Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kikhnt είπε

1100-1200 θα πάρουμε ..από τα 1600. Ελλάς το μεγαλείο σου...

Ειχαν πει λογω ενος λιγοτερου "εικονικου" μηνα. ΑΛλα οτι θα το συζητουσαν με τον υπουργο και θα το αυξανανε για τους λιγοτερους μηνες τον μισθο.

Ισχυει;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Jason13 είπε

Ειχαν πει λογω ενος λιγοτερου "εικονικου" μηνα. ΑΛλα οτι θα το συζητουσαν με τον υπουργο και θα το αυξανανε για τους λιγοτερους μηνες τον μισθο.

Ισχυει;

Είχαμε ξεκινήσει με 5*320. Επειδή ο Αύγουστος δεν αξιοποιήθηκε έγινε επαφή για αλλαγή του καθεστώτος σε 2*480 και 2*320= 1600€. Έχουμε μείνει ακόμα στα 1600 μικτά. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω

Δημοσ.
Στις 27/9/2021 στις 9:28 ΜΜ, velissarios1 είπε

καλησπέρα φίλε. Μετά οι τομεάρχες θα παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο με τους απογραφείς τους (το σεμινάριο Απογραφής) και στην συνέχεια θα τοποθετήσουν τους απογραφείς τους στον χώρο ευθύνης τους. Δηλαδή θα χρεωθείς 4-5 απογραφείς (ανάλογα με τις κατοικίες του τομέα σου) και θα δείξεις σε κάθε έναν από αυτούς την περιοχή που θα απογράψει. Στην αρχή θα πάρεις μερικά συμπληρωμένα ερωτηματολόγια από κάθε έναν από αυτούς για να ελέγξεις μην γράφουν τίποτα βλακείες μέσα.  Μετά θα τους παρακολουθείς από online εφαρμογή για να δεις αν συνεχίζουν ή αν  ολοκλήρωσαν την εργασία τους. Εννοείται οτι αν δεν ολοκληρώσουν την εργασία τους δεν έχει χρήματα.Μόλις ολοκληρώσουν παιρνεις τα δελτία τους και τα παραδίδεις στην ΕΛΣΤΑΤ. Αυτό και  τέλος. Βασικά μετά την απογραφή κτιρίων η δουλειά του τομεάρχη είναι ...αστεία.

Θα ήθελα , αν είναι εύκολο , να με βοηθήσεις να καταλάβω το εξής, έχω αναλάβει 6 χωριά σε ακτίνα έως 30 χλμ από την έδρα του δήμου, εννοείται χωρίς οδούς και χωρίς να ξέρω ποιος μένει που, πάω πόρτα πόρτα και απογραφω σπίτια και αποθήκες καταγραφοντας ονοματεπώνυμα ιδιοκτητών και πρεπει όλα να γίνουν βάσει οικοδομικού τετραγώνου , αριστερόστροφα και όλα τα σχετικά, χρονοβόρο και δύσκολο , όταν θα αρχίσει η απογραφή πληθυσμού θα δείξω στους απογραφείς την περιοχή που θα αναλάβουν και μετά τι; Θα τους αφήσω μόνους τους να ψάχνουν πάλι πόρτα πόρτα , θα έχουν τα στοιχεία της δικής μου δουλειάς για να διευκολυνθούν στο έργο τους; Η' θα πρέπει να πηγαίνουμε μαζί για να τους δείχνω εγώ τα σπίτια , ξαναλέω δεν υπάρχουν οδοί για να κινηθούν μόνοι τους, θα τραβήξουν την ίδια ταλαιπωρία που τραβάω εγώ τώρα; Ξέρω ότι όταν γίνει ολοκλήρωση εργασιών δεν θα έχω πρόσβαση στα στοιχεία που έχω καταχωρήσει άρα θα πρέπει να θυμαμαι απέξω ονόματα και γειτονιές; Πάντως εγώ για καλό και για κακό κρατάω αναλυτικές σημειώσεις και ελπίζω να μπορέσω να τους βοηθήσω ουσιαστικά σε ότι χρειαστούν , ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σου ,να σημειώσω ότι παρά το αρχικό σοκ, άγχος ,πανικό που περασα έχω αρχίσει και εξοικειώνομαι με τη φύση της εργασίας , πιστεύω θα τα καταφέρω...καλή δύναμη σε ολους

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Tsikat είπε

Θα ήθελα , αν είναι εύκολο , να με βοηθήσεις να καταλάβω το εξής, έχω αναλάβει 6 χωριά σε ακτίνα έως 30 χλμ από την έδρα του δήμου, εννοείται χωρίς οδούς και χωρίς να ξέρω ποιος μένει που, πάω πόρτα πόρτα και απογραφω σπίτια και αποθήκες καταγραφοντας ονοματεπώνυμα ιδιοκτητών και πρεπει όλα να γίνουν βάσει οικοδομικού τετραγώνου , αριστερόστροφα και όλα τα σχετικά, χρονοβόρο και δύσκολο , όταν θα αρχίσει η απογραφή πληθυσμού θα δείξω στους απογραφείς την περιοχή που θα αναλάβουν και μετά τι; Θα τους αφήσω μόνους τους να ψάχνουν πάλι πόρτα πόρτα , θα έχουν τα στοιχεία της δικής μου δουλειάς για να διευκολυνθούν στο έργο τους; Η' θα πρέπει να πηγαίνουμε μαζί για να τους δείχνω εγώ τα σπίτια , ξαναλέω δεν υπάρχουν οδοί για να κινηθούν μόνοι τους, θα τραβήξουν την ίδια ταλαιπωρία που τραβάω εγώ τώρα; Ξέρω ότι όταν γίνει ολοκλήρωση εργασιών δεν θα έχω πρόσβαση στα στοιχεία που έχω καταχωρήσει άρα θα πρέπει να θυμαμαι απέξω ονόματα και γειτονιές; Πάντως εγώ για καλό και για κακό κρατάω αναλυτικές σημειώσεις και ελπίζω να μπορέσω να τους βοηθήσω ουσιαστικά σε ότι χρειαστούν , ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σου ,να σημειώσω ότι παρά το αρχικό σοκ, άγχος ,πανικό που περασα έχω αρχίσει και εξοικειώνομαι με τη φύση της εργασίας , πιστεύω θα τα καταφέρω...καλή δύναμη σε ολους

καλησπέρα. Μόλις ο τομεάρχης ολοκληρώσει την απογραφή κτιρίων όντως δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία. Όταν έρθει η ώρα που θα χωριστούν τα απογραφικά τμήματα στους απογραφείς, θα ξαναέρθει η πρόσβαση στον τομεάρχη ο οποίος θα δείξει την περιοχή ευθύνης του στον απογραφέα. Τα στοιχεία της δικής σου δουλειάς θα τους βοηθήσουν να απογράψουν τις κατοικίες. Όμως ένα περπάτημα θα πρέπει να το κάνετε για να εντοπιστούν οι κατοικίες. Μια φορά είναι νομίζω αρκετή για να προσανατολιστεί ο απογραφέας. Βέβαια αν δεν έχεις γράψει ένα χαρακτηριστικό της κατοικίας (πράσινα παράθυρα, κόκκινο σπίτι με αυλή, σκουριασμένη πόρτα κλπ) θα υπάρχει ένα σχετικό πρόβλημα στην αναγνώριση της κάθε κατοικίας. Έχεις δίκιο οτι η περίπτωσή σου είναι από τις δύσκολες και αν έχεις ελλειπή στοιχεία αναγνώρισης των κατοικιών θα υπάρξει ένα σχετικό πρόβλημα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, velissarios1 είπε

καλησπέρα. Μόλις ο τομεάρχης ολοκληρώσει την απογραφή κτιρίων όντως δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία. Όταν έρθει η ώρα που θα χωριστούν τα απογραφικά τμήματα στους απογραφείς, θα ξαναέρθει η πρόσβαση στον τομεάρχη ο οποίος θα δείξει την περιοχή ευθύνης του στον απογραφέα. Τα στοιχεία της δικής σου δουλειάς θα τους βοηθήσουν να απογράψουν τις κατοικίες. Όμως ένα περπάτημα θα πρέπει να το κάνετε για να εντοπιστούν οι κατοικίες. Μια φορά είναι νομίζω αρκετή για να προσανατολιστεί ο απογραφέας. Βέβαια αν δεν έχεις γράψει ένα χαρακτηριστικό της κατοικίας (πράσινα παράθυρα, κόκκινο σπίτι με αυλή, σκουριασμένη πόρτα κλπ) θα υπάρχει ένα σχετικό πρόβλημα στην αναγνώριση της κάθε κατοικίας. Έχεις δίκιο οτι η περίπτωσή σου είναι από τις δύσκολες και αν έχεις ελλειπή στοιχεία αναγνώρισης των κατοικιών θα υπάρξει ένα σχετικό πρόβλημα

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 30/9/2021 στις 11:46 ΜΜ, livefreeordie είπε

Ξερεις κανεις τι γινεται ακριβως με το ΚΕΑ ; Αν δηλαδη διακοπτεται λογω αυτου; Για την απλη απογραφη με αμοιβη 1200 μικτα.

Το ΚΕΑ δεν διακόπτεται έως και την ημερομηνία επανυποβολής λόγω εξαντλήσεως 6μηνου για κανένα λόγο. Στη φάση υποβολής για το νέο 6μηνο αν έχεις πληρωθεί από το εργο, τότε θα συνυπολογιστεί με τις ανάλογες επιπτώσεις. 

Στις 30/9/2021 στις 11:46 ΜΜ, livefreeordie είπε

Ξερεις κανεις τι γινεται ακριβως με το ΚΕΑ ; Αν δηλαδη διακοπτεται λογω αυτου; Για την απλη απογραφη με αμοιβη 1200 μικτα.

Δημοσ.

Αν μπορει καποιος Moderator Να το κανει pinned στην αρχη του θεματος επειδη εχω την λιστα με τα αποτελεσματα.

Οι επιλεγέντες θα λάβουν σχετική ενημέρωση τις επόμενες ημέρες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το τι πρέπει να κάνουν στη συνέχεια, ώστε να ξεκινήσουν το έργο τους.

εδω το αρχειο απο google drive δικο μου με τα αποτελεσματα. ανοιχτο για ολους.

https://drive.google.com/file/d/1XX7b80Uso6SEOcVU10ESpVYIoT6Z0mdp/view?usp=sharing

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xxatziva είπε

an μπορει καποιος Moderator Να το κανει pinned στην αρχη του θεματος επειδη εχω την λιστα με τα αποτελεσματα.

Οι επιλεγέντες θα λάβουν σχετική ενημέρωση τις επόμενες ημέρες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το τι πρέπει να κάνουν στη συνέχεια, ώστε να ξεκινήσουν το έργο τους.

εδω το αρχειο απο google drive δικο μου με τα αποτελεσματα. ανοιχτο για ολους.

https://drive.google.com/file/d/1XX7b80Uso6SEOcVU10ESpVYIoT6Z0mdp/view?usp=sharing

Έτοιμος ήμουν να γράψω "ανεβάστε το σε τόρρεντ"...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...