cnumb85 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 24 λεπτά πριν, Lazaros234 είπε Στην προηγουμενη απογραφή να δεχτώ ότι άργησαν επειδή ήταν χειρόγραφη. Αυτή όμως που πανω απο 50% έγινε ηλεκτρονικά για ποιον λόγο να έχει την ίδια καθυστέρηση; Τι "δοκιμαστική πληρωμή"; Δεν έχουν ξαναπληρώσει; Φαντασου σε εμάς τους Τομεάρχες έγιναν μόνο ηλεκτρονικά ΟΛΑ και ΟΛΟΙ θα πάρουμε το ίδιο ποσό !! Δηλαδη με αλλά λόγια ακόμη πιο εύκολο απ την πληρωμή των απογραφεων , εδώ κ 40+ μέρες σέρνονται ! Έπρεπε να έχουν τελειώσει μέσα σε 5-10 το πολύ με τις πληρωμές των τομεαρχών
kanikolas Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Εμενα πιο πολυ δεν με νευριαζει η καθυστερηση της πληρωμης αλλα η μη ενημερωση για το ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ (ας ειναι που λεει ο λογος και Σεπτεμβριο του 2025 αλλα ενημερωστε μας!!!!!!!!!!) Δηλαδή το πιο εξοργιστικο απο ολα ειναι πως δεν μας δινουν ενα χρονοδιαγραμμα για το ποτε θα πληρωθουμε εμεις οι απογραφεις! Δεν γινεται να ελεγχουμε καθε μερα διαυγεια, τα email μας, τα spam μας κτλ. 2
kostaspsilos13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 ΕΛΣΤΑΤ, από αύριο ξέρεις εσύ.. Από 1 εποπτεία τη μέρα, να το τραβήξουμε μέχρι Παρασκευή.. Να πούμε "από Δευτέρα οι απογραφείς".. Αλλά θα είναι τέλος του μήνα, οπότε πάμε για αρχές Ιούνη.. Αλλά μπαίνει καλοκαίρι, άστο.. Πάμε για φθινόπωρο... Ωπ, έρχονται οι γιορτές.. Μετά την πρωτοχρονιά βλέπουμε.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ 🙂
ChrM Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Για να μην είστε απαισιόδοξοι ενώ δεν γνωρίζετε τι γίνεται: Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από ChrM 4
thagra Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Παιδιά,έχουμε επισήμως εξελίξεις,δεν ξέρω αν η εποπτεία μου είναι η "εποπτεία που θα πληρωθεί δοκιμαστικά " αλλά σήμερα έλαβα to εξής mail από την εποπτεία μου: (88) " Αγαπητοί Απογραφείς, Καλησπέρα σας. Σας ενημερώνουμε ότι έχει ολοκληρωθεί η αποστολή αυτοματοποιημένων μηνυμάτων από την ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Παρακαλούμε να ελέγξετε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας. Στο κείμενο που θα λάβετε, υπάρχει ο σχετικός σύνδεσμος (ως υπερσύνδεση στη λέξη «εδώ»), που θα σας οδηγήσει στην εφαρμογή που κάνατε την αρχική αίτηση για τη συμμετοχή σας. Συστήνουμε να συνδεθείτε με τους προσωπικούς σας κωδικούς taxis. Αφού συνδεθείτε, θα μεταβείτε στην ενότητα «Ενημέρωση για την αμοιβή», όπου θα δείτε τα προσωπικά σας στοιχεία, τον αριθμό των ερωτηματολογίων ανά είδος, καθώς και την ανάλυση του ποσού της αποζημίωσης σας (μικτή αμοιβή, κρατήσεις, καθαρό πληρωτέο ποσό). Εσείς θα πρέπει: να ελέγξετε την ορθότητα των προσωπικών σας στοιχείων (Ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΙΒΑΝ, ΑΜΚΑ, ΑΜΑ κ.λπ.). Τα στοιχεία έχουν ήδη επανελεγχθεί από την Εποπτεία, ωστόσο είναι απαραίτητο να ελεγχθούν και από εσάς, ώστε να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα κωλύματος της διαδικασίας πληρωμής, εξαιτίας κάποιου τέτοιου λάθους. Παρακαλούμε ιδιαίτερα να βεβαιωθείτε ότι το ΙΒΑΝ που αναγράφεται στην οθόνη αντιστοιχεί σε ενεργό τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο είστε ο πρώτος δικαιούχος. να ελέγξετε τον αριθμό ερωτηματολογίων και το ποσό της αποζημίωσης. Σημειώνεται ότι για τον καθορισμό των δελτίων προς αποζημίωση, έχουν ακολουθηθεί οι σχετικές οδηγίες της ΕΛΣΤΑΤ για τον βαθμό πληρότητας των δελτίων. Αν χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου. να προβείτε στην αποδοχή των στοιχείων σας και του ποσού αποζημίωσης εντός 48 ωρών από την αποστολή του μηνύματος. Σημειώνεται ότι όσοι δεν αποδεχτούν εντός της προθεσμίας των 48 ωρών θα περιληφθούν σε επόμενη κατάσταση πληρωμής. Η τήρηση της προθεσμίας των 48 ωρών είναι πολύ σημαντική, καθώς θα πρέπει να γίνει αποδοχή από όλους τους Απογραφείς, ώστε να καταρτιστεί από την Εποπτεία η κατάσταση πληρωμής. Σημειώνεται ότι όσοι δεν αποδεχτούν εντός της προθεσμίας των 48 ωρών θα περιληφθούν σε επόμενη κατάσταση πληρωμής. Ακολούθως, η κατάσταση πληρωμής θα διαβιβαστεί στην αρμόδια Οικονομική Διεύθυνση, συνοδευόμενη από τα δικαιολογητικά των Απογραφέων (βεβαίωση απογραφής στον ΕΦΚΑ, βεβαίωση ΙΒΑΝ). Τα δικαιολογητικά θα ελεγχθούν από ειδική Ομάδα Ελέγχου και κατόπιν θα εκδοθεί η απόφαση για την αποζημίωση, θα γίνει η ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και τέλος η πίστωση των ποσών στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Απογραφέων. Σας ενημερώνουμε ότι δεν γνωρίζουμε ακριβώς την ημερομηνία καταβολής της αποζημίωσης, καθώς η διάρκεια της κάθε φάσης καθορίζεται και από εξωγενείς παράγοντες, ωστόσο με τη συνεργασία όλων μας, δεν αναμένουμε καθυστερήσεις. Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τη συμβολή σας και την εξαιρετική συνεργασία σε όλη τη διάρκεια της Απογραφής. " Έλαβα και το mail από την ΑΑΔΕ που λέει,το οποίο όντως ήταν στην ενοχλητική αλληλογραφία και έπρεπε να το επαναφέρω για να πατήσω τον σύνδεσμο. " Παρακαλούμε πατήστε εδώ για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με την αμοιβή που δικαιούστε από τη συμμετοχή σας στην Απογραφή Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών 2021, της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, και στη συνέχεια να προβείτε στην αποδοχή της. Αφού συνδεθείτε, μεταβείτε στην ενότητα «Ενημέρωση για την αμοιβή», ώστε να ενημερωθείτε για περισσότερες λεπτομέρειες. Αν διαφωνείτε με την ορθότητα των προσωπικών σας στοιχείων (ΑΦΜ,ΙΒΑΝ κ.λπ.) και/ή τον αριθμό των ερωτηματολογίων και/ή το ποσό της αποζημίωσής σας, ή αν χρειάζεστε οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση, παρακαλούμε μην πατήσετε «αποδοχή» αλλά επικοινωνήστε με τον Επόπτη σας. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τη συμβολή σας στην Απογραφή. Ο αποστολέας δεν υποστηρίζει απαντήσεις. " Οπότε παιδιά τσεκάρετε τα mail σας! Εγώ έκανα ήδη αποδοχή. Όσον αφορά για τις πληρωμές επειδή ξέρω ότι υπάρχει άγχος,δεν μου έκοψαν ΚΑΝΕΝΑ ερωτηματολόγιο,θα πληρωθώ κανονικά τις κενές κατοικίες,ακόμα και τους αρνητές για τους οποίους βρήκα στοιχεία όπως έλεγε και ο Βελισάριος. Αναφέρω και τα ποσά μου για να μπορέσετε και εσείς να υπολογίσετε,σίγουρα πλέον,πόσα χρήματα θα πάρετε καθαρά: (τίτλος κτήσης) Μεικτά: 1069,45 Καθαρά: 753,67 Κρατήσεις: 315,78 2 2
kostaspsilos13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, thagra είπε Παιδιά,έχουμε επισήμως εξελίξεις,δεν ξέρω αν η εποπτεία μου είναι η "εποπτεία που θα πληρωθεί δοκιμαστικά " αλλά σήμερα έλαβα to εξής mail από την εποπτεία μου: (88) " Αγαπητοί Απογραφείς, Καλησπέρα σας. Σας ενημερώνουμε ότι έχει ολοκληρωθεί η αποστολή αυτοματοποιημένων μηνυμάτων από την ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Παρακαλούμε να ελέγξετε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας. Στο κείμενο που θα λάβετε, υπάρχει ο σχετικός σύνδεσμος (ως υπερσύνδεση στη λέξη «εδώ»), που θα σας οδηγήσει στην εφαρμογή που κάνατε την αρχική αίτηση για τη συμμετοχή σας. Συστήνουμε να συνδεθείτε με τους προσωπικούς σας κωδικούς taxis. Αφού συνδεθείτε, θα μεταβείτε στην ενότητα «Ενημέρωση για την αμοιβή», όπου θα δείτε τα προσωπικά σας στοιχεία, τον αριθμό των ερωτηματολογίων ανά είδος, καθώς και την ανάλυση του ποσού της αποζημίωσης σας (μικτή αμοιβή, κρατήσεις, καθαρό πληρωτέο ποσό). Εσείς θα πρέπει: να ελέγξετε την ορθότητα των προσωπικών σας στοιχείων (Ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΙΒΑΝ, ΑΜΚΑ, ΑΜΑ κ.λπ.). Τα στοιχεία έχουν ήδη επανελεγχθεί από την Εποπτεία, ωστόσο είναι απαραίτητο να ελεγχθούν και από εσάς, ώστε να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα κωλύματος της διαδικασίας πληρωμής, εξαιτίας κάποιου τέτοιου λάθους. Παρακαλούμε ιδιαίτερα να βεβαιωθείτε ότι το ΙΒΑΝ που αναγράφεται στην οθόνη αντιστοιχεί σε ενεργό τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο είστε ο πρώτος δικαιούχος. να ελέγξετε τον αριθμό ερωτηματολογίων και το ποσό της αποζημίωσης. Σημειώνεται ότι για τον καθορισμό των δελτίων προς αποζημίωση, έχουν ακολουθηθεί οι σχετικές οδηγίες της ΕΛΣΤΑΤ για τον βαθμό πληρότητας των δελτίων. Αν χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου. να προβείτε στην αποδοχή των στοιχείων σας και του ποσού αποζημίωσης εντός 48 ωρών από την αποστολή του μηνύματος. Σημειώνεται ότι όσοι δεν αποδεχτούν εντός της προθεσμίας των 48 ωρών θα περιληφθούν σε επόμενη κατάσταση πληρωμής. Η τήρηση της προθεσμίας των 48 ωρών είναι πολύ σημαντική, καθώς θα πρέπει να γίνει αποδοχή από όλους τους Απογραφείς, ώστε να καταρτιστεί από την Εποπτεία η κατάσταση πληρωμής. Σημειώνεται ότι όσοι δεν αποδεχτούν εντός της προθεσμίας των 48 ωρών θα περιληφθούν σε επόμενη κατάσταση πληρωμής. Ακολούθως, η κατάσταση πληρωμής θα διαβιβαστεί στην αρμόδια Οικονομική Διεύθυνση, συνοδευόμενη από τα δικαιολογητικά των Απογραφέων (βεβαίωση απογραφής στον ΕΦΚΑ, βεβαίωση ΙΒΑΝ). Τα δικαιολογητικά θα ελεγχθούν από ειδική Ομάδα Ελέγχου και κατόπιν θα εκδοθεί η απόφαση για την αποζημίωση, θα γίνει η ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και τέλος η πίστωση των ποσών στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Απογραφέων. Σας ενημερώνουμε ότι δεν γνωρίζουμε ακριβώς την ημερομηνία καταβολής της αποζημίωσης, καθώς η διάρκεια της κάθε φάσης καθορίζεται και από εξωγενείς παράγοντες, ωστόσο με τη συνεργασία όλων μας, δεν αναμένουμε καθυστερήσεις. Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τη συμβολή σας και την εξαιρετική συνεργασία σε όλη τη διάρκεια της Απογραφής. " Έλαβα και το mail από την ΑΑΔΕ που λέει,το οποίο όντως ήταν στην ενοχλητική αλληλογραφία και έπρεπε να το επαναφέρω για να πατήσω τον σύνδεσμο. " Παρακαλούμε πατήστε εδώ για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με την αμοιβή που δικαιούστε από τη συμμετοχή σας στην Απογραφή Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών 2021, της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, και στη συνέχεια να προβείτε στην αποδοχή της. Αφού συνδεθείτε, μεταβείτε στην ενότητα «Ενημέρωση για την αμοιβή», ώστε να ενημερωθείτε για περισσότερες λεπτομέρειες. Αν διαφωνείτε με την ορθότητα των προσωπικών σας στοιχείων (ΑΦΜ,ΙΒΑΝ κ.λπ.) και/ή τον αριθμό των ερωτηματολογίων και/ή το ποσό της αποζημίωσής σας, ή αν χρειάζεστε οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση, παρακαλούμε μην πατήσετε «αποδοχή» αλλά επικοινωνήστε με τον Επόπτη σας. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τη συμβολή σας στην Απογραφή. Ο αποστολέας δεν υποστηρίζει απαντήσεις. " Οπότε παιδιά τσεκάρετε τα mail σας! Εγώ έκανα ήδη αποδοχή. Όσον αφορά για τις πληρωμές επειδή ξέρω ότι υπάρχει άγχος,δεν μου έκοψαν ΚΑΝΕΝΑ ερωτηματολόγιο,θα πληρωθώ κανονικά τις κενές κατοικίες,ακόμα και τους αρνητές για τους οποίους βρήκα στοιχεία όπως έλεγε και ο Βελισάριος. Αναφέρω και τα ποσά μου για να μπορέσετε και εσείς να υπολογίσετε,σίγουρα πλέον,πόσα χρήματα θα πάρετε καθαρά: (τίτλος κτήσης) Μεικτά: 1069,45 Καθαρά: 753,67 Κρατήσεις: 315,78 Είστε στην ίδια εποπτεία με το παιδί στο προηγούμενο μήνυμα? (ChrM).. Μακάρι να είστε σε διαφορετικές, μήπως και υπάρχει τελικά ελπίδα.. 32 λεπτά πριν, alexkrz είπε Αυτά τα email τα έχετε λάβει όλοι οι απογραφείς; Προφανώς όχι.. Απλά πρέπει να δούμε αν είναι αυτό το "δοκιμαστικό" που λέγανε ή ξυπνάνε σιγά σιγά.. 🙄🤔
thagra Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 20 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε Είστε στην ίδια εποπτεία με το παιδί στο προηγούμενο μήνυμα? (ChrM).. Μακάρι να είστε σε διαφορετικές, μήπως και υπάρχει τελικά ελπίδα.. Δεν το γνωρίζω.Δεν υπάρχει κανένας άλλος απογραφέας να μας πει αν έλαβε το μήνυμα;
alexkrz Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Εντάξει δε σημαίνει ότι ξυπνάνε. Ήδη άργησαν να τα στείλουν αυτά.. Στους τομεάρχες μη ξεχνάμε το είχαν λάβει πριν από 1,5 μήνα και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή όλων τους. Αλλά σίγουρα είναι ένα πρώτο βήμα και κυρίως να ξέρουμε πόσα θα πάρουμε 1 λεπτό πριν, thagra είπε Δεν το γνωρίζω.Δεν υπάρχει κανένας άλλος απογραφέας να μας πει αν έλαβε το μήνυμα; Κι εγώ απογραφέας είμαι και δεν το έλαβα! Οπότε φαντάζομαι θα σταλεί και σε άλλους σιγά σιγά . Αν είχε σταλεί σε πολλούς θα το έγραφαν και άλλοι Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από alexkrz
michael92 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Από ότι διαβάζω τα αποτελέσματα της απογραφής θα γίνουν διαθέσιμα τον Μάρτιο του 2024. Απλά λολ
thagra Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 19 λεπτά πριν, Lazaros234 είπε Θυμάμαι τα 1.200 ευρώ που έλεγαν και γελάω... Καλά αυτό και αν ήταν ανέκδοτο.Και να σκεφτείς ότι και τα 1060 που μου βγαίνουν μεικτά τα έβγαλα με 160 κατοικίες,όχι 120 που έλεγαν.Γενικά για να βγει 1200 μεικτά σε 120 κατοικίες,έπρεπε να είχες μέσο όρο πάνω από 3 κατοίκους ανά κατοικία.Αν σκεφτείς ότι ένα 15-20% θα είναι κενά,αυτό σημαίνει πως σε όλα τα υπόλοιπα έπρεπε να έχουμε 4 άτομα μ.ο.Δεν τα πίστευαν ούτε οι ίδιοι που τα λέγανε. 2
alexkrz Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Πάλι καλά να λέτε .! Στην Απογραφή του 2011 ήταν μοιρασμένα πολύ λιγότερες κατοικίες. Προσωπικά εγώ είχα πάρει κάπου 370-400 καθαρά σε εκείνη την απογραφή . Και θυμάμαι είχα ξοδέψει και πολλά σε βενζίνη γιατί τότε σε άφηνε να επιλέξεις και περιοχές εκτός του τόπου κατοικίας σου όποτε είχα επιλέξει μια περιοχή 15 χιλιόμετρα μακριά λόγω ότι μόνο εκεί είχε κενό όταν μπήκα στο σύστημα.
kostaspsilos13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 11 λεπτά πριν, thagra είπε Καλά αυτό και αν ήταν ανέκδοτο.Και να σκεφτείς ότι και τα 1060 που μου βγαίνουν μεικτά τα έβγαλα με 160 κατοικίες,όχι 120 που έλεγαν.Γενικά για να βγει 1200 μεικτά σε 120 κατοικίες,έπρεπε να είχες μέσο όρο πάνω από 3 κατοίκους ανά κατοικία.Αν σκεφτείς ότι ένα 15-20% θα είναι κενά,αυτό σημαίνει πως σε όλα τα υπόλοιπα έπρεπε να έχουμε 4 άτομα μ.ο.Δεν τα πίστευαν ούτε οι ίδιοι που τα λέγανε. Και κάτι άλλο.. Πώς ήρθε το email πληρωμής χωρίς να αναρτηθεί στη Διαύγεια? Ή το ανάρτησαν?
ChrM Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Είμαστε στην ίδια εποπτεία, στην 88. Όπως με ενημέρωσε η υπεύθυνη, έχουμε αναλάβει τις δοκιμές. 1
thagra Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 14 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε Και κάτι άλλο.. Πώς ήρθε το email πληρωμής χωρίς να αναρτηθεί στη Διαύγεια? Ή το ανάρτησαν? Το email αποδοχής πληρωμής έρχεται πριν την ανάρτηση στο διαύγεια.Όταν γίνεται ανάρτηση στο διαύγεια ουσιαστικά φεύγουν τα εμβάσματα πληρωμής.Δεν πληρωθήκαμε,απλά μας ζήτησαν να συμφωνήσουμε ότι αυτό είναι το ποσό.Έχουμε 48 ώρες περιθώριο να κάνουμε όλοι αποδοχή.Άρα μέχρι Τετάρτη βράδυ δεν θα έχουμε κάποια εξέλιξη.Αν υπάρξει κάτι σχετικό στο διαύγεια θα είναι από Πέμπτη και μετά. 8 λεπτά πριν, ChrM είπε Είμαστε στην ίδια εποπτεία, στην 88. Όπως με ενημέρωσε η υπεύθυνη, έχουμε αναλάβει τις δοκιμές. Άρα όντως είμαστε η "δοκιμαστική εποπτεία".Ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην έχουμε τίποτα δυσάρεστες εκπλήξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα