FayMi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Μόνο που αυτό ξεφεύγει και από τα όρια του θράσους. Άλλα είπαν, άλλα έδωσαν, μας επρηξαν με αλλαγές, κάθε τρεις και λίγο κάτι ήθελαν διαφορετικά. Βαρέθηκα να πηγαινω να παίρνω και να αλλάζω τα φυλλάδια συνέχεια, ενώ τα είχα οριστικοποιήσει. Δηλαδή θα πρέπει να ξεφύγουμε για να τα παρουμε αυτά τα λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagra Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 45 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε Φίλε, έχουν αποφασίσει (φυσικά αυθαίρετα) ότι η προθεσμία τους είναι το τέλος Ιουλίου, οπότε οι πιο άτυχοι πάνε για τότε.. Ισχύει αυτό;Φοβάμαι ότι δεν βγαίνουν οι μέρες για τότε και για αρκετούς ίσως μπει ο Αύγουστος.Και ξεκινάνε και οι άδειες τώρα. 15 λεπτά πριν, FayMi είπε Μόνο που αυτό ξεφεύγει και από τα όρια του θράσους. Άλλα είπαν, άλλα έδωσαν, μας επρηξαν με αλλαγές, κάθε τρεις και λίγο κάτι ήθελαν διαφορετικά. Βαρέθηκα να πηγαινω να παίρνω και να αλλάζω τα φυλλάδια συνέχεια, ενώ τα είχα οριστικοποιήσει. Δηλαδή θα πρέπει να ξεφύγουμε για να τα παρουμε αυτά τα λεφτά; Αυτή η απογραφή πρέπει να ήταν η πιο άθλια απογραφή σε επίπεδο οργάνωσης στην ιστορία.Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες (τις ξέρουμε όλοι),πάντως βλέπω στην επόμενη απογραφή να βγαίνουν οι ίδιοι να την κάνουν. Εν έτη 2022,εκτός την οργάνωσης,ακολουθούν μια γραφειοκρατική διαδικασία πληρωμών που δεν βγάζει κανένα νόημα. Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να γίνονταν ο έλεγχος για τα έγγραφα των τομεάρχων (ειδικά αυτών) αλλά και των απογραφέων κατά την πρόσληψη/ορισμό τους;Σε αυτή την περίπτωση με το που τελείωνε η απογραφή θα μπορούσαν να ξεκινήσουν τις πληρωμές μαζικά.Μονό αυτό αν έκαναν,τώρα θα είχαμε πληρωθεί όλοι,ή σχεδόν όλοι.Όσο για την δουλεία που έκανε ο κάθε απογραφέας φαίνεται στο σύστημα.Πόσο δύσκολο θα ήταν να αυτοματοποιηθεί αυτή η διαδικασία και να υπολογίζονται αυτόματα τα ποσά (με τους επόπτες να κάνουν μόνο ένα τυπικό έλεγχο αυτές τις 10-15 μέρες που θα χρειάζονταν για να πληρωθούν οι τομεάρχες); Όσο για τα 1200 ευρώ γελάει ο κόσμος.Είπαν ψέμματα για να τραβήξουν απογραφείς και μετά απορούσαν που μόλις ενημερώθηκαν για τις πληρωμές και τα πραγματικά ποσά αυτοί λάκισαν. Και ένα παιδάκι καταλάβαινε πως με 2,30 το άτομο και 2,25 η κατοικία με 120 κατοικίες ζήτημα αν βγαίνουν τα μισά απ' όσα έλεγαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FayMi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Εδώ όταν πήγα τα δικαιολογητικά, είχα δώσει ένα χαρτί που δεν ήταν το σωστό. Τους είπα αν είναι να πήγαινα εκείνη τη στιγμή να παρω το σωστό, αφού ήδη ήμουν εκεί και δεν θα αργουσα. Μου λένε δεν πειράζει, μας κάνει και αυτό. Εκατό φορές ρώτησα αν είναι σίγουροι και εκατό φορές απάντησαν ναι. Ε προφανώς μου τηλεφωνούν εκ νέου για το σωστό χαρτί. Το πάω και το πεταξαν σε ένα άκυρο κουτί. Ήμουν σίγουρη ότι δεν πρόκειται να μπει στον φάκελό μου και τηλεφωνουσα συνέχεια για να βγάλω άκρη. Εννοείται δεν το έβρισκαν και το ξαναεστειλα σε μέιλ. Και όλα αυτά ΜΟΝΟ για ένα χαρτί, επειδη βαριοντουσαν να κάνουν τη δουλειά τους. 😏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagra Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, FayMi είπε Εδώ όταν πήγα τα δικαιολογητικά, είχα δώσει ένα χαρτί που δεν ήταν το σωστό. Τους είπα αν είναι να πήγαινα εκείνη τη στιγμή να παρω το σωστό, αφού ήδη ήμουν εκεί και δεν θα αργουσα. Μου λένε δεν πειράζει, μας κάνει και αυτό. Εκατό φορές ρώτησα αν είναι σίγουροι και εκατό φορές απάντησαν ναι. Ε προφανώς μου τηλεφωνούν εκ νέου για το σωστό χαρτί. Το πάω και το πεταξαν σε ένα άκυρο κουτί. Ήμουν σίγουρη ότι δεν πρόκειται να μπει στον φάκελό μου και τηλεφωνουσα συνέχεια για να βγάλω άκρη. Εννοείται δεν το έβρισκαν και το ξαναεστειλα σε μέιλ. Και όλα αυτά ΜΟΝΟ για ένα χαρτί, επειδη βαριοντουσαν να κάνουν τη δουλειά τους. 😏 Κλασσικό δημόσιο... Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι,δεν είναι όλοι έτσι.Εγώ για παράδειγμα στάθηκα τυχερός,έπεσα σε πάρα πολύ καλή εποπτεία (88),όλοι τους ήταν εξυπηρετικοί,πάντα απαντούσαν και στα τηλέφωνα και σε mail,ενώ και με την τομεάρχη μου είχα πολύ καλή συνεργασία.Δεν υπήρχαν ούτε εκφοβισμοί ούτε άλλα ακραία περιστατικά που αναφέρθηκαν εδώ μέσα.Και νομίζω δεν είναι τυχαίο που είμαστε από τους λίγους που έχουμε ήδη πληρωθεί.Δυστυχώς όμως απ'ότι φαίνεται η δική μου εποπτεία είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.Γενικά,δεν έχω κανένα παράπονο ή πρόβλημα με την εποπτεία μου. Πρόβλημα έχω με την ΕΛΣΤΑΤ γενικότερα και τους υψηλά ιστάμενους ειδικότερα και για την (ανύπαρκτη) οργάνωση και για το σύστημα πληρωμών και για όλα τα υπόλοιπα απίστευτα που συνέβησαν.Ένα μάτσο ανίκανοι είναι,που βαριούνται μέχρι και να μιλήσουν και τσεπώνουν χιλιάρικα το μήνα για να κάθονται. Όσο για τους υπάλληλους κλασσικό αθάνατο ελληνικό δημόσιο,δουλεύουν 5 νοματαίοι (respect) και οι υπόλοιποι κουράζονται που τους βλέπουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FayMi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Εννοείται δεν είναι όλοι έτσι. Ο επόπτης με βοήθησε πολύ. Όταν πηγαινα στα γραφεία είχα και εξαιρετική αντιμετώπιση, είχα όμως και με κάποιους τρομερό πρόβλημα, αλλά ευτυχώς δεν τους συνάντησα από κοντά. Το γενικότερο πρόβλημα είναι ότι δεν υπήρχε οργάνωση και τώρα μας τρέχουν για την πληρωμή. Σε αντίθετη περίπτωση όμως, ουτε μέρα δεν θα έχαναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velissarios1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, thagra είπε Ισχύει αυτό;Φοβάμαι ότι δεν βγαίνουν οι μέρες για τότε και για αρκετούς ίσως μπει ο Αύγουστος.Και ξεκινάνε και οι άδειες τώρα. Δεν ισχύει αυτό...οι μόνοι που θα καθυστερήσουν να πληρωθούν (με αποκλειστικά δική τους υπαιτιότητα) είναι όσοι δεν έστειλαν στην ώρα τους τίτλο κτήσης ή τιμολόγιο χάνοντας έτσι την συμμετοχή τους στην πρώτη κατάσταση πληρωμής Απογραφέων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 https://www.google.com/search?q=ελστατ&oq=ελστατ&aqs=chrome.0.69i59j46i39i199i465j69i60l2j69i59j69i60j0i512l2.3298j0j7&client=ms-android-xiaomi-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#lkt=LocalPoiReviews&trex=m_t:lcl_akp,rc_f:nav,rc_ludocids:5059863075560143028,rc_q:Hellenic%20Statistical%20Authority%20(ELSTAT),ru_q:Hellenic%20Statistical%20Authority%20(ELSTAT),trex_id:BserUe&lpg=cid:CgIgAQ%3D%3D Παιδιά, το λινκ για να γράψει όποιος θέλει μια κουβέντα για την εμπειρία του "συνεργασίας" με την ΕΛΣΤΑΤ.. Πατάμε το λινκ και βάζουμε 1 αστέρι (ή 5, ανάλογα πόσο ευχαριστημένος είναι ο καθένας) και γράφουμε μια κουβέντα για την διαδικασία. Όσοι μπορούν να το προωθήσουν και στο γκρουπ του Facebook που έχει δημιουργηθεί ή και γενικά όπου νομίζουν.. Δεν ξέρω αν έχει κάποιο αντίκτυπο και αν τους νοιάζει, αλλά προσωπικά θεωρώ τα 3,4 αστέρια που έχουν τώρα υπερβολικά και παραπλανητικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, velissarios1 είπε Δεν ισχύει αυτό...οι μόνοι που θα καθυστερήσουν να πληρωθούν (με αποκλειστικά δική τους υπαιτιότητα) είναι όσοι δεν έστειλαν στην ώρα τους τίτλο κτήσης ή τιμολόγιο χάνοντας έτσι την συμμετοχή τους στην πρώτη κατάσταση πληρωμής Απογραφέων. Γιατί λέτε ανακρίβειες; Βάλτε αν θέλετε την σειρά με την οποία έχουν καταθέσει τις λίστες οι επόπτες. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από tzotzo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Σήμερα μέχρι στιγμής αναρτήθηκαν : Οι Eποπτείες 56 - 39 - 28 - 27 - 60 - 54 - 15 - 79 - 61 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FayMi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Είναι κάποιος από αυτές τις εποπτείες να μας πει πριν πόσο καιρό αποδέχτηκε το ποσό πληρωμής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexkrz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, FayMi είπε Είναι κάποιος από αυτές τις εποπτείες να μας πει πριν πόσο καιρό αποδέχτηκε το ποσό πληρωμής; Τα email αποδοχής στάλθηκαν μαζικά σε όλους μαζί μέσα σε 3-4 μέρες. Δεν έχει σχέση αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagra Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, KostasOce είπε Σήμερα μέχρι στιγμής αναρτήθηκαν : Οι Eποπτείες 56 - 39 - 28 - 27 - 60 - 54 - 15 - 79 - 61 . Περισσότερες σε μία μέρα (9) από όσες είχαν βγάλει σε μια βδομάδα (8).Γενικά σήμερα έβγαλαν κάπου 200 αποφάσεις μέχρι στιγμής,δεν ξέρω πως έγινε αυτό. 1 λεπτό πριν, FayMi είπε Είναι κάποιος από αυτές τις εποπτείες να μας πει πριν πόσο καιρό αποδέχτηκε το ποσό πληρωμής; Δεν ανήκω σε κάποια από αυτές τις εποπτείες,αλλά νομίζω όλοι οι απογραφείς λάβαμε αυτό το email κάπου 17-20 Μαΐου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FayMi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Ευχαριστώ παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaskol5 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 εποπτεία 63 πληρωθήκαμε πριν καμία ώρα είχε βγει απόφαση την Πέμπτη που μας πέρασε! Εύχομαι σύντομα πληρωμές σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagra Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, Lazaros234 είπε Λίγους λίγους να πληρωσουν δεν πιστευω οτι θα γίνει. Μία και καλή όλους μαζί, θα είναι και πιο ξεκούραστο γι'αυτους. Τι εννοείς;Ήδη έχουν πληρωθεί 8 εποπτείες και οι 9 που βγήκαν σήμερα θα λάβουν τα χρήματα σε 1-3 μέρες. Ήδη μας πληρώνουν λίγους-λίγους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα