτα ενώ είμαι στο πίνακα... τι παίζει λέτε; Τι θέση είσαι στην κατάταξη και σε ποιόν δήμο; Εγώ δεν αποδεχθηκα τελικά την θέση γιατί εργάζομαι και ας πάει ελπίζω κάποιος που έχει ανάγκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psz_13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Proodevtikos είπε Τι θέση είσαι στην κατάταξη και σε ποιόν δήμο; Εγώ δεν αποδεχθηκα τελικά την θέση γιατί εργάζομαι και ας πάει ελπίζω κάποιος που έχει ανάγκη. 700 καπου εκει ειμαι στο παπαγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Proodevtikos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Psz_13 είπε 700 καπου εκει ειμαι στο παπαγο Δεν θα σε πάρουν.Είσαι πολύ χαμηλά στην κατάταξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosValaris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Το όνομα μου είναι στην κατάταξη αλλά δεν με έχουν ειδοποιήσει. Παίρνω τηλέφωνα, έστειλα mail στον επόπτη μου αλλά τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Proodevtikos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, MariosValaris είπε Καλησπέρα. Το όνομα μου είναι στην κατάταξη αλλά δεν με έχουν ειδοποιήσει. Παίρνω τηλέφωνα, έστειλα mail στον επόπτη μου αλλά τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω? Τη θέση έχεις και σε ποιο δήμο είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μήπως γνωρίζει κάποιος πόσοι απογραφείς θα απασχοληθούν στο Δήμο Ηρακλείου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Proodevtikos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Muchacho είπε Μήπως γνωρίζει κάποιος πόσοι απογραφείς θα απασχοληθούν στο Δήμο Ηρακλείου? Κρήτης;Με πρόχειρο υπολογισμό περίπου 400. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από Proodevtikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Έλαβα email σήμερα ότι είμαι στους επιλαχόντες. Έχει λάβει κανείς κάποιο αντίστοιχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosValaris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είμαι στον δήμο Πατρέων και νούμερο 2877. Συνολικά είναι 3948 υποψήφιοι στην δημοτική μου ενότητα Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από MariosValaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Proodevtikos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, MariosValaris είπε Είμαι στον δήμο Πατρέων και νούμερο 2877. Συνολικά είναι 3948 υποψήφιοι στην δημοτική μου ενότητα Με τίποτα.Περίπου 500 θα καλέσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα