Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nikos1708 είπε

Θα περιμένω λίγη ώρα μήπως κάποιος από εδώ ξέρει και μετά θα πάρω και εννοείται θα ενημερώσω

Εγώ πάντως που μίλησα, μου είπε ότι δουλεύουν και απαντάνε στα τηλέφωνα ως τις 7:30 το απόγευμα καθημερινά 

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως όσοι κάνουν αποδοχή, τους αναφέρει πως μέσα σε 7 ημέρες πρέπει να στείλουν σε έντυπη μορφή τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Όποιος και αν καταφέρει αν πιάσει γραμμή, ας τους ρωτήσει που/πως/πότε και ας γράψει εδώ...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Πάντως όσοι κάνουν αποδοχή, τους αναφέρει πως μέσα σε 7 ημέρες πρέπει να στείλουν σε έντυπη μορφή τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Όποιος και αν καταφέρει αν πιάσει γραμμή, ας τους ρωτήσει που/πως/πότε και ας γράψει εδώ...

Δυστυχώς δε σήκωσε κανείς τηλέφωνο, παρά μόνο μια γραμματέας που μου είπε να πάρω αύριο. Εστειλα ιμειλ και θα ενημερώσω όταν παρω απάντηση ή αύριο αν το σηκώσουν απ την Πρόνοια. Παρ όλα αυτα,οποιος γνωριζει,ας γράψει εδώ

Δημοσ.

Έμενα πριν καν κάνω αποδοχή η απόρριψη μου ήρθε και email από τον επόπτη που λέει για κατάθεση δικαιολογητικών, τυπωμένων και αυτοπροσώπως σε συγκεκριμένο γραφείο της περιοχής μου.

Επίσης βλέπω ζητάνε φωτογραφίες, δλδ έξοδα με το καλημέρα.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος ποτέ πρέπει να ενημερώσουμε τον Οαεδ σε περίπτωση που αποδεχτούμε την θέση; κ τι γίνεται με το επίδομα ανεργίας; 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, AristidisZ είπε

@velissarios1 εντελώς καλοπροαίρετα σε ρωτάω, αν εσύ που δουλεύεις στην ΕΣΥ πληρωνόσουν όποτε τους κατέβει και όχι κάθΈχει ε μήνα, θα εξέφραζες αυτήν την άποψη για το όλο εγχείρημα ;

Το ξαναέγραψα και πιο πριν, για ανθρώπους που έχουν ήδη δουλειές και υποχρεώσεις, αυτά είναι γελοία πράγματα, δε γίνεται να με καλείς να σου κάνω δουλειά και να μη μου έχεις ένα πλάνο για την εξόφλησή μου

Δεν είναι ανάγκη να είναι με το που τελειώσω τη δουλειά, πες ότι οι συμβατικές σου υποχρεώσεις λήγουν την τάδε ημερομηνία και η αμοιβή σου κατατίθεται μέχρι την δείνα  

Τώρα αν είσαι φοιτητής χωρίς εισόδημα, ΟΚ, πας και περιμένεις να πληρωθείς κάποια στιγμή 

Φίλε μου έχεις όλα μα όλα τα δίκια με το μέρος σου.  Και εγώ θα ήθελα να τελειώσω σήμερα την δουλειά του τομεάρχη και να πληρωθώ το συντομότερο δυνατό ...αν γινόταν και αύριο. Πραγματικά λυπάμαι αφάνταστα που θα περάσει αρκετός καιρός για να πληρωθούν όλα, τα παιδιά που θα εργαστούν στην ΕΛΣΤΑΤ αλλά δυστυχώς το σύστημα είναι πιο αργοκίνητο και από μαούνα.

3 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

ΕΡΤ3 τώρα εξηγεί για ηλεκτρονική αυτοαπογραφή.

@velissarios1 δεν πιστεύω να βγήκες εσύ στο γυαλί.:P

χαχαχαχαχα όχι βρε συ ...ανήκω στα κατώτερα στρώματα της ιεραρχίας.😁😁😁

1 ώρα πριν, Marialmn είπε

Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος ποτέ πρέπει να ενημερώσουμε τον Οαεδ σε περίπτωση που αποδεχτούμε την θέση; κ τι γίνεται με το επίδομα ανεργίας; 

Το επίδομα ανεργίας δεν επηρεάζεται ...ισχύει το ίδιο που ίσχυε με τους τομεάρχες.

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις έκανα αποδοχή κ έστειλα email στον υπεύθυνο του δήμου για οδηγίες.
Εαν θυμάμαι καλά, πρέπει να συνδεθούμε στο efka να δηλώσουμε την σχέση εργασίας με την ΕΛΣΤΑΤ ή κάτι τέτοιο παρεμφερές; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζετε αν ο καθενας θα πάει μόνος του σε 150 διαμερίσματα ή πχ δύο άτομα το ρωτάω αυτό επειδή και με αυτά που διάβασα εδώ ανχωθηκα.Πιστευετε είναι κάπως επικίνδυνο;

Επεξ/σία από riga
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, riga said:

Γνωρίζετε αν ο καθενας θα πάει μόνος του σε 150 διαμερίσματα ή πχ δύο άτομα το ρωτάω αυτό επειδή και με αυτά που διάβασα εδώ ανχωθηκα.Πιστευετε είναι κάπως επικίνδυνο;

Νομίζω μόνος πάει ο καθένας (που είναι λάθος κατ εμέ). Και εμένα το συγκεκριμένο με αγχώνει, δλδ να μπαίνεις σε μια πολυκατοικία ή ένα διαμέρισμα και να πέσεις σε τρελό, με τόσα που ακούς καθημερινά να συμβαίνουν, κι εγώ είμαι μαντράχαλος, για κοπέλα δε το συζητώ.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, nikos1708 είπε

Καλησπέρα. Διαβάζω ότι δεν επηρεάζεται ο χρόνος ανεργίας και το επίδομα ανεργίας. Ξέρει καποιος αν επηρεάζεται το ΚΕΑ μετα υη λήξη του 6μηνου; Γιατί αν δε σε αφήνει για το επόμενο 6μηνο να πάρεις ΚΕΑ, χάνεις 1200 ευρω για να πάρεις 900. Αν γνωρίζει κάποιος,με σώζει γιατι πρέπει να απαντήσω στο ιμειλ και να δεχτώ τη θέση για την απογραφή.

Το πόσο θα υπολογιστεί ως εισόδημα κανονικάτο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, velissarios1 είπε

Φίλε μου έχεις όλα μα όλα τα δίκια με το μέρος σου.  Και εγώ θα ήθελα να τελειώσω σήμερα την δουλειά του τομεάρχη και να πληρωθώ το συντομότερο δυνατό ...αν γινόταν και αύριο. Πραγματικά λυπάμαι αφάνταστα που θα περάσει αρκετός καιρός για να πληρωθούν όλα, τα παιδιά που θα εργαστούν στην ΕΛΣΤΑΤ αλλά δυστυχώς το σύστημα είναι πιο αργοκίνητο και από μαούνα

Προσωπικά μιλώντας, δεν έχω το πρόβλημα να πληρωθώ άμεσα, αυτό που με ενδιέφερε ήταν να ξέρω ποτέ θα γινόταν αυτό

Και προφανώς καταλαβαίνω ότι εσυ από τη μεριά σου θα ήθελες να πληρωθούν όλοι άμεσα, και από την ανθρώπινη πλευρά του θέματος, και γιατί σε μια τέτοια περίπτωση οι συνεργάτες σου θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα  πιο γρήγοροι και αποτελεσματικοί 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mp44christos είπε

Ουτε εγω αλλα ειμαι σειρα 900 στην αθηνα.

Ωραία αλλά τι σημαίνει αυτό? Κοιτάζω τον αριθμό που είμαι στη λίστα, στο μεγάλο το pdf που έχουν αναρτήσει?

Και παίρνω τηλ από μόνος μου τον επόπτη?

Άλλες οδηγίες δεν υπάρχουν??

Δημοσ.
11 minutes ago, Ghost.Dog said:

Ωραία αλλά τι σημαίνει αυτό? Κοιτάζω τον αριθμό που είμαι στη λίστα, στο μεγάλο το pdf που έχουν αναρτήσει?

Και παίρνω τηλ από μόνος μου τον επόπτη?

Άλλες οδηγίες δεν υπάρχουν??

Περιμένεις μαιλ. Αν δεν λάβεις δεν σε έχουν επιλέξει ακόμα. Σίγουρα θα θέλουν επιλαχοντες. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...