thagra Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, shadowlens είπε Σημερα έλαβα αυτό το μέιλ : "Αγαπητοί Απογραφείς, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί το στάδιο αποδοχής της αποζημίωσής σας και της συγκέντρωσης των τιμολογίων για όσους αμείβονται με αυτόν τον τρόπο. Οι καταστάσεις πληρωμής για την Εποπτεία μας έχουν καταρτιστεί και έχουν διαβιβαστεί στην Οικονομική Διεύθυνση της ΕΛΣΤΑΤ. Σε αυτή τη φάση, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έλεγχοι των δικαιολογητικών σας και των υπόλοιπων απαιτούμενων εγγράφων που έχει προσκομίσει η Εποπτεία (βεβαιώσεις ΕΦΚΑ, αποδεικτικά ΙΒΑΝ, τιμολόγια παροχής υπηρεσιών, αποφάσεις ορισμού) από ειδικά ορισμένη ομάδα υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των ελέγχων, θα ακολουθήσει η έκδοση των χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής και η ανάρτησή τους στο Διαύγεια. Σύμφωνα με τη συνήθη πρακτική, 2-3 ημέρες μετά την ανάρτηση στο Διαύγεια ακολουθούν οι πιστώσεις των ποσών αποζημίωσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς. Για όσους Απογραφείς αμείβονται με τιμολόγιο, η έκδοση των χρηματικών ενταλμάτων γίνεται για καθέναν Απογραφέα ξεχωριστά, με αποτέλεσμα η διαδικασία να ολοκληρώνεται λίγο αργότερα σε σχέση με τους υπόλοιπους που αμείβονται με τίτλο κτήσης." Απο εποπτεία 88 το παραπάνω. Υπάρχει εκτίμηση για το πότε θα γίνει η πληρωμή ? Επίσης γίνεται να μου βάλει κάποιος το λινκ από διαύγεια? Μην τα περιμένεις άμεσα.Σκέψου ότι τώρα που έφυγε η κατάσταση πληρωμών πρέπει κάποιος υπάλληλος να κάτσει και να ελέγξει τα στοιχεία για όλους τους απογραφείς έναν-έναν,τους τίτλους κτήσεις,ΙΒΑΝ κτλ,μετά να εγκριθούν,και μετά κάποια στιγμή να γίνει η πληρωμή .Αν σκεφτείς ότι μιλάμε για ελληνικό δημόσιο,ότι μπαίνει καλοκαίρι και ξεκινάνε οι άδειες και ότι δεν υπάρχει μόνο η δική μας εποπτεία (και εγώ 88 είμαι) αλλά άλλες 96 και συνολικά 60.000 άτομα φοβάμαι ότι θα πάει μακριά η βαλίτσα. Edit:Ήμασταν η πρώτη εποπτεία που στάλθηκε mail αποδοχής πληρωμής(16 Μαΐου) και στην αρχή υπήρχε η εντύπωση ότι η εποπτεία 88 ίσως να είναι η πρώτη που θα πληρωθεί.Δεν νομίζω να ισχύει τελικά κάτι τέτοιο όμως. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2022 από thagra 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thenekuS Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Και μετά είμαι και εγώ (εποπτεία 92) που πίστευα οτι θα πληρωθούμε πρώτοι γιατί είμαστε κοντινότερα στην ΕΛΣΤΑΤ από όλους (είμαι κυριολεκτικά 5 λεπτα με το αμάξι). Τελικά έκανα λάθος 😅. Καλό κουράγιο σε όλους για το πότε θα πληρωθούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Παρασκευη σημερα δε πιστευω να περιμενατε καμια κινηση,στο δημοσιο παρασκευη= προσαββατο Απο Δευτερα παλι αναμενουμε να γινουν οι ελεγχοι απτο 4ο γκρουπ της ελστατ.και αν περασουν τον ελεγχο τα χαρτια μας πανε στο bootcamp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzana Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 https://www.kathimerini.gr/society/561874306/apografi-me-toses-kratiseis-poy-mas-ekanan-den-axize-ton-kopo/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexkrz Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Η πρώτη αποζημίωση απογραφεων είναι γεγονός ! εποπτεία 86 https://diavgeia.gov.gr/decision/view/683Ξ6ΣΙ-23Β https://diavgeia.gov.gr/decision/view/Ψ10Μ6ΣΙ-6ΘΩ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anastas11a Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 και 69 ( ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ και ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΨΠ5Ο6ΣΙ-2ΘΗ https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6ΩΛΞ6ΣΙ-70Ψ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristina26 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Άντε να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bellaboo Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Καλημέρα και καλη εβδομάδα σε όλους. Να κάνω μια ερωτηση μήπως γνωρίζει κάποιος.. και στην περίπτωση των απογραφεων για να γίνουν οι πληρωμές μας, θα πρεπει να ολοκληρωθούν και να αναρτηθούν στο διαύγεια όλες οι εποπτείες; Ανήκω στην εποπτεία 86 που αναρτήθηκε στο διαύγεια σήμερα το πρωι και επισης έλαβα το μέιλ απο την Ελστατ σχετικά με την εκτύπωση του τίτλου κτήσης κτλ και οτι η πληρωμή αναμένεται σύντομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Συγνωμη ρε παιδια η απογραφη ποτε εγινε? Ουτε νουμερα εχουμε δει ...για το ποσοι ειμαστε?? Ουτε σας εχουν πληρωσει??? Τι σκατα κανουν ολοι? Γιατι δεν τους εχετε παρει με τις πετρες ακομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 43 λεπτά πριν, Bellaboo είπε Καλημέρα και καλη εβδομάδα σε όλους. Να κάνω μια ερωτηση μήπως γνωρίζει κάποιος.. και στην περίπτωση των απογραφεων για να γίνουν οι πληρωμές μας, θα πρεπει να ολοκληρωθούν και να αναρτηθούν στο διαύγεια όλες οι εποπτείες; Ανήκω στην εποπτεία 86 που αναρτήθηκε στο διαύγεια σήμερα το πρωι και επισης έλαβα το μέιλ απο την Ελστατ σχετικά με την εκτύπωση του τίτλου κτήσης κτλ και οτι η πληρωμή αναμένεται σύντομα.. Κανονικά μέχρι Τετάρτη θα έχετε πληρωθεί 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spilios6 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Εποπτεία 76 Γλυφαδα πάντως ούτε φωνή ούτε ακρόαση ! Έχει έρθει το email τις επιβεβαίωσης και αποδοχής αλλά μετά τίποτα. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα υπάρξου κάποιες επιστροφές από τις κρατήσεις που έγιναν έχετε κάποια ιδέα ? Παρα ήταν μπόλικες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagra Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, Bellaboo είπε Καλημέρα και καλη εβδομάδα σε όλους. Να κάνω μια ερωτηση μήπως γνωρίζει κάποιος.. και στην περίπτωση των απογραφεων για να γίνουν οι πληρωμές μας, θα πρεπει να ολοκληρωθούν και να αναρτηθούν στο διαύγεια όλες οι εποπτείες; Ανήκω στην εποπτεία 86 που αναρτήθηκε στο διαύγεια σήμερα το πρωι και επισης έλαβα το μέιλ απο την Ελστατ σχετικά με την εκτύπωση του τίτλου κτήσης κτλ και οτι η πληρωμή αναμένεται σύντομα.. Όχι,ότι έχει αναρτηθεί στο διαύγεια σημαίνει ότι πληρώνεται.Θα δεις τα λεφτά στον λογαριασμό σου σε 1-3 μέρες (πολύ πιθανό και αύριο) ,εκτός αν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα. 7 ώρες πριν, verylife78 είπε Συγνωμη ρε παιδια η απογραφη ποτε εγινε? Ουτε νουμερα εχουμε δει ...για το ποσοι ειμαστε?? Ουτε σας εχουν πληρωσει??? Τι σκατα κανουν ολοι? Γιατι δεν τους εχετε παρει με τις πετρες ακομα? Κάποιος εδώ μέσα είπε ότι τα αποτελέσματα θα βγουν το 2023!!Προσωπικά λέω ας πληρωθούμε εμείς,και ας τα βγάλουν και το 2033... Μόλις τώρα, spilios6 είπε Εποπτεία 76 Γλυφαδα πάντως ούτε φωνή ούτε ακρόαση ! Έχει έρθει το email τις επιβεβαίωσης και αποδοχής αλλά μετά τίποτα. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα υπάρξου κάποιες επιστροφές από τις κρατήσεις που έγιναν έχετε κάποια ιδέα ? Παρα ήταν μπόλικες Αν είσαι κάτω του αφορολόγητου ορίου για το 2021 (9.000 ευρώ νομίζω) θα πάρεις πίσω τον φόρο 8%.Τα λεφτά που θα πάρουμε θα δηλωθούν ως εισόδημα του 2021 του χρόνου,με τροποποιητική.Οπότε λογικά τότε θα πάρουμε και την επιστροφή. Πάμε στα μεγάλα νέα τώρα: ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙΣ!!! ΣΥΝΟΛΟ 2/97 Εποπτείες: 69,86 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexkrz Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Εμένα μου είπαν ότι επειδή το ποσό που είναι να πληρωθώ υπερβαίνει τα 1500 ευρώ θα πληρωθώ μετά αφού πληρωθούν οι απογραφείς της εποπτείας μου των κάτω των 1500. Θα μου έρθει e-mail για επιβεβαίωση ποσού μετά ξεχωριστά . Οπότε παίζει να πάω και για φθινόπωρο Τιμωρία επειδή διακιούμαι περισσότερα από όσα υπολόγιζαν συνήθως από αυτην την τέλεια οργανωμένη ανεξάρτητη αρχή Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από alexkrz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bellaboo Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Καλημέρα σε όλους. Απο το πρωι εχει πληρωθεί η Εποπτεία 86! Με το καλό και σύντομα στις υπόλοιπες εποπτείες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_vie_en_tsouknida Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 12 ώρες πριν, thagra είπε Όχι,ότι έχει αναρτηθεί στο διαύγεια σημαίνει ότι πληρώνεται.Θα δεις τα λεφτά στον λογαριασμό σου σε 1-3 μέρες (πολύ πιθανό και αύριο) ,εκτός αν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Κάποιος εδώ μέσα είπε ότι τα αποτελέσματα θα βγουν το 2023!!Προσωπικά λέω ας πληρωθούμε εμείς,και ας τα βγάλουν και το 2033... Αν είσαι κάτω του αφορολόγητου ορίου για το 2021 (9.000 ευρώ νομίζω) θα πάρεις πίσω τον φόρο 8%.Τα λεφτά που θα πάρουμε θα δηλωθούν ως εισόδημα του 2021 του χρόνου,με τροποποιητική.Οπότε λογικά τότε θα πάρουμε και την επιστροφή. Πάμε στα μεγάλα νέα τώρα: ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙΣ!!! ΣΥΝΟΛΟ 2/97 Εποπτείες: 69,86 Μπήκαν και οι εποπτείες 58 και 88! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα