Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, τελικά γνωρίζουμε από κάποιον που  έχει πληρωθεί και είχε χρέος στην εφορία εάν του αφαίρεσαν το ποσό που χρωστούσε;

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα, γνωρίζει κανείς για την εποπτεία 51 στην Καλαμάτα πότε θα ξεκινήσουν οι πληρωμές;

Είχα δεχτεί την πληρωμή πριν 2 εβδομάδες ακριβώς

Δημοσ.

Απ'όσο βλέπω, πληρώνονται εποπτείες που βρίσκονται στην Αττική. Εμείς μάλλον θα καθυστερήσουμε... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από δύο εποπτείες τη μέρα.. Με αυτους τους σαρωτικούς ρυθμούς θα τα πάρουμε πριν τις γιορτές.. 😊😃.. Ευχαριστούμε και καλά Χριστούγεννα 

Επεξ/σία από kostaspsilos13
Δημοσ.
20 ώρες πριν, thagra είπε

ΣΥΝΟΛΟ  2/97 Εποπτείες:

69,86

Σήμερα έχουμε 58,88

Άρα σύνολο 4/97

58,69,86,88

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.
22 ώρες πριν, alexkrz είπε

Εμένα μου είπαν ότι επειδή το ποσό που είναι να πληρωθώ υπερβαίνει τα 1500 ευρώ θα πληρωθώ μετά αφού πληρωθούν οι απογραφείς της εποπτείας μου των κάτω των 1500. Θα μου έρθει e-mail για επιβεβαίωση ποσού μετά ξεχωριστά . Οπότε παίζει να πάω και για φθινόπωρο

Τιμωρία επειδή διακιούμαι περισσότερα από όσα υπολόγιζαν συνήθως από αυτην  την τέλεια οργανωμένη ανεξάρτητη αρχή

Καλησπέρα,

αν δεις προηγούμενες σελίδες η απορία σου θα λυνόταν. Βγάλε φορολογική ενημερότητα (αν δεν στο έχουν ήδη πει) επειγόντως. Σίγουρα θα το ζητήσουν. (εκτός αν σου σπάσουν την πληρωμή σε δύο δοσεις, όπως είχε πει άλλος συνάδελφος-θύμα απογραφέας)

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω κάνει αποδοχή για την πληρωμή εδώ και δύο εβδομάδες. Από Μενίδι. Έχουμε κανένα νέο ποτέ πληρωνόμαστε; τα νεύρα μου έχουν σπάσει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mariasigala1987 είπε

Καλημέρα. Έχω κάνει αποδοχή για την πληρωμή εδώ και δύο εβδομάδες. Από Μενίδι. Έχουμε κανένα νέο ποτέ πληρωνόμαστε; τα νεύρα μου έχουν σπάσει 

Σε επικοινωνία που ειχε χθες ο ανηψιός μου με επόπτη του (κάπου Αγ. Παρασκευή εργάστηκε), του ειπαν πως προσπαθούν για τον Ιούλιο....

• Confused 1
Δημοσ.

Δηλαδή αν πληρώνουν πρωτα όσους μένουν Αττική , εμεις οι υπόλοιποι που μένουμε εκτός ,ποτε θα πληρωθούμε ; Καλα Χριστούγεννα το κόβω 😂

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Σε επικοινωνία που ειχε χθες ο ανηψιός μου με επόπτη του (κάπου Αγ. Παρασκευή εργάστηκε), του ειπαν πως προσπαθούν για τον Ιούλιο....

Αλήθεια τώρα; εγ περνώ τηλέφωνο δεν το σηκώνουν. Στέλνω μήνυμα δεν απαντούν. Το να πω Καλά κρασιά 

Δημοσ.

Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει με αυτούς που ήταν ήδη ασφαλισμένοι με ΙΚΑ-ΤΕΑΜ κατα τη διάρκεια της απογραφής; Επιστρέφονται οι αντίστοιχες κρατήσεις;

Δημοσ.

Μπήκαν τα λεφτά!Πληρωθήκαμε (εποπτεία 88)!!!

3 ώρες πριν, Mariasigala1987 είπε

Δυστυχώς όχι.Δεν πληρωνόμαστε όλοι μαζί οπότε δεν ξέρουμε.Μόλις αναρτηθεί η εποπτεία στο διαύγεια 1-3 μέρες μετά.Εμάς χτες αναρτήθηκε,σήμερα μπήκαν τα λεφτά.

2 ώρες πριν, Evelinakii95 είπε

Δηλαδή αν πληρώνουν πρωτα όσους μένουν Αττική , εμεις οι υπόλοιποι που μένουμε εκτός ,ποτε θα πληρωθούμε ; Καλα Χριστούγεννα το κόβω 😂

Από που προκύπτει αυτό;Έχουν πληρωθεί 4 εποπτείες όλες κι όλες.Δεν νομίζω ότι είναι θέμα επιλογής.Αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι για τον λόγο που είχε αναφέρει ο Βελισσάριος,ότι είναι δηλαδή πιο δύσκολο αν υπάρξει πρόβλημα να διορθωθεί στην επαρχία,συν ότι η κατάσταση πληρωμής πρέπει να σταλεί στην Αθήνα,που λογικά θα πάρει κάποιες μέρες.

2 ώρες πριν, Lazaros234 είπε

Δυστυχώς από τους περισσοτερους θα τα παρει πισω η εφορία. 

Δεν ισχύει αυτό.Τα λεφτά ήδη περιλαμβάνουν τις ανάλογες κρατήσεις,δεν νομίζω να ξαναφορολογηθούν,και μάλιστα αν κάποιος είναι κάτω από το αφορολόγητο (9.000 ευρώ νομίζω) για το 2021 θα πάρει πίσω και τον φόρο 8% που κρατήθηκε.

Παρεμπιπτόντως ο τίτλος κτήσης αναφέρει λήξη σύμβασης 31/12/21.Παραθέτω και απόσπασμα από το mail που μας έστειλε η εποπτεία:

"Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η αμοιβή σας, αν και αφορά εισόδημα του φορολογικού έτους 2021, δεν θα δηλωθεί στην παρούσα φορολογική δήλωση 2021 που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η σχετική βεβαίωση αποδοχών για την αμοιβή σας θα αναρτηθεί από την ΕΛΣΤΑΤ στην ΑΑΔΕ σε μεταγενέστερο στάδιο." 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GoodiAhati είπε

Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει με αυτούς που ήταν ήδη ασφαλισμένοι με ΙΚΑ-ΤΕΑΜ κατα τη διάρκεια της απογραφής; Επιστρέφονται οι αντίστοιχες κρατήσεις;

Όχι δεν επιστρέφονται, οι κρατήσεις προστίθενται στον λογαριασμό ασφάλισης που έχεις, κάτι το οποίο θα βοηθήσει στην διαμόρφωση του ύψους της σύνταξης σου. Θεώρησε την αμοιβή που πήρες από την ΕΛΣΤΑΤ σαν μια προσαύξηση του ετήσιου εισοδήματος από εργασία, ανάλογα  προσαυξήθηκαν και οι κρατήσεις, όπως θα γινόταν αν έπαιρνες μια αύξηση μισθού ή ένα επιπλέον δώρο Χριστουγέννων.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...