Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και βολο κανενας ως τωρα. μονο αποδοχη εδω και εναμιση μηνα και ουτε τηλεφωνα σηκωνουν στο γραφειο ελστατ. αρα καθε εποπτεια στελνει τα χαρτια και αναμονη. βεβαια προσωπικα μου ξαναζητησαν Iban ενω στην εφαρμογη ειναι ολα μεσα τα στοιχεια. τα οποια χαρτια τα ειχα καταθέσει με την αιτηση-προσληψη.

• Sad 2
Δημοσ.

Yπαρχει θεμα...Καλη πρωτομαγια...😆

https://tovatraxi.com/social/chiliades-dimosioi-ypallhloi-exoun-chasei-to-dromo-tis-epistrofis/

46 λεπτά πριν, Beefeater είπε

απαραδεκτοι απλα

απορω γιατι ασχολουμαστε με τετοιες "δουλειες" ωρες ωρες

Nα πω οι περισσοτεροι τομεαρχες ειχαν ευκολο εργο ...Οι απογραφεις ειναι οι πραγματικοι ηρωες... 

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, ppaio είπε

https://tovatraxi.com/social/chiliades-dimosioi-ypallhloi-exoun-chasei-to-dromo-tis-epistrofis/

Nα πω οι περισσοτεροι τομεαρχες ειχαν ευκολο εργο ...Οι απογραφεις ειναι οι πραγματικοι ηρωες... 

Σε αυτό συμφωνώ, τομεάρχης εδώ, αν και ο ένας απογραφεας του τομέα μου έκανε μισή δουλειά κι έπρεπε ως τομεάρχης να την ολοκληρώσω εγώ, για να μην έχω κι εγώ το θέμα...

Όσον αφορά το θέμα...της επιστροφής... Εξωγήινοι τους απήγαγαν... Τι προβληματίζονται;🤣🤣🤣🤣🤣

Πήραν τα λεφτά κι έφυγαν 😡 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, ppaio είπε

Καλησπέρα. Σίγουρα οι απογραφεις είχαν δυσκολότερο έργο, αλλά γιατί τίθεται σύγκριση αρχικά;

Ή μήπως χρειάζεται να απαριθμήσω μια σειρά γεγονότα που επηρέασαν τις εργασίες μας και τη συναναστροφή με τους επόπτες ναι τους απογραφεις.

• Like 2
Δημοσ.

προσωπικα επρεπε να καλυψω απογραφεα για να μην εχω θεμα σαν τομεαρχης. οταν λεω θελω αυτα για να μην τρεχουμε μετα και δεν τα κανει δεν φταιω εγω. εγω ξερω οτι 31-12 ειχα τελειωσει τα παντα ομως.  και ελεγα 3-4 μηνες να πληρωθουμε. τωρα μπαινουμε 5ο μηνα αναμονης και εχει συνεχεια δυστυχως στην αναμονη.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, xxatziva είπε

προσωπικα επρεπε να καλυψω απογραφεα για να μην εχω θεμα σαν τομεαρχης. οταν λεω θελω αυτα για να μην τρεχουμε μετα και δεν τα κανει δεν φταιω εγω. εγω ξερω οτι 31-12 ειχα τελειωσει τα παντα ομως.  και ελεγα 3-4 μηνες να πληρωθουμε. τωρα μπαινουμε 5ο μηνα αναμονης και εχει συνεχεια δυστυχως στην αναμονη.

Έτσι ακριβώς... Είναι ευθύνη σας, μου έλεγαν... βέβαια πάντα δική μας η ευθύνη... Εγώ ξέρω, ότι η δική μας εποπτεία ήταν μην πω.... Καθόλου υποστηρικτική... Μια ερώτηση πήγα να κάνω στην αρχή κι αμέσως, μήπως καλύτερα να παραιτηθείτε;(δεν ήξερα, δεν ρωταγα; Ας οψεται η ανάγκη😡) το πήρα κι εγώ πεισματικά κ λέω, όχι, θα τελειώσω ο.τι ανέλαβα.

Παραθέτω και ένα δείγμα από την "υποστήριξη" τους😡

"...υπάρχει μεγάλη υστέρηση στον τομέα σας. Επικοινωνήστε με τους απογραφείς σας και ελέγξτε τι έχουν κάνει. Υπάρχει κίνδυνος να μην πληρωθείτε..."

"Να σας τονίσουμε ότι στα τμήματα τα οποία παραλαμβάνετε για έλεγχο ο αριθμός των κενών κατοικιών δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 25% ( αναλόγως της περιοχής πάντα ). Δώστε οδηγίες στους απογραφείς σας να συμπληρώσουν ελλιπή δελτία Π.1.1 σετ, έστω και με ονοματεπώνυμο από το κουδούνι. Θα ακολουθήσει έλεγχος από την Κεντρική Υπηρεσία κι αν βρεθούν μεγάλες διαφορές, θα βρεθεί εκτεθειμένος τόσο ο απογραφέας όσο και ο τομεάρχης, με αποτέλεσμα η πληρωμή να είναι αμφισβητήσιμη..."

Λαμβάνατε κι άλλοι τέτοια ωραία μηνύματα;

Τώρα όμως δεν απαντούν 😡 Ακόμα αρνί ψήνουν ή τους ρουφηξε το τετράγωνο της υπαίθρου... ξέρω γω;

Δημοσ.

Μια κυρια Μαουλη στην ΕΛΣΤΑΤ που ειναι υπευθυνη για τις πληρωμες ειναι σε αδεια μεχρι 2 Μαιου. Οποτε μην περιμενετε πληρωμες αυτη την εβδομαδα.

ΟΙ απογραφεις απ οτι εμαθα θα αργησουν.

• Sad 1
Δημοσ.

Προς πληροφόρηση, στην απογραφή του 2011 οι απογραφείς πληρωθήκαμε 6-7 μήνες μετά το πέρας των εργασιών μας. Δεν το λέω για να σας απογοητεύσω απλά για να γνωρίζετε πως μπορεί να πάρει αρκετό καιρό. Το μόνο αισιόδοξο είναι πως και στη δική μου εποπτεία έστειλαν προχθές email στο οποίο ενημερώνουν τους απογραφείς πως έχει ξεκινήσει η διαδικασία της αποζημίωσής μας.

Τώρα απο 'κει και πέρα εγώ καταλαβαίνω πως η α'φαση της διαδικασίας πληρωμής έχει να κάνει με τις ενέργειες της κάθε εποπτείας. Όσο πιο γρήγορη και παραγωγική η εποπτεία τόσο πιο γρήγορα θα κυλήσει η διαδικασία. Μετά το θέμα είναι η διαχείριση της διαδικασίας καταβολής των χρημάτων μας από την ΕΛΣΤΑΤ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αθήνα οι περισσότερες εποπτειες έχουν πληρωθεί εκτός από την δική μας(εποπτεία 59). Να ρωτήσω είχε κανείς εμπειρία από πιο παλιές απογραφές? Κάποιος μου είπε ότι του χρόνου που θα δηλωθεί αυτό το ποσό θα πληρώσουμε και εφορία. Δεν τους φτάνουν οι τόσες κρατήσεις που μας έκαναν θα μας φάνε και άλλα?

Επεξ/σία από sofiagian
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, sofiagian είπε

Αθήνα οι περισσότερες εποπτειες έχουν πληρωθεί εκτός από την δική μας. Να ρωτήσω είχε κανεις εμπειρία από πιο παλιές απογραφές? Κάποιος μου είπε ότι του χρόνου που θα δηλωθεί αυτό το ποσό θα πληρώσουμε και εφορία. Δεν τους φτάνουν οι τόσες κρατήσεις που μας έκαναν?

Θα πληρωσεις εαν υπερβαινεις το αφορολογητο...Βεβαια και αυτο κρατησεις ειναι στις ηδη πολλες...

Επεξ/σία από ppaio
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...