Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nant25 είπε

Έχει πληρωθεί κάποιος απογραφεας μέχρι στιγμης;;;

Αποτι ξέρω δεν έχει ανέβει κάποια οριστικοποιηση πληρωμής για απογραφεις στη Διαύγεια ακόμα 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε

Να κάνω μια ερώτηση. Μπορούμε να δούμε κάπου πόσες κατοικίες είχαμε συνολικά(μαζί με τους ενοικους) για επιβεβαιωση του ποσού πληρωμής; (Ειχα πάρει screenshot αλλά δεν το βρίσκω).

Δυστυχως δεν βρήκα και εγώ κάτι και έκανα αποδοχή γιατί αν περάσεις τις 48 ώρες πας για την επόμενη πληρωμή. Τουλάχιστον έτσι έγραφε σε ένα Μάιλ που μας έστειλαν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή πολλοί ρωτούν σε ποια φορολογική χρήση θα δηλωθεί η αμοιβή με τίτλο κτήσης ορίστε τι μου απάντησαν από την ΕΛΣΤΑΤ.

Καλησπέρα...............

Η αμοιβή σας αφορά απασχόληση του 2021 και θα δηλωθεί ως εισόδημα του 2021.

Δεν επηρεάζει την φορολογική δήλωση του 2021 που είναι σε εξέλιξη και η σχετική βεβαίωση αποδοχών για την συγκεκριμένη αμοιβή σας θα ανέβει στην aade αρχές του 2023 και θα ενημερώνει για υποβολή τροποποιητικής δήλωσης του 2021 λόγω αναδρομικών, η οποία θα μπορεί να υποβληθεί εμπρόθεσμα μέχρι 31/12/2023.

Οταν δεν είμαστε 100% σίγουροι και το έχουμε ψάξει με ειδικούς, καλό θα ήταν να μην ποστάρουμε απλές γνώμες.

Επεξ/σία από doll
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, andreasgt21 είπε

Πως κατάφερες να ξεπερασεις τα 1500; Πόσα περασμένα δελτία είχες;

270 κατοικιες περιπου και 620 ατομα

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα! 

Μου ήρθε το mail για την ενημέρωση σχετικά με την αμοιβή (είμαι απογραφέας). 

Έκανα άμεσα την επιβεβαίωση iban (που λέει να γίνει εντός 48 ωρών). 

Ξέρουμε πόσο θα πρέπει να περιμένω περίπου για να γινει η πληρωμή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, alexkrz είπε

270 κατοικιες περιπου και 620 ατομα

λογικά ανέλαβες και το πόστο αλλου απογραφέα που παραιτήθηκε ή δεν υπήρχε διαθεσιμος.

ολοι οι απογραφείς (απο όσο γνωρίζω) πανω κάτω, έπαιρναν απο ~150 κατοικίες.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, prefuse είπε

λογικά ανέλαβες και το πόστο αλλου απογραφέα που παραιτήθηκε ή δεν υπήρχε διαθεσιμος.

ολοι οι απογραφείς (απο όσο γνωρίζω) πανω κάτω, έπαιρναν απο ~150 κατοικίες.

Το είχα ρωτήσει αυτό και μου είπαν δεν προβλέπεται να πάρει απογραφέας πάνω από 1 τμήμα . Απλά είχε κάνει λάθος ο τομεάρχης μου και κατέγραφε μόνο κτίρια και όχι κατοικίες . Η αρχική μου Ο3 χωρίς τις προσθήκες δηλαδή είχε 120 σπίτια κανονικά 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreasgt21 είπε

Εγώ προσωπικά ανέλαβα και δεύτερο τομέα.

Εγώ όταν το ρώτησα πάντως στον επόπτη επειδή έβλεπα ότι παραιτούνται πολλοί και είχα πολύ χρόνο και ήμουν εξοικειωμένος με αυτά μου απάντησε ότι δεν προβλέπεται να αναλάβει κάποιος απογραφέας δεύτερο τμήμα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, alexkrz είπε

Εγώ όταν το ρώτησα πάντως στον επόπτη επειδή έβλεπα ότι παραιτούνται πολλοί και είχα πολύ χρόνο και ήμουν εξοικειωμένος με αυτά μου απάντησε ότι δεν προβλέπεται να αναλάβει κάποιος απογραφέας δεύτερο τμήμα.

Χμμ.. η διαφορά με εμένα είναι ότι το ζήτησαν οι ίδιοι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexkrz είπε

Μόνο στη δικιά σου εποπτεία έγινε αυτό.. Και μένα μου δώσανε δεύτερο τομέα και μπορούσα να πάρω κι άλλον αν ήθελα (απλά είχα βαρεθεί και δεν πήρα επιπλέον) 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε

Μόνο στη δικιά σου εποπτεία έγινε αυτό.. Και μένα μου δώσανε δεύτερο τομέα και μπορούσα να πάρω κι άλλον αν ήθελα (απλά είχα βαρεθεί και δεν πήρα επιπλέον) 

Χαχα οκ..! Έχω και το mail που μου απάντησε επίσημα μέσω της εποπτείας ότι δεν προβλέπεται αυτό και απαγορεύεται. Παρόλο που είχα τελειώσει πολύ νωρίς εγώ και καθόμουν και προσφέρθηκα να πάρω κι άλλα τμήματα μιας και είχα χρόνο και τα έκανα γρήγορα. Ή ο δικός μου επόπτης δεν έχει ιδέα και απλά βαριόταν να το ψάξει ή σε εσάς δεν ήξεραν.

Δημοσ.

Καλησπέρα! 

Μου ήρθε το mail για την ενημέρωση σχετικά με την αμοιβή (είμαι απογραφέας). 

Έκανα άμεσα την επιβεβαίωση iban (που λέει να γίνει εντός 48 ωρών). 

Ξέρουμε πόσο θα πρέπει να περιμένω περίπου για να γινει η πληρωμή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...