Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, MaggieMic είπε

Το έγραφε κάπου σε αυτά που υπογράψαμε; 

Δεν το θυμάμαι αν υπήρχε σε αυτά που υπογράψαμε.υπάρχει όμως στην εγκύκλιο που (στην δική μου εποπτεία τουλάχιστον) μας έστειλε η εποπτεία.Συγκεκριμένα τελευταία σελίδα κάτω κάτω λέει:

"Οι Απογραφείς Πληθυσμού-Κατοικιών που διακόπτουν μονομερώς τη συνεργασία τους με την ΕΛΣΤΑΤ, δεν δικαιούνται κανενός είδους αποζημίωση. Αν η διακοπή οφείλεται σε λόγους για τους οποίους τα ως

άνω όργανα δεν υπέχουν ευθύνη, μετά από την πιστοποίηση του αρμόδιου Επόπτη, αποζημιώνονται για το μέρος της εργασίας που έχουν ολοκληρώσει, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΛΣΤΑΤ"

Οπότε όχι,αν παραιτήθηκες μόνος σου δεν δικαιούσαι αμοιβή.Έπρεπε να το ψάξεις πριν παραιτηθείς.

7 ώρες πριν, MaggieMic είπε

Παιδιά μιλάμε για ΠΟΛΎ ψυχολογικό πόλεμο, ο άνθρωπος είναι ΚΑΘΙΚΙ, και συγνώμη για την απρεπή γλώσσα αλλά είμαι στα όρια μου! Παραιτήθηκα ΕΞΑΙΤΙΑΣ του, και τόσος κόπος για το τίποτα! 

Συγνώμη κιόλας,άλλα μήπως φταις εσύ;Λες παραιτήθηκες τέλη Γενάρη έχοντας σχεδόν(!!!) τελειώσει,όταν μέχρι 10 Γενάρη έπρεπε να έχουμε τελειώσει και με το τελευταίο στάδιο(καταχώρηση εντύπων) και μετά να παραδώσουμε στον τομεάρχη και τέλος. Δηλαδή πότε σκόπευες να τελειώσεις;

Δεν γνωρίζω τον επόπτη σου για ξέρω αν είναι αυτό που λες (μπορεί και να είναι),αλλά αν εσύ ήσουν σωστός και τυπικός και τελείωνες μέσα στην προθεσμία δεν θα είχε λόγο (και την δυνατότητα) να σε εκβιάσει ή να σου κάνει ψυχολογικό πόλεμο.

Η μόνη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι στο μέλλον να είσαι τυπικός με την δουλεία σου.Αν δεν είσαι,και ο προιστάμενος είναι μ@λ**** του δίνεις πάτημα να στην πει και να σου κάνει ιστορίες.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thagra είπε

Δεν το θυμάμαι αν υπήρχε σε αυτά που υπογράψαμε.υπάρχει όμως στην εγκύκλιο που (στην δική μου εποπτεία τουλάχιστον) μας έστειλε η εποπτεία.Συγκεκριμένα τελευταία σελίδα κάτω κάτω λέει:

"Οι Απογραφείς Πληθυσμού-Κατοικιών που διακόπτουν μονομερώς τη συνεργασία τους με την ΕΛΣΤΑΤ, δεν δικαιούνται κανενός είδους αποζημίωση. Αν η διακοπή οφείλεται σε λόγους για τους οποίους τα ως

άνω όργανα δεν υπέχουν ευθύνη, μετά από την πιστοποίηση του αρμόδιου Επόπτη, αποζημιώνονται για το μέρος της εργασίας που έχουν ολοκληρώσει, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΛΣΤΑΤ"

Οπότε όχι,αν παραιτήθηκες μόνος σου δεν δικαιούσαι αμοιβή.Έπρεπε να το ψάξεις πριν παραιτηθείς.

Συγνώμη κιόλας,άλλα μήπως φταις εσύ;Λες παραιτήθηκες τέλη Γενάρη έχοντας σχεδόν(!!!) τελειώσει,όταν μέχρι 10 Γενάρη έπρεπε να έχουμε τελειώσει και με το τελευταίο στάδιο(καταχώρηση εντύπων) και μετά να παραδώσουμε στον τομεάρχη και τέλος. Δηλαδή πότε σκόπευες να τελειώσεις;

Δεν γνωρίζω τον επόπτη σου για ξέρω αν είναι αυτό που λες (μπορεί και να είναι),αλλά αν εσύ ήσουν σωστός και τυπικός και τελείωνες μέσα στην προθεσμία δεν θα είχε λόγο (και την δυνατότητα) να σε εκβιάσει ή να σου κάνει ψυχολογικό πόλεμο.

Η μόνη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι στο μέλλον να είσαι τυπικός με την δουλεία σου.Αν δεν είσαι,και ο προιστάμενος είναι μ@λ**** του δίνεις πάτημα να στην πει και να σου κάνει ιστορίες.

Είχα καμία 30 που μόνο κανάτες δεν μου πέταξαν, του εξηγούσα ότι δεν θέλουν να απογράφουν και ότι δεν μπορώ να κάνω τον αστυνομικό και να μπουκαρω στα σπίτια τους να τους απογράψω με το ζόρι, πέρασα μόνο την κατοικια σε πληροφορίες από τρίτους, κ εκείνος σαν να μιλούσα σε τοίχο, έτσι ξεκίνησε όλη η ιστορία. Καλα ούτως ή άλλως τέλη Δεκεμβρίου τελείωνε ΚΑΝΟΝΙΚΆ η Απογραφη, και μας είχαν παράταση στην παράταση, εγώ είχα κάνει όλα. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, MaggieMic είπε

Είχα καμία 30 που μόνο κανάτες δεν μου πέταξαν, του εξηγούσα ότι δεν θέλουν να απογράφουν και ότι δεν μπορώ να κάνω τον αστυνομικό και να μπουκαρω στα σπίτια τους να τους απογράψω με το ζόρι, πέρασα μόνο την κατοικια σε πληροφορίες από τρίτους, κ εκείνος σαν να μιλούσα σε τοίχο, έτσι ξεκίνησε όλη η ιστορία. Καλα ούτως ή άλλως τέλη Δεκεμβρίου τελείωνε ΚΑΝΟΝΙΚΆ η Απογραφη, και μας είχαν παράταση στην παράταση, εγώ είχα κάνει όλα. 

Αν ισχύει αυτό και εσύ έκανες ότι μπορούσες τότε κακώς παραιτήθηκες. Ολοκληρώνεις την δουλειά σου κανονικά και παραδίνεις στον τομεάρχη,και άσ'τον επόπτη να φωνάζει. Άμα θέλει να πάει να τους απογράψει αυτός.Εσύ δεν έχεις κανένα λόγο να παραιτηθείς.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thagra είπε

Αν ισχύει αυτό και εσύ έκανες ότι μπορούσες τότε κακώς παραιτήθηκες. Ολοκληρώνεις την δουλειά σου κανονικά και παραδίνεις στον τομεάρχη,και άσ'τον επόπτη να φωνάζει. Άμα θέλει να πάει να τους απογράψει αυτός.Εσύ δεν έχεις κανένα λόγο να παραιτηθείς

Τσάμπα ο κόπος μ... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλείσανε και το σαϊτ και αντε γειά κορόιδα.. Τριήμερο.. Σιγά μην αγχώνονται πότε θα πάρουμε τα 440 ευρώ να πάμε σουπερμάρκετ.. Μετά έχουν παράπονο όταν σκάνε άτομα με ρόπαλα και τσεκούρια.. Ασταδιαλα.. Βαρέθηκα.. Στο λοκο τους να τα βάλουν... Λαμογια.. Να ψοφάνε και να μην βρίσκουν γιατρειά... Α ρε Ρουβίκωνας που σας χρειάζεται παλιοτόμαρα 

Παιδιά, εδώ είναι η σελίδα τους στο Google, όποιος θέλει ας πάει να βάλει 1 αστέρι και να γράψει μια δυο καλές λεξούλες. Όχι ότι θα κάνουμε κάτι, αλλά πιο πολύ για ηθική ικανοποίηση, αν ενδιαφέρεται κάποιος. Εγώ τους έγραψα ήδη τις ευχές μου 

https://www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tTP1TcwLEkxz1JgNGB0YPDiObf13O7zzedbzm083wIAiyoMJA&q=ελστατ&oq=ελστατ&aqs=chrome.1.69i57j46i199i324i465j69i60j35i39j0i512l4.1929j0j9&client=ms-android-xiaomi-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#lkt=LocalPoiReviews&trex=m_t:lcl_akp,rc_f:nav,rc_ludocids:5059863075560143028,rc_q:Hellenic%20Statistical%20Authority%20(ELSTAT),ru_q:Hellenic%20Statistical%20Authority%20(ELSTAT),trex_id:BserUe&lpg=cid:CgIgAQ%3D%3D

Επεξ/σία από kostaspsilos13
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MaggieMic είπε

Εγώ, που είχα αρκετά σπίτια κενά προσπάθησα από γείτονες να μαθω ότι μπορούσα... Υστερα, σε λίγες περιπτώσεις άρνησης έμαθα πάλι από γείτονες ποιος μένει, όνομα επίθετο και το καταχώρησα χωρίς να μπορώ να οριστικοποιήσω Αν τα συμπεριέλαβε η στατιστική δεν ξέρω (δεν είχα κρατήσει τα στοιχεία που καταχώρησα)... Πάντως για κανένα λόγο δε θα τα παράταγα, να τα πάρει η τομεάρχης μου, που δε με βοήθησε καθόλου..

Βέβαια εγώ είχα χωριό και τώρα που το θυμάμαι, οι άνθρωποι ήταν πολύ φιλικοί και συνεργάσιμοι... Μου πρόσφεραν κ χορτόπιτα που μόλις είχε βγει από τον ξυλόφουρνο.... Δεν ξέρω αν πληρώνεται η δουλειά που έκανα με αυτό το ποσό που θα πάρω, απλά ήταν ωραία εμπειρία.

Δημοσ.
Στις 31/5/2022 στις 4:57 ΜΜ, thagra είπε

Σήμερα έχουμε 58,88

Άρα σύνολο 4/97

58,69,86,88

Ανεβάζω αναλυτικά τη λίστα πληρωμών για τους απογραφείς. 

Χτες (02/06/22)

02,63,90,94

Σήμερα (03/06/22) δεν ανάρτησαν τίποτα .

Άρα σύνολο 8/97

02,58,63,69,86,88,90,94 

• Like 3
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 27/5/2022 στις 8:53 ΜΜ, KostasOce είπε

Παρασκευη σημερα δε πιστευω να περιμενατε καμια κινηση,στο δημοσιο παρασκευη= προσαββατο 
Απο Δευτερα παλι αναμενουμε να γινουν οι ελεγχοι απτο 4ο γκρουπ της ελστατ.και αν περασουν τον ελεγχο τα χαρτια μας πανε στο bootcamp 

:) 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thagra είπε

Ανεβάζω αναλυτικά τη λίστα πληρωμών για τους απογραφείς. 

Χτες (02/06/22)

02,63,90,94

Σήμερα (03/06/22) δεν ανάρτησαν τίποτα .

Άρα σύνολο 8/97

02,58,63,69,86,88,90,94 

3 εβδομάδες μετά την αποστολή των email για αποδοχή πληρωμών απτους απογραφεις - έχουν αναρτηθεί 7% των εποπτειών.. Καλά πάμε 

Δημοσ.

Aν δεν κάνω λάθος είχε πάρει το μάτι μου εντός της εβδομάδας μία τροποποίηση της αρχικής απόφασης, με ονόματα που ήταν παντελώς λάθος. Λογικά οι συγκεκριμένοι θα αντιμετωπίζουν προβλήματα και θα καθυστερήσουν  περαιτέρω την διαδικασία στις συγκεκριμένες εποπτείες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκαν 8 εποπτείες σε 4 μέρες. Παρασκευή αρχίζει το τριήμερο του δημοσίου υπαλλήλου, Δευτέρα δεν το  συζητώ,  ξέρω από φίλο που δούλεψε με σύμβαση στην ελστατ ότι υπάρχαν διευθυντές που κανονιζαν με τους υπαλλήλους να ανοίξουν 9 το πρωί της Δευτέρας. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό μέσα Σεπτεμβρίου θα χουν τακτοποιηθεί όλοι. 🤣🤣🤣

Επεξ/σία από Kostasm777
  • Sad 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, anastas11a είπε

Εγώ, που είχα αρκετά σπίτια κενά προσπάθησα από γείτονες να μαθω ότι μπορούσα... Υστερα, σε λίγες περιπτώσεις άρνησης έμαθα πάλι από γείτονες ποιος μένει, όνομα επίθετο και το καταχώρησα χωρίς να μπορώ να οριστικοποιήσω Αν τα συμπεριέλαβε η στατιστική δεν ξέρω (δεν είχα κρατήσει τα στοιχεία που καταχώρησα)... Πάντως για κανένα λόγο δε θα τα παράταγα, να τα πάρει η τομεάρχης μου, που δε με βοήθησε καθόλου..

Βέβαια εγώ είχα χωριό και τώρα που το θυμάμαι, οι άνθρωποι ήταν πολύ φιλικοί και συνεργάσιμοι... Μου πρόσφεραν κ χορτόπιτα που μόλις είχε βγει από τον ξυλόφουρνο.... Δεν ξέρω αν πληρώνεται η δουλειά που έκανα με αυτό το ποσό που θα πάρω, απλά ήταν ωραία εμπειρία.

Μα μας είχε στείλει αυτός ότι στις άρνησης περάστε τα σε πληροφορίες από τρίτους και βάλτε έστω 1-2 άτομα για να μη χαθεί ο πληθυσμός (πανέξυπνος κ αυτός) το έκανα και μετά μου λέει σιγά μη σ κλείσω τομέα π μ έχεις τόσες άρνησης! Τωρα πάει.... Τέλος πάντων, ευχαριστώ για τις απαντήσεις ολων σας.

Δημοσ.

Εγώ έστειλα μέιλ πότε θα πληρωθούμε, εννοείται ότι απάντηση δεν πήρα. Έχω αποδεχτεί το μειλ από τα μέσα Μαΐου και ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τότε. Ντροπή που τους παρακαλάμε να μας δώσουν όσα δουλέψαμε και εκείνοι να λείπουν συνεχώς και να μην ελέγχουν τα χαρτιά. Αν είναι ένα τριήμερο να το τραβάμε όλο τον μήνα, δεν θα πληρωθούμε ποτέ. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, FayMi είπε

Εγώ έστειλα μέιλ πότε θα πληρωθούμε, εννοείται ότι απάντηση δεν πήρα. Έχω αποδεχτεί το μειλ από τα μέσα Μαΐου και ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τότε. Ντροπή που τους παρακαλάμε να μας δώσουν όσα δουλέψαμε και εκείνοι να λείπουν συνεχώς και να μην ελέγχουν τα χαρτιά. Αν είναι ένα τριήμερο να το τραβάμε όλο τον μήνα, δεν θα πληρωθούμε ποτέ. 

Φίλε, έχουν αποφασίσει (φυσικά αυθαίρετα) ότι η προθεσμία τους είναι το τέλος Ιουλίου, οπότε οι πιο άτυχοι πάνε για τότε.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...