Takitus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Πληρώθηκα σήμερα. Εποπτεία 58 δήμος Αθηναίων απογραφικός τομέας 040. Απογραφέας. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 34 λεπτά πριν, Takitus είπε Πληρώθηκα σήμερα. Εποπτεία 58 δήμος Αθηναίων απογραφικός τομέας 040. Απογραφέας. Το καλό είναι ότι φαίνεται να ισχύει ότι η πληρωμή γίνεται εντός 3 ημερών απτην ανάρτηση στην Διαύγεια 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexkrz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 23 ώρες πριν, gefthymiou1991 είπε Καλησπέρα, αν δεις προηγούμενες σελίδες η απορία σου θα λυνόταν. Βγάλε φορολογική ενημερότητα (αν δεν στο έχουν ήδη πει) επειγόντως. Σίγουρα θα το ζητήσουν. (εκτός αν σου σπάσουν την πληρωμή σε δύο δοσεις, όπως είχε πει άλλος συνάδελφος-θύμα απογραφέας) Τος έχω διαβάσει όλες τις προηγούμενες σελίδες. Το θέμα είναι ότι μίλησα με τον επόπτη μου 2 φορές μέσω email . Δεν μου είπε τίποτα για φορολογική ενημερότητα . Όποτε υπέθεσα ότι μάλλον η πληρωμή θα γίνει σε 2 δόσεις όπως στους τομεάρχες αλλά δε ξέρω το πότε θα λάβω έστω το email για την επιβεβαίωση του ποσού. Του ξανά έστειλα πάντως να τον ρωτήσω αν χρειάζεται φορολογική ενημερότητα . Δεν είναι τίποτα. Ηλεκτρονικά βγαίνει αμέσως . Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Όλες οι πληρωμές είναι σπασμένες στα 2, ακριβώς για να μην χρειάζεται φορολογική ενημερότητα.. Αλλιώς οι μισοί απογραφείς και τομεάρχες θα είχαν πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Πληρώθηκα και εγώ στην 58 κανονικα, δεν μου κράτησαν τίποτα λόγο χρέους στην εφορία (το χρεος ήταν κάτω από 300€) 👌 Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2022 από Darky 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mariasigala1987 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 20 ώρες πριν, Mariasigala1987 είπε Καλημέρα. Έχω κάνει αποδοχή για την πληρωμή εδώ και δύο εβδομάδες. Από Μενίδι. Έχουμε κανένα νέο ποτέ πληρωνόμαστε; τα νεύρα μου έχουν σπάσει Καλημέρα είμαι εποπτεία 84 Αχαρνών. Και ακόμα τίποτα. Ξέρετε ποια εποπτεία θα ανοίξει σήμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaskol5 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 ήδη προσθέσανε δυο εποπτείες και είναι ακόμα νωρίς μακάρι να έχουμε αρκετές σήμερα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mariasigala1987 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 21 λεπτά πριν, vaskol5 είπε ήδη προσθέσανε δυο εποπτείες και είναι ακόμα νωρίς μακάρι να έχουμε αρκετές σήμερα ! Δεν πάνε με τη σειρά; είδα ότι είναι εποπτεία 90 και 94.αν δεν κάνω λάθος. Νόμιζα ότι θα πηγαίνει με την σειρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagra Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 34 λεπτά πριν, Mariasigala1987 είπε Δεν πάνε με τη σειρά; είδα ότι είναι εποπτεία 90 και 94.αν δεν κάνω λάθος. Νόμιζα ότι θα πηγαίνει με την σειρά Όχι,αν δεις 2 σελίδες πριν αναφέρω έχουν ήδη πληρωθεί 58,69,86,88. Τώρα ανέβασαν τις αποφάσεις πληρωμής για 90,94 και βλέπω τώρα έβαλαν και 02 και 63. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mariasigala1987 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Οκ. Σε ευχαριστώ πολύ Ανέβασαν και αλες. Την 42 την 01 την 47 την 13...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evelinakii95 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 54 λεπτά πριν, Mariasigala1987 είπε Οκ. Σε ευχαριστώ πολύ Ανέβασαν και αλες. Την 42 την 01 την 47 την 13...... Αυτά είναι για αποζημίωση τομεαρχών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagra Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 54 λεπτά πριν, Mariasigala1987 είπε Οκ. Σε ευχαριστώ πολύ Ανέβασαν και αλες. Την 42 την 01 την 47 την 13...... Αυτές που λες είναι για τομεάρχες με τιμολόγιο (τα τιμολόγια πληρώνονται λίγο αργότερα),όχι απογραφείς. Γενικά όπως το κόβω μάλλον ετοιμάζουν 2 την μέρα,απλά σήμερα ανέβασαν και τις 2 χτεσινές (χτες δεν ανέβασαν),σύνολο 4. Εκτός και αν βγάλουν κι άλλες αργότερα.Μακάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mariasigala1987 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Α οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristina26 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Εποπτεία 04 εδώ..μίλησα σήμερα με την επόπτη και μου είπε πως περιμένουν να κάνουν όλοι αποδοχή της πληρωμής για να μπορέσουν να στείλουν μετά τα χαρτιά στην Αθήνα και από εκεί να γίνει η πληρωμή. Τους παίρνουν λέει τηλέφωνα για να κάνουν αποδοχή. Κι ρωτάω εγώ τώρα...εφόσον υπήρχε χρονικός περιορισμός για να γίνει αυτό...πώς θα το κάνουν τώρα;;; Τέλος πάντων, την ρώτησα αν υπάρχει πιθανότητα να τραβήξει μέχρι Αύγουστο και μου είπε πως πιστεύουν Ιούλιο να έχουν τελειώσει...πφφφ δε θα πληρωθούμε ποτέ εμείς εδώ..χαχαχα Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2022 από xristina26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenit24 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, thagra είπε Όχι,αν δεις 2 σελίδες πριν αναφέρω έχουν ήδη πληρωθεί 58,69,86,88. Τώρα ανέβασαν τις αποφάσεις πληρωμής για 90,94 και βλέπω τώρα έβαλαν και 02 και 63. Επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι ειναι η απόφαση πληρωμής που ενημερώνετε , εγώ ειμαι στην εποπτεία 94 ως απογραφέας, θα πληρωθώ σύντομα? ☹️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα