Προς το περιεχόμενο

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)

velissarios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους, ξέρει κάποιος αν την πληρωμή της ελστατ πρέπει να την βάλουμε στην φορολογική δήλωση του 21 ή του χρόνου στην δήλωση του 22;

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εποπτεία 3 πριν λίγο μου ήρθε αυτό το μήνυμα, μακάρι να ξεκολλήσουν :

Αγαπητοί Απογραφείς καλημέρα σας,

Σας ενημερώνω ότι από την εποπτεία μας , έχουν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι και οι διορθώσεις των δικαιολογητικών σας και των δελτίων  που έχετε καταχωρίσει. Λάβετε υπόψη  σας ότι ο όγκος των πληρωμών είναι μεγάλος και δυστυχώς είχαν εντοπισθεί πολλά λάθη στους λογαριασμούς IBAN  και  ΑΜΑ. Εντός της εβδομάδος αναμένουμε την εφαρμογή για τις διαδικασίες της πληρωμή σας, η οποία θα προχωρήσει χωρίς καθυστέρηση λόγω των ανωτέρω ελέγχων. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να είσαστε σίγουροι ότι προτεραιότητα της υπηρεσίας είναι η πληρωμή σας. Θα επανέλθω με

ότι νεότερο.

Σας ευχαριστώ

Η Επόπτης

2 ώρες πριν, kanaris123 είπε

Καλημέρα σε όλους, ξέρει κάποιος αν την πληρωμή της ελστατ πρέπει να την βάλουμε στην φορολογική δήλωση του 21 ή του χρόνου στην δήλωση του 22;

Ευχαριστώ

Ξεκάθαρα του χρόνου.

Ειναι εισόδημα του 22, όχι του 21!

• Like 1

13 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Ξεκάθαρα του χρόνου.

Ειναι εισόδημα του 22, όχι του 21!

Μην είσαι τόσο σίγουρος για αυτό. Μήνας εργασίας μας πιάνεται Νοέμβριος και κυρίως Δεκέμβριος του 2021. Κι σαν έτος η απογραφή πιάνεται το 2021

12 ώρες πριν, ChrM είπε

Για να μην είστε απαισιόδοξοι ενώ δεν γνωρίζετε τι γίνεται:

Screenshot_2022-05-16-20-25-00-290_com.google.android.gm.jpg

Screenshot_2022-05-16-20-25-08-181_com.google.android.gm.jpg

Οι τομεάρχες το έχουμε λάβει αυτό mail τον Φεβρουάριο και ακόμη δεν έχουμε πληρωθεί δυστυχώς 😤

13 λεπτά πριν, alexkrz είπε

Μην είσαι τόσο σίγουρος για αυτό. Μήνας εργασίας μας πιάνεται Νοέμβριος και κυρίως Δεκέμβριος του 2021. Κι σαν έτος η απογραφή πιάνεται το 2021

Και αν τυχόν η πληρωμή μας γίνει μετά την ολοκλήρωση των φορολογικών δηλώσεων θα τρέχουμε για τροποποιητική; Δεν λέει!!! Άσε που μπορεί να τα έχουν και προσυμπληρωμενα στις φορολογικές δηλώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, viman είπε

Και αν τυχόν η πληρωμή μας γίνει μετά την ολοκλήρωση των φορολογικών δηλώσεων θα τρέχουμε για τροποποιητική; Δεν λέει!!! Άσε που μπορεί να τα έχουν και προσυμπληρωμενα στις φορολογικές δηλώσεις.

Ήδη έχουν ανοίξει οι φορολογικές δηλώσεις για φέτος που αφορά περσινά εισοδήματα . Όποτε εγώ την έκανα χωρίς αν το συμπεριλάβω . Αλλά ναι το τυπικό είναι ότι αφορά εισόδημα του 2021 . Άσχετα του ποτέ μπήκαν τα χρήματα όποτε θα πρέπει να γίνει τροποποιητική με αναδρομικά .

Βtw επεισή έκανα αίτηση και σαν Ιδιωτικός Συνεργάτης - Ερευνητής στην αίτηση για τις έρευνες από Μάιο έως Δεκέμβριο 2022 και επειδή η προυπηρεσία σε έρευνες ΕΛΣΤΑΤ έδινε παραπάνω μόρια για να σε πάρουν θυμάμαι ότι την προυπηρεσία αυτή την είχε σαν Δεκέμβριος 2021

Επεξ/σία από alexkrz

Καλημέρα σε όλους,

Επικοινώνησα σήμερα με την επόπτη μου και τη ρώτησα αν γνωρίζει κάτι για το πότε θα πληρωθούμε εμείς οι απογραφείς και μου είπε πως γενικά θα υπάρχει καθυστέρηση διότι:

1. υπάρχουν αρκετά λάθη γενικώς στα στοιχεία (αφμ, iban, κλπ)

2. έχουν λήξει οι συμβάσεις όσων είχαν πάρει με την ιδιότητα αυτή (του επόπτη) με αποτέλεμσα να έχουν μείνει μόνο η μόνιμοι για να διαχειριστούν τον όγκο των απογραφέων. π.χ στον Έβρο έμειναν μόνο 2 άτομα για 700 απογραφείς.

Κοινώς ό,τι να ΄ναι!! Έλλαδα!! Δε θα αλλάξουμε ποτέ!!

4 λεπτά πριν, xristina26 είπε

Καλημέρα σε όλους,

Επικοινώνησα σήμερα με την επόπτη μου και τη ρώτησα αν γνωρίζει κάτι για το πότε θα πληρωθούμε εμείς οι απογραφείς και μου είπε πως γενικά θα υπάρχει καθυστέρηση διότι:

1. υπάρχουν αρκετά λάθη γενικώς στα στοιχεία (αφμ, iban, κλπ)

2. έχουν λήξει οι συμβάσεις όσων είχαν πάρει με την ιδιότητα αυτή (του επόπτη) με αποτέλεμσα να έχουν μείνει μόνο η μόνιμοι για να διαχειριστούν τον όγκο των απογραφέων. π.χ στον Έβρο έμειναν μόνο 2 άτομα για 700 απογραφείς.

Κοινώς ό,τι να ΄ναι!! Έλλαδα!! Δε θα αλλάξουμε ποτέ!!

Μάλλον τους έχουν πει να λένε το ποίημα. Στην ερώτηση γιατί καθυστερούν? Θα απαντάνε γιατί υπάρχουν λάθη σε ΑΜΑ και ΙΒΑΝ.

Παρόλο που το ΙΒΑΝ το έχουμε στείλει από το Νοέμβριο μαζί με το δικαιολογητικό (φωτοτυπια βιβλιάριο ή statement) όπως και το ΑΜΑ  αναγράφεται στο χαρτί απογραφής που πήραμε από τον ΕΦΚΑ εδώ και μήνες.

• Like 3

Στις 13/5/2022 στις 10:53 ΠΜ, Beefeater είπε

Εποπτία 55, χθες ανέβηκε διαύγεια, μου ήρθε μύνημα ταυτοχρονα, σήμερα πληρώθηκα, επιτέλους

Ευχαριστώ άπαντες για την βοήθεια, και στα δικά σας!

Οντως εχεις πληρωθει απτη παρασκευη; Εγω που ειμαι στην ιδια εποπτεια δε μου εχει ερθει ουτε καν μηνυμα.

Μόλις τώρα, katerinapap61 είπε

Οντως εχεις πληρωθει απτη παρασκευη; Εγω που ειμαι στην ιδια εποπτεια δε μου εχει ερθει ουτε καν μηνυμα.

Μήπως είσαι με τιμολόγιο;Αυτά αργούν λίγο,βγαίνουν οι αποφάσεις περίπου μια βδομάδα αργότερα από τους τίτλους κτήσης.

Μόλις τώρα, thagra είπε

Μήπως είσαι με τιμολόγιο;Αυτά αργούν λίγο,βγαίνουν οι αποφάσεις περίπου μια βδομάδα αργότερα από τους τίτλους κτήσης.

Οχι οχι κανονικα με τιτλο κτησης ειμαι

2 λεπτά πριν, katerinapap61 είπε

Οχι οχι κανονικα με τιτλο κτησης ειμαι

Μου φαίνεται περίεργο.Μήπως έγινε κάποιο μπέρδεμα και δεν είδες το mail?Κοίταξε τον φάκελο spam σου αν έχεις κάποιο mail από ΕΛΣΤΑΤ.

Αν δεν έχεις mail δεν ξέρω τι παίζει...Είσαι σίγουρα σε αυτή την εποπτεία?Μήπως κάνεις κάποιο λάθος;

Μου κάνει εντύπωση γιατί σχεδόν όλοι οι τομεάρχες έχουν πληρωθεί,εσύ πως ξέμεινες;

Μόνο 4 εποπτείες δεν έχουν πληρωθεί ακόμα,οι 07,16,38,64

5 λεπτά πριν, thagra είπε

Μου φαίνεται περίεργο.Μήπως έγινε κάποιο μπέρδεμα και δεν είδες το mail?Κοίταξε τον φάκελο spam σου αν έχεις κάποιο mail από ΕΛΣΤΑΤ.

Αν δεν έχεις mail δεν ξέρω τι παίζει...Είσαι σίγουρα σε αυτή την εποπτεία?Μήπως κάνεις κάποιο λάθος;

Μου κάνει εντύπωση γιατί σχεδόν όλοι οι τομεάρχες έχουν πληρωθεί,εσύ πως ξέμεινες;

Μόνο 4 εποπτείες δεν έχουν πληρωθεί ακόμα,οι 07,16,38,64

Γενικα μειλ κοιταω συνεχεια (και ανεπιθυμητα) αλλα δεν εχει ερθει κατι. Εγω ειμαι ιδια εποπτεια με το παιδι που απαντησα στο σχολιο του(χανια δηλαδη που μια εποπτεια υπαρχει εκει). Τωρα για να με ξεχασαν δε γνωριζω. Ξερω οτι εδω σαν γραφειο καθυστερουν πολυ στα παντα και ελπιζω ναναι ετσι και απλα να μην εχουν τελειωσει ακομα. Αλλιως δε μπορω να καταλαβω τι παιζει.

6 λεπτά πριν, katerinapap61 είπε

Γενικα μειλ κοιταω συνεχεια (και ανεπιθυμητα) αλλα δεν εχει ερθει κατι. Εγω ειμαι ιδια εποπτεια με το παιδι που απαντησα στο σχολιο του(χανια δηλαδη που μια εποπτεια υπαρχει εκει). Τωρα για να με ξεχασαν δε γνωριζω. Ξερω οτι εδω σαν γραφειο καθυστερουν πολυ στα παντα και ελπιζω ναναι ετσι και απλα να μην εχουν τελειωσει ακομα. Αλλιως δε μπορω να καταλαβω τι παιζει.

Μήπως δεν είσαι εποπτεία αλλά τομέας 55 σε καποια άλλη εποπτεία και μπερδεύεσαι ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...