funkopop Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Kikhnt είπε Στην Λάρισα κατατέθηκαν τα χρήματα... Οπότε όταν σας έρθει εμαιλ με τον τίτλο κτήσης σαν αρχείο να το κατεβάσετε και μπείτε και στο Διαύγεια και δείτε ένταλμα πληρωμής σε 3 εργάσιμες περίπου θα δείτε τα χρήματα σας.. Ο τίτλος κτήσης είναι άσχετος με την πληρωμή. Και να μην τον κατεβάσεις θα πληρωθείς. Καλοφαγωτα όπως και να έχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kikhnt Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, tzotzo είπε Ο τίτλος κτήσης είναι άσχετος με την πληρωμή. Και να μην τον κατεβάσεις θα πληρωθείς. Καλοφαγωτα όπως και να έχει. Δεν έγραψα πουθενα ότι είναι απαραίτητος ο τίτλος κτήσης να το κατεβάσεις για να πληρωθείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexkrz Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, anthipitza είπε Από την αρχή του φόρουμ διαβάζω ότι όταν έρθει το e-mail, το δεχόμαστε και σε λίγες ημέρες έχουμε τα χρήματα στους λογαριασμούς μας. Τι γίνεται όταν έχω δεχτεί το e-mail πριν (χωρίς υπερβολή) 1,5 - 2 μήνες και δεν έχω πληρωθεί ακόμα; Ήμουν τομεάρχης στην εποπτεία 18 (Λέσβου-Λήμνου), ως και η Χίος πληρώθηκε Όπως κατάλαβες δεν έχει σχέση το email με το ότι θα πληρωθείς άμεσα. Όλοι οι τομεάρχες έλαβαν mail και μετά ξεκινάει η διαδικασία με την οριστικοποίηση πληρωμών που βγαίνουν στο διαύγεια . Τώρα καθυστερεί ο Επόπτης να ελέγξει τα στοιχεία Ή κάνουν λάθη; Καθυστερούν στην ΕΛΤΑΤ στα κεντρικά; Και τα 2; Δε ξέρουμε . Όπως βλέπεις στην παραπάνω λίστα η δίκη σου εποπτεία ακόμα δεν έχει βγάλει οριστικοποίηση . μεχρι στιγμής 52 από τις 97 εποπτείες έχουν πληρωθεί ή αναμένεται σύντομα με βάση ότι έχουμε δει από το διαύγεια φανταστείτε πάντως τι έχει να γίνει με τους απογραφείς μετά αν καθυστερούν τόσο με τους Τομεάρχες που τα λεφτά τους είναι σχεδόν στάνταρ για όλους και πιο πολύ fixed. Με τους απογραφείς που και είναι πολύ περισσότεροι + ότι θα πρέπει να δουν ακριβώς από την ο3 πόσα ερωτηματολόγια έχουν συμπληρώσει για να πληρώσουν ανάλογα και με ο,τι λάθη μπορεί να γίνουν εκεί.. + ότι πρέπει να πληρώσουν όλες οι εποπτείες τους τομεάρχες πρώτα για να ξεκινήσουν με τους απογραφείς Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από alexkrz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kikhnt Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Και επειδή κάποιοι δεν το κατάλαβαν.. πριν έδωσα ένα χρονοδιάγραμμα.. όντως και εγώ πριν μήνες είχα κάνει αποδοχή του ποσού... Αλλά τελικά καθυστέρηση στο φουλ. Καλώντας στην εποπτεία μου είχαν πει ότι υπήρχαν λάθη στα στοιχεία των τομεαρχων... Έπειτα καλώντας στην Αθήνα στο λογιστήριο της ελστατ μου είχαν πει ότι φταίει η Λάρισα γιατί δεν είχαν στείλει έγκυρα τα χαρτιά... Και όταν τα έστειλαν είχα λάθη και τα σχετικά... Εν ολίγοις Τρίτη πήρα έγκριση πληρωμής στο Διαύγεια Τετάρτη ήρθε εμαιλ με τίτλος κτήσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε νόμιμη χρήση και σήμερα έγινε η πληρωμή από την τράπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsr250 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Σήμερα ελαβα το δεύτερο παρακάτω e-mail. 😄 Εποπτεία 65,...θα σας ενημερώσω σε ποσες μερες θα γίνει η πληρωμή!!🤑 ''Παρακαλούμε πατήστε εδώ για να εκτυπώσετε/αποθηκεύσετε τον Τίτλο Κτήσης, που αφορά την αμοιβή για τη συμμετοχή σας στην Απογραφή Κτιρίων-Πληθυσμού -Κατοικιών 2021, για κάθε νόμιμη χρήση. Μετά από την είσοδό σας στην εφαρμογή, μπορείτε να βρείτε το ηλεκτρονικό έγγραφο από το μενού του χρήστη στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης, επιλέγοντας "Τίτλος Κτήσης". Η διαδικασία της πληρωμής σας βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί σύντομα.'' 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kikhnt Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, tsr250 είπε Σήμερα ελαβα το δεύτερο παρακάτω e-mail. 😄 Εποπτεία 65,...θα σας ενημερώσω σε ποσες μερες θα γίνει η πληρωμή!!🤑 ''Παρακαλούμε πατήστε εδώ για να εκτυπώσετε/αποθηκεύσετε τον Τίτλο Κτήσης, που αφορά την αμοιβή για τη συμμετοχή σας στην Απογραφή Κτιρίων-Πληθυσμού -Κατοικιών 2021, για κάθε νόμιμη χρήση. Μετά από την είσοδό σας στην εφαρμογή, μπορείτε να βρείτε το ηλεκτρονικό έγγραφο από το μενού του χρήστη στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης, επιλέγοντας "Τίτλος Κτήσης". Η διαδικασία της πληρωμής σας βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί σύντομα.'' Από Δευτέρα θα πληρωθείς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthipitza Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, alexkrz είπε Όπως κατάλαβες δεν έχει σχέση το email με το ότι θα πληρωθείς άμεσα. Όλοι οι τομεάρχες έλαβαν mail και μετά ξεκινάει η διαδικασία με την οριστικοποίηση πληρωμών που βγαίνουν στο διαύγεια . Τώρα καθυστερεί ο Επόπτης να ελέγξει τα στοιχεία Ή κάνουν λάθη; Καθυστερούν στην ΕΛΤΑΤ στα κεντρικά; Και τα 2; Δε ξέρουμε . Όπως βλέπεις στην παραπάνω λίστα η δίκη σου εποπτεία ακόμα δεν έχει βγάλει οριστικοποίηση . μεχρι στιγμής 52 από τις 97 εποπτείες έχουν πληρωθεί ή αναμένεται σύντομα με βάση ότι έχουμε δει από το διαύγεια φανταστείτε πάντως τι έχει να γίνει με τους απογραφείς μετά αν καθυστερούν τόσο με τους Τομεάρχες που τα λεφτά τους είναι σχεδόν στάνταρ για όλους και πιο πολύ fixed. Με τους απογραφείς που και είναι πολύ περισσότεροι + ότι θα πρέπει να δουν ακριβώς από την ο3 πόσα ερωτηματολόγια έχουν συμπληρώσει για να πληρώσουν ανάλογα και με ο,τι λάθη μπορεί να γίνουν εκεί.. + ότι πρέπει να πληρώσουν όλες οι εποπτείες τους τομεάρχες πρώτα για να ξεκινήσουν με τους απογραφείς Οριστικοποίηση σημαίνει δημοσίευση στο Διαύγεια και μετά πληρωμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 23 λεπτά πριν, anthipitza είπε Οριστικοποίηση σημαίνει δημοσίευση στο Διαύγεια και μετά πληρωμή; ναι αυτο σημαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petrostzo26 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Έχοντας παρακολουθήσει κάποια μηνύματα, κατάλαβα το χάλι στο οποίο βρισκόμαστε όλοι, πόσο μάλλον οι απογραφείς. Εγώ προσωπικά ήμουν τομεαρχης στον Νόμο Πελλας. Πέρα από ένα email που έλαβα στις 29 Μαρτίου, δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση. Από εκεί και πέρα δε μου ήρθε το δεύτερο email που τελειώνει με τη φράση: "Η διαδικασία της πληρωμής σας βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί σύντομα". Ξέρει κανείς τι γίνεται με την Πελλα γενικότερα; Επίσης εγώ με 16.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα θα πληρώσω και άλλα του χρόνου επειδή δεν με πιάνει το αφορολόγητο; Διότι αυτό διάβασα παραπάνω από κάποιον συνάδελφο. Δηλαδή δεν τους φτάνουν οι τόσες κρατήσεις, θα επιβαρυνθουμε και άλλο; Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ασχολούμαι με την ΕΛΣΤΑΤ. Τέτοιο χάλι πραγματικά δεν έχω συναντήσει. Και με ρωτάνε οι απογραφεις τι γίνεται. Έτσι όπως πάνε πιστεύω προλαβαίνουν να πληρωθούν οριακά μέσα στο 2022. Απλά τραγικοί. Υ. Γ. Ένα μεγάλο μπράβο για την ενημέρωση από όλους. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από Petrostzo26 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexkrz Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Petrostzo26 είπε Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Έχοντας παρακολουθήσει κάποια μηνύματα, κατάλαβα το χάλι στο οποίο βρισκόμαστε όλοι, πόσο μάλλον οι απογραφείς. Εγώ προσωπικά ήμουν τομεαρχης στον Νόμο Πελλας. Πέρα από ένα email που έλαβα στις 29 Μαρτίου, δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση. Από εκεί και πέρα δε μου ήρθε το δεύτερο email που τελειώνει με τη φράση: "Η διαδικασία της πληρωμής σας βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί σύντομα". Ξέρει κανείς τι γίνεται με την Πελλα γενικότερα; Επίσης εγώ με 16.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα θα πληρώσω και άλλα του χρόνου επειδή δεν με πιάνει το αφορολόγητο; Διότι αυτό διάβασα παραπάνω από κάποιον συνάδελφο. Δηλαδή δεν τους φτάνουν οι τόσες κρατήσεις, θα επιβαρυνθουμε και άλλο; Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ασχολούμαι με την ΕΛΣΤΑΤ. Τέτοιο χάλι πραγματικά δεν έχω συναντήσει. Και με ρωτάνε οι απογραφεις τι γίνεται. Έτσι όπως πάνε πιστεύω προλαβαίνουν να πληρωθούν οριακά μέσα στο 2022. Απλά τραγικοί. Υ. Γ. Ένα μεγάλο μπράβο για την ενημέρωση από όλους. Ποια εποπτεία είναι ο νόμος Πέλλας; Όπως είπαμε παραπάνω μπορείς να δεις τη λίστα με τις εποπτείες που πληρώθηκαν ή θα πληρωθούν μέσα σε 3 μέρες . Αν δεν είναι εκεί ακόμα περιμένεις ! όσο αφορά το άλλο θέμα με το εισόδημα η ερώτηση σου είναι γενική. Αλλά νομίζω και λογικό είναι όλα τα εισοδήματα του κάθε φυσικού προσώπου συμψηφίζονται είτε μιλάμε για μισθωτές υπηρεσίες είτε για μισθώματα είτε οποιοδήποτε άλλο και με βάση αυτή την κλίμακα θα βγει να πληρώσεις τον ανάλογο φόρο μείον φυσικά το φόρο που σου έχουν παρακρατήσει από το μισθό. Όσοι είναι κάτω από το αφορολόγητο όχι μόνο δε θα πληρώσουν όπως είναι φυσικό αλλά θα πάρουν και πίσω κάποιες κρατήσεις που έχει κρατήσει η ΕΛΣΤΑΤ (του χρόνου με τη δήλωση) . εσυ εφόσον έχεις 16.000 μισθό ετήσιο + τα 1200 ή όσα πήρες σαν επόπτης + οποιοδήποτε άλλο εισόδημα θα έχεις τον ανάλογο φόρο και μπορεί να ανέβεις και κλίμακα Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από alexkrz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petrostzo26 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, alexkrz είπε Ποια εποπτεία είναι ο νόμος Πέλλας; Όπως είπαμε παραπάνω μπορείς να δεις τη λίστα με τις εποπτείες που πληρώθηκαν ή θα πληρωθούν μέσα σε 3 μέρες . Αν δεν είναι εκεί ακόμα περιμένεις ! όσο αφορά το άλλο θέμα με το εισόδημα η ερώτηση σου είναι γενική. Αλλά νομίζω και λογικό είναι όλα τα εισοδήματα του κάθε φυσικού προσώπου συμψηφίζονται είτε μιλάμε για μισθωτές υπηρεσίες είτε για μισθώματα είτε οποιοδήποτε άλλο και με βάση αυτή την κλίμακα θα βγει να πληρώσεις τον ανάλογο φόρο μείον φυσικά το φόρο που σου έχουν παρακρατήσει από το μισθό. Όσοι είναι κάτω από το αφορολόγητο όχι μόνο δε θα πληρώσουν όπως είναι φυσικό αλλά θα πάρουν και πίσω κάποιες κρατήσεις που έχει κρατήσει η ΕΛΣΤΑΤ (του χρόνου με τη δήλωση) . εσυ εφόσον έχεις 16.000 μισθό ετήσιο + τα 1200 ή όσα πήρες σαν επόπτης + οποιοδήποτε άλλο εισόδημα θα έχεις τον ανάλογο φόρο και μπορεί να ανέβεις και κλίμακα Η Πελλα είναι στην 21 από όσο βλέπω. Οποτε ακόμη περιμένουμε προφανώς για εδώ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Να είστε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerinapap61 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 11 ώρες πριν, xxatziva είπε ναι αυτο σημαίνει Αυτο το διαυγεια τι ειναι , πρωτη φορα το ακουω. Πρεπει να χω ηδη λογαριασμο εκει; Γιατι τσεκαρα και δεν εχω. Ειναι κατι απαραιτητο; Αν ειναι να ξερω μη και μεινω απληρωτη λογω αυτου;😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagra Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 17 ώρες πριν, alexkrz είπε Σήμερα αρκετές οριστικοποιήσεις πληρωμών Εποπτείες 23,28,62,65,71,82,88,92 Οπότε μέχρι τώρα 02,05,06,14,15,17,23,26,27,28,30,32,36,39,40,41,48,50,52,53,54,56,57,58,60, 61,62,63,65,67,68,69,70,71,72,73,74,75,78,80,81,82,86,87,88,89,90,92,93,94,95,96 Είναι και η 37 από τις 03/05 https://diavgeia.gov.gr/decision/view/69ΓΑ6ΣΙ-ΤΡ9 Επομένως 53/96 02,05,06,14,15,17,23,26,27,28,30,32,36,37,39,40,41,48,50,52,53,54,56,57,58,60, 61,62,63,65,67,68,69,70,71,72,73,74,75,78,80,81,82,86,87,88,89,90,92,93,94,95,96 25 λεπτά πριν, katerinapap61 είπε Αυτο το διαυγεια τι ειναι , πρωτη φορα το ακουω. Πρεπει να χω ηδη λογαριασμο εκει; Γιατι τσεκαρα και δεν εχω. Ειναι κατι απαραιτητο; Αν ειναι να ξερω μη και μεινω απληρωτη λογω αυτου;😂 Το διαύγεια είναι ιστοσελίδα.Όλα τα έξοδα όλων των κρατικών φορέων πρέπει να αναρτώνται εκεί.Φτιάχτηκε με σκοπό να υπάρχει διαφάνεια και για να κατά πολεμηθούν φαινόμενα υπεξαίρεσης χρημάτων (αλλά και γενικά για να ξέρουμε που πηγαίνουν τα λεφτά).Για την ελστατ ο σύνδεσμος είναι αυτός: https://diavgeia.gov.gr/f/elstat Δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό.Απλά εκεί θα αναρτηθεί η έγκριση πληρωμής σου.Αν είσαι με τίτλο κτήσης βγαίνει για όλη την εποπτεία μαζί (χωρίς ονόματα),ενώ αν είσαι με τιμολόγιο βγαίνει ονομαστικά (μόνο για σένα) λίγες μέρες αργότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Κάλεσα εχθές την εποπτεία 45 να την ρωτήσω γιατί δεν έχει αναρτηθεί στη διαύγεια η οριστικοποίηση πληρωμής. Η απάντηση από την (εξυπηρετικότατη) κυρία που είχαμε τη συνομιλία είναι πως η εποπτεία τα έχει προωθήσει για έλεγχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα