Προς το περιεχόμενο

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)

velissarios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Δεν εχω να προσβαλλω κανεναν. Το εναρκτηριο ποστ ειναι 3/7/2021. Δεκα μηνες πισω. Προσβλητικη θεωρω ειναι η σταση της ΕΛΣΤΑΤ

Απευθύνεσαι σε συγκεκριμένο χρήστη.

Δεν φταίει αυτός για την ΕΛΣΤΑΤ και τα προβλήματα της

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, telis είπε

Ξερει ομως ΑΚΡΙΒΩΣ τι ρδελομπου ειναι η ΕΛΣΤΑΤ.

• Thanks 1

Μόλις τώρα, tzotzo είπε

Ξερει ομως ΑΚΡΙΒΩΣ τι ρδελομπου ειναι η ΕΛΣΤΑΤ.

Ας πούμε ότι ξέρει.  Και; θα απολογηθεί για αυτό;

Ρε παιδιά μη βγαίνεται εκτός θέματος και κλειδωθεί το παρόν θέμα που είναι προς ενημέρωσή μας για τις πληρωμές. Κρίμα είναι. Πείτε τα μέσω π.μ.!

3 λεπτά πριν, telis είπε

Συμφωνώ.Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι παίζει με ορισμένους εδώ μέσα.(Και δεν το λέω μόνο για τον φίλο tzotzo αυτός ουσιαστικά δεν είπε και τίποτα τρομερό,όσο για κάποιους άλλους πιο πριν). Αφιερώνει χρόνο ένας άνθρωπος να ενημερώσει και φέρονται λες και αυτός αποφασίζει.Λες και αυτός φταίει για την έλλειψη οργάνωσης,την γραφειοκρατία,την καθυστέρηση πληρωμών κτλ.Όταν ο άνθρωπος (που είναι απλά ένας υπάλληλος)απλώς προσπαθεί να ενημερώσει με βάσει όπως ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ η κατάσταση (πραγματικότητα),όχι όπως θα έπρεπε να είναι.

Καταλαβαίνω την οργή όλων μας,και όλοι μας χρειαζόμαστε τα λεφτά άμεσα(δεδουλευμένα θυμίζω).Την εκφράζετε όμως σε λάθος άνθρωπο.Δεν είναι ο Velissarios 1 η ΕΛΣΤΑΤ.Είναι ένας υπάλληλος της που ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΧΡΟΝΟ να ενημερώσει. Φερθείτε λοιπόν λίγο ευγενικά ορισμένοι.

2 λεπτά πριν, alexkrz είπε

Ρε παιδιά μη βγαίνεται εκτός θέματος και κλειδωθεί το παρόν θέμα που είναι προς ενημέρωσή μας για τις πληρωμές. Κρίμα είναι. Πείτε τα μέσω π.μ.!

Καταλαβαίνω αυτό που λες,αλλά με τον επιθετικό τρόπο που μιλάνε ορισμένοι,που κάποιες φορές αγγίζουν και την αγένεια,εγώ στην θέση του Velissarios 1 θα το είχα ήδη κλειδώσει το θέμα.Έλεος.

• Like 1

26 λεπτά πριν, telis είπε

Ας πούμε ότι ξέρει.  Και; θα απολογηθεί για αυτό;

Οχι φυσικα. Αν δεις απο την ημερομηνια την τελευταια του κλειδωματος δεν εχει συνεισφερει καμμια πληροφορια στο thread. Τωρα που "τελειωνει" η πληρωμη των τομεαρχων επελεξε να ενημερωσει. Το γεγονος οτι δεν ειναι υπευθυνος, δεν σημαινει οτι δεν μπορει να κατσει στα αυγα του. 

19 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Οχι φυσικα. Αν δεις απο την ημερομηνια την τελευταια του κλειδωματος δεν εχει συνεισφερει καμμια πληροφορια στο thread. Τωρα που "τελειωνει" η πληρωμη των τομεαρχων επελεξε να ενημερωσει. Το γεγονος οτι δεν ειναι υπευθυνος, δεν σημαινει οτι δεν μπορει να κατσει στα αυγα του. 

Ότι να ναι πραγματικά. Ποια αβγά να κάτσει, δεν βγαίνει νόημα. Τέλος πάντων, δεν το συνεχίζω αν δεν βλέπεις ότι γράφεις ασυναρτησίες δεν μπορώ να κάνω κάτι. Τέλος από εμένα 

• Like 1

Σήμερα είδα στη διαύγεια ότι έγινε εκταμίευση των χρημάτων για την εποπτεία 12 Καβάλας Θάσου. Γνωρίζει κάποιος σε πόσες μέρες θα φανούν τα χρήματα στον λογαριασμό μας; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oταν δεν τους ελεγχεις του ΔΥ για την παραγωγικοτητα τους  ειναι φυσικο καποιος να αδιαφορει και να τεμπελιαζει...

Στην Ελλαδα τα δυο μεγαλυτερα προβληματα ειναι το αντιπαραγωγικο δημοσιο και το συνταξιοδοτικο με την εννοια οτι δεν μπορουμε να εχουμε τοσες πολλες συνταξεις πλεον φορολογωντας οτι ζει και αναπνεει...

Δυστυχώς οδεύουμε οριστικά στην χρεωκοπία....

Επεξ/σία από ppaio
  • Like 1

Παιδιά, σήμερα βλέπω έγιναν πολλές αναρτήσεις στη Διαύγεια.. Τελειώνουν οι Τομεάρχες? Πως το βλέπετε, θα έχουμε ολοκληρώσει μέσα στην εβδομάδα, μήπως και πάρουμε σειρά από βδομάδα και μεις? 

Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω τον @velissarios1 , πρώτον γιατί χάρη στην δημοσίευση του, εδώ είδα για την απογραφή και έγινα τομεάρχης και δεύτερον γιατί είχα την τύχη να τον έχω επόπτη και με βοήθησε όσες φορές τον χρειάστηκα (δεν τον ήξερα πιο πριν τον άνθρωπο).

Ήταν στο γραφείο κάθε μερα απο τις 7 το πρωι μέχρι αργά το βράδυ (και τα ΣΚ) και ξέρω τα ωράρια του γιατί εκείνες της ώρες πήγαινα απο εκεί. Ο τομέας που είχα ήταν ένα κομμάτι στην παλιά πόλη της Κέρκυρας με άπειρα καντούνια και δυστυχώς ο χάρτης απο την ΕλΣτατ ήταν ότι ναι, με αποτέλεσμα να προκύπτουν διάφορα θέματα πχ να απογράφουμε το ίδιο στενό δύο τομεάρχες. Μια μέρα που πήγα απο το γραφείο του για να του ζητήσω βοήθεια, τα παράτησε όλα και βγήκε μαζί μου έξω και όχι απλώς μου έδινε οδηγίες αλλά ο ίδιος χτυπούσε κουδούνια και ανέβαινε στις πολυκατοικίες για να πάρει πληροφορίες.

Κατά την γνώμη μου , θεωρώ οτι τα χρήματα που πήρα ήταν παραπάνω απο ικανοποιητικά σε σχέση με την δουλειά που έκανα (έχω κάνει και πολύ πιο δύσκολες δουλειές με πολύ λιγότερα). Δυστυχώς όμως δεν ισχύει το ίδιο για τους απογραφείς οι οποίοι ζορίστηκαν πιο πολύ και θα πάρουν και λιγότερα. 

Πιστεύω οτι με μια διαφορετική οργάνωση πχ να απογράφουμε ταυτόχρονα τομεάρχης και απογραφέας, θα ήταν για όλους πιο εύκολη η δουλειά.

ὅ γέγονε γέγονε

Επεξ/σία από ctasis
  • Like 3

Στις 6/5/2022 στις 12:15 ΜΜ, alexkrz είπε

Θα πρέπει να έχουμε πρώτα 96/96 εποπτείες για τους τομεάρχες και μετά οι απογραφείς από ότι κατάλαβα.

Σήμερα έχουμε:  Εποπτείεα 35, 59, 43, 84, 24, 08 (να τη και η Θεσσαλονίκη), 31, 77, 19, 45, 46, 51

Συνολικά 65/96 

02,05,06,08,14,15,17,19,23,24,26,27,28,30,31,32,35,36,37,39,40,41,43,45,46,48,50,51,52,53,54,56,57,58,59,60,

61,62,63,65,67,68,69,70,71,72,73,74,75,77,78,80,81,82,84,86,87,88,89,90,92,93,94,95,96

Για να το συνεχίσω από εδω την Παρασκευή

Σήμερα είχαμε: Εποπτεία: 33,03,25,91,21,83,12

Συνολικά: 72/96   Άντε άλλες 24 έμειναν!!😁

02,03,05,06,08,12,14,15,17,19,21,23,24,25,26,27,28,30,31,32,33,35,36,37,39,40,41,43,45,46,48,50,51,52,53,54,56,57,58,59,60,

61,62,63,65,67,68,69,70,71,72,73,74,75,77,78,80,81,82,83,84,86,87,88,89,90,91,92,93,94,95,96

• Like 3

44 λεπτά πριν, telis είπε

Ότι να ναι πραγματικά. Ποια αβγά να κάτσει, δεν βγαίνει νόημα. Τέλος πάντων, δεν το συνεχίζω αν δεν βλέπεις ότι γράφεις ασυναρτησίες δεν μπορώ να κάνω κάτι. Τέλος από εμένα 

Η πληρωμές των συνεργατών της ΕΛΣΤΑΤ γίνονται τουλάχιστον έξι μήνες μετά. Κάπου παραπάνω, αν δεις, έχει προτείνει ο Βελισάριος ότι έχουν προκηρυχτεί θέσεις σχετικά. Αυτό δεν το γνώριζα, και το έμαθα μόνο όταν ασχολήθηκα με την απογραφή. Αν λοιπόν θέλω να είμαι τίμιος/ξεκάθαρος και προτείνω σε κάποιον μια δουλειά, θα ενημερώσω πως υπάρχει αυτή η δουλειά, ΑΛΛΑ την αμοιβή σου θα την πάρεις μετά από έξι μήνες. Αλλιώς θα κάτσω στα αυ(β)γα μου. Νομίζω γίνεται κατανοητό τώρα.

Πάμε στα φρέσκα τώρα. H επόπτρια μου ισχυρίστηκε ότι η κατάθεση της της κατάστασης των πληρωμών των τομεαρχών στην οποία άνηκα έγινε από τις πρώτες, και πως είχαν διπλόελεχτει από την μεριά της. Για την καθυστέρηση της πληρωμής της εποπτείας που άνηκα άκουσα τις εξής δικαιολογίες. ότι οι βοηθοί εποπτών είχαν κάνει λάθη στον έλεγχο των IBAN και των ΑΜΑ (οι οποίοι φυσικά τώρα έχουν απολυθεί και δεν έχουν ευθύνη τώρα). Η επόμενη δικαιολογία που άκουσα ήταν ότι η υπεύθυνη για τον έλεγχο των καταστάσεων στα κεντρικά της ΕΛΣΤΑΤ παίρνει συνέχεια άδεια και καθυστερεί. Τέλος πώς υπήρχαν εποπτείες που υπερπήδησαν την σειρά και πληρώθηκαν νωρίτερα. Σήμερα λοιπόν που μίλησα με την υπεύθυνη των πληρωμών ισχυρίστηκε ότι κατάθεση των καταστάσεων με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου, ήταν 59η και πως δεν έχει υπάρξει πληρωμή εκτός σειράς, και πως η υπάλληλος που έκανε τον έλεγχο δεν εχει καθυστερήσει λόγω αδειών αλλά λόγω λάθους των καταστάσεων της εποπτείας μου . Όπως καταλαβαίνεις έχουμε δύο ζητήματα η επόπτρια που έχει μαλώσει με την αλήθεια και ενδεχομένως και με την πραγματικότητα και την προϊσταμένη των πληρωμών πού προκειμένου να διώξει την ευθύνη από πάνω της δεν δίστασε δευτερόλεπτο να εκθέσει την επόπτρια.

Όπως καταλαβαίνεις δεν θα σταθώ στο αν έγινε σωστά η απογραφή. Στέκομαι στο περιβάλλον και την αντιμετώπιση που έχουν απέναντι στους συνάδελφους, στους υφιστάμενους και απέναντι στην κοινωνία.

Επισκέπτης

Πολύ κακώς ασχολήθηκε ο φίλος Velissarios και το άφησε ανοιχτό μέχρι σήμερα το θέμα έπρεπε απλά να δημοσιεύσει την είδηση για την απογραφή κτιρίων/πληθυσμού και ότι ζητάει απογραφείς/επόπτες/τομεάρχες η ΕΛΣΤΑΤ και να κλειδώσει το θέμα.

Γιατί όπως έχουν διαπιστώσει αρκετά άτομα δεν φτάνει ότι προσπαθεί και ενημερώνει τα ακούει και από κάποιους που δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω αλλά σίγουρα αν ήταν στην θέση του φίλου μας θα τα είχαν κάνει περισσότερα σκατά από ότι έχουν γίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...