Προς το περιεχόμενο

Απογραφή Κτηρίων - Πληθυσμού 2021(Προκήρυξη ΕΛΣΤΑΤ)

velissarios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, cnumb85 είπε

Εάν είναι πληρώνουν 0 έως 3 εποπτείες την ημέρα και μένουν ακόμη 50 εποπτείες δεν μας βλέπω καλά , μόνη λύση το τηλ και το στόλισμα, αλλιώς καλό Ιούνιο και αν …

Δεν νομίζω ότι ιδρώνει το αυτί τους.. Βγαίνουν συνέχεια άρθρα για το φιάσκο της ΕΛΣΤΑΤ και ότι ακόμα δεν έχει γίνει πληρωμή μέχρι και στην τηλεόραση όπως και πολιτικοί το έχουν γράψει.. Αλλά δεν υπάρχει καμία πρόοδος.

Και αυτό που βλέπω να συγκρίνουν καποιοι αυτή την απογραφή με του 2011 στην οποία συμμετείχα και σε αυτήν είναι λάθος.

Τότε όλα ήταν χειρόγραφα. Κουβαλούσαμε όλα αυτα τα έντυπα και οποία τα περνάγαμε σε έντυπη Ο3. και όλα αυτά με τον ΙΒΑΝ επίσης το συμπλρώναμε σε έντυπο. Οπότε η δουλειά ήταν πολύ πιο χρονοβόρα για αυτό και η πλρωμή έγινε μετά από 5-6 μήνες.   

Τώρα είμαστε στον 5ο μήνα (έχουν περάσει 4) αλλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία μιας και όλα γίνονταν ηλεκτρονικά. Από τη σύμβαση που συμπληρώσαμε στην αρχή και τους όρους που αποδεχτήκαμε μέχρι και τα email με αποδοχή, ηλεκτρονικές καταστάσεις ο3 οποτε ειναι πολυ ευκολο να δουν πόσα δικαιούται ο καθένας κτλ.  Τελείως απαράδεκτο απλά!! Μάλιστα θυμάμαι στο σεμινάριο των απογραφέων το Νοέμβριο εμάς μας είπαν εντάξει δεν νομίζω να προλάβετε να πληρωθείτε και να κάνετε Χριστούγεννα με αυτά τα λεφτά αλλά το Πάσχα μπορώ να σας το εγγυηθώ ότι θα έχετε πληρωθεί (για τους απογραφείς έτσι) 😂

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

28 λεπτά πριν, cnumb85 είπε

Εάν είναι πληρώνουν 0 έως 3 εποπτείες την ημέρα και μένουν ακόμη 50 εποπτείες δεν μας βλέπω καλά , μόνη λύση το τηλ και το στόλισμα, αλλιώς καλό Ιούνιο και αν …

Προφανως και δεν θα αλλαξει ενα τηλεφωο και στολισμα στην ελστατ κατι απο το σύστημα πληρωμής του δημοσίου , δεν λειτουργει ετσι το πραγμα εκτος αν εισαι ο Μητσοτάκης

22 λεπτά πριν, alexkrz είπε

Δεν νομίζω ότι ιδρώνει το αυτί τους.. Βγαίνουν συνέχεια άρθρα για το φιάσκο της ΕΛΣΤΑΤ και ότι ακόμα δεν έχει γίνει πληρωμή μέχρι και στην τηλεόραση όπως και πολιτικοί το έχουν γράψει.. Αλλά δεν υπάρχει καμία πρόοδος.

Και αυτό που βλέπω να συγκρίνουν καποιοι αυτή την απογραφή με του 2011 στην οποία συμμετείχα και σε αυτήν είναι λάθος.

Τότε όλα ήταν χειρόγραφα. Κουβαλούσαμε όλα αυτα τα έντυπα και οποία τα περνάγαμε σε έντυπη Ο3. και όλα αυτά με τον ΙΒΑΝ επίσης το συμπλρώναμε σε έντυπο. Οπότε η δουλειά ήταν πολύ πιο χρονοβόρα για αυτό και η πλρωμή έγινε μετά από 5-6 μήνες.   

Τώρα είμαστε στον 5ο μήνα (έχουν περάσει 4) αλλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία μιας και όλα γίνονταν ηλεκτρονικά. Από τη σύμβαση που συμπληρώσαμε στην αρχή και τους όρους που αποδεχτήκαμε μέχρι και τα email με αποδοχή, ηλεκτρονικές καταστάσεις ο3 οποτε ειναι πολυ ευκολο να δουν πόσα δικαιούται ο καθένας κτλ.  Τελείως απαράδεκτο απλά!! Μάλιστα θυμάμαι στο σεμινάριο των απογραφέων το Νοέμβριο εμάς μας είπαν εντάξει δεν νομίζω να προλάβετε να πληρωθείτε και να κάνετε Χριστούγεννα με αυτά τα λεφτά αλλά το Πάσχα μπορώ να σας το εγγυηθώ ότι θα έχετε πληρωθεί (για τους απογραφείς έτσι) 😂

Και εγώ δούλεψα και στην προηγούμενη και μάλιστα πάλι σαν τομεάρχης όπως και τώρα , εμείς σαν τομεάρχες έχουμε ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο και έχουμε αποδεχτεί το mail με τα λεφτά που θα πάρουμε από τέλος Μαρτίου ! Που σε εμάς είναι ακόμη πιο εύκολο μιας και θα πάρουμε όλοι το ίδιο ! Ένωση στην προηγούμενη του 2011 πληρωνόμασταν κ εμείς με το διαμέρισμα και το κτίσμα και μάλιστα εγώ είχα δεχτεί κ δεύτερο τομέα για να πάρω κ περισσότερα χρήματα όπως κ έγινε φυσικά .

Μίλησα με τον Δήμου που είναι αυτός που κάνει τις τελικές πληρωμές. 

Η διαδικασια έχει ως εξής: Οι επόπτες  έλεγξαν τις καταστάσεις και τις έστειλαν. Τις ξαναελεγχει η κα Μαουλη. Και ο Δήμου ισχυρίζεται ότι βρίσκει λάθη σε iban και ΑΜΑ για αυτό καθυστερούν οι πληρωμές. 

Η εποπτρια μου ισχυριστηκε ότι τα έχει διπλόελέγξει και είναι σωστά.

Μου φαίνεται ο ένας τα ρίχνει στον άλλο. Μόνη λύση μαζικά τηλέφωνα στην υπηρεσία του Δήμου.

3 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Η διαδικασια έχει ως εξής: Οι επόπτες  έλεγξαν τις καταστάσεις και τις έστειλαν. Τις ξαναελεγχει η κα Μαουλη. Και ο Δήμου ισχυρίζεται ότι βρίσκει λάθη σε iban και ΑΜΑ για αυτό καθυστερούν οι πληρωμές. 

Μου φαίνεται ο ένας τα ρίχνει στον άλλο. Μόνη λύση μαζικά τηλέφωνα στην υπηρεσία του Δήμου.

ενω ολα υπαρχουν ονλαην με τις αιτησεις οταν καναμε για να μπουμε. προσωπικα ενω τα ειχα ολα οκ πηγαν και αλλαξαν τα νουμερα στο iban-φωτοτυπια και λενε φερε το σωστο. να βαλετε κιάλια να το ξαναδειτε. γιατι το πατησες με μολυβι απο πανω αυτο που πιστευες? ευτυχως με πηρε τηλεφωνο και τρεχα δωσε παλι iban. αφου ονλαην φαινονται ολα ομως. αρα το ξυνουν και λενε δικαιολογιες τετοιου τυπου. εδω και 2μηνες πλεον αποδοχη πληρωμης αλλα πληρωμη αγνοείται.

• Like 2

Μόλις τώρα, xxatziva είπε

ενω ολα υπαρχουν ονλαην με τις αιτησεις οταν καναμε για να μπουμε. προσωπικα ενω τα ειχα ολα οκ πηγαν και αλλαξαν τα νουμερα στο iban-φωτοτυπια και λενε φερε το σωστο. να βαλετε κιάλια να το ξαναδειτε. γιατι το πατησες με μολυβι απο πανω αυτο που πιστευες? ευτυχως με πηρε τηλεφωνο και τρεχα δωσε παλι iban. αφου ονλαην φαινονται ολα ομως. αρα το ξυνουν και λενε δικαιολογιες τετοιου τυπου. εδω και 2μηνες πλεον αποδοχη πληρωμης αλλα πληρωμη αγνοείται.

Εμένα η εποπτρια τα έριξε στους βοηθούς της. Οι άχρηστοι οι βοηθοί που έκαναν λάθη και έχασαν τα iban κλπ κλπ

Θα κουραστεί ο @τους να στείλουν ένα μαζικό εμέιλ, όπως έκαναν τόσος καιρό; Εντάξει στο Ελλαντα ζούμε, αλλά έλεος δηλαδή... Τα ρίχνουν στους βοηθούς που έχει τελειώσει η σύμβαση τους κι έχουν φύγει;🤣

"Εισιτήριο;

ο πίσω...

εισιτήριο;

ο πίσω

κ.ο.κ.

εισιτήριο;

ο μπροστά!"

1 ώρα πριν, tzotzo είπε

Μόνο 2 άτομα σε ολόκληρη ΕΛΣΤΑΤ, διεκπαιρωνουν ελέγχους και πληρωμές;;;; Μόνο 2;;; Για όλες τις εποπτειες;;; Καλά κρασιά 😡 Ότι να ναι😡😡

Τηλέφωνα, εμέιλ γιοκ... Δεν ξέρουν να απαντάνε τώρα...

Πού να απευθυνθούμε, πώς να πιέσουμε; 

Δεν τους κουνάει τίποτα απ' την καρέκλα τους... Κόρακας μάτι κορακος δεν βγάζει 😞😡

• Like 3

21 ώρες πριν, Kikhnt είπε

Κάποιος που να έχει πληρωθεί να μας πει πόσες μέρες κάνουν να φανούν τα χρήματα;

δεν εχω πληρωθει εδω και 1 μισι μηνα. καλο?

Στην Λάρισα κατατέθηκαν τα χρήματα... Οπότε όταν σας έρθει εμαιλ με τον τίτλο κτήσης σαν αρχείο να το κατεβάσετε και μπείτε και στο Διαύγεια και δείτε ένταλμα πληρωμής σε 3 εργάσιμες περίπου θα δείτε τα χρήματα σας..

• Like 1
  • Thanks 1

Σήμερα αρκετές οριστικοποιήσεις πληρωμών Εποπτείες 23,28,62,65,71,82,88,92

Οπότε μέχρι τώρα

02,05,06,14,15,17,23,26,27,28,30,32,36,39,40,41,48,50,52,53,54,56,57,58,60,

61,62,63,65,67,68,69,70,71,72,73,74,75,78,80,81,82,86,87,88,89,90,92,93,94,95,96

• Thanks 1
  • Sad 1

Από την αρχή του φόρουμ διαβάζω ότι όταν έρθει το e-mail, το δεχόμαστε και σε λίγες ημέρες έχουμε τα χρήματα στους λογαριασμούς μας. Τι γίνεται όταν έχω δεχτεί το e-mail πριν (χωρίς υπερβολή) 1,5 - 2 μήνες και δεν έχω πληρωθεί ακόμα; Ήμουν τομεάρχης στην εποπτεία 18 (Λέσβου-Λήμνου), ως και η Χίος πληρώθηκε

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...