Fotengo5 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, sofiagian είπε Αθήνα οι περισσότερες εποπτειες έχουν πληρωθεί εκτός από την δική μας(εποπτεία 59). Να ρωτήσω είχε κανείς εμπειρία από πιο παλιές απογραφές? Κάποιος μου είπε ότι του χρόνου που θα δηλωθεί αυτό το ποσό θα πληρώσουμε και εφορία. Δεν τους φτάνουν οι τόσες κρατήσεις που μας έκαναν θα μας φάνε και άλλα? Και δεν απαντούν ούτε στα τηλέφωνα, ούτε στα εμέιλ... Η βοηθός επόπτη του τομέα μου δεν ξέρει τίποτα, τελείωσε η σύμβαση της (πληρώθηκε φαντάζομαι) . Νταξει, ξέραμε ότι θα έχει καθυστέρηση, αλλά όταν βλέπεις και οι πληρώνονται στις άλλες εποπτειες, λες τι γίνεται; Και η δικιά μας (η 59) ήταν κ ολίγον κουκουρούκου ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cnumb85 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Σχεδόν οι μισές εποπτείες έχουν πληρωθεί , Θεσσαλονίκη κανεις και φυσικά δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από πουθενά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, cnumb85 είπε Σχεδόν οι μισές εποπτείες έχουν πληρωθεί , Θεσσαλονίκη κανεις και φυσικά δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από πουθενά Μετα απο επικοινωνια με τα κεντρικα...σημερα θα εβλεπαν τους φακελους απο Θεσσαλονικη...Για γέλια και για κλαματα... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkodosis Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Παιδιά καλησπέρα. Οι απογραφείς τι θα απογίνουμε;; Πότε θα πληρωθούμε;; Μας έχουν από..γράψει... εκεί που ξέρουν ή είναι ιδέα μου?? Για Γιάννενα ξέρει κάποιος κάτι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofiagian Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Fotengo5 είπε Και δεν απαντούν ούτε στα τηλέφωνα, ούτε στα εμέιλ... Η βοηθός επόπτη του τομέα μου δεν ξέρει τίποτα, τελείωσε η σύμβαση της (πληρώθηκε φαντάζομαι) . Νταξει, ξέραμε ότι θα έχει καθυστέρηση, αλλά όταν βλέπεις και οι πληρώνονται στις άλλες εποπτειες, λες τι γίνεται; Και η δικιά μας (η 59) ήταν κ ολίγον κουκουρούκου ε; Πολύ κουκουρούκου. Κυρίως ο επόπτης. Οι βοηθοί πάντως ότι μπορούσαν έκαναν αλλά τελείωσε η σύμβαση τους και δεν ξέρουν κάτι νεότερο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagra Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Στις 21/4/2022 στις 3:52 ΜΜ, thagra είπε Άρα έχουμε 37 εποπτείες συνολικά: 02,06,14,26,27,30,32,36,39,41,48,50,52,53,54,56,57,58,60,61,63,67,69,70,72,73,75,78,80,81,86,87,89,90,93,94,95,96 Είχαμε νέες εγκρίσεις σήμερα:05,15,40,68,74 Άρα έχουμε 42 εποπτείες συνολικά: 02,05,06,14,15,26,27,30,32,36,39,40,41,48,50,52,53,54,56,57,58,60, 61,63,67,68,69,70,72,73,74,75,78,80,81,86,87,89,90,93,94,95,96 Να πω εδώ ότι σήμερα εγκρίθηκαν και πολλές πληρωμές ονομαστικά για κάποιους τομεάρχες σε κάποιες εποπτείες. Αν η εποπτεία σας είναι στην λίστα (από πάνω) και δεν έχετε πληρωθεί ακόμα,ρίξτε μια ματιά μήπως βρείτε και ονομαστικά την πληρωμή σας. https://diavgeia.gov.gr/f/elstat 8 ώρες πριν, sofiagian είπε Αθήνα οι περισσότερες εποπτειες έχουν πληρωθεί εκτός από την δική μας(εποπτεία 59). Να ρωτήσω είχε κανείς εμπειρία από πιο παλιές απογραφές? Κάποιος μου είπε ότι του χρόνου που θα δηλωθεί αυτό το ποσό θα πληρώσουμε και εφορία. Δεν τους φτάνουν οι τόσες κρατήσεις που μας έκαναν θα μας φάνε και άλλα? Ούτε η δική μου έχει πληρώσει (88) και αρχίζω να ανησυχώ. Όσο για την εφορία,νομίζω είναι μέσα στις κρατήσεις,τουλάχιστον για τίτλους κτίσης (δεν ξέρω για τιμολόγιο). Μάλιστα είχε ειπωθεί από κάποιον εδώ,ότι αν του χρόνου είμαστε κάτω από το αφορολόγητο (9.000) θα πάρουμε και επιστροφή φόρου(το ποσό από τις κρατήσεις που αντιστοιχεί στην εφορία).Τώρα δεν μπορώ να σου πω με απόλυτη βεβαιότητα τι ισχύει.Πάντως μου φαίνεται λογικό η εφορία να είναι μέσα στις κρατήσεις. 5 ώρες πριν, Gkodosis είπε Παιδιά καλησπέρα. Οι απογραφείς τι θα απογίνουμε;; Πότε θα πληρωθούμε;; Μας έχουν από..γράψει... εκεί που ξέρουν ή είναι ιδέα μου?? Για Γιάννενα ξέρει κάποιος κάτι; Δεν μας έχουν γράψει,πρώτα πρέπει να πληρωθούν οι τομεάρχες και μετά εμείς,έτσι πάει.Αν δεν τελειώσουν με αυτούς,δεν πληρωνόμαστε.Όσο για το πότε,αν ισχύει αυτό που είπε η επόπτρια μου,ότι πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τους απογραφείς ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ για να προχωρήσουμε στις πληρωμές τότε άστα.Μάλλον μας βλέπω για φθινόπωρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkodosis Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, thagra είπε Είχαμε νέες εγκρίσεις σήμερα:05,15,40,68,74 Άρα έχουμε 42 εποπτείες συνολικά: 02,05,06,14,15,26,27,30,32,36,39,40,41,48,50,52,53,54,56,57,58,60, 61,63,67,68,69,70,72,73,74,75,78,80,81,86,87,89,90,93,94,95,96 Να πω εδώ ότι σήμερα εγκρίθηκαν και πολλές πληρωμές ονομαστικά για κάποιους τομεάρχες σε κάποιες εποπτείες. Αν η εποπτεία σας είναι στην λίστα (από πάνω) και δεν έχετε πληρωθεί ακόμα,ρίξτε μια ματιά μήπως βρείτε και ονομαστικά την πληρωμή σας. https://diavgeia.gov.gr/f/elstat Ούτε η δική μου έχει πληρώσει (88) και αρχίζω να ανησυχώ. Όσο για την εφορία,νομίζω είναι μέσα στις κρατήσεις,τουλάχιστον για τίτλους κτίσης (δεν ξέρω για τιμολόγιο). Μάλιστα είχε ειπωθεί από κάποιον εδώ,ότι αν του χρόνου είμαστε κάτω από το αφορολόγητο (9.000) θα πάρουμε και επιστροφή φόρου(το ποσό από τις κρατήσεις που αντιστοιχεί στην εφορία).Τώρα δεν μπορώ να σου πω με απόλυτη βεβαιότητα τι ισχύει.Πάντως μου φαίνεται λογικό η εφορία να είναι μέσα στις κρατήσεις. Δεν μας έχουν γράψει,πρώτα πρέπει να πληρωθούν οι τομεάρχες και μετά εμείς,έτσι πάει.Αν δεν τελειώσουν με αυτούς,δεν πληρωνόμαστε.Όσο για το πότε,αν ισχύει αυτό που είπε η επόπτρια μου,ότι πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τους απογραφείς ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ για να προχωρήσουμε στις πληρωμές τότε άστα.Μάλλον μας βλέπω για φθινόπωρο. Σόρυ κιόλας αλλά φυσικά μας έχουν γράψει να μην πω που... Δεν είναι απάντηση το ότι πρώτα πρέπει να πληρωθούν οι τομεάρχες, όταν μπαίνουμε στον ΠΈΜΠΤΟ ΜΗΝΑ που είμαστε απλήρωτοι!!!!!!!!!!! Να πληρώνονταν ήδη απ όταν μας έστειλαν στον ΕΦΚΑ, (άλλο παρατράγουδο κι ετούτο, άκουσον άκουσον, όταν με το πατημα ενός κουμπιου γίνονται όλα ηλεκτρονικά, να πρέπει να τρέχουμε εμείς να πάρουμε βεβαίωση απογραφής, κι όλα αυτά στο 2022!) κι εμείς πριν το Πάσχα! Και παλι αργά θα ήταν! Σόρυ κιόλας αλλά αυτή είναι η άποψη που έχει η συντριπτική πλειοψηφία! Γιατί στο Ελλαδιστάν δε λειτουργεί τίποτα απολύτως, καμιά δημόσια υπηρεσία, κανένας ελεγκτικός μηχανισμός.. μόνο πελατειακές σχέσεις. Αν είχαμε πολιτικούς με @.. . @ θα χαν ξηλωθεί όλοι αυτοί και θα δούλευαν όλα ρολόι, και δε θα παρακαλούσαμε για το ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ!! Αλλά δυστυχώς αντί για πολιτικούς με @....@, έχουμε @..... @ πολιτικούς. Που πληρωναμε βενζίνες να τρεχουμε στα χωριά πόσες μέρες.. Κάποιοι δεν τα είχαν αυτά τα χρήματα, κατανοητό;;;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, Gkodosis είπε Που πληρώναμε βενζίνες να τρέχουμε στα χωριά πόσες μέρες.. Κάποιοι δεν τα είχαν αυτά τα χρήματα, κατανοητό;;;; Ξοδεψα γυρω στα 100 ευρω για καρτα sim και μεταφορικά...Βέβαια δουλειά στην οποία πληρώνεσαι μετα απο 6 μηνες και βαλε απο την ληξη της...δεν πρέπει καν να ασχοληθείς...ειναι κοροϊδία...χώρια την απρεπή συμπεριφορά των υπάλληλων της ΕΛΣΤΑΤ... Επαναλαμβάνω οτι οι τομεαρχες ειχαν σχετικά εύκολο ρολο σε σχεση με τους απογραφεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kikhnt Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Όλοι είμαστε στην ίδια μοίρα.. όλοι περιμένουμε τα λεφτά μας... Και όλοι ζήσαμε το φιάσκο της ελστατ.. είτε απογραφείς είτε τομεάρχες.. όλοι δούλεψαν το ίδιο και όλοι με τις ίδιες δυσκολίες συστημάτων.. κατοίκων...και ελλιπής βοήθεια από τους αρμόδιους....μην μπαίνουμε σε διαδικασία ποιος δούλεψε πιο πολύ και ποιος όχι... Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από Kikhnt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 ενω τα ετνυπα θα τα περνουσαμε στο ονλαην συστημα ετσι και αλλιως ζητανε και το εντυπο μαζι γιατι ελλαδα κλασικα χαρτοβασίλειο. μα τα περναμε ονλαην επιτοπου την απογραφη για να μην χρειαζεται το εντυπο. ναι αλλα θελουμε και το εντυπο. τουλαχιστον ετσι ηταν ολα σωστα συμπληρωμενα και οτι χρειαζοτανε. ουτε μουτζούρες ουτε τιποτα περιττό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/383475/ti-ginetai-me-tin-apografi-aplirotoi-akoma-oi-xiliades-pou-ergastikan-vinteo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Το υπερτραγικό της υπόθεσης, πραγματικά εξωφρενικό είναι για όσους (σαν εμένα) διάλεξαν να πληρωθούν με τιμολόγιο. Ενώ αυτοί που πληρώνονται με τίτλο κτήσης μπαίνουν σε μια απόφαση ανά εποπτεία, όσοι πληρωθούν με τιμολόγιο περιμένουν για ατομικό ένταλμα πληρωμής. Ένας κάθε φορά! Οπότε πρέπει να περιμένω να πάρω σειρά για να βγει ειδικά για εμένα ένταλμα!!! Ούτε του χρόνου δεν θα πληρωθώ, δεν γίνεται αυτό το πράγμα, είναι απίστευτα ηλίθιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotengo5 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, xxatziva είπε ενω τα ετνυπα θα τα περνουσαμε στο ονλαην συστημα ετσι και αλλιως ζητανε και το εντυπο μαζι γιατι ελλαδα κλασικα χαρτοβασίλειο. μα τα περναμε ονλαην επιτοπου την απογραφη για να μην χρειαζεται το εντυπο. ναι αλλα θελουμε και το εντυπο. τουλαχιστον ετσι ηταν ολα σωστα συμπληρωμενα και οτι χρειαζοτανε. ουτε μουτζούρες ουτε τιποτα περιττό Και το σωστό έντυπο 🤣 Άλλο για πρόσωπα, άλλο για κενές κατοικίες 🤣 Αν δεν ήταν και σωστά συμπληρωμένα, ή δεν ήταν στη σειρά στο "βαλιτσάκι"🤣🤣 όπως στην εφαρμογή, αν δεν τα έφτιαχναν έτσι οι απογραφεις, θα έπρεπε να τα κάνουν οι τομεάρχες, "αλλιώς κινδύνευε η πληρωμή μας".😡 Όλοι δουλέψαμε, κανείς δεν το αμφισβητεί θεωρώ, άλλοι είχαν "εύκολες" περιοχές, άλλοι πιο δύσκολες.. ο καθένας είχε τον ρόλο του... Εγώ εξοργίζομαι που υποννοουσαν συνέχεια για την πληρωμή μας και τώρα είναι άφαντοι (μια απ' αυτές και η εποπτεία 59) Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από Fotengo5 Ορθογραφικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsr250 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Εποπτεία 65 ...τιποτα ακόμα!!!😪 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Με τους ρυθμούς αυτούς θα χρειαστούν 2-3 εβδομάδες για την πληρωμή ολων των τομεαρχών...Αυτοί που λένε για πληρωμή και των απογραφών μέσα στον Μάιο...απλα κοροϊδεύουν...🥵 Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από ppaio 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα