Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Την λέμε στην ελστατ και με το δίκιο μας.Αλλά και αυτοί,που ήταν απογραφείς και δεν έχουν κάνει ακόμη αποδοχή πληρωμής μιλάμε για μεγάλα τζιμάνια Μόλις τώρα, elenit24 είπε Επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι ειναι η απόφαση πληρωμής που ενημερώνετε , εγώ ειμαι στην εποπτεία 94 ως απογραφέας, θα πληρωθώ σύντομα? ☹️ Ναι ,αύριο ή Δευτέρα θα πληρωθείς πιστεύω εφόσον η εποπτεία σου ανέβηκε στο Διαύγεια σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagra Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 37 λεπτά πριν, elenit24 είπε Επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι ειναι η απόφαση πληρωμής που ενημερώνετε , εγώ ειμαι στην εποπτεία 94 ως απογραφέας, θα πληρωθώ σύντομα? ☹️ Ναι,η πληρωμή γίνεται σε 1- 3 μέρες,πολύ πιθανόν να πληρωθείς και αύριο.Εγώ πχ εποπτεία 88 πληρώθηκα την επόμενη μέρα. Η απόφαση πληρωμής,ουσιαστικά σημαίνει ότι η ΕΛΣΤΑΤ έστειλε τα εμβάσματα,και για λόγους διαφάνειας αναρτά - όπως και όλοι οι φορείς του δημοσίου - την απόφαση στην διαύγεια : https://diavgeia.gov.gr/f/elstat Από εκεί βλέπουμε ποιες και πόσες αποφάσεις βγαίνουν καθημερινά.Βέβαια οι περισσότερες αφορούν άλλα έξοδα της ΕΛΣΤΑΤ, δεν είναι όλες για τομεάρχες/απογραφείς.Θέλει λίγο ψάξιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaggieMic Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, διαβάζω τόσο καιρό το θέμα και ενημερώνομαι από σας, αλλά μόλις έκανα λογαριασμό να πω κ εγώ τον πόνο μου. Απογραφεας Εποπτεία 90, δεν έλαβα ΠΟΤΈ μέιλ για αποδοχή πληρωμής, στέλνω μέιλ παίρνω τηλέφωνα να δω το γίνεται και με γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι, μάλλον πρέπει να γίνω τραμπουκος και να πάω από κει για να πάρω απάντηση. Το θέμα είναι ότι εγώ παραιτήθηκα τέλη γεναρι, αφού βέβαια είχα κάνει σχεδόν όλη την δουλειά, γιατι ο επόπτης μου μου τα κάνε μη σας πω καλύτερα, απαίτηση στην απαίτηση και 10 μέιλ την ημέρα, σκοτωθηκαμε και έφυγα, όλοι λίγο πολύ το ίδιο δράμα περάσαμε. Τώρα, θα πληρωθώ αυτά που έκανα ή θα τα βάλει στην τσέπη του ο να μην πω; υπάρχει κανείς που να παραιτήθηκε αλλά να έχει κάνει και δουλειά, αν ξέρετε πείτε μου βρε παιδιά, δεν δέχομαι τον κόπο να τον βάλει στην τσέπη αυτός.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, MaggieMic είπε Καλησπέρα σε όλους, διαβάζω τόσο καιρό το θέμα και ενημερώνομαι από σας, αλλά μόλις έκανα λογαριασμό να πω κ εγώ τον πόνο μου. Απογραφεας Εποπτεία 90, δεν έλαβα ΠΟΤΈ μέιλ για αποδοχή πληρωμής, στέλνω μέιλ παίρνω τηλέφωνα να δω το γίνεται και με γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι, μάλλον πρέπει να γίνω τραμπουκος και να πάω από κει για να πάρω απάντηση. Το θέμα είναι ότι εγώ παραιτήθηκα τέλη γεναρι, αφού βέβαια είχα κάνει σχεδόν όλη την δουλειά, γιατι ο επόπτης μου μου τα κάνε μη σας πω καλύτερα, απαίτηση στην απαίτηση και 10 μέιλ την ημέρα, σκοτωθηκαμε και έφυγα, όλοι λίγο πολύ το ίδιο δράμα περάσαμε. Τώρα, θα πληρωθώ αυτά που έκανα ή θα τα βάλει στην τσέπη του ο να μην πω; υπάρχει κανείς που να παραιτήθηκε αλλά να έχει κάνει και δουλειά, αν ξέρετε πείτε μου βρε παιδιά, δεν δέχομαι τον κόπο να τον βάλει στην τσέπη αυτός.. Αφού παραιτήθηκες, σημαίνει ανέλαβε άλλος να διεκπαιρεώσει τον τομέα σου.. Ο οποίος και θα πληρωθεί ότι έκανε και ότι έκανες καισυ έως τότε.. Μακάρι να βρεις το δίκιο σου, αλλά αυτό ξέρω, έχει ξανασυζητηθεί εδώ το θέμα 56 λεπτά πριν, KostasOce είπε Την λέμε στην ελστατ και με το δίκιο μας.Αλλά και αυτοί,που ήταν απογραφείς και δεν έχουν κάνει ακόμη αποδοχή πληρωμής μιλάμε για μεγάλα τζιμάνια Ναι ,αύριο ή Δευτέρα θα πληρωθείς πιστεύω εφόσον η εποπτεία σου ανέβηκε στο Διαύγεια σήμερα Από την στιγμή που έλεγε ότι όσοι δεν αποδεχθούν εντός 48 ωρών πάνε σε δεύτερο χρόνο, έπρεπε να ισχύσει αυτό και να προχωρήσει η διαδικασία με αυτους που έκαναν αποδοχή αμέσως.. Αλλά πάλι φαίνεται βρήκαν την δικαιολογία ότι καθυστερούν οι αποδοχές απτους απογραφεις.. Έχει κουράσει το θέμα... Απλά μάλλον είχαν κάποιο εσωτερικό μέμο ή απόφαση ότι πρέπει να εκκαθαριστουν οι πληρωμές εντός εξαμήνου και αυτό προσπαθούν να κάνουν (Ιανουάριο τελειώσαμε - Ιούλιο θέλουν να πληρώσουν) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenit24 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, thagra είπε Ναι,η πληρωμή γίνεται σε 1- 3 μέρες,πολύ πιθανόν να πληρωθείς και αύριο.Εγώ πχ εποπτεία 88 πληρώθηκα την επόμενη μέρα. Η απόφαση πληρωμής,ουσιαστικά σημαίνει ότι η ΕΛΣΤΑΤ έστειλε τα εμβάσματα,και για λόγους διαφάνειας αναρτά - όπως και όλοι οι φορείς του δημοσίου - την απόφαση στην διαύγεια : https://diavgeia.gov.gr/f/elstat Από εκεί βλέπουμε ποιες και πόσες αποφάσεις βγαίνουν καθημερινά.Βέβαια οι περισσότερες αφορούν άλλα έξοδα της ΕΛΣΤΑΤ, δεν είναι όλες για τομεάρχες/απογραφείς.Θέλει λίγο ψάξιμο. Ωραια, γιατί η συζήτηση έχει γίνει 200 σελίδες, και δεν μπορούσα να βρω τι σημαίνει! σας ευχαριστωωω!!🤗 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Αυτά ήταν για αυτή την εβδομάδα παιδιά... Από Δευτέρα πάλι αναρτήσεις στη Διαύγεια... (δεν πιστεύω να περιμένατε αναρτήσεις Παρασκευιάτικα..?.? Χαχχαχαχαχαχα... Άνθρωποι είναι, μην είμαστε και αχάριστοι..) Από Δευτέρα και αν.. Καλό σαββατοκύριακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagra Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, MaggieMic είπε Καλησπέρα σε όλους, διαβάζω τόσο καιρό το θέμα και ενημερώνομαι από σας, αλλά μόλις έκανα λογαριασμό να πω κ εγώ τον πόνο μου. Απογραφεας Εποπτεία 90, δεν έλαβα ΠΟΤΈ μέιλ για αποδοχή πληρωμής, στέλνω μέιλ παίρνω τηλέφωνα να δω το γίνεται και με γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι, μάλλον πρέπει να γίνω τραμπουκος και να πάω από κει για να πάρω απάντηση. Το θέμα είναι ότι εγώ παραιτήθηκα τέλη γεναρι, αφού βέβαια είχα κάνει σχεδόν όλη την δουλειά, γιατι ο επόπτης μου μου τα κάνε μη σας πω καλύτερα, απαίτηση στην απαίτηση και 10 μέιλ την ημέρα, σκοτωθηκαμε και έφυγα, όλοι λίγο πολύ το ίδιο δράμα περάσαμε. Τώρα, θα πληρωθώ αυτά που έκανα ή θα τα βάλει στην τσέπη του ο να μην πω; υπάρχει κανείς που να παραιτήθηκε αλλά να έχει κάνει και δουλειά, αν ξέρετε πείτε μου βρε παιδιά, δεν δέχομαι τον κόπο να τον βάλει στην τσέπη αυτός.. Δυστυχώς αν παραιτηθείς,χάνεις το δικαίωμα για ΚΑΘΕ αξιώση .Λυπάμαι που έπεσες σε χάλια επόπτη,αλλά από την στιγμή που παραιτήθηκες δεν δικαιούσαι πληρωμή.Και όπως λέει και ο φίλος παραπάνω,όταν ένας απογραφές παραιτείται,αναλαμβάνει άλλος,ο όποιος πληρώνεται ΟΛΗ την δουλειά,στην προκειμένη περίπτωση και την δική του και την δική σου.Λυπάμαι άλλα έτσι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaggieMic Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 24 λεπτά πριν, thagra είπε Δυστυχώς αν παραιτηθείς,χάνεις το δικαίωμα για ΚΑΘΕ αξιώση .Λυπάμαι που έπεσες σε χάλια επόπτη,αλλά από την στιγμή που παραιτήθηκες δεν δικαιούσαι πληρωμή.Και όπως λέει και ο φίλος παραπάνω,όταν ένας απογραφές παραιτείται,αναλαμβάνει άλλος,ο όποιος πληρώνεται ΟΛΗ την δουλειά,στην προκειμένη περίπτωση και την δική του και την δική σου.Λυπάμαι άλλα έτσι είναι. Το έγραφε κάπου σε αυτά που υπογράψαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, MaggieMic είπε Το έγραφε κάπου σε αυτά που υπογράψαμε; Μην το ψάχνεις, αν παραιτηθείς δεν λαμβάνεις τίποτα, τα λαμβάνει όλα όχι ο επόπτης αλλά ο απογραφεας που παρέλαβε το δικό σου έργο και συνέχισε μετά. Έτσι έκανε ένας κολλητός μου που ήθελε για περισσότερη αμοιβή, έκανε τα δικά του και μετά ρώτησε τον επόπτη αν υπάρχουν άλλοι που παραιτήθηκαν να αναλάβει αυτός, πήρε την δουλειά άλλων 2 και επιπλέον αμοιβή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FayMi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Παιδιά καλησπέρα! Ξέρει κανείς με ποιον μπορούμε να επικοινωνήσουμε; Έχω αποδεχτεί εδώ και 15 μέρες το ποσό και θέλω να δω αν υπάρχει φως στο τουνελ ή θα περιμένουμε κάνα δίμηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, FayMi είπε Παιδιά καλησπέρα! Ξέρει κανείς με ποιον μπορούμε να επικοινωνήσουμε; Έχω αποδεχτεί εδώ και 15 μέρες το ποσό και θέλω να δω αν υπάρχει φως στο τουνελ ή θα περιμένουμε κάνα δίμηνο. Μπακαλιδου, ανώτερη εποπτρια. Δήμου,εκκαθάριση λογιστηρίου. Τσαρουχά, υπεύθυνη για τον έλεγχο των λιστών. Κουτσογιαννης( είναι ο επόπτης που μας βοηθά τόσο καιρό σε αυτό το θέμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FayMi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, tzotzo είπε Μπακαλιδου, ανώτερη εποπτρια. Δήμου,εκκαθάριση λογιστηρίου. Τσαρουχά, υπεύθυνη για τον έλεγχο των λιστών. Κουτσογιαννης( είναι ο επόπτης που μας βοηθά τόσο καιρό σε αυτό το θέμα) Ευχαριστώ πολύ! Θα προσπαθήσω να τους βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexkrz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, kostaspsilos13 είπε Αυτά ήταν για αυτή την εβδομάδα παιδιά... Από Δευτέρα πάλι αναρτήσεις στη Διαύγεια... (δεν πιστεύω να περιμένατε αναρτήσεις Παρασκευιάτικα..?.? Χαχχαχαχαχαχα... Άνθρωποι είναι, μην είμαστε και αχάριστοι..) Από Δευτέρα και αν.. Καλό σαββατοκύριακο Εγω πιστεύω θα την κάψουν και την άλλη βδομάδα!! Έρχεται 3ήμερο. Είναι του Αγίου Πνεύματος την άλλη Δευτέρα. οπότε θα αρχίσουν και οι άδειες εκει τέλος της άλλης βδομάδας για να βγουν κατι ωραια 4-5ήμερα! Άντε τα λέμε από μέσα του μήνα ξανά. Στις 14! 1 ώρα πριν, tzotzo είπε Μπακαλιδου, ανώτερη εποπτρια. Νομίζω ότι το όνομα αυτό ταιριάζει γάντι και με την αγαπημένη μας ανεξάρτητη αρχή 😁 2 ώρες πριν, MaggieMic είπε Το έγραφε κάπου σε αυτά που υπογράψαμε; Καλησπέρα. Ναι αυτό το έγραφε στην εγκυκλιο το θυμάμαι καλά! Έλεγε ότι θα πρέπει να παραδόσεις όλα αυτά που σου έχουν ανατεθεί. Έστω και 1 σπίτι να αφήσεις πχ και να παραιτηθείς θα αναθετούν σε άλλον απογραφέα ο οποίος θα πληρωθεί και τα δικά σου. Ακόμα και αν τα έκανες όλα εσύ και άφησες κάτι λίγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaggieMic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Παιδιά μιλάμε για ΠΟΛΎ ψυχολογικό πόλεμο, ο άνθρωπος είναι ΚΑΘΙΚΙ, και συγνώμη για την απρεπή γλώσσα αλλά είμαι στα όρια μου! Παραιτήθηκα ΕΞΑΙΤΙΑΣ του, και τόσος κόπος για το τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, MaggieMic είπε Παιδιά μιλάμε για ΠΟΛΎ ψυχολογικό πόλεμο, ο άνθρωπος είναι ΚΑΘΙΚΙ, και συγνώμη για την απρεπή γλώσσα αλλά είμαι στα όρια μου! Παραιτήθηκα ΕΞΑΙΤΙΑΣ του, και τόσος κόπος για το τίποτα! Έπρεπε να το χειριστείς διαφορετικά. Να πας στον επόπτη σου και να πεις ότι δεν μπορείς να συνεργαστείς με αυτόν. Να σου βρει άλλον τομέα, άλλον τομεαρχη, οτιδήποτε.. Αυτό που έκανες είναι απόλυτα κατανοητό, απλά τώρα άμα το σκεφτείς πιο ψύχραιμα, θα μπορούσες να τα σώσεις τα λεφτά σου και τον κόπο σου. 😏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα