Προς το περιεχόμενο

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)

velissarios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, Sokg97 είπε

Πολύ ωραία. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για τις υπόλοιπες 4 εποπτείες όπως η 64 που έχουν απομείνει να πληρωθούν γνωρίζετε κάτι; 

Καλησπέρα. Δεν έχω ενημερωση για τις εποπτείες που δεν έχουν πληρωθεί. Συνήθως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον έλεγχο (π.χ. λάθος ΙΒΑΝ ή λάθος ΑΜΑ σε κάποιον -κάποιους τομεάρχες) και γίνεται επιστροφή της κατάστασης στον Επόπτη για να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις. Θα πρότεινα να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί του.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 λεπτά πριν, velissarios1 είπε

Καλησπέρα. Δεν έχω ενημερωση για τις εποπτείες που δεν έχουν πληρωθεί. Συνήθως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον έλεγχο (π.χ. λάθος ΙΒΑΝ ή λάθος ΑΜΑ σε κάποιον -κάποιους τομεάρχες) και γίνεται επιστροφή της κατάστασης στον Επόπτη για να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις. Θα πρότεινα να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί του.

Είχε έρθει κάποιο mail για αυτό το λόγω πως κάποια άτομα στην εποπτεία έχουν κάποια θέματα αλλά με βεβαίωση τους σημερα, μαθαίνω πως δεν υπάρχει άλλη εκκρεμότητα και πως θα γίνει η πληρωμή της άμεσα. 

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, Sokg97 είπε

Είχε έρθει κάποιο mail για αυτό το λόγω πως κάποια άτομα στην εποπτεία έχουν κάποια θέματα αλλά με βεβαίωση τους σημερα, μαθαίνω πως δεν υπάρχει άλλη εκκρεμότητα και πως θα γίνει η πληρωμή της άμεσα. 

Αν έχει λυθεί το πρόβλημα με τις εκκρεμότητες η πληρωμή της Εποπτείας γίνεται άμεσα καθώς ο ελεγκτής υπάλληλος στέλνει άμεσα την κατάσταση στην οικονομική διοίκηση για εκκαθάριση.

• Like 1
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, Sokg97 είπε

Ναι έγιναν τόσο άμεσα που δεν προλάβαμε καν να τις δούμε 😂

ΥΓ συγνώμη για το χιούμορ αλλά η αγανάκτηση ξεχειλίζει δυστυχώς για εμάς που ξέρουμε πως υπάρχουν τομεάρχες πληρωμένοι εδώ 45 μέρες !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αρχισαν να έρχονται τα πρώτα email για αποδοχή πληρωμής σε απογραφείς.

Απο περιέργεια, υπάρχει απογραφέας που θα λάβει πάνω απο 700€ καθαρό πληρωτέο ποσό ;

οι κρατήσεις ειναι πάνω απο 200€

Συνολική Μικτή Αμοιβή:
750 €
Σύνολο Κρατήσεων:
220 €
Καθαρό Πληρωτέο Ποσό:
530 €
Επεξ/σία από prefuse
  • Confused 1

Ηρθε και εμενα το email!

Καθαρα εγω θα παρω ~400€ :'D Ηταν αρκετες οι κρατησεις, κοντα στο 30% αν δεν κανω λαθος. (δεν εβγαλα screenshot και δεν μου το ξαναβγαζει τωρα το ποσο μετα την αποδοχη)

• Like 1

άμα μπορείτε όσοι ανεβάζετε (απογραφείς) ότι σας ήρθε το ιμειλ να βάζετε και αριθμό εποπτείας για να έχουμε μια ιδέα και εμείς που περιμένουμε!

• Like 1

Παιδια καλησπερα. μολις μου ηρθε και εμενα email περιοχη Καστοριας.

Επειδη θυμαμαι πως σε προηγουμενες απαντησεις ειχε αναφερθει το οτι κατω απο ενα συγκεκριμενο εισοδημα μπορουμε να παρουμε πισω τις κρατησεις του χρόνου θα ήθελα να ρωτησω εαν ισχύει αυτο? (εαν το θυμαμαι σωστά δηλαδή..παντως αφορουσε επιστροφης μερος ποσου).θα  εκτιμουσα πολυ την απάντηση σας!

Ευχομαι να μπουνε γρηγορα τα χρήματα( πότε λέτε?) και καλοφαγωτα σε ολους σας!

Παιδιά γράφω εδώ αναλυτικά τις κρατήσεις για να ξέρετε τι παίζει:

Ανάλυση Κρατήσεων

Φόρος 8%

Χαρτόσημο 3%

ΟΓΑ(20%) επί χαρτόσημου

ΕΦΚΑ κύριας σύνταξης (13.33%)

ΕΦΚΑ υγειονομικής περίθαλψης (6,95%)

Σύνολο οι κρατήσεις είναι περίπου 29,53% του μεικτού ποσού(σε μένα τόσο βγαίνει τουλάχιστον).

Επίσης νομίζω ο φόρος 8% αν είμαστε κάτω από το αφορολόγητο μας επιστρέφεται ως επιστροφή φόρου από την εφορία.

2 λεπτά πριν, gew123 είπε

Επειδη θυμαμαι πως σε προηγουμενες απαντησεις ειχε αναφερθει το οτι κατω απο ενα συγκεκριμενο εισοδημα μπορουμε να παρουμε πισω τις κρατησεις του χρόνου θα ήθελα να ρωτησω εαν ισχύει αυτο? (εαν το θυμαμαι σωστά δηλαδή..παντως αφορουσε επιστροφης μερος ποσου).θα  εκτιμουσα πολυ την απάντηση σας!

Αυτό που γράφω ποιο πάνω.Η επιστροφή αφορά τον φόρο 8%.Νομίζω το αφορολόγητο όριο είναι 9.000 ευρώ.

Πάντως οι πληρωμές πιστεύω θα αργήσουν λίγο.Δύσκολο να ξεκινήσουν (μαζικά τουλάχιστον) μέσα στον Μάιο.

• Like 1
  • Thanks 1

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Απογραφέα για τον αριθμό των συμπληρωμένων, ελεγμένων και ορθώς καταχωρισμένων ερωτηματολογίων της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021 και ΑΠΟΔΟΧΗ της σχετικής αμοιβής του

Page Info
Παρακαλούμε δείτε και αποδεχθείτε την αμοιβή σας για τη συμμετοχή σας ως Απογραφέας στην Απογραφή Πληθυσμού - Κατοικιών 2021 της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.
Η αποδοχή θα πρέπει να γίνει εντός 48 ωρών. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τον Επόπτη σας. Αν η αποδοχή δεν γίνει εμπρόθεσμα, η πληρωμή σας θα γίνει σε επόμενο στάδιο πληρωμών.

Οπότε για να καταλάβω, τωρα που αποδέχτηκα θα περιμένουμε μέχρι να μας ενημερώσουν ξανά? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, gew123 είπε

Καλησπέρα. Φυσικά και ισχύει αυτό. Εφόσον είσαι κάτω από το αφορολόγητο εισόδημα θα πάρεις πίσω μέρος των κρατήσεων με την υπολοβολή της φορολογικής δήλωσης του χρόνου όχι φέτος.

5 λεπτά πριν, thenekuS είπε

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Απογραφέα για τον αριθμό των συμπληρωμένων, ελεγμένων και ορθώς καταχωρισμένων ερωτηματολογίων της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021 και ΑΠΟΔΟΧΗ της σχετικής αμοιβής του

Page Info
Παρακαλούμε δείτε και αποδεχθείτε την αμοιβή σας για τη συμμετοχή σας ως Απογραφέας στην Απογραφή Πληθυσμού - Κατοικιών 2021 της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.
Η αποδοχή θα πρέπει να γίνει εντός 48 ωρών. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τον Επόπτη σας. Αν η αποδοχή δεν γίνει εμπρόθεσμα, η πληρωμή σας θα γίνει σε επόμενο στάδιο πληρωμών.

Οπότε για να καταλάβω, τωρα που αποδέχτηκα θα περιμένουμε μέχρι να μας ενημερώσουν ξανά? 

Όπως έχουμε πει τόσες φορές, αφού το αποδέχτηκες πλέον θα βλέπουμε στη διαύγεια πότε θα βγει η οριστικοποίηση της πληρωμής στην εποπτεία που ανήκεις. Την ημέρα που θα βγει εκεί θα πληρωθείς μέσα σε 1-3 εργάσιμες μέρες. Οι τομεάρχες έλαβαν αυτό το email αποδοχής πριν 1,5 μήνα και ακόμα δεν πληρώθηκαν όλοι. 

Επεξ/σία από alexkrz
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, prefuse είπε

αρχισαν να έρχονται τα πρώτα email για αποδοχή πληρωμής σε απογραφείς.

Απο περιέργεια, υπάρχει απογραφέας που θα λάβει πάνω απο 700€ καθαρό πληρωτέο ποσό ;

οι κρατήσεις ειναι πάνω απο 200€

Συνολική Μικτή Αμοιβή:
750 €
Σύνολο Κρατήσεων:
220 €
Καθαρό Πληρωτέο Ποσό:
530 €

Πόσες κατοικίες και άτομα? Σύμφωνα με το ποσό το καθαρό που έχεις βάλει - πρέπει να είναι γύρω στα 350 (άτομα + κατοικίες), που νομίζω ότι είναι αρκετά κάτω απτο μέσο όρο.. Ας με διορθώσει κάποιος αν γνωρίζει πιο σίγουρα 

Ήρθε και σε μένα , 538 τελικά , αν διαιρέσω τις ώρες που ασχολήθηκα με την πληρωμή είναι σιγουρά η χειρότερη δουλειά που έχω κάνει ποτέ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...