Προς το περιεχόμενο

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)

velissarios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, ikorolis είπε

Πολύ κακώς ασχολήθηκε ο φίλος Velissarios και το άφησε ανοιχτό μέχρι σήμερα το θέμα έπρεπε απλά να δημοσιεύσει την είδηση για την απογραφή κτιρίων/πληθυσμού και ότι ζητάει απογραφείς/επόπτες/τομεάρχες η ΕΛΣΤΑΤ και να κλειδώσει το θέμα.

Γιατί όπως έχουν διαπιστώσει αρκετά άτομα δεν φτάνει ότι προσπαθεί και ενημερώνει τα ακούει και από κάποιους που δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω αλλά σίγουρα αν ήταν στην θέση του φίλου μας θα τα είχαν κάνει περισσότερα σκατά από ότι έχουν γίνει.

Έτσι ακριβώς.  Πρέπει να είσαι από το Άλφα Κενταύρου ή και πιο μακριά για να πιστέψεις πως η συνδιαλλαγή με το ελληνικό κράτος δεν έχει σίγουρα άπειρο γραφειοκρατικό μπάχαλο, και καθυστερήσεις. Αντί να πούνε και ευχαριστώ, κατηγορούν τον άνθρωπο έμμεσα ή άμεσα.  Μιλάμε για κανονικό γιδότοπο, ελλαδαρα με τα όλα της.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
2 λεπτά πριν, telis είπε

Έτσι ακριβώς.  Πρέπει να είσαι από το Άλφα Κενταύρου ή και πιο μακριά για να πιστέψεις πως η συνδιαλλαγή με το ελληνικό κράτος δεν έχει σίγουρα άπειρο γραφειοκρατικό μπάχαλο, και καθυστερήσεις. Αντί να πούνε και ευχαριστώ, κατηγορούν τον άνθρωπο έμμεσα ή άμεσα.  Μιλάμε για κανονικό γιδότοπο, ελλαδαρα με τα όλα της.

Πρόσεξε δεν με ενδιαφέρει - νοιάζει τι κάνει ο φίλος μας Velissarios στην ΕΛΣΤΑΤ

εγώ σέβομαι και εκτιμώ την προσπάθεια του να βοηθήσει χωρίς κανένα όφελος

για αυτό με εκνευρίζουν τέτοιες συμπεριφορές ατόμων που θα έπρεπε το μόνο που να πουν είναι ευχαριστώ και συγνώμη.

43 λεπτά πριν, telis είπε

Ακριβώς, ο άνθρωπος είναι απλά επόπτης και μας ενημέρωσε εξαρχής και προσπάθησε πάντα να απαντάει και να βοηθάει εδώ μέσα. Αλλά αντί να τον ευχαριστήσουμε τον αντιμετωπίζουμε λες και αυτός είναι υπεύθυνος για τις πληρωμές. Εγώ ανήκω στην 9η που δεν έχει πληρώσει ακόμα. Πάντως το αξιοπερίεργο είναι ότι υπάχουν μέλη στο θρεντ, που ενώ όταν είχε δημοσιευτεί το θέμα, έλεγαν να μη συμμετάσχουμε καθώς είναι κοροϊδία, είναι λίγα τα λεφτά, θα αργήσουν να πληρώσουν, εν τούτοις οι ίδιοι τελικά επιλέχθηκαν (παρότι έλεγαν ότι δεν θα συμμετάσχουν σε αυτό το μπάχαλο) και είναι εδώ μέσα κάθε ημέρα με αγένεια. Κρίμα...

• Like 1

Εγώ πρόσφατα μπήκα εδώ στο site γενικά, ήμουν απογραφεας σε δύο τμήματα της εποπτείας 31 (Αιτωλοακαρνανία) και είδα ότι έχει ανοίξει συζήτηση περί του θέματος της πληρωμής των απογραφεων. Όλα καλά να πάνε εύχομαι και ευχαριστώ όσους ενημερώνουν για το ζήτημα.

3 λεπτά πριν, AndreasTiganis είπε

Εγώ πρόσφατα μπήκα εδώ στο site γενικά, ήμουν απογραφεας σε δύο τμήματα της εποπτείας 31 (Αιτωλοακαρνανία) και είδα ότι έχει ανοίξει συζήτηση περί του θέματος της πληρωμής των απογραφεων. Όλα καλά να πάνε εύχομαι και ευχαριστώ όσους ενημερώνουν για το ζήτημα.

Αν δεν κάνω λάθος, ακόμα δεν έχει πληρώσει ούτε Τομεάρχες η 31... Ελπίζουμε μέσα στην εβδομάδα να τελειώσουν οι τομεαρχες παντού, μήπως πάρουμε σειρά από Δευτέρα και μεις οι απογραφείς 

• Like 1

1 λεπτό πριν, kostaspsilos13 είπε

Αν δεν κάνω λάθος, ακόμα δεν έχει πληρώσει ούτε Τομεάρχες η 31... Ελπίζουμε μέσα στην εβδομάδα να τελειώσουν οι τομεαρχες παντού, μήπως πάρουμε σειρά από Δευτέρα και μεις οι απογραφείς 

Από ότι με έχει ενημερώσει η τομεάρχης μου εδώ, όντως δεν πληρώθηκαν ακόμα. 

4 ώρες πριν, alexkrz είπε

Για να το συνεχίσω από εδω την Παρασκευή

Σήμερα είχαμε: Εποπτεία: 33,03,25,91,21,83,12

Συνολικά: 72/96   Άντε άλλες 24 έμειναν!!😁

02,03,05,06,08,12,14,15,17,19,21,23,24,25,26,27,28,30,31,32,33,35,36,37,39,40,41,43,45,46,48,50,51,52,53,54,56,57,58,59,60,

61,62,63,65,67,68,69,70,71,72,73,74,75,77,78,80,81,82,83,84,86,87,88,89,90,91,92,93,94,95,96

Εποπτεία 59, μου τα κατέθεσαν σήμερα ✌️ Εύχομαι γρήγορα να μπουν και σε όλους τομεάρχες και απογραφεις. Ευχαριστώ πολύ και να είστε όλοι καλά

• Like 2

2 ώρες πριν, kostaspsilos13 είπε

Οι απογραφεις δεν θα πληρωθούν τα κενά που έγραψαν ΚΑΤ εκτίμηση έχε το υπόψιν σου. Δευτέρα δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν χρήματα σε απογραφεις. Υπολογίζω τέλη Ιουλίου και μάλλον είναι αισιόδοξη η πρόβλεψη μου.

Μπορεί να μας πει και ο Βελισσάριος μιας και είναι τόσο εξυπηρετικός.

προσωπικα υπολογισα 4-5μηνες μετα το τελος που ηταν ως31-12-21. οι παρατασεις κλπ ηταν ανευθυνοτητα απο ελστατ. αν παμε οτι τα εντυπα παραδόθηκαν μεσα φλεβαρη βαλε 4-5 μηνες. δηλαδη ιουνιο-ιουλιο πληρωμη. το κρατος οταν ειναι να πληρωσει αργει αλλα οταν ειναι να παρει τα ζητα άμεσα. η ελλαδα χαρτοβασίλειο κλασικα. ενω ανεβαιναν στην εφαρμογη μεσα θελαν και τα εντυπα να υπαρχουν. εμενα μου ειχαν πει τα προσωρινα φροντισε να κλεισουν. ετσι και εκανα με καθε τροπο.αρα οι απογραφεις μου ξερουν ακριβως πόσα θα παρουν. δεν ειχαμε κατ εκτιμηση και προσωρινες καρτελες με "τοσα" ατομα. ημουν συχνα διπλα τους αν δεν εκανα τα ιδια με αυτους ωστε να προχωραμε σαν ομαδα. βεβαια οτι προβλημα εβρισκα την αλλη μερα ηταν λυμενο σε συνεννόηση με εποπτες για να μην μαζευονται στο τέλος ολα μαζί. αν θα το εκανα παλι σαν τομεαρχης? ναι αλλα ενω μου δινεις επιλογη μεσω ταμπλετ μην ζητας χαρτιά γιατι αυτο μας παει πισω αρκετα. ευτυχως η επομενη απογραφη θα ειναι ισως με μητρωο γεννησεων-θανατων οποτε καθε χρονο θα υπαρχει κατι να ξερουμε σε αριθμο ατομων στην χωρα. απλα ετσι με τις παρατασεις κουρασε αρκετα το πράμα και δεν ειχε νοημα αφου ελαχιστοι απο οσους αρνηθηκαν να έκαναν απογραφη.

Στις 6/5/2022 στις 7:32 ΜΜ, Lazaros234 είπε

Βασικά το τραβανε να παει λίγο πριν τις εκλογές. Εάν όμως δώσουν ψίχουλα, θα τους γυρίσει μπούμερανγκ... 

Ό, τι να 'ναι..

Σήμερα δεν βλέπω να πληρώνουν τίποτα , η Θεσσαλονίκη μάλλον θα τα πάρει μαζί με την απογραφή του 2031 , δεν πειράζει , θα είναι ένα καλό boost μιας και τοτε θα ετοιμάζω τα χαρτιά της συνταξιοδότησης … 😤 😒 😂

• Like 1

14 ώρες πριν, tzotzo είπε

Οι απογραφεις δεν θα πληρωθούν τα κενά που έγραψαν ΚΑΤ εκτίμηση έχε το υπόψιν σου. Δευτέρα δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν χρήματα σε απογραφεις. Υπολογίζω τέλη Ιουλίου και μάλλον είναι αισιόδοξη η πρόβλεψη μου.

Μπορεί να μας πει και ο Βελισσάριος μιας και είναι τόσο εξυπηρετικός.

Τα κενά θα πληρωθούν κανονικά.Από που συμπεραίνεις ότι δεν θα πληρωθούν;

Άλλωστε το λέει ο Βελισσάριος αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες:

Στις 8/5/2022 στις 8:31 ΠΜ, velissarios1 είπε

Να ενημερώσω ότι τα μόνα δελτία που δεν πληρώθηκαν είναι αυτά που ο Απογραφέας έκανε μόνο εκτίμηση. Δηλαδή έγραψε έναν αριθμό ατόμων στο Π1.1 (π.χ. ότι μένουν 4 άτομα) και μέσα στα δελτία Π1.2 δεν σημείωσε καμία μεταβλητή. Αν έχει σημειώσει έστω και μία μεταβλητή (δηλαδή κάποιο όνομα ή φύλο ή έτος γέννησης κλπ) τα άτομα πιστώνονται κανονικά.

Τα μόνα δελτία που δεν πληρώθηκαν.Άρα όχι μόνο τα κενά πληρωνόμαστε κανονικά,αλλά και σε όσους έκαναν άρνηση,αν βρήκαμε έστω μια πληροφορία(π.χ ότι μένει μια κυρία) και συμπληρώσαμε έστω ένα πεδίο πληρωνόμαστε ΚΑΙ τα άτομα. 

Όσο για την Δευτέρα που λες,αυτό που νομίζω εννοούσε ο φίλος από πάνω είναι να ξεκινήσει η διαδικασία μας από Δευτέρα.Πιθανότητα πληρωμής για εμάς δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια ακόμα με εξαίρεση ίσως την μια εποπτεία που θα πληρωθεί δοκιμαστικά.

Σε αυτό που λες για Ιούλιο συμφωνώ.Πιστεύω πως αυτή είναι η πιο πιθανή ημερομηνία πληρωμής τουλάχιστον για τους περισσότερους από εμάς.

3 λεπτά πριν, cnumb85 είπε

Σήμερα δεν βλέπω να πληρώνουν τίποτα , η Θεσσαλονίκη μάλλον θα τα πάρει μαζί με την απογραφή του 2031 , δεν πειράζει , θα είναι ένα καλό boost μιας και τοτε θα ετοιμάζω τα χαρτιά της συνταξιοδότησης … 😤 😒 😂

Κάποιες φορές πληρώνουν και προς το μεσημέρι.

• Like 1

18 λεπτά πριν, thagra είπε

Τα κενά θα πληρωθούν κανονικά.Από που συμπεραίνεις ότι δεν θα πληρωθούν;

Άλλωστε το λέει ο Βελισσάριος αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες:

Τα μόνα δελτία που δεν πληρώθηκαν.Άρα όχι μόνο τα κενά πληρωνόμαστε κανονικά,αλλά και σε όσους έκαναν άρνηση,αν βρήκαμε έστω μια πληροφορία(π.χ ότι μένει μια κυρία) και συμπληρώσαμε έστω ένα πεδίο πληρωνόμαστε ΚΑΙ τα άτομα. 

Όσο για την Δευτέρα που λες,αυτό που νομίζω εννοούσε ο φίλος από πάνω είναι να ξεκινήσει η διαδικασία μας από Δευτέρα.Πιθανότητα πληρωμής για εμάς δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια ακόμα με εξαίρεση ίσως την μια εποπτεία που θα πληρωθεί δοκιμαστικά.

Σε αυτό που λες για Ιούλιο συμφωνώ.Πιστεύω πως αυτή είναι η πιο πιθανή ημερομηνία πληρωμής τουλάχιστον για τους περισσότερους από εμάς.

Κάποιες φορές πληρώνουν και προς το μεσημέρι.

Τα κενά που έχουν μόνο αριθμό ατομων χωρίς κανένα άλλο δημογραφικο στοιχείο δεν θα πληρωθούν . Αυτά είπε η εποπτρια μου. Αλλά είπαμε έχει μαλώσει με την αλήθεια αυτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...