Vassilis_24 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Για το ταμπλετ σας ειπαν αφότου είχατε πληρωθεί; Γιατί εδώ ούτε λέξη. Κι η εποπτεία μου δεν είναι σε αυτές που θα πληρώσουν άμεσα απ'ό,τι βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, Muchacho είπε Αν πρέπει να ολοκληρωθούν οι ενέργειες από όλες τις εποπτείες για να πληρωθούμε, τότε κάποιοι θα περιμένουν αρκετά(άσχετα αν είναι όλα έτοιμα). Όλοι θα περιμένουν.. Την βάψαμε.. Καλό καλοκαίρι (ίσως) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beefeater Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 τομεάρχης εδώ, περιοχή Κρήτη, ακόμα καμία πληρωμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anastas11a Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Στις 22/4/2022 στις 9:03 ΠΜ, yiankap είπε Υπάρχει κάποιος που να πήρε το tablet της ΕΛΣΤΑΤ ; Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Το πήρε φίλη μου τομεάρχης και μου το έκανε δώρο.... Τί θα ήθελες να μάθεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, anastas11a είπε Το πήρε φίλη μου τομεάρχης και μου το έκανε δώρο.... Τί θα ήθελες να μάθεις? Αν θα το έκανες με τη σειρά σου δώρο σε αυτόν.. 👀😎😂😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anastas11a Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε Αν θα το έκανες με τη σειρά σου δώρο σε αυτόν.. 👀😎😂😁 Καλό πολύ καλόοο🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotengo5 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Beefeater είπε τομεάρχης εδώ, περιοχή Κρήτη, ακόμα καμία πληρωμή Δεν έχουν γυρίσει ακόμα φαίνεται... σήμερα δεν έκαναν καμία πληρωμή... Θα περιμένουμε ακόμα.... Τι ανάγκη έχουν; Δημόσιοι υπάλληλοι...😕 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beefeater Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Fotengo5 είπε Δεν έχουν γυρίσει ακόμα φαίνεται... σήμερα δεν έκαναν καμία πληρωμή... Θα περιμένουμε ακόμα.... Τι ανάγκη έχουν; Δημόσιοι υπάλληλοι...😕 απότι κατάλαβα όμως μερικοί τομεάρχες έχουν ήδη πληρωθεί οπότε υπαρχει φως στο τουνελ? για απογραφεις θα τραβηξει μακρια η βαλιτσα αποτι καταλαβα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, anastas11a είπε Το πήρε φίλη μου τομεάρχης και μου το έκανε δώρο.... Τί θα ήθελες να μάθεις? Σε ευχαριστώ. Ήθελα να τσεκάρω κάτι σε σχέση με το δικό μου (σχετικά με τον ήχο του). Το τσέκαρα τελικά σε κάποια άλλα κομμάτια που έπεσαν στα χέρια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beefeater Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 56 λεπτά πριν, yiankap είπε Σε ευχαριστώ. Ήθελα να τσεκάρω κάτι σε σχέση με το δικό μου (σχετικά με τον ήχο του). Το τσέκαρα τελικά σε κάποια άλλα κομμάτια που έπεσαν στα χέρια μου. το ταμπλετ ηταν για τα σκουπιδια ... αλλα για 40 ευρω που το εδιναν (ουσιαστικα καινουργιο) ισως και να αξιζε για ebook reader και για ιντερνετ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Beefeater είπε το ταμπλετ ηταν για τα σκουπιδια ... αλλα για 40 ευρω που το εδιναν (ουσιαστικα καινουργιο) ισως και να αξιζε για ebook reader και για ιντερνετ Είμαι σε ένα σωματείο εργαζομένων και με βάση τη δική μου εμπειρία χρήσης το πρότεινα και το επέδειξα σε μερικούς συναδέλφους για ακριβώς αυτή τη δουλειά (internet, youtube, ebook) τους είπα είναι για εξαιρετικά απλή χρήση, δεν είναι για πολλά πολλά και μην περιμένετε να κάνει τίποτα το παραπάνω... Για αυτή την τιμή των 40 € και αυτά που προσφέρει πιστεύω ότι είναι μια τίμια αγορά. Τελικά από το πουθενά μαζεύτηκαν 40 παραγγελίες και χθες τα παραδώσαμε, το κουφό είναι ότι έχω άλλες 15 παραγγελίες στα σκαριά........Οι περισσότεροι το θέλουν για παιδιά προσχολικής ηλικίας και για παππούδες...... Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από yiankap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anastas11a Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, yiankap είπε Είμαι σε ένα σωματείο εργαζομένων και με βάση τη δική μου εμπειρία χρήσης το πρότεινα και το επέδειξα σε μερικούς συναδέλφους για ακριβώς αυτή τη δουλειά (internet, youtube, ebook) τους είπα είναι για εξαιρετικά απλή χρήση, δεν είναι για πολλά πολλά και μην περιμένετε να κάνει τίποτα το παραπάνω... Για αυτή την τιμή των 40 € και αυτά που προσφέρει πιστεύω ότι είναι μια τίμια αγορά. Τελικά από το πουθενά μαζεύτηκαν 40 παραγγελίες και χθες τα παραδώσαμε, το κουφό είναι ότι έχω άλλες 15 παραγγελίες στα σκαριά........Οι περισσότεροι το θέλουν για παιδιά προσχολικής ηλικίας και για παππούδες...... Συμφωνώ σε όλα!!! Εδώ για να το κάνω reset έψαχνα ώρα να βρω την επιλογή😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotengo5 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Lazaros234 είπε Καλησπέρα στους ομοπαθείς, κανένα νέο για το πότε θα μας πετάξουν τα ψίχουλα; Ούτε εμέιλ απαντούν, ούτε τηλέφωνα σηκώνουν, καμία ενημέρωση, ούτε πληρωμές αυτή την εβδομάδα... πολύ ξεφτιλες 😡 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagra Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 25/4/2022 στις 1:00 ΠΜ, ChrM είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Αυτό το μήνυμα μου ήρθε σήμερα. Έλαβα και εγώ το ίδιο ακριβώς μήνυμα Κυριακή βράδυ .Εποπτεία 88;Ρωτάω γιατί θέλω να δω αν είναι "γνήσιο" ή αν έπεσε γραμμή από ΕΛΣΤΑΤ και το στέλνουν οι επόπτες από πολλές εποπτείες copy-paste. Όσον αφορά το περιεχόμενο,αν ισχύει το "πρέπει να ολοκληρωθεί για όλες τις Εποπτείες της Χώρας " όχι καλό καλοκαίρι, μάλλον τα λέμε από Σεπτέμβρη και αν...σιγά μην κάθονται μες στο κατακαλόκαιρο Δ/Υ να κάνουν πληρωμές. Εδώ τώρα και πάνε με ρυθμούς χελώνας,σκέψου τι θα γίνει το καλοκαίρι που θα έχουν και άδειες. 5 ώρες πριν, Lazaros234 είπε Καλησπέρα στους ομοπαθείς, κανένα νέο για το πότε θα μας πετάξουν τα ψίχουλα; Όπως προκύπτει από την παραπάνω ενημέρωση που - ξαναλέω- την έλαβα και εγώ,για απογραφείς πάμε καλοκαίρι και αν... Τώρα οι τομεάρχες είναι άλλη ιστορία πιστεύω μέχρι τέλη Μαϊου να έχουν πληρωθεί,τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία τους. Θυμίζω τι έχουμε από ΕΛΣΤΑΤ στη "διαύγεια"για τομεάρχες (έγκριση δαπάνης): Στις 21/4/2022 στις 3:52 ΜΜ, thagra είπε Άρα έχουμε 37 εποπτείες συνολικά: 02,06,14,26,27,30,32,36,39,41,48,50,52,53,54,56,57,58,60,61,63,67,69,70,72,73,75,78,80,81,86,87,89,90,93,94,95,96 Η τελευταία σχετική ανάρτηση έγινε 21/04 και από τότε δεν υπάρχει κάτι.Δεδομένου ότι και σήμερα που είναι κανονική εργάσιμη δεν έκαναν και πολλές αναρτήσεις (μιλάω για άλλα θέματα,για τομεάρχες δεν έκαναν καμία) μάλλον κάποιοι έχουν "κολλήσει" και άδειες (από τετραήμερο Πάσχα μέχρι τριήμερο Πρωτομαγιάς) με αποτέλεσμα η ΕΛΣΤΑΤ να υπολειτουργεί,όποτε μάλλον από βδομάδα θα έχουμε συνέχεια. Τώρα, όσοι τομεάρχες βλέπετε την εποπτεία σας στην λίστα είτε έχετε ήδη πληρωθεί ή θα πληρωθείτε την επόμενη βδομάδα (λογικά). Οι υπόλοιποι καλό είναι να μπαίνετε εδώ https://diavgeia.gov.gr/f/elstat και να κοιτάτε γιατί απ'ότι κατάλαβα τα email αποδοχής στέλνονται την ίδια μέρα που γίνεται η έγκριση δαπάνης από την ΕΛΣΤΑΤ ,και φυσικά να τσεκάρετε τα mail σας. Γενικά η πληρωμή σας πλησιάζει,αλίμονο σε εμάς τους απογραφείς... Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από thagra 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Lazaros234 είπε Αυτοί μας καθυστέρησαν 5 μήνες αλλά εμείς να αποδεχθούμε εντός 48 ωρών... Τι δηλαδή θα γίνει αν δεν κάνω αποδοχή εντός 48 ωρών; Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει η δυνατότητα να καθυστερήσει, με δική μου υπαιτιότητα η πληρωμή μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα