Προς το περιεχόμενο

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)

velissarios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, katerinapap61 είπε

Γενικα μειλ κοιταω συνεχεια (και ανεπιθυμητα) αλλα δεν εχει ερθει κατι. Εγω ειμαι ιδια εποπτεια με το παιδι που απαντησα στο σχολιο του(χανια δηλαδη που μια εποπτεια υπαρχει εκει). Τωρα για να με ξεχασαν δε γνωριζω. Ξερω οτι εδω σαν γραφειο καθυστερουν πολυ στα παντα και ελπιζω ναναι ετσι και απλα να μην εχουν τελειωσει ακομα. Αλλιως δε μπορω να καταλαβω τι παιζει.

Βρήκα την απόφαση για την εποπτεία 55 στο διαύγεια:

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΩΤΝΣ6ΣΙ-ΕΣΔ

Όπως βλέπεις βγήκε την Πέμπτη και αφορά 172 τομεάρχες

Από την στιγμή που δεν έλαβες mail και δεν έκανες επιβεβαίωση μίλα με την εποπτεία σου,μην το καθυστερείς κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, cnumb85 είπε

Μήπως δεν είσαι εποπτεία αλλά τομέας 55 σε καποια άλλη εποπτεία και μπερδεύεσαι ; 

1 λεπτό πριν, cnumb85 είπε

Μήπως δεν είσαι εποπτεία αλλά τομέας 55 σε καποια άλλη εποπτεία και μπερδεύεσαι ; 

Ρε μη κολλατε στην εποπτεια😂 Ειναι το μονο πραγμα για το οποιο ειμαι σιγουρη. Ξαναλεω το παιδι στο οποιο απευθυνομουν ειμαστε σιγουρα στην εποπτεια χανιων και η δυο. Αυτος εχει πληρωθει εγω οχι😂

2 λεπτά πριν, thagra είπε

Βρήκα την απόφαση για την εποπτεία 55 στο διαύγεια:

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΩΤΝΣ6ΣΙ-ΕΣΔ

Όπως βλέπεις βγήκε την Πέμπτη και αφορά 172 τομεάρχες

Από την στιγμή που δεν έλαβες mail και δεν έκανες επιβεβαίωση μίλα με την εποπτεία σου,μην το καθυστερείς κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει.

Αυτο θα κανω

4 λεπτά πριν, katerinapap61 είπε

Αυτο θα κανω

Υπάρχει και η πιθανότητα να έχεις κάνει αποδοχή ποσού και να μην το θυμάσαι.Σε πολλούς τομεάρχες τους έβγαλε εδώ και πολύ καιρό (μήνες) αποδοχή ποσού,ίσως να έκανες τότε αποδοχή.Αυτό μπορείς να το δεις στα mail σου κάνοντας αναζήτηση τον όρο "no-reply" και να δεις ποια mail έρχονται από ΕΛΣΤΑΤ και τι λένε.Αν κάποιο λέει για αμοιβή και αποδοχή αμοιβής,τότε (μάλλον) έχεις κάνει αποδοχή.

Αν έχεις όντως κάνει,μάλλον είναι θέμα τράπεζας.Δηλαδή το έμβασμα έχει σταλεί,αλλά η τράπεζα δεν το έχει επεξεργαστεί ακόμα.Σε κάθε περίπτωση δεν χάνεις τίποτα να μιλήσεις και με την εποπτεία σου.

Σήμερα 0 εποπτείες αυτές οι τελευταίες 4 λογικά δεν θα πληρωθούν ποτέ, εμάς (7η εποπτεία) μου είπε σήμερα ότι τα έχει στείλει από 13 Απριλίου !

Γελανε και οι βισωνες στην Αλμπουρκερκη

28 λεπτά πριν, thagra είπε

Υπάρχει και η πιθανότητα να έχεις κάνει αποδοχή ποσού και να μην το θυμάσαι.Σε πολλούς τομεάρχες τους έβγαλε εδώ και πολύ καιρό (μήνες) αποδοχή ποσού,ίσως να έκανες τότε αποδοχή.Αυτό μπορείς να το δεις στα mail σου κάνοντας αναζήτηση τον όρο "no-reply" και να δεις ποια mail έρχονται από ΕΛΣΤΑΤ και τι λένε.Αν κάποιο λέει για αμοιβή και αποδοχή αμοιβής,τότε (μάλλον) έχεις κάνει αποδοχή.

Αν έχεις όντως κάνει,μάλλον είναι θέμα τράπεζας.Δηλαδή το έμβασμα έχει σταλεί,αλλά η τράπεζα δεν το έχει επεξεργαστεί ακόμα.Σε κάθε περίπτωση δεν χάνεις τίποτα να μιλήσεις και με την εποπτεία σου.

Γενικα οταν εστειλα το χαρτι που μου εδωσε ο εφκα στην ελστατ μου εστειλε πισω ενα συνδεσμο που με εβγαζε στη σελιδα για να κανω αποδοχη αμοιβης οντως. Αλλα δεν θα πρεπε να μου στειλουν και καποια αποδειξη τωρα η αυτο ηταν;

Τα στοιχεία στη ΔΟΥ θα τα στείλει η ΕΛΣΤΑΤ του χρόνου. Εκεί θα δούμε το έτος αναφοράς, αν θα είναι δηλαδή 2021 ή 2022. Αν είναι 2021 θα πρέπει να κάνουμε τροποποιητική δήλωση (η οποία γίνεται συνήθως για τέτοιες περιπτώσεις από Αύγουστο και μετά ) και η οποία δεν έχει κάποιο πρόστιμο , όπως έχουν συνήθως οι τροποποιητικές δηλώσεις. 

1 ώρα πριν, katerinapap61 είπε

Οντως εχεις πληρωθει απτη παρασκευη; Εγω που ειμαι στην ιδια εποπτεια δε μου εχει ερθει ουτε καν μηνυμα.

σοβαρότατα. τα μισά τα έχω φάει κιόλας :P

29 λεπτά πριν, cnumb85 είπε

Σήμερα 0 εποπτείες αυτές οι τελευταίες 4 λογικά δεν θα πληρωθούν ποτέ, εμάς (7η εποπτεία) μου είπε σήμερα ότι τα έχει στείλει από 13 Απριλίου !

Και εγω 7ή και ακομα περιμενω 

3 ώρες πριν, alexkrz είπε

Ήδη έχουν ανοίξει οι φορολογικές δηλώσεις για φέτος που αφορά περσινά εισοδήματα . Όποτε εγώ την έκανα χωρίς αν το συμπεριλάβω . Αλλά ναι το τυπικό είναι ότι αφορά εισόδημα του 2021 . Άσχετα του ποτέ μπήκαν τα χρήματα όποτε θα πρέπει να γίνει τροποποιητική με αναδρομικά .

Βtw επεισή έκανα αίτηση και σαν Ιδιωτικός Συνεργάτης - Ερευνητής στην αίτηση για τις έρευνες από Μάιο έως Δεκέμβριο 2022 και επειδή η προυπηρεσία σε έρευνες ΕΛΣΤΑΤ έδινε παραπάνω μόρια για να σε πάρουν θυμάμαι ότι την προυπηρεσία αυτή την είχε σαν Δεκέμβριος 2021

κι εγώ έκανα αίτηση για ιδιώτης συνεργάτης για Μάιο- Δεκέμβριο, έχουμε κανένα νεότερο> ? εμένα δεν μου έχει έρθει καμία ειδοποίηση... ούτε για απόρριψη

29 λεπτά πριν, cnumb85 είπε

Μάλλον σου λέει μπαρούφες η εποπτεία.Δεν μπορεί 93 εποπτείες να πληρώθηκαν και η δική σου μαζί με άλλες 3 να τα έχουν κάνει όλα σωστά και να καθυστερεί η πληρωμή τους.Κάθε άλλο,μάλλον δεν έχουν στείλει ακόμα τα χαρτιά (τουλάχιστον όχι σωστά) γιατί πιστεύω και η ΕΛΣΤΑΤ θα ήθελε να ξεμπερδεύει και με τις τελευταίες 4 εποπτείες.

26 λεπτά πριν, katerinapap61 είπε

Γενικα οταν εστειλα το χαρτι που μου εδωσε ο εφκα στην ελστατ μου εστειλε πισω ενα συνδεσμο που με εβγαζε στη σελιδα για να κανω αποδοχη αμοιβης οντως. Αλλα δεν θα πρεπε να μου στειλουν και καποια αποδειξη τωρα η αυτο ηταν;

Δεν ξέρω αν στέλνει κάποια απόδειξη.Πάντως αφού έχεις κάνει αποδοχή ποσού κατά πάσα πιθανότητα είναι θέμα τράπεζας.Μην ξεχνάς από την Πέμπτη μεσολαβούν μόνο 2 εργάσιμες  (Παρασκευή -Δευτέρα).Λογικά σήμερα-αύριο θα μπουν τα λεφτά σου.

Καλό μεσημέρι. ΄Όπως έχετε καταλάβει άρχισε η αποστολή μηνυμάτων για την αποδοχή των χρημάτων των Απογραφέων σε όλες τις Εποπτείες. Η διαδικασία είναι ίδια με την Αποδοχή πληρωμής των τομεαρχών. Λίγο υπομονή να τελειώσει και αυτό.

• Like 5
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Beefeater είπε

κι εγώ έκανα αίτηση για ιδιώτης συνεργάτης για Μάιο- Δεκέμβριο, έχουμε κανένα νεότερο> ? εμένα δεν μου έχει έρθει καμία ειδοποίηση... ούτε για απόρριψη

Όχι ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση ούτε και σε μένα για αυτό . Το ανέφερα απλά επειδή αν θυμάσαι όταν κάναμε αίτηση σαν περίοδος εργασίας την απογραφή την είχαν για Δεκέμβριο 2021 (τουλάχιστον για εμένα σαν απογραφέας)

Επεξ/σία από alexkrz
  • Thanks 1

16 λεπτά πριν, velissarios1 είπε

Καλό μεσημέρι. ΄Όπως έχετε καταλάβει άρχισε η αποστολή μηνυμάτων για την αποδοχή των χρημάτων των Απογραφέων σε όλες τις Εποπτείες. Η διαδικασία είναι ίδια με την Αποδοχή πληρωμής των τομεαρχών. Λίγο υπομονή να τελειώσει και αυτό.

Πολύ ωραία. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για τις υπόλοιπες 4 εποπτείες όπως η 64 που έχουν απομείνει να πληρωθούν γνωρίζετε κάτι; 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Sokg97 είπε

Πολύ ωραία. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για τις υπόλοιπες 4 εποπτείες όπως η 64 που έχουν απομείνει να πληρωθούν γνωρίζετε κάτι; 

Γνωρίζει αλλά η απάντηση «ποτέ» δεν είναι ενθαρρυντική 😤😂

Επεξ/σία από cnumb85

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...