thagra Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, 123spyros είπε Από ότι κατάλαβα μόλις λάβατε το email και κάνατε ποδοχη της των στοιχείων κ του ποσού πληρωμής μέσα στις επόμενες μέρες πληρωθηκατε. Εγώ έχω κάνει την διαδικασία από 17 Μαΐου και ακόμα περιμένω να μπουν λεφτα με τράπεζα Πειραιώς. Έχω στείλει και email στην ελστατ δεν απαντούν και τηλέφωνα δεν σηκώνουν. Ξέρει μήπως κάποιος τι μπορεί να παίζει? Όχι,μην μπερδεύεσαι,άλλο η αποδοχή ποσού (όλοι κάναμε κάπου 17-20 Μαΐου),άλλο η ανάρτηση στη διαύγεια.Μετά από την ανάρτηση της απόφασης πληρωμής για την εποπτεία που ανήκεις στη διαύγεια ισχύει το 1-3 (εργάσιμες) ημέρες. Ουσιαστικά ,(απ'ότι έχω καταλάβει τουλάχιστον) μόλις αναρτηθεί η απόφαση πληρωμής,φεύγει το έμβασμα από την ΕΛΣΤΑΤ.Μετά πρέπει η τράπεζα σου να το επεξεργαστεί,και να πιστώσει τα χρήματα στο λογαριασμό σου.Αυτή η διαδικασία διαρκεί 1-3 ημέρες ανάλογα την τράπεζα. Στο προηγούμενο μήνυμα από το δικό μου κάποιος έχει γράψει αναλυτικά για ποίες εποπτείες έχει γίνει ανάρτηση στο διαύγεια. 2 ώρες πριν, 123spyros είπε Δηλαδή έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμα από ότι καταλαβαίνω. Εξαρτάται τι εννοείς πολύ δρόμο.Πιστεύω μέχρι μέσα Ιουλίου να έχουμε πληρωθεί όλοι.Ίσως και αρχές Ιουλίου. Φυσικά αυτό είναι προσωπική μου εκτίμηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gefthymiou1991 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 40 λεπτά πριν, thagra είπε Εξαρτάται τι εννοείς πολύ δρόμο.Πιστεύω μέχρι μέσα Ιουλίου να έχουμε πληρωθεί όλοι.Ίσως και αρχές Ιουλίου. Φυσικά αυτό είναι προσωπική μου εκτίμηση. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, αν μέχρι τέλος Ιουνίου δεν τα έχουν βγάλει όλα (ευτυχώς κοντεύουμε την μέση), τότε τα πράγματα θα είναι πολύ σκούρα. Θα ξεκινήσουν οι διακοπές του καλοκαιριού. Θα γίνουν περικοπές στην κατανάλωση ρεύματος σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες (άρα λιγότερο αιρκοντίσιον και περισσότερη ζέστη) με εντολή κυβέρνησης (ήδη μελετάνε να περιορίσουν τον φωτισμό στους δρόμους). Ποιος θα μπορεί να εργαστεί σε τέτοιες συνθήκες; Θα βγάζουν με το ζόρι μία εποπτεία ανά 2-3 μέρες το λιγότερο (για τις μέρες εννοώ το λιγότερο, μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viman Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Στην 3η εποπτεία (Δράμα) μπήκαν τα λεφτά για τους απογραφεις. Καλό κουράγιο σε όσους περιμένουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Απογραφέας Κυψέλη, μπήκανε εμένα προχθές. ~1400€ για τρεις τομείς, πρακτικά δούλεψα περίπου 25 ώρες (βάζω τα πάντα μέσα). Προφανώς η οργάνωση και το αποτέλεσμα όλου αυτού του εγχειρήματος ήταν κακά αλλά αυτά τα περίμενα εξαρχής. Το είδα κυρίως εγωιστικά, πως θα έβγαζα τα περισσότερα καταβάλλοντας τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια, και υπό αυτή την οπτική είμαι ικανοποιημένος. Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο, θα είχα αναλάβει και άλλους τομείς. Ξέρω πως δεν έκανα ποιοτική δουλειά αλλά δεν κορόιδεψα κανέναν και ούτε πιάστηκα κορόιδο. Μπράβο σε όσους συνεισέφεραν στη πολύτιμη ενημέρωση που υπήρχε σε αυτό το thread, με βοήθησε και τους ευχαριστώ. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2022 από batig0al Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Υπάρχει περίπτωση να γίνουν πληρωμές αύριο για εποπτείες που αναρτήθηκαν την περασμένη εβδομάδα ή πάμε για Τρίτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spilios6 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Αυτο που αγαπαμε στην ΕΛΣΤΑΤ ειναι το μυστηριο ! Κανεις δεν ξερει οχι μονο ποτε αλλα γενικα και αν θα πληρωθουμε ποτε ! Εγω εποπτεια 76 ακομα περιμενω να ανεβασουν ουτε καν εχουν ασχοληθει με Γλυφαδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 24 λεπτά πριν, spilios6 είπε Αυτο που αγαπαμε στην ΕΛΣΤΑΤ ειναι το μυστηριο ! Κανεις δεν ξερει οχι μονο ποτε αλλα γενικα και αν θα πληρωθουμε ποτε ! Εγω εποπτεια 76 ακομα περιμενω να ανεβασουν ουτε καν εχουν ασχοληθει με Γλυφαδα Φίλε, τελικά ήταν θέμα τύχης και συγκυριών όλα.. Πού θα πέσεις, επόπτης, τομεάρχες, περιοχές.. Άλλοι περάσανε χάρμα (πιστεύω λιγότεροι απτους μισούς) και άλλοι τραβήξανε τρελό κουπί και δεν μπορούν και να ξεμπερδέψουν με τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spilios6 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Εγω να σου πω την αληθεια ειχα 185 κατοικιες και 4 με ταλαιπωρησαν αφανταστα που δεν ηθελαν να απογραφουν και προφανως ηταν οικογενεια ολοι Το θεμα ηταν οτι και η εποπτεια δεν με βοηθησε καθολου αλλα δεν ειμα εγω το θεμα ολα καλα και ποιος δεν εχει προβληματα στην δουλεια του, το θεμα ειναι οτι μου εβγαλε να παρω κοντα 990 ευρω μειον 285 ευρω κρατησεις. Ειναι δυνατον γτπ μου να μας κανουν κρατησεις το 1/3 της αμοιβης ????? Και οχι μονο αυτο να κανουν και 8 μηνες να σε πληρωσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 38 λεπτά πριν, spilios6 είπε Ειναι δυνατον γτπ μου να μας κανουν κρατησεις το 1/3 της αμοιβης ????? Και οχι μονο αυτο να κανουν και 8 μηνες να σε πληρωσουν Τα 200 ευρώ περίπου είναι για ασφάλεια σύνταξης και υγείας, οπότε θα σου αποδοθούν ως σύνταξη στο μέλλον, τα 80 ευρώ είναι παρακράτηση φόρου για την εφορία, που και πάλι θα σου επιστραφούν αν δεν δηλώσεις εισόδημα πάνω από 9000 ευρώ για το 2021. Πέρα από αυτό όμως δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί γκρινιάζετε για τις κρατήσεις, τι στιγμή που ήταν σαφές στην προκήρυξη τα ποσά που θα πληρωθούν και οι κρατήσεις που θα κρατηθούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spilios6 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Vali Μου εχω οικογενεια και προφανως επειδη εργαζομαι εχω εισοδημα πανω απο 9000. Τοσα θελει μια οικογενεια για ρευμα ενοικιο και βενζινες μονο το χρονο αλλα ας μην ξεφευγω σε αυτο , ειμαι 36 θες να μου πεις οτι σε 30 χρονια που θα βγω να ειμαστε ολοι καλα βεβαια σε συνταξη θα μου ανταποδωσουν τα 200 ευρω? ουτε καν αν βγαλεις την ασφαλεια (εδω γελαμε λες και μας ειχαν ασφαλισμενους πχ σε περιπτωση ατυχηματος) να μενει τι ποσο 120 ευρω της συνταξης ? και αυτα θα προστεθουν στον μεσο ορρο των μισθων μου για να βγει ενα συνολο σε ολα τα χρονια τα συνταξημα Δεν το συνεχιζω δεν εχει νοημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλες οι αποδοχές από εργασία υπόκεινται σε κρατήσεις είτε για ασφάλεια είτε για φορολογία, κάτι το οποίο ήταν ξεκάθαρο και για τις αποδοχές που θα πάρουμε από την ΕΛΣΤΑΤ. Καταλαβαίνω να διαμαρτυρόμαστε για τις καθυστερήσεις στην πληρωμή, αλλά όχι να διαμαρτυρόμαστε για κάτι που ισχύει για όλους τους εργαζόμενους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mariasigala1987 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Καλημέρα. Έκλεισαν την σελίδα για αναβάθμιση. Αντε να δούμε και σήμερα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evelinakii95 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Ανέβασαν τις εποπτείες : 29,35,52,70 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thenekuS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σας παιδιά, Η απόφαση πληρωμής για την εποπτεία 92 βγήκε στις 10/06. Σήμερα 14/06 αλλά λεφτά δεν έχω δει ακόμη. Αντε να δούμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louromanosjr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 32 λεπτά πριν, thenekuS είπε Καλησπέρα σας παιδιά, Η απόφαση πληρωμής για την εποπτεία 92 βγήκε στις 10/06. Σήμερα 14/06 αλλά λεφτά δεν έχω δει ακόμη. Αντε να δούμε.... Λογικό, αφού μεσολάβησε μη εργάσιμο 3ημερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα